Dodaj do ulubionych

Wesola au pair poszukuje rodziny :)

14.01.13, 12:39
Witam Serdecznie. Mam na imie Beata i jestem 23letnia dziewczyna poszukujaca pracy jako au pair. Jest mi bardzo latwo zaklimatyzowac sie w nowym miejscu (mysle, ze to duzy plus). Mowie po angielsku, wlosku, cos tam takze po wegiersku. Co prawda nie posiadam doswiadczenia jako au pair, aczkolwiek jestem osoba nadzwyczaj odpowiedzialna (czasem nawet "zbyt" :) Bardzo zalezy mi na znalezeniu pracy jako au pair poniewaz wiekszosc rodzin szuka dziewczyn z doswiadczeniem... ciezko mi je zdobyc, poniewaz takiego nie posiadam. Mam nadzieje, ze ktoras z rodzin bedzie zainteresowana wspolpraca ze mna.. bedzie mi bardzo milo :)

Czekam na kontakt

Moj email: bbytnar @ wp.pl
Obserwuj wątek
    • jslodek Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 22.01.13, 09:38
      Hej, czy jeszcez szukasz pracy jako au pair?
      chcialabys przyjechac do finlandii?
      Justyna
      • bbytnar Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 22.01.13, 12:14
        Wciaz szukam.. miejsce nie ma dla mnie wiekszego znaczenia :)
        • jslodek Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 28.01.13, 16:36
          Moja droga, przygotuj jakies cv i krotki list motywacyjny i wyslij mi na justyna.slodekwahlstrom@echa.europa.eu.
          Jeszcze przez 2 tyg zbieramy oferty chetnych a potem zrobimy selekcje wiec chcialabym dorzucic Cie do puli chetnych.
          czekam na twoje dane i moze spotkamy sie na skypie?
          Dzieki i do uslyszenia, Justyna
          • lemonade25 Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 14.03.13, 17:46
            Witam, ja rowniez poszukuje pracy jako au-pair, czy posiadasz moze jeszcze jakies ciekawe propozycje? dodam, ze skonczylam pedagogike wczesnoszkolną i przedszkoln a w tamtym roku, uwielbiam dzieci i potrafię sie nimi zając, w stopniu dobrym komunikatywnym znam angielski, ale szybko sie uczę nowości:) Jesli bedzie taka mozliwość prosze o kontakt: cytryna25@o2.pl
      • ulakrowka Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 15.02.13, 17:07
        Witam. Jestem zainteresowana wyjazdem do Finlandii.
        Moj kontakt: ulakrowka@tlen.pl
        lub tel:781615440
        Ula lat 22, woj. pomorskie
    • 9izabela Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 23.02.13, 15:21
      czesc Beato,
      a gdzie poszukujesz tej rodziny,bo my szukamy w niemczech au pair mädchen na 12 miesiecy ?

pozdrawiam
      Izabela
      • bbytnar Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 24.02.13, 13:10
        Gdziekolwiek. Niemcy tez koga byc, aczkolwiek nie za bardzo mowie po angielsku. Jesli Panstwu to nie przeszkadza, to vjestem otwarta na propozycje.
        • bbytnar Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 24.02.13, 13:12
          bbytnar napisała:

> Gdziekolwiek. Niemcy tez koga byc, aczkolwiek nie za bardzo mowie po angielsku.
          > Jesli Panstwu to nie przeszkadza, to vjestem otwarta na propozycje.

-mialam napisac "po niemiecku". po angielsku mowie komunikatywanie :)
          • 9izabela Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 25.02.13, 18:53
            czesc beato,
            zauwazylam ze odpisalas.My poszukujemy au pair od listopada 2013 do listopada 2014 albo od stycznia 2014 do stycznia 2015.z pelnym ubezpieczeniem i zameldowaniem.
            Place jak dla au pair 260euro kieszonkowego z nauka jezyka niemieckiego,z naszej strony auto i pokoj 30m2 z lazienka.Dzieci maje jeden 12 lat drugi 3 ,potrzebna pomoc do opieki 3 letniego synka i pomoc do domu posprzatac ugotowac wyjsc z psem odebrac dziecko z przedszkola zrobic zakupy(nie codziennie) i reszte czasu bawic sie z malym.ten duzy synek zajmuje sie juz sam soba.praca codzienna od ok.13 do 19godz.jak ci pasuje,o godz.16 musi byc synek z przedszkola odebrany i do 19 musisz sie nim zajmowac.o godz.19tej jestem zazwyczaj w domu i reszte ja przejmuje.codziennie do 13 masz czas wolny mozesz isc do szkoly,i kazda sobota i niedziela jest tez dniem wolnym dla ciebie.czasami moze w sobote wieczorem musicz malego do luzka zaniesc,ale to nie czesto.moze 2-3 razy w roku.jezeli masz jeszcze pytania pisz prosze pod adres
            izabelahahne@googlemail.com
          • 9izabela Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 25.02.13, 18:57
            z niemieckim dla nas nie ma problemu ja i moje dzieci möwia po polsku(ten maly nie tak bardzo)
            duzy synek bardzo dobrze möwi po polsku.Napewno sie dogadacie a i maly nauczy sie polskiego a ty niemieckiego.
            Napisz pare slöw o sobie,ile masz lat,gdzie mieszkasz,ile masz rodzenstwa czy juz bylas au pair,
            czy palisz papierosy,czy boisz sie psöw,itd.
            • 5madzik Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 26.02.13, 10:02
              A to teraz au pair zarabiaja tak malo???
              12 lat temu wyjechalam do Belgii na kontrakt gdzie opiekowalam sie glownie 3 tyg maluszkiem i czasami odbieralam 2-ke starszych dzieci ze szkoly. W obowiazkach mialam przygotowanie obiadow i kolacji na dzieci, wykapanie dzieci, wychodzenie z nimi na plac zabaw, odprowadzanie najstarszej do harcerzy, sprzatanie zabawek w ich pokojach. Jesli pomagalam rodzicom w ogrodzie czy w innych czynnosciach to bylo to tylko z mojej inicjatywy i checi integracji.
              Do dyspozycji mialam pokoj z prysznicem, 2 wolne week-endy w m-cu, samochod, wazny przez rok bilet na przejazd pociagami po calej Belgii ( 10 przejazdow ). Zarabialam 450euro ( 12 lat temu powtarzam ), a za wieczorne baby-sittingi dostawalam dodatkowe pieniadze ( 4-5 euro/h ). Mialam oplacona nauke jezyka fr ( moglam wybrac pomiedzy fr, niemieckim, ang czy niderlandzkim ), no i kazdy wyjazd z nimi na jakies krotkie wakacje czy ferie. W kontrakcie mialam tez ustalone jednorazowe pokrycie kosztow przyjazdu/przylotu do PL.
              Tak wiec z calym szacunkiem 9izabela, ale za 250euro gdzie wchodzi opieka, sprzatanie i robienie zakupow, to z lekka czysty wyzysk.
              I choc wiem, ze wiele w zarobkach fille au paire nie zmienilo sie do dzisiaj to na pewno zaden kontrakt nie przewiduje tak niskiej placy. Teraz waha sie to od 450-500euro.
              • 9izabela Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 28.02.13, 21:15
                Nö to jede do belgii nie ma problemu ja poszukuje Au pair a nie niani czy pomocy poczytaj jezeli chodzi o przepisy i formalnosci ile zarabiaja prawdziwe Au pair nie masz pojecia jezeli o Au pair chodzi.moze bylas pomoca na Kontrakt Jak sama pisalas Ale nie Au pair.pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego
                • 5madzik Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 01.03.13, 09:40
                  No wlasnie z Twojego postu wynika, ze poszukujesz pomocy ;) Wiem co jest w obowiazkach au pair, bo przyjechalam na kontrakt, legalny w dodatku, wystawiony przez firme au pair.
                  Nie rozumiem dlaczego sie unosisz?
                  • 9izabela Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 02.03.13, 18:22
                    A ile ty masz lat skoro bylas 12lat temu Jako Au pair.to ty jestes Jako poszukujaca miejsca Au pair?. Nie unosze sie Ale jedno Jest faktem ze nie masz pojecia Jak teraz Au pair zarabiaja a jezeli chciala bys wiedziec to wejdz na google Au pair zarobki i obowiazki i z pewnoscia musisz mi racje przyznac.
                    • 5madzik Re: Wesola au pair poszukuje rodziny :) 02.03.13, 23:08
                      Ale co ma wchodzenie na google i sprawdzanie cen? Ze co, ze niby po 12 latach stawka spadla o polowe? Dziwne.
                      Nie, nie szukam miejsca jako fille au pair ale mam duzy kontakt z dziewczynami, ktore przyjezdzaja do BE na kontrakty. A ile mam lat? Policz sobie sama biorac pod uwage, ze wyjezdzajac na kontrakt musialam byc pelnoletnia ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka