Dodaj do ulubionych

DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI

06.07.04, 00:01
jakby ktos chcial kontakt -telefon/mail/do jakiejs rodzinki ze strony
www.eaupair.com moge pomoc-mam oplacony dostep do danych na 60dni a mysle ze
juz z tego nie skorzystam-bo mam rodzine.../wlasciwie to dwie i nie moge sie
zdecydowac/-pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • mary_an Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 09:26
      No wlasnie, ja nigdy nie placilam na tych stronach, zawsze duzo rodzin samych
      do mnie pisalo. Oplaca sie zaplacic? Ile to kosztowalo? Mozna placic przelewem?
      • mujer1323 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 00:38
        moze masz szczescie-albo wygladasz na rasowa au pair-nie do wszystkich tak
        pisza-wlasciwie to nie ja placilam-mozna zaplacic tylko w dolarach lub funtach-
        zalezy od strony-i tylko karta kredytowa -ale mysle ze na eaupair sie oplaca-
        tylko 10$ za ponad 60dni dostepu
    • nikusia1 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 19:51
      Witam i dziekuje z gory, chetnie skorzystam bo wlasnie ktos z UK mi odmowil tuz
      przed wyjazdem....wiec szukam pilnie. A dokad Ty sie wybierasz ? Moge do Ciebie
      napisac na priv ?
      Nikusia

• mujer1323 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 23:18
        ok-powiedz mi na jak dlugo chcesz wyjechac-ile dzieci-etc -tylko szybko bo w
        niedziele bede juz na majorce
    • anulka7 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 20:05
      Mujer Droga!!! z nieba spadnięta w tym tak krytycznym dla anulki momencie!!
      plisss rzuć parę adresików do rodzinek, ja własnie zaprofilowałam sie na
      www.eupair.com i tych rodzinek jest tam straaaasznie dużo. moim kryterium jest
      tak: na 3 miesiące od zaraz, Uk albo ireland, scotland też, koniecznie
      anglojęzyczni i nie mam prawka. możesz dać mi adresy takich rodzin czy mam
      podac ich numery i nazwiska i dopiero wtedy?
      ale fajna z Ciebie empatyczna operka że sie tak poświęcasz dla innych!! bądź
      pozdrowiona!!:)))
      :**
      Anula
      najlepiej na: predella@tlen.pl
      albo GyGy: 3158747
      • mujer1323 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 00:33
        ok-wyslalam ci maila
    • joginka83 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 22:59
      To Ty pisalas ze nie biuro Espa nie moze znalezc Ci rodziny?? widze ze juz ja
      masz, czy z Espy?
      • mujer1323 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 23:20
        z espy...z netu tez..-po jednym dniu-jak tu pisaly juz rozne operki-tez sie
        zastanawiam co te biura robia ze potrzebuja miesiecy..
    • julka801 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 06.07.04, 23:08
      z checia z tego skorzystam szukam rodzinki w szwecji i roznie to wyglada
      napisalm juz do paru ale jakos nie ma odpowiedzi moj mail:julka80@interia.pl
      • mujer1323 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 00:43
        napisalas?ale do "paru rodzin" ze szwecji z tej strony?czy innej?napisz
        dokladnie ktore nazwiska cie interesuja..albo numery rodzin
        • fenka_a Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 23:30
          Hej.
          Moglabys do mnie tez skrobnac? Nie mam Twojego maila, bo bym Ci od razu wyslala
          numery rodzin.
          Dzieki.

fenka_a@wp.pl
    • dragonka Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 14:55
      hej! moglabys mi podac adressy jakis rodzinek w uk na 3 miesiace. tez jetsem
      bez prawka no i asap. serdecznedzieki. mozesz na adress. coco_111@wp.pl
    • saydora Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 21:55
      witaj!!z nieba mi spadlas!! mam wybrane 4 rodzinki, chce napisac , ale nie mam
      do nich maila:( czy mozesz mi pomoc? jak moge sie z toba kontaktowac? z gory
      wielkie dzieki moj adres: sidora@interia.pl
      • gosiak_k Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 07.07.04, 22:26
        czesc, pisalam do ciebie na maila - jak wiekszośc tu dziewczyn prosilabym cie o
        kontakt do anglii lub irlandii asap na 3 m-ce. Rodzina napisała mi maila na
        chwile przed kupnem biletu ze jednak nie wiec musze szukac od nowa :(
        • anulka7 Re: DO fenka, dragonka, saydora, gosia_k 08.07.04, 10:00
          hi,
          moge dać adres do gościa ktory 'need someone to help me in Bournemouth and not
          my daughters'bo jest chory na jakis częsciowy paraliz, w sumie napisal mi
          fajnego mejla, moge forwardowac, ale raczej sie nie zgodze na te prace.. facio
          ogłasza sie na eaupair.com, a wogle wejdzcie tam na forum
          www.eaupair.com/Discussion_Board/forum01.cfm?Topic_Number=5
          i stamtąd ściągajcie adresy. jak bede miala jakies inne niepotrzebne to też sie
          podziele.pa
          pzdr
          Anulka
    • mijaczek Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 08.07.04, 09:50
      mujer1323 napisała:

> jakby ktos chcial kontakt -telefon/mail/do jakiejs rodzinki ze strony
      > www.eaupair.com moge pomoc-mam oplacony dostep do danych na 60dni a mysle ze
      > juz z tego nie skorzystam-bo mam rodzine.../wlasciwie to dwie i nie moge sie
      > zdecydowac/-pozdrowienia

No toś sobie prackę narobiła! ale super, że chcesz pomóc. I to jest to, co
      Mijaczki lubią najbardziej na swoim forum! Fajniuśko, że tacy dobrzy ludzie tu
      są! Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi (na razie cudzych, ale zo to
      grzcznych! :o) )
      Pozdrafiam ciepluchno!
      Mia
      • nikusia1 Re: DO MUJER1323 08.07.04, 18:06
        Witaj
        wyslalam Ci wczoraj zapytanie na priv ale rozumiem, ze nie masz juz duzo
        czasu...jeszcze raz dzieki za Twoja oferte, narazie ogladalam rodzinki w
        Italii, wybralam angielskojezyczne, czyli FAM 125685 i 178228.
        Czy dostane od Ciebie maila do nich ?
        Pozdrawiam i zycze udanego pobytu na Majorce,
        Nikusia
        • mujer1323 DO WSZYSTKICH 08.07.04, 22:27
          sorry ale gdybym tak chciala wszystko wam podac-szczegolnie tym co chca po
          20kontaktow-to musialabym spedzic tu troche duzo czasu..na kopiowanie adresow
          itp..a w niedziele wylatuje-ciagle cos zalatwiam ciagle mnie nie ma etc-mam
          nadzieje ze rozumiecie-postaram sie jednak odpisac
          • saydora Re: DO WSZYSTKICH 09.07.04, 00:06
            czesc rozumiem doskonale masz napiety "troche" terminarz:)jak nie znajdziesz
            czasu to nic sie nie stanie, bede szukac innego sposobu,ale wielkie dzieki za
            dobre checi:)))))a gdybys go jednak znalazla to prosilabym o maila do FAM
            187547; 186304; 188757; 171616.ok pozdrawiam, pieknej majorki zycze, dzieki pa
            sidora
            • mujer1323 Re: DO SAYDORY 09.07.04, 01:55
              WYSLALAM CI MAILA
        • mujer1323 Re: DO MUJER1323/DO NIKUSI1 08.07.04, 22:57

RODZINA 1:
          CMR 426 BOX 111

APO, AE
          Postal Code : 09613
          Telephone Number : 011390586801546
          Fax Number :
          eMail Address : darryl.melancon@tin.it
          Personal Web Page : No

RODZINA 2
          FAM178228:
          Via Vetulonia 18
          Int 32
          Roma
          Postal Code : 00183
          Telephone Number :
          Fax Number :
          eMail Address : bernardmidgley@yahoo.com
          Personal Web Page : No

nikusia1 napisała:

> Witaj
          > wyslalam Ci wczoraj zapytanie na priv ale rozumiem, ze nie masz juz duzo
          > czasu...jeszcze raz dzieki za Twoja oferte, narazie ogladalam rodzinki w
          > Italii, wybralam angielskojezyczne, czyli FAM 125685 i 178228.
          > Czy dostane od Ciebie maila do nich ?
          > Pozdrawiam i zycze udanego pobytu na Majorce,
          > Nikusia
      • mujer1323 Re:MIJACZEK 08.07.04, 23:02
        DZIEKI-PRZYDA SIE -SZCZEGOLNIE ZE MAM 14LATKE...MOZE MI KTOS POWIE CO SIE Z TYM
        ROBI..HEHE..BO MNIE TROCHE PRZERAZA-I CO JEJ KUPIC?
    • anulka7 MUJER KOCHANA CZYŻ PRZEPADŁAŚ NA ZAWSZE?:))) 08.07.04, 20:00
      KOCHANA!! plisss stąp jeszcze raz na ziemie z niebiesiów i raz jeszcze uchyl
      rąbka twojego czarodziejskigo dostępu do danych rodzin z www.eaupair:))
      Czekamy!!! pokornie na twych łask obfitość:)))))
      ps. przygotowania do wylotu chyba juz zakończone?
      pozdrawiam
      :***
      Anula
    • crazygirlxxi Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 09.07.04, 11:46
      Hej!Miło wiedzieć, że są jeszcze ludzie bezinteresowni.Też chciałabym wyjechać
      do pracy w charakterze au-pair, tylko że nic na ten temat nie wiem.Bardzo
      chętnie skorzystałabym z dostępu do serwisu i z twoich porad.Mam nadzieję, że
      się odezwiesz.
      • mujer1323 Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 09.07.04, 13:05
        jak tylko mi podasz numery rodzin ze str www.eaupair.com to moge ci pomoc-tylko
        nie 20numerow...jak niektorzy tutaj..hehe
        • hair Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 09.07.04, 15:16
          Mujer napisalam do Ciebie maila na adres gazety. Jesli mozesz to odpowiedz.
    • joanna.zeber Re: DO TYCH KTORZY SZUKAJA KONTAKTU Z RODZINAMI 10.07.04, 14:31
      do mujer1323
      Cześć. Wysłałam Ci maila. Jak znajdziesz chwilkę, proszę o odpowiedź. Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka