Dodaj do ulubionych

Maciek z Klanu nietypowy przypadek

13.10.21, 10:59
Witam, jak dotąd większość kosmogramów które analizowałam się zgadzało. To wszystko do czasu aż wpisałam dane Piotra Swenda, aktora z ZD występującego w tym słynnym , polskim serialu. Tzn. troszkę inaczej - wpisując dane kilka lat temu gdy rok urodzenia to był 1992 nawet mi się to wszystko zgadzało, ale teraz patrzę i widzę zmienioną przez jego matkę datę, a jest nią 23 sierpien 1989. Patrzę na kosmogram i widzę że np. merkury jest nie dość że we władztwie i wywyższeniu to jeszcze w domu wodnika i aspekcie z uranem. On powinien być jeśli nie nawet jakimś geniuszem to przynajmniej typem intelektualisty, a mając zespół downa - no nie ma bata żeby być inteligentnym. Czy wiecie o co tu może chodzić? Czyżby samo spalenie tak zadziałało, albo ta Lilith w miejscu merkurego? Przychodzi mi jeszcze do głowy że jednak tamta data była prawdziwa, a matka z jakiegoś względu podała fałszywą. Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • sekatoor Re: Maciek z Klanu nietypowy przypadek 14.10.21, 00:41
      Ja bym się nie sugerował datą tylko potencjałem karmicznym,czyli genetyką do jej spełnienia. O bliźniętach astrtologicznych pewno czytałaś, trudno jednak żeby wszyscy mieli zespół Downa. Łatwiej za to zakreślić jakieś spełnione życiowe cele mi9mo niepowodzeń, albo ciężar przełożyć na poczucie wartości, jak sugeruje ostatnio madna metoda IFT - jak się okazuje, mnie - i nie tylko - kompletnie niepotrzebna. Niezależnie jednak od czasu na "młode pokolenie" rodzina ścigających zasadza się na braku pracowniczych kontaktów w życiu "z pólka na pólko",więc tak czy inaczej, bez AC i dokładnych danych pewno i tak będzie trudniej .
      Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka