amayah 29.06.05, 22:40 Kuzynka chce skorzystać z usług wróżki. Proszę was o opinie i ewentualne namiary na jakąś dobrą, rzetelną wróżkę z Wrocławia. Podobny temat gdzieś już chyba był, ale nie mogę znaleźć. Z góry dzięki wielkie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panto Re: wróżka z Wrocławia 30.06.05, 04:01 1) www.tarot.astrolabium.pl/ 2) O ile sobie przypominam, to żona Pana Chwiszczuka kładzie Tarota. Namiar na Pana Chwiszczuka znajdziesz tutaj: www.astrolog.info.pl/ 3) Pan Zyrbeltal, może nie wróżka, ale... -> www.eko.org.pl/labes/polski/index_pol.html Pozdro Panto Odpowiedz Link
deja.vu Re: wróżka z Wrocławia 30.06.05, 12:32 Szczegoly tutaj: www.wrozka.net tylko uwaga! to uzaleznia Odpowiedz Link
amayah Re: wróżka z Wrocławia 30.06.05, 13:05 post scriptum do Panto >>>> a Chwiszczukowie są z Wrocławia? Odpowiedz Link
panto Re: wróżka z Wrocławia 30.06.05, 17:40 amayah napisała: > a Chwiszczukowie są z Wrocławia? Mieszkają w jakiejś miejscowości pod Wrocławiem... Pozdro Panto PS. Hajtnęłaś już się? Odpowiedz Link
danuta77 Re: wróżka z Wrocławia 18.02.21, 14:41 Hej, polecam Ci z całego serca moją, sprawdzoną wróżkę. Dzięki niej naprawiłam swoje życie i w końcu mam tego kogoś, którego bardzo kocham. To jej numer telefonu: 886-897-413 Odpowiedz Link
danuta77 Re: wróżka z Wrocławia 28.02.21, 01:40 Hej, Mogę Wam polecić swoją własną, sprawdzoną i zaufaną wróżkę. Dzięki niej ułożyłam sobie od podstaw, całe swoje życie, rozwiązałam wszelkie problemy i trudności - jestem w końcu szczęśliwa Podaję Wam jej nr telefonu: 886 897 413 Na szczęście przyjmuje ona telefonicznie - dzięki czemu nie tracę zbędnego czasu na dojazdy. Wystarczy jej moje imię, a wróżby są trafne - nieraz byłam zaskoczona, ile ta Pani jest w stanie dowiedzieć się z kart. Z całego serca polecam Odpowiedz Link