samboor 03.06.08, 23:24 witam wyslano do mnie paczke na poczcie polskiej! uzupelniajac dane a druczku zaszla pomylka mianowicie pomylono jedna cyfre w kodzie pocztowym adresata poza tym wszystkie dane sa okej czy paczka dojdzie do adresata? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobgreg Re: czy paczka dojdzie? 08.06.08, 17:46 Na Twoim miejscu nie liczyłbym na to. Do mnie nie doszły 3 ( trzy ) listy zwykłe na przestrzeni 2 miesięcy. Nie doszły tylko dla tego, że wysłane były z Wielkiej Brytani. Na poczcie pracują złodzieje i w nosie mają klienta Poczty. Na oje zgłoszenie , że mają w swoich szeregach złodziei dyrekcja w Warszawie przysłała mi list samouwielbienia w którym, chciano mnie przekonać , że Poczta Polska ma ugruntowanaą pozycię na rynku... i takie tam ble ble. Nic o wzmożonej kontroli tak jakby wiedzieli o złodziejstwie i dopuszczali do tego. Staraj się korzystać z kurjerskiej firmy tak jak ja. Od kąd nie korzystam z POczty śpie spokojnie i nic mi nie ginie , a firma kurierska nie musi mi udowadniać jaka to wspaniała firma. Pozdrawiam wszystkich którzy, muszą ( jeszcze) korzystać z usług PP. Odpowiedz Link
aga-sara83 oceniasz innych według siebie??!!! 10.06.08, 22:24 Co do pracownikow poczty to powiem Ci ze jest tam wiecej inteligentnych i uczciwych ludzi niz sobie myslisz!!!!!!!!!!! Piszac ze pracuja zlodzieje mozesz urazic wiele uczciwych osob. W wielu zakladach znajdzie sie jakis wyzutek nawet na poczcie. Co do przesylek to idzie ich tak wiele i tak czesto sa niewyraznie zaadresowane ze niestety trzeba sie ciezko nameczyc zeby odczytac to co tam jest nabazgrane. Jezeli nadal czekasz na listy to polecam szukac jej w mafazynie przesylek niedoreczonych i znalezionych w urzedzie na koluszkach. Powodzenia i na przyszlosc pomysl co piszesz!!!! Odpowiedz Link
qwer-ty123 Re: oceniasz innych według siebie??!!! 25.03.09, 21:11 aga-sara83 napisała: > Co do pracownikow poczty to powiem Ci ze jest tam wiecej inteligentnych i > uczciwych ludzi niz sobie myslisz!!!!!!!!!!! Piszac ze pracuja zlodzieje mozesz > urazic wiele uczciwych osob. W wielu zakladach znajdzie sie jakis wyzutek nawet > na poczcie. Co do przesylek to idzie ich tak wiele i tak czesto sa niewyraznie > zaadresowane ze niestety trzeba sie ciezko nameczyc zeby odczytac to co tam jes > t > nabazgrane. Jezeli nadal czekasz na listy to polecam szukac jej w mafazynie > przesylek niedoreczonych i znalezionych w urzedzie na koluszkach. Powodzenia i > na przyszlosc pomysl co piszesz!!!! czytając ta wypowiedz myslalem ze wybuchne jezeli paczka przychodzi uszkodzona i to ewidetnie z winy PP to mam chwalic super pracowników? ich niechlujstwo i chęc zobaczenia co jest w paczuszce? (bo i takie przypadki mialem) nie wiem czy aga-sara83 wie co to odpowiedzialnosc zbiorowa? chyba logiczne ze jezeli pp robi mi takie psikusy to oczernie tą przestazala instytucje bo co innego moge zrobic skoro nieda sie z nimi wygrac w normalny sposób?(tzn reklamacje itp) na koniec dodam do tych wszystkich którzy jeszcze kozystaja z usług pp 1000x lepszy jest kurier niewarto wysylac przez pp czego kolwiek bo albo zostanie zniszczone albo gruntownie przebadane przez niektórych pracowników Odpowiedz Link
aga-sara83 paczka powinna dojsc ale................. 10.06.08, 22:31 moze to trwac dluzej poniewaz czesto sa miejscowoscie p tych samych nazwach (np: Wesoła warszawa, wsoła mysłowice itd.) Proponuje uzbroic sie w cierpliwosc poniewaz my na nagazynach pocztowych poprostu musimy zgadywac o ktore miasto chodzi. W zwiazku z tym czasami paczka zwieca pol polski zanim dotrze do adresata. Odpowiedz Link
kuszeba Re: czy paczka dojdzie? 08.02.20, 21:15 Same problemy z tą Pocztą. Miałem podobną sytuację z paczką do Holandii, na szczęście nadawałem przez [Tekst linku i można było taką korektę wprowadzić w trakcie drogi przesyłki Odpowiedz Link