makaryna 20.07.05, 10:07 Chcialabym miec horoskop mojego nowego mieszkania, tylko nie wiem jaka date powinnam wziasc pod uwage: 1. date kiedy pierwszy raz zobaczylam mieszkanie 2. date podpisania umowy 3. date wprowadzenia sie Jakies sugestie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artemida100 Re: Horoskop-nowe mieszkanie 20.07.05, 13:54 może by jeszcze dodać datę oddania do użytku tego budynku, w którym jest mieszkanie...? dla mnie data wprowadzenia to chyba najbardziej "namacalny" moment Odpowiedz Link
anahella Re: Horoskop-nowe mieszkanie 20.07.05, 21:14 podpisanie umowy - Ty jako wlasciel. Wprowadzenie sie - Ty jako mieszkaniec. Mozesz przeciez kupic mieszkanie i nigdy sie do niego nie wprowadzic. Odpowiedz Link
makaryna Re: Horoskop-nowe mieszkanie 21.07.05, 00:18 Dzieki za sugestie...to sie zgadza z tym na co stawialam od poczatku, tzn moment wprowadzenia pierwszych mebli.... I to zgadza sie z moimi odczuciami....czuje sie tu wyjatkowo ozywiona i czuje, ze zaczyna sie nowe zycie asc. wychodzi w wadze z koniunkcja Jowisza i wypada to w moim IV domu. "Mieszkanie " posiada wielki Trygon: Jowisz (I dom)- kon. Slonce/Merkury ( IX dom)-Neptun (V dom) Pluton "wpadl" w moj VI dom, a Mars w X-ty.... tak tez i sie czuje....zwlaszcza, ze Mars robi trygon do mojego ascendentu.....czuje, ze zaczynam zyc Odpowiedz Link