segin 09.06.05, 12:56 Potrzebuje wlasciwie tylko dnia bo miesiac i rok jest mi znany (styczen 1948), a zdobycie godziny pewnie graniczy z cudem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorisn Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 10.06.05, 22:44 miejsce - Pruszków. Dnia równiez niestety nie znam. Odpowiedz Link
janina62 Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 12.06.05, 11:34 styczeń 1948...jako że interesował sie elektroniką...pewnikiem wodnik jakiś szukam dalej...pzdr Odpowiedz Link
xxero Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 13.06.05, 08:16 jesli styczen (od III dekady) to pasuje na Wodnika. Chociaz uwazam ze facet to kompletny oszolom w najgorszym wydaniu jest wodnisto-uraniczny. Pamietacie te teczki, tajemnicze mowy, egzotyczna zona, okulary, notebook (w tamtych czasach). Moze byc Aquarius Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 13.06.05, 17:06 w imieniu Wodników - wypraszam sobie) Odpowiedz Link
segin Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 23.06.05, 16:19 segin napisała: > Potrzebuje wlasciwie tylko dnia bo miesiac i rok jest mi znany (styczen > 1948), a zdobycie godziny pewnie graniczy z cudem. A jednak udalo mi sie zdobyc nie tylko dzien i miesiac ale nawet godzine. 27 stycznia 1948 godzina 8.00 rano, Pruszków Odpowiedz Link
manole Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 23.06.05, 16:56 A skąd udało się to zdobyć? - jeśli można wiedzieć. PP segin napisała: > > A jednak udalo mi sie zdobyc nie tylko dzien i miesiac ale nawet godzine. > > 27 stycznia 1948 godzina 8.00 rano, Pruszków Odpowiedz Link
xxero Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 23.06.05, 17:40 Jesli te dane pochcodza z rzeczywistosci a nie np. z jego tajemniczego notebook ab dz tez z opiumowych nawiedzen jego zony indianki to: 1) Wodnik, znaczy juz z natury przypal uraniczny sloneczko opozycja pluton ksiezyc w koniunkcji z plutonem i saturnem (! ciekawe) jowisz opozycja uran mars opozycja wenus MC Strzelec ASC Wodnik VI dom raczek Ksiezyc Lew, Wenus Rybcie, ooooooo Merkury w Wodniku, co razem z ascendentem i sloncem idealnie wpisuje sie w importowanego oszoloma zza okularow ktory ma mrzonki ze chca go tu na prezydenta.....coz, mnie chyba tez chca ale w Chile Odpowiedz Link
segin Re: Czy zna ktos date urodzenia Stana Tymińskiego 23.06.05, 19:53 manole napisał: > A skąd udało się to zdobyć? - jeśli można wiedzieć. > > PP > Osobiście odpisał na mój mail. stan@transduction.com Odpowiedz Link