Dodaj do ulubionych

Jowisz - kiedy pomaga, a kiedy szkodzi?

07.08.22, 16:13
Czy jak do tej słynnej złowróżebnej koniunkcji Marsa i Saturna w synastrii dojdzie koniunkcja Jowisza (bo tak się składa że jedno z partnerów ma koniunkcję Marsa i Jowisza w natalu) to Jowisz wyolbrzymi to całe zło koniunkcji Marsa i Saturna czy też przeciwnie - złagodzi ten złoczynny aspekt?
Obserwuj wątek
    • klumbowa09 Re: Jowisz - kiedy pomaga, a kiedy szkodzi? 08.08.22, 14:42
      Czy jak do tej słynnej złowróżebnej koniunkcji Marsa i Saturna w synastrii dojdzie koniunkcja Jowisza (bo tak się składa że jedno z partnerów ma koniunkcję Marsa i Jowisza w natalu) to Jowisz wyolbrzymi to całe zło koniunkcji Marsa i Saturna czy też przeciwnie złagodzi ten złoczynny aspekt?
    • folsy Re: Jowisz - kiedy pomaga, a kiedy szkodzi? 09.10.22, 16:07
      Koniunkcja Marsa z Saturnem dziala w ten sposób ze wzrasta nam odwaga na zmianę czegos w wewnętrznym ja jest tez sprzyjajaca w pokonywaniu wszelkich blokad to jest taka trochę energia uzdrowienia wiec jezeli dodamy sobie do tego energię jowisza jako planetę ekspansji, obfitośći, wzmocni wibracje w obydwu aspektach energetycznych bo wiadomo takie zdarzenia maja dobre i słabe strony energia jowisza jest potrzebna zeby ludzie mieli skad energie na prace ze zjawiskiem wziąć ale żeby też wywierała mocniejsza presje na tym co wymaga od nas to zjawisko.
      Pozdrawiam mam nadzieje ze przejrzyście to wszystko opisałem
      • folsy Re: Jowisz - kiedy pomaga, a kiedy szkodzi? 09.10.22, 16:13
        folsy napisał:

> Koniunkcja Marsa z Saturnem dziala w ten sposób ze wzrasta nam odwaga na zmianę
        > czegos w wewnętrznym ja jest tez sprzyjajaca w pokonywaniu wszelkich blokad to
        > jest taka trochę energia uzdrowienia wiec jezeli dodamy sobie do tego energię
        > jowisza jako planetę ekspansji, obfitośći, wzmocni wibracje w obydwu aspektach
        > energetycznych bo wiadomo takie zdarzenia maja dobre i słabe strony energia jow
        > isza jest potrzebna zeby ludzie mieli skad energie na prace ze zjawiskiem wziąć
        > ale żeby też wywierała mocniejsza presje na tym co wymaga od nas to zjawisko.
        > Pozdrawiam mam nadzieje ze przejrzyście to wszystko opisałem
        *PROSZE O USUNIECIE WIADOMOSC SIE ZDUBLOWALA*
    • folsy Re: Jowisz - kiedy pomaga, a kiedy szkodzi? 09.10.22, 16:12
      Koniunkcja Marsa z Saturnem dziala w ten sposób ze wzrasta nam odwaga na zmianę czegos w wewnętrznym ja jest tez sprzyjajaca w pokonywaniu wszelkich blokad to jest taka trochę energia uzdrowienia ale musimy doslownie sie wedrzec do naszej podświadomości i znaleźć ukryte blokady które hamują nasz rozwoj wiec jezeli dodamy sobie do tego energię jowisza jako planetę ekspansji, obfitośći, wzmocni wibracje w obydwu aspektach energetycznych bo wiadomo takie zdarzenia maja dobre i słabe strony energia jowisza jest potrzebna zeby ludzie mieli szansę jak i energie na prace ze zjawiskiem niezwykłym dla nas ale tez jest po to żeby też wywierała na nas co raz to mocniejsze odczucia ze to pora na rozmowę ze sobą poznanie blokad.
      Wiec generalnie trzeba znać co przynosi dane zdarzenie w jakim celu ono powstało co ma w nas obudzić zeby można było powiedzieć czy jest zla czy dobra ale w zasadzie tak jowisz potęguje energię wibracyjna przy koniunkcjach jezeli jest w kontakcie z tym aspektem
      Pozdrawiam mam nadzieje ze przejrzyście to wszystko opisałem
    • folsy Re: Jowisz - kiedy pomaga, a kiedy szkodzi? 09.10.22, 16:15
      No i w sumie to jeszcze nie powinno się patrzeć na energię jako zla czy dobra ona jest a ty musisz umieć z nia pracowac bo ona była jest i będzie trzeba to zaakceptować xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka