Dodaj do ulubionych

Tele Polska wzór na odstąpienie umowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 20:54
witam

dziś był u mnie kurier z umową z Tele Polska gdy dzwonili do mnie podawali się za tpsa no i niestety nie czytałem umowy i dopiero po tym jak już podpisałem umowę i kurier pojechał zobaczyłem że to nie tp i piszę z pytaniem czy mogę prosić o jakiś wzór na wycofanie tej umowy bo z tego co wiem mam na to 10dni
Obserwuj wątek
    • Gość: MiChCiO Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.96.234.9.tvksmp.pl 29.12.11, 21:15
      Nie musisz mieć żadnego wzoru. Powołaj się na odstąpienie do 10 dni od umowy zawartej poza siedzibą firmy. Wyślij poleconym za potwierdzeniem odbioru. To wszystko.
      • Gość: Arkadiusz Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 21:49
        czyli mogę własnymi słowami napisać ten list w miarę estetycznie?
        • Gość: MiChCiO Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.96.234.9.tvksmp.pl 29.12.11, 23:41
          tak
          pozdr
    • jan11997 Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy 13.01.12, 22:10
      szukm pokszywdzonych przez tele polska
      • Gość: ewa Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.13, 21:18
        witam
        dziś dowiedziałam się przez otrzymanie rachunku że mama na która jest zarejestrowany telefon podpisała umowę z firmą tele polska. dowiedziałam sie ze może zrezygnować ale musi zapłacić rachunek na kwotę 989 zł plus 24*16 zł bo na dwa lata jest podpisana umowa oraz to ze numer jest własnością operatora i numer telefonu nie bęziemożliwy do odebrania.Proszę o pomoc w tej sprawie.
        • Gość: pomoc Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.opera-mini.net 29.09.13, 09:23
          proszę to opłacić i będzie spokój.
        • Gość: janusz Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.13, 16:18
          jestem w podobnej sytuacji a termin 10-dniowy na odstąpienie od umowy minął. Rozważam pozew przeciw telepolska. Czy ktoś z nimi wygrał?
        • Gość: Arah Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.ceti.net.pl 09.12.13, 11:39
          Mi udało się znaleźć wzór odstąpienia, ale na odległość... rzecz jasna odstąpienia od umowy. Gdyby ktoś był zainteresowany: dokumenty.e-prawnik.pl/pisma/pozostale-17/odstapienie-od-umowy-na-odleglosc.html

Mi dwa razy się przydał!

Pozdrawiam!!
      • Gość: ela Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 16:14
        Ja się dzisiaj dałam nabrać kurier się śpieszył przeczytałam dopiero w domu teraz szukam jak z tego się wyplątać:(
      • Gość: Mirek Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 18:23
        Niestety też zostałem wprowadzony w błąd przez tą telepolska i zamierzam odstąpić od umowy z tymi oszustami.
    • Gość: nnn Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.ceti.net.pl 24.07.13, 12:51
      Szkoda, że pomimo grzywny nałożonej przez UOKiKi dziesiątek skarg, Firma telepolska nadal nie zmienia swoich metod pozyskiwania klientów. Wątek ten zakładałem w 2011 roku e-interwencja.pl/firma-telekomunikacyjna-telepolska.html skargi wpływają do dzisiaj:/
      • Gość: pomoc Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.opera-mini.net 29.09.13, 09:25
        nic ci nie pomoże.
    • Gość: Jurek Re: Tele Polska wzór na odstąpienie umowy IP: *.mmj.pl 13.12.13, 17:12
      Dzisiaj 13.12.2013 był u mnie kurier z telepolska spzoo, parę dni temu , dzwoniąc podawali się jako Orange , że przyjadą z nową umową obniżająca abonament o 20PLN ???? byłem zaskoczony i cieszyłem się.....przyjechał , poprosił o przygotowanie poprzedniego rachunku... ( widział że był z Orange) (byłem podenerwowany inną sytuacją w rodzinie), zacząłem podpisywac umowę ,trwało to bardzo krótko ( "kurier" OSZUST PERFIDNY!!!! )także się spieszył aby jeszcze innych wpuścić w maliny. Po jego wyjściu żona ogląda umowę i stwierdza OSZUSTWO!!!!!!!, ale tego gnoja już nie było!!!Nie zdążyłem nawet odpisać nr. rejestracji.... Jeżeli bym się pokapował wcześniej , to byłbym jego ostatnim niedoszłym klientem!!!!a ten pies już nigdy by nikogo nie oszukał.Ale mam 10 dni na zerwanie tej oszukańczej umowy - już to zrobiłem.OSTRZEŻENIE dla wszystkich!!!! Legitymujcie wszystkich których wpuszczacie do domu!!!!A oszustom właśnie wpie...spuścić na tym progu!!!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka