Dodaj do ulubionych

Szukam niani na wakacje 2013 - USA

14.03.13, 19:10
Szukam dziewczyny (nie powiem, chlopak tez moze byc ale chyba dziewczyny czesciej sie interesuja taka praca) do opieki nad dwojka dzieci (3 i 5 lat) w okresie od polowy czerwca do konca sierpnia 2013. Ze wzgledu na krotki okres zatrudnienia nie bardzo chce ponosic koszty agencji au pair, wole kogos kto na przyklad planuje jechac na Work & Travel. Mieszkamy w Kalifornii, prawie przy samej plazy. Oferuje wlasny pokoj z lazienka, pelne utrzymanie i kieszonkowe. Znajomosc angielskiego nie jest konieczna ale przynajmniej podstawy bylyby przydatne. Preferowalabym energiczna studentke, z prawem jazdy i dobra umiejetnoscia plywania. Chcialabym zeby dzieci uczyly sie polskiego, chodzily na plaze i basen, jezdzily na rowerach, itp. Ogolnie zeby mialy fajne i aktywne lato :)
Obserwuj wątek
    • kaja1800 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 15.03.13, 17:37
      Jestem zainteresowana ofertą pracy. Spełniam wszystkie wymagania o których Pani pisze.

Jestem studentką pielęgniarstwa CM UMK także mam doświadczenie w opiece nad dziećmi.
      A czy opłaca Pani przelot w obie strony?
      • kaja1880 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 18.03.13, 10:52
        Moj kontakt: sednas381@gmail.com
        lub tel. 518371623
        Karolina lat 22, woj.kujawsko- pomorskie
      • kbjsht Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 08.04.13, 22:59
        aktualne?
      • paula151909 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 24.06.13, 19:02
        Witam,
        Mam na imię Paulina, jestem studentką i mam 20 lat. Jestem osobą towarzyską, odpowiedzialną, zdyscyplinowaną, kreatywną i otwarta. Od zawsze uwielbiam dzieci i posiadam wszystkie cechy których państwo oczekują. Mam bardzo dużo pomysłów i zabaw dzięki którym państwa dzieci przeżyją wspaniałe i nie zapomniane wakacje. Proszę dać mi szansę:)
    • lemonade25 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 16.03.13, 18:34
      Witam, jestem zainteresowana państwa ofertą. mam na imie Kasia, mam 25 lat, prawo jazdy i w ubieglym roku ukonczylam pedagogike wczesnoszkolna i przedszkolna. Świetnie potrafie sie zajac dziecmi (mam troje mlodszego rodzeństwa, ktorym zawsze sie zajmowalam, robilam praktyki i wolontariat w przedszkolu), znam wiele zabaw ruchowych, edukacyjnych i zdolnosci artystyczne. Wiecej informacji moge podać drogą mailową jesli beda Panstwo zainteresowani:)
      Proszę o kontakt: cytryna25@o2.pl
      Pozdrawiam
      • akwasniewska8 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 19.03.13, 23:41
        Witam :)
        Tak jak moje poprzedniczki jestem zainteresowana państwa ofertą. Jestem studentką kierunku lekarskiego. Mam młodsze rodzeństwo, także nieformalnie, ale mam w tej kwestii spore doświadczenie. Od liceum, co roku pracowałam w miejskim ośrodku rekreacji z dziećmi, wymyślaliśmy wiele zabaw a raz w tygodniu odbywaliśmy rajdy do pobliskich miejscowości lub opcjonalnie, chodziliśmy na rolki. Posiadam prawo jazdy, skończony kurs pierwszej pomocy i przede wszystkim - jestem młodszym ratownikiem wodnym :)
        Bardzo proszę o kontakt: a.kwasniewska@10g.pl
    • magda.a.gata Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 21.03.13, 16:35
      Witam, mam 18 lat, koncze w tym roku liceum i dlugie wakacje przedemna. Szukam oferty au pair. Bylam w zeszlym roku w stanach i bardzo chcialabym tam wrocic. Angielski znam w stopniu komunikatywnym. Mam rodzenstwo poltora roku i 9 lat wiec sadze zed o opiece nad dziecmi troche wiem. Porsze o kontakt mailowy: magda.agata@onet.pl albo na facebooku: magda agata domańska
    • dominika241095 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 23.03.13, 23:22
      Witam!
      Mam 17 lat, ale myślę, że pomimo młodego wieku, jestem odpowiednią kandydatką.
      Mam młodszego brata, dodatkowo w czasie wakacji i ferii udzielam się jako wolontariusz - spędzam czas z maluchami, których rodziców nie stać na wyjazd.

Bardzo lubię dzieci, mam do nich dobre podejście, jestem bardzo cierpliwa.

Posługuję się językiem angielskim w stopniu komunikatywnym. Potrafię także pływać.

Od tej pracy nie oczekuję dużych zarobków, chciałabym po prostu zaoszczędzić trochę pieniędzy na przyszłość. Ważną zaletą pracy za granicą jest dla mnie także udoskonalenie języka angielskiego.

Jestem otwarta na nowe znajomości, lubię poznawać nowych ludzi, rzetelnie i sumiennie wykonuję swoje obowiązki.

Moje dane kontaktowe:
      e-mail: dominiurka@onet.eu

Pozdrawiam, Dominika :)
    • alicja-staszczuk Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 25.03.13, 15:18
      Witam! chętnie podejmę się pracy w roli au pair na wakacje 2013.Jestem młodą, energiczną osobą i posiadam juz vize poniewaz 3 lata temu bylam w USA, mój angielski jest na wysokim poziomie, mam również prawo jazdy. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w opiece nad dziećmi ponieważ zajmuje się nimi w weekendy. Jeśli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt e-mail (alicja.staszczuk@onet.eu).
    • kaw.u Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 25.03.13, 23:58
      Witam,

jeżeli jeszcze Państwo szukają opiekunki to proszę o kontakt mailowy kaw.u@gazeta.pl
      Mam 20 lat. Przepraszam, że nie piszę na forum o sobie, ale wolałabym przez maila.
      Pozdrawiam,
      Kasia
    • wiktoria.wajda Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 27.03.13, 07:41
      Witam. mam na imię Wiktoria. mam 18 lat.
      Posiadam duże doświadczenie w opiece nad dziećmi. sama mam malutkiego brata, więc wiem, jak należy się zachowywać w róznorodnych sytuacjach. Znam język angielski, włąśnie jestem w trakcie robienie prawa jazdy.
      Jestem osobą beznałogową, opanowaną, cierpliwą i przyjazną.

Bardzo proszę o kontakt, nawet jeżeli nie będzie Pani zainteresowana.
      mój e-mail; wiktoria-wajda13@wp.pl

Serdecznie pozdrawiam. :)
    • domi493 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 27.03.13, 15:30
      Witam,
      Jestem zainteresowana Pani ofertą pracy. Studiuję pedagogikę wczesnoszkolna, mam bogate doświadczenie w opiekowaniu się dziećmi w różnym wieku, jestem kontaktowa, odpowiedzialna, sumienna i kreatywna. Umiem (i lubię) pływać i znam j.angielski. Chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania. Proszę o kontakt ( również jeśli decyzja będzie negatywna)
      mail: domi493@gazeta.pl
    • gosiakowalska20 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 27.03.13, 16:28
      Dzień dobry. Jestem tegoroczną maturzystką i po egzaminach chętnie podjęła bym się pracy wakacyjnej (niekoniecznie o dużych zarobkach). Uwielbiam dzieci, znam podstawy języka angielskiego. Jestem wesoła, energiczna i odpowiedzialna. Chętnie zaopiekowałabym się dziećmi. Bardzo proszę o odpowiedź na e mail: gosia_kowalska0@wp.pl
    • asiczek1818 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 27.03.13, 18:51
      witam serdecznie, jestem absolwetnka studiow licecnjackich - edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna a jednoczesnie studentką studiow magisterskich - edukacja wczesnoszkolna z arteterapia. Chętnie podjemę prace u Państwa jako opiekunka, prosze o kontakt na mojego maila asiczek1818@gmail.com. Mam 23 lata, jestem energiczna i sumienna, lubie prace z dziecmi, dlatego podjelam taki kierunek studiow. Pozdrawiam i czekam na kontakt.
    • annawlazly Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 28.03.13, 11:20
      WITAM SERDECZNIE BYŁABYM ZAINTERESOWANA TAKĄ PRACĄ PONIEWAŻ MAM DOŚWIADCZENIE WYCHOWAŁAM PRAKTYCZNIE SWOJEGO BRATA NO I MAM SYNA 9 LETNIEGO PATRZYLAM NA OFERTY PRACY W STANACH NO ALE NIESTETY NIE CHCA KOBIETY PO 30 I W DODATKU KTÓRA MA DZIECKO ...JESTEM NORMALNYM CZŁOWIEKIEM KTÓRY CHCIALBY ZOBACZYC KIEDYS STANY ...NO ALE JESLI NIE JEST SIE STUDENTEM TO NIE MA SIE NA TO SZANS ...KOCHAM BARDZO DZIECI ZE SWOIM SYNEM TEZ SPEDZAM CZAS JEZDZAC NA ROWERZE CZY TEZ CHODZAC NA BASEN MAM POCZUCIE HUMORU I TO BARDZO DUZE NO ALE JAK TO MÓWIĄ MARZENIA KIEDYŚ SIE SPEŁNIAJA POZDRAWIAM SERDECZNIE I MAM CHOC ODROBINE NADZIEJI ZE ODPISZE PANI DO MNIE ...A MÓJ ANGIELSKI JEST W STOPNIU POCZĄTKUJACYM ALE JESLI MIALABY OKAZJE PODJECIA TAKIEJ PRACY BYLABYM POPROSTU ZACHWYCONA I SZCZESLIWA....MOJ E-MAIL TO annawlazly@wp.pl...posiadam także prawo jazdy :)
    • kingaxyzq Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 30.03.13, 02:46
      Moim marzeniem odkąd pamiętam było wyjechać do Kalifornii, a związku z tym, że natrafiłam na Państwa ofertę i według mnie spełniam wymagania, piszę :)

Jestem studentką II roku Bezpieczeństwa Narodowego w Warszawie. W połowie czerwca kończę semestr, także termin wyjazdu jest idealny :)
      Znam w stopniu komunikatywnym język angielski i rosyjski. Potrafię pływać. Posiadam uprawnienia Młodszego Ratownika WOPR. Ogólnie bardzo lubię sport - basen, rolki, rower, wszystko co możliwe, więc dzieciaki napewno miałyby ze mną aktywne lato:) Prawo jazdy również posiadam.

Bardzo podoba mi się Państwa oferta. Jestem zainteresowana.
      Uprzejmie proszę o kontakt.
      e-mail : kingab0@onet.eu

Z góry dziękuję. Z wyrazami szacunku,
      Kinga B.
    • natt0 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 05.04.13, 14:34
      Witam serdecznie.
      O Work & Travel myślę od dłuższego czasu. Tylko większość takich wyjazdów jest organizowana przez różnorakie biura, a mi nie do końca to odpowiada. Dlatego Pani oferta jest idealna. tak.. ;) Mam 21 lat i jestem studentką pedagogiki opiekuńczej, studiuję na Uniwersytecie Wrocławskim. Przeszłam kurs pierwszej pomocy. Mam również doświadczenie z dzieciakami, oprócz praktyk w świetlicy środowiskowej i w domu dziecka ( stała współpraca), mam dwójkę młodszego rodzeństwa Janek (13l) i Madzia (troszkę ponad 2 m-ce). Poza tym mam masę młodszego kuzynostwa (od Karoliny 15 do Czarka 2,5) z którymi mam ciągły kontakt. język angielski znam w stopniu komunikatywny ;) prawo jazdy posiadam od ponad 2 lat. Nie mam żadnych nałogów. Potrafię i lubię pływać. Jeżdżę na rowerze, kiedyś też konno. kontakt : n.nieckarz@o2.pl ;)
      Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
      Natalia N.
    • aleksandra107 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 13.04.13, 08:18
      Witam serdecznie nazywam się Aleksandra :) Mam 21 lat jestem studentka II roku pedagogiki wczesnoszkolnej i opiekuńczej. Również pracuję prowadząc animację z dziećmi w teatrze. Organizuję urodziny dla dzieci. Bardzo lubię spędzać z dziećmi czas ponieważ mają dużo pomysłów i wiele energii. :) Zawszę marzyłam o takim wyjeździe. I pracy za granicą jestem dyspozycyjna od połowy czerwca do września. Jestem osobą bardzo pogodną, otwartą i zaangażowaną. Cenie sobie dobrą organizację i dobrą zabawę z dziećmi. Uwielbiam się uśmiechać ponieważ uśmiech czyni cuda. Moi przyjaciele nazywają mnie niepoprawną optymistką. Udzielam się społecznie. Lubię pomagać. Uczę się angielskiego 10 lat mam podstawy. Mieszkam w Warszawie i uczęszczam na kurs języka angielskiego. Marze o takim wyjeździe bo wiem że pomoże mi przełamać barierę językową.
      Z wyrazami szacunku
      Aleksandra Cybulska
      tel 724766471
      ola_cybulska@wp.pl
    • miharu93 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 13.04.13, 15:49
      Witam,

Czy oferta jest nadal aktualna?
      Pozdrawiam,
      Magdalena
    • angelika8881 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 14.04.13, 22:46
      Witam,
      Tak jak poprzednie osoby jestem zainteresowana pracą w charakterze Au pair. Uważam, ze jest to świetna przygoda i odpowiedni czas na podszkolenie swoich umiejętności językowych. Jeśli chodzi o moją osobę to niestety nie mam doświadczenia jako opiekunka ale z chęcią poszerzę swoje 'CV'. Z racji mojego wieku (19 lat) jestem w trakcie ukończenia kursu na prawo jazdy, a na basenie czuję się jak ryba w wodzie.
      Bardzo proszę o kontakt

Pozdrawiam,
      Angelika
    • kz_76 Ogloszenie na chwile obecna juz nie aktualne 15.04.13, 08:19
      Bardzo dziekuje Wam wszystkim za opdowiedz na moje ogloszenie. Jestem pod wrazeniem ile swietnych dziewczyn sie zglosilo. W tej chwili sytuacja jest taka - wybralam jedna osobe z Waszego grona. Jest ona na etapie zalatwiania wizy I jesli wszystko pojdzie pomyslnie (trzymam kciuki) to przyjedzie ona do nas na wakacje. W razie gdyby cos sie nie powiodlo to wtedy nie wykluczam kontaktu z kilkoma z Was. Jeszcze raz dziekuje I zycze wszystkim powodzenia!
    • patifn Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 05.05.13, 16:04
      Witam!
      Nazywam się Kamila i jestem zainteresowana pańskim ogłoszeniem. Bardzo lubię dzieci i z drugiej strony taka podróż byłaby czymś ciekawym dodatkowo mogłabym nauczyć się języka.
      jeśli byli ny państwo zainteresowani szczegółami prozę o kontakt np. na facebook: kamila popińska lub email kamila.kama.14@tlen.pl. Z góry przepraszam za kłopot jeśli to nie aktualne i czekam na kontakt ... naprawdę zależałoby mi na takim wyjeżdzie
    • koralinag Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 09.05.13, 13:32
      Dzień dobry ;) Jak moje przedmówczyni ja również jestem zainteresowana Pani propozycją. Rozumiem, że Pani już wybrała jakąś dziewczynę, ale gdyby jednak się okazało, że jednak nie jedzie (czego jej nie życzę, bo to jest świetna sprawa) to jestem chętna. A jeśli nie to może w następny okres wakacyjny. Mam 16 lat wiem, że to nie jest zbyt sporo, ale mam młodsze rodzeństwo, które pomagam mamie wychowywać (Arek 8 lat i Zosia 3 latka). Jestem osobą odpowiedzialną, wiecznie uśmiechniętą, kreatywną i pełną zapału. Bardzo lubię spędzać aktywnie czas i nie lubię się nudzić. Uwielbiam bawić się z dziećmi i wymyślać im różne atrakcje. Zawsze marzyłam by pojechać do USA. Nie zależy mi na pieniądzach, chcę jedynie nauczyć się porządnie języka, miło spędzić czas i zobaczyć jak żyje się w USA. Nie jestem jednak w stanie sfinansować sobie kosztów podróży. Mój angielski jest na razie na poziomie podstawowym. Potrafię dobrze pływać, niestety prawa jazdy nie posiadam ze względu na wiek.
      Mój e-mail koralina.g@gmail.com
      Pozdrawiam - Karolina :)
    • soochi Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 14.05.13, 22:18
      jak można się z państwem skontaktować?
    • gosiakson19 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 22.05.13, 12:32
      Dzień dobry,
      Nazywam się Gosia Osiecka i mam 19 lat. Jestem młodą, energiczną i pełną pomysłów osobą. Lubię kreatywne formy spędzania czasu i z chęcią podejmuję się nowych wyzwań. Do tej pory w okresie wakacji i ferii zajmowałam się dziećmi mojej siostry ciotecznej. Obecnie Weronka ma 11 lat, a Szymcio 8. Dzieciaczki chodzą do szkoły i nie wymagają już takiej opieki co kiedyś. W związku z tym chciałabym dalej pracować jako niania, zdobywać doświadczenie, a przede wszystkim obdarować swoim ciepłem kolejne pociechy.
      Jeśli zainteresowała was chociaż trochę moja osoba proszę o kontakt pod numerem 531 191 963 lub email: gosiaosiecka@yahoo.pl
      Pozdrawiam Gosia
    • aniajulia4 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 31.05.13, 14:10
      Witam,

Mam na imię Ania i mam 19 lat :) W zeszłym roku opiekowałam się dwójką bliźniaczek w Irlandii.
      Rodzina u której mieszkałam była bardzo zadowolona z mojej pracy. W tym roku pisałam maturę i byłabym bardzo zainteresowana pracą u Państwa. Posiadam prawo jazdy i
      także umiem :) Myślę, że dzieciaki nie nudziłyby się ze mną! Proszę o odpowiedź, mój e-mail : abigda@wp.pl
      Pozdrawiam, Ania :)
    • aussieangel94 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 02.06.13, 15:48
      Witam. Jestem uczennicą technikum, posiadam prawo jazdy kat. B. Niestety nie umiem pływać. Chętnie wyjechałabym, aby podszkolić swój angielski, szczególnie przed maturą. Jakąś podstawę znam, ale wiadomo jak to jest. Najlepiej nauczyć się języka za granicą. Jestem miłą i przyjaźnie nastawioną osobą. Uwielbiam dzieci :-) Mogłabym wyjechać pod koniec czerwca (niestety nie ornietuję się jak sprawa wygląda z wizami). Jeśli oferta jest nadal aktualna, proszę o więcej informacji na adres: angel94@autograf.pl Pozdrawiam :-)
    • ewelina.frackiewicz20 Re: Szukam niani na wakacje 2013 - USA 06.06.13, 03:06
      Witam,
      Czy potrzebuje jeszcze pani opiekunki do dzieci? Jestem chętna do nawiązania współpracy. Przeczytałam, iż nie chce Pani korzystac z usług au pair- ja tez nie chce ze względu na koszty. Proszę o pilny kontakt.
      Pozdrawiam, Ewelina Frąckiewicz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka