Dodaj do ulubionych

19 lipiec 2010 start :) !!

17.07.10, 08:58
Witam was.
Mam do zrzucenia jakies 15 - 20 kg. Obecnie jestem na diecie dukana, ale juz
2.5 tygodnia waga stoi jak zakleta. 78,5kg i nie chce byc mniej.
Od poniedzialku przechodze na kopenhaska. Kiedys bardzo mi pomogla i byl.a
swietnym wstepem do dalszego odchudzania. Niestety po urodzeniu dziecka kg mi
pozostaly... Teraz walcze!!
Ktos sie przylacza od poniedzialku??
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 17.07.10, 14:05
      Takie zastoje na Dukanie to norma.Może jesz za dużo soli,upały
      są ,zatrzymujesz wodę ? Coś taka niecierpliwa ? Daj sobie spokój z
      głodówkowymi dietami.Po dwóch tygodniach mordęgi i złego humoru,wrócisz
      na Dukana i zaczniesz od jojo.
    • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 17.07.10, 20:51
      hejka!!!
      ja 10 miesięcy temu urodziłam. i nie moge na siebie patrzeć!!! moim
      marzeniem jest 20 kg mniej. i myślę, że zaczne właśnie od tej diety.
      też myślałam, zacząć od poniedziałku. ale nie obiecuję, że mi się
      uda :)
      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 17.07.10, 22:00
        Mnie po ciazy zostalo niby tylko 4.5kg, ale zanim zaszlam utylam. W ciagu 2 lat
        utylam o ok 12 kg, co razem z tymi ciazowymi daje 16.5 do zrzucenia.
        Mialam ogromne nadzieje co do diety Dukana ...Niestety... za malo warzyw a za
        duzo bialka. Mam straszne problemy z trawieniem.
        Wiem ze na diecie Kopenhaskiej nie zrzuce tego wszystkiego, ale bedzie
        poczatkiem dla innej diety.
        Pozniej prawdopodobnie przejde na diete South Beach. Nie moge niestety byc na
        diecie, ktora ma za malo blonnika.
        Mysle ze na poczatek Kopenhaska, a potem South Beach i osiagne swoj cel.
        Pozdrawiam....
      • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 25.07.10, 10:17
        muszę się przyznać :( wypiłam wczoraj i nawet troszkę zjadłam :( z
        jednej strony jestem zła, ale z drugiej. po całym okresie ciąży i
        karmienia w koncu wyszłam gdzieś ze znajomymi i mogłam sie pobawić...
        tylko teraz nie wiem co robic, bo dzis byłby 6 dzień. i nie wiem czy
        np. od jutra zaczac od 6 dnia i ciagnąc dalej czy od nowa zacząc...
        wiem ze wszedzie piszą ze dopiero po 3 miesiacach mozna powrocic,
        ale chcialabym zaczac jak najszybciej...
    • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 18.07.10, 13:20
      ja będę kolejna =)
      jestem na South Beach do miesiąca (z małymi grzeszkami) schudłam 3kg przez
      pierwsze 2 tyg i teraz waga stoi =/
      za 2 tyg jadę na wakacje, więc odchudzania wskazane jak najbardziej.
      teraz: 162 cm
      • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 07:47
        i jak zaczęłaś??? ja niestety nie. dziś nie da rady. nie mam jak iść
        na zakupy, żeby kupić szpinak i wołowinkę :/ ale może od jutra lub
        środy sie uda. dam znać jakby co??
        • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 09:01
          Dzis dzien pierwszy :)

Jezeli chodzi o mieso - to ja jadam kurczaka albo indyka - piers, a szpinaku nie
          bardzo lubie - chyba ze na surowo. Dzis zamiast szpinaku zjem kalafioor, bo wiem
          ze mozna :)
          Jestem juz po kawusi... ehhh teraz najtrudniejsze przede mna 2 - 3 dni. Jak je
          przetrwam to dojde do konca :)
          No i weszlam na wage - waga poczatkowa 79kg.
          Zwaze sie mam nadzieje dopiero po 13 dniu, Ale zawsze sobie to obiecuje hehe.
          • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 09:50
            u mnie 62 kg- bede sie wazyc codziennie- licze na motywujacy spadek
            kg, kawke zaraz wypiję. czy musi byc gorąca?
            ja tez nie dam rady zmusic sie do szpinaku, no chyba ze surowego.
            powodzenia vita175
            • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 10:38
              Vesspa mysle ze kawka nie musi byc goraca. Wazne zeby sie cukier rozpusil. Bo
              nie ma dla mnie nic gorszego niz jak cukier zostanie na dnie i potem taki ulep z
              ostatnim lykiem poleci FUUUUJ
              Czytalam ze szpinak mozna zastapic spokojnie brokulami ( nie szaleje za nimi)
              kalafiorem lub fasolka szparagowa.
              Jak kiedys dawno temu stosowalam Kopenhaska to nie jadlam za bardzo szpinaku -
              chyba ze surowy o pokrojony z sokiem z cytryny przyprawami i jajko do niego
              wkrawalam.
              Poza tym tu pisze ze nie wolno solic, a ja miesko zawsze tak minimalnie solilam.
              No albo robilam na parze, ale do wody wsypywalam przyprawy i troche soli i mieso
              tym przechodzilo.
              No i wtedy pieknie schudlam, jeszcze po diecie chudlam - ale zaladek mi sie
              zmniejszyl i jadlam duzo mniejsze porcje. Wage trzymalam ok 2 lat - potem mi
              tarczyca zwariowala i nie moglam schudnac, a potem zaszlam w ciaze :) Hehe
              Teraz mam szczwany plan, ze po kopenhaskiej 1 dzien wzglednego luzu ( bez
              obzarstawa i nadmiaru weglowodanow)
              i potem start z dieta South Beach. Mysle ze uda mi sie troche do 21 sierpnia
              schudnac - wtedy ide na wesele, a 18 wrzesnia kolejne. Ehh trza sie w kiecki
              wcisnac.
              Tylko prosze nie piszcie zebym sobie nowe kupila. Bo dla mnie sukienki z
              zeszlego roku sa motywacja :)
              • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 12:37
                skoro mówicie, że można befsztyk zastapić kurczakiem to super!!!
                uwielbiam kurczaka. wiec ja od jutra do Was sie dołączę :) będę mieć
                tylko jeden dzień zaległości do Was. piszcie jak Wam idzie :)
    • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 13:17
      a i jeszcze mam pytanie ile trzeba tej sałaty jeść i czy może być
      ryba wędzona???
      • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 14:57
        sałaty dokladnie 150 gramów.
    • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 16:19
      hej :)
      ja tez dzisiaj zaczęłam tą dietkę :)
      mam nadzieje ze mnie będzie zle ....:)
      kiedyś juz ją stosowałam ale niestety nie dotrwałam do końca ....ale mysle ze
      razem będzie nam raźniej:) pozdro .
      • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 20:19
        hejka!!! zakupy na jutro zrobione :) więc od jutra napewno zaczynam
        dietę :) a Wy jak się dzisiaj czujecie???
        • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 20:36
          hej :) ja jakoś się trzymam :) dzisiaj mi mija pierwszy dzien :) nie jest tak
          źle ..jeszcze tylko 12 :P
        • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 19.07.10, 20:41
          No to "went the horses after concrete" - to moje ulubione polskie przyslowie
          przelozone doslownie na angielski :)

Wiec pierwszy dzien za mna.
          Czuje sie dobrze, ale boje sie uczucia ssania. Wiecie nie spie do godziny 24, bo
          wtedy ostatni posilek je moje mlode a najczesciej ok 22 przychodzi uczucie glodu.
          Ale nie dam sie.
          Jutro ide uzupelnic zapasy :) wprawdzie jajek u mnie w lodowce sporo, ale inne
          rzeczy trza kupic.
          O ja nie jem zwyklej salaty - tylko lodowa. Kroje ja jak kapuste i zjadam ok
          1/3 lub 1/4 zaleznie od wielkosci. Przyprawiam ja jednak nie tylko olejem i
          cytryna, ale dodaje bazylie, oregano, czosnek i jest wtedy pycha :)
    • mpalka6 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 04:04
      Jak mozna to sie dolaczam....77,5kg . Na soutch beach stracilam
      jakies 8 kg i waga uciazliwie stoi. Chcialabym po kopenchadzkiej
      przejsc na Atkinsa, moja kolezanka schudla po tej diecie 60 kg.
      • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 07:25
        ja zaczynam dzisiaj drugi dzień :) właśnie pije kawkę :)mam dużą motywacje ,mam
        nadzieje ze dotrwam do konca :)
        jeszcze tylko 11 dni!!
        70kg cel 63kg
        • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 08:13
          mogę powiedzieć, że też dziś zaczęłam. pierwszy dzień właśnie pije
          kawkę :). no ja niestety wage mam wiekszą od Was. bo około 84 kg na
          167 cm. musze iść się dziś zważyc. niestety ciąża dużo zostawiła mi
          kg a i nigdy super szczupła nie byłam. jakiś wielkich oczekiwań nie
          mam co do tej diety, wolę być miło zaskoczona, ale fajnie by tak
          było 7 kg zrzucić. po kopenhaskiej chcę przejść na south beach.
          piszcie jak Wam idzie. trzeba sie wspierać :)
          a i właśnie co ile dni chcecie się zważyć??? czy dopiero na koniec??
          • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 08:32
            Big.scotka nie przejmuj sie.
            Ja zaczynalam odchudzanie w czerwcu od wagi 83 prawie 84. Do 79 zeszlam dieta
            Dukana, ale waga stanela, a mialam problemy z trawieniem - wiecie o co chodzi.
            Teraz dla rozpedu robie kopenhaska a po niej South Beach :) Bo nie jest to dla
            mnie aby dlugo warzyw nie jesc. Moge nie jesc slodyczy, ziemniakow, chleba i
            takich tam, ale warzywa rulez.

Dzis dzien drugi i... mialam sie nie wazyc do zakonczenia diety, ale nie umialam
            wytrzymac. mam o 1 kg mniej!!!
            Takie spadki sa motywujace :)
            • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 08:44
              kurcze ja mam tak w planie sie w sobote dopiero zważyc, ale cos
              czuję, że nie wytrzymam.
              ja narazie czuje sie spoko, cos by się zjadło ale do 13 wytrzymam.
              narazie poję się herbatką zielona i czerwoną :)
              • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 08:48
                Damy radę. Skoro tyle osób wytrzymuje, to czemu my mamy nie wytrzymać??
                Będziemy potem takie smukłe jak gazele :)
                • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 09:06
                  oby. mały mi śpi teraz to szybko poleciałam się zważyć i ważę 84 :(
                  waga dla mnie wymarzona to 64:) ale mam nadzieję, że małymi
                  kroczkami do celu.
                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 09:10
                    a i jeszcze dziś zamiast befsztyku pierś z kurczaka, tylko się
                    zastanawiam jak ja zrobić ugotować, w piekarniku czy na olowie z
                    oliwek usmażyć... hmmm...
                    a i spróbuję zjeść szpinak bo jeszcze nigdy nie jadłam i chętnie
                    osmakuję mimo słyszanych o nim opini :)
                    • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 12:40
                      Ja szpinak lubie, ale taki mega doprawiony slony i z jogurtem i np makaronem.
                      Sam mi nie wchodzi, chyba ze na surowo w formie salatki. A ja w ogole nie jejm
                      befsztykow, tylko piersi z kurczaka albo indyka. I dziala :)
                      • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 13:02
                        właśnie zjadłam, szpinak z pomidorkiem i jajkami razem połączyłam.
                        taka ala sałatka i muszę powiedzieć, że bardzo mi smakuje :)
                        • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 13:03
                          teraz obiadzik po 17 i koniec na dziś. ale naprawdę czuję się
                          najedzona :D
                          • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 13:32
                            Ja po lunchu jestem. Filet z salata i cytryna. Smaczne i az sie ruszac nie moge
                            tak sie najadlam. :)
                            Ok 17 obiad - plaster szynki i jogurt :)
                            • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 15:15
                              cześć laski :) jestem drugi dzień na kopenhaskiej i czuje się jak narazie
                              świetnie ...chociaż od rana po kawie do lanczu burczy mi w brzuchu ale potem
                              jest ok :)jeszcze sie nie warzyłam ,mam zamiar w piątek dopiero ,mam nadzieje ze
                              chociaz te trzy kilo zejdzie :)pozdrawiam was :)
                              • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 15:51
                                no to sie dobrze trzymamy,tak dalej dziewczyny, chociaż ja dziś
                                dzień pierwszy :) teraz roznosi mnie energia, aż mam ochote coś
                                zbroić
                                • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 16:40
                                  no to dobrze ze nie czujesz głodu :) oby tak dalej :)
                                  • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 17:47
                                    ja dziś byłam bardzo zajęta - dopiero zjadlam lunch.
                                    obiad pewnie po 19. no cóż... tak dziś wyszło.
                                    dużo wody piję i zieloną herbatę. (czy można zwykłą czarną z
                                    cytryną?)

162 cm wzrostu --> 62kg, cel -->52kg, ale 55 już mnie ucieszy =)
                                    • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 18:02
                                      Ja czasem pije zwykla herbate. Bo lubie i wczesniej w czasie kopenhaskiej tez
                                      pilam i schudlam.
                                      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 19:23
                                        Oj za malo dzis wypilam... i ... boli glowa. Teraz pije juz chyba trzecia
                                        szklane wody. Wielka. I troche lepiej. Tak wiec dziewczynki pamietajcie - pijcie
                                        jak najwiecej wody, nawet jak nie czujecie pragnienia.
                                        • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 20:18
                                          co do herbaty czarnej to nie wiem. ja dziś juz samej herbaty to z 2
                                          litry wypiłam na przemian czerwona i zieloną. tak jak po lunchu
                                          czułam się najedzona, tak po obiedzie ciut mniej, ale jakos sobie
                                          daję radę. moze dlatego, że już od 2 miesiecy nie jdałam kolacji i
                                          głód wieczorny minął. boję się rana, braku śniadania. ale dam
                                          radę :) trzymajcie sie dziewuszki
                                          • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 20:34
                                            ja sobie teraz siedzie i popijam wode ,a mój mąż pożera klacje haha , ale jakos
                                            to na mnie nie działa:P
                                            jutro 3 dzien !!!jeszcze sie nie ważyłam .
                                            • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 20.07.10, 22:50
                                              Ehhh mnie glowa peka. A tu do polnocy musze czekac... ostatnie karmienie
                                              mlodego...Co do picia to wlasnie popijam herbatke owocowa... namiastka owocow :)
                                              • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 08:12
                                                oj współczuję Tobie vita175 bólu głowy. dziś dzień 2. wczoraj spoko.
                                                trochę mnie ssie, bo sniadania zawsze jdałam, ale narazie
                                                wytrzymuję, teraz piję kawkę :) vita a ile młody ma, że jeszcze go
                                                karmisz tak późno???
                                                • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 09:08
                                                  ja zatrzymam dzisiaj trzeci dzień , jestem już po śniadanku ...nie mogłam się
                                                  powstrzymać i się zważyłam - 2,5 kg mniej :)
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 11:36
                                                    Moj mlody ma 2i pol miesiaca wiec zeby przesypial noc musi dostac ok 24 butle. W
                                                    ogole w szoku jestem ze spi mi od polnocy do 6 lub 7 rano - zalezy kiedy zrobi
                                                    kupe :P

Dzis dzien 3 i ciesze sie jak dziecko. Nie dosc ze na sniadanie byla grzanka
                                                    razowa ( ja poprostu zjadlam kawalek czerstwego chleba ponoc razowego) to na
                                                    lunch jest owoc. Boshe jak sie ciesze :)
                                                    No i oczywiscie weszlam na wage. Znowu ubytek Ponad 0.5kg mniej
                                                    teraz waze niecale 77.5kg

Radosci nie ma konca :)
                                                  • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 11:39
                                                    2,5 kg mniej?! wow!!! aagusia1988 jestem pod wrażeniem.
                                                    a ja cieszyłam się swoim kilogramem =P

dawno mi tak chleb nie smakował jak dzisiaj rano.
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 12:03
                                                    gratuluję kilogramów :D ja się zważę dopiero w sobotę (5 dzień to
                                                    będzie). i też się już nie mogę doczekać jutrzejszego dnia, z powodu
                                                    grzanki, chociaż głód aż tak mi nie doskwiera, ale czekam juz na 13
                                                    żeby zjeść lunch :D
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 12:07
                                                    spad wagi jest bardzo mobilizujący :)zaraza mykam do pracy jeszcze tylko spakuje
                                                    sobie owoc i pomidorka :)po tej grzańce głodu jeszcze nie czuje ,rzołądek mi sie
                                                    chyba skurczył :)
                                                  • 4coke Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 12:09
                                                    Dziś piąty dzień i 3 kilo mniej, ale jestem nie do życia. Bardzo słabo się czuje
                                                    więc zamiast marchewki rano, wypiłam kawkę z cukrem bo nie mogłabym normalnie
                                                    funkcjonować.
                                                    Było 66 kg jest 63. Zobaczymy jak dalej akcja się rozwinie:)
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 14:36
                                                    Ja po lunchu. Troche sie chcialam poopalac ale po godzinie wymieklam,Moze po 16
                                                    wypelzne na slonce.Ciesze sie ze chudne. Widze to po brzuchu i ogolnie :)
                                                  • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 15:21
                                                    już nie mogę tych jajek!!!

start 62
                                                    po 2 dniach 60,5
                                                    w planach 54
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 16:03
                                                    Ja sobie wlasnie gotuje jajka. Przyzwyczailam sie do nich na Dukanie. Hehe Ale
                                                    szczerze wole jajka z patelni niz gotowane.
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 17:43
                                                    ja z jajkami nie mam problemów ...właśnie teraz je jem :)
                                                    gorzej z sałatą :( no ale jakoś dam rade :) pozdrawiam
    • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 19:12
      Witaj,ja dzisiaj jestem na drugim dniu diety...i daję radę..chociaż
      miałam pokusę bo syn kupił dziś kebaba i ten zapach...ale nie dałam
      się.Musze zgubic 7 kg..jeśli dalej jesteś na diecie to możemy razem się
      wspierać-to chyba ważne:)pzdr.
      • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 19:15
        co do sałaty to dobrze wchodzą takie gotowe mieszanki sałat. zawsze to jakiś
        inny smak.
        • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 20:33
          mam pytanie
          jeśli chodzi o dzień 7 to te mięsko grillowane może być normalnie przyprawiane /?
          • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 21:11
            myślę, że jakieś zioła czy czosnek będą w porządku.
            ale raczej nie gotowe mieszanki, bo one są z solą - a jej przecież
            jak najmniej =) poza tym jak się samemu przyprawy wymiesza to wiesz,
            co jesz.
            ale mi się zrymowało =)

głodna!!!
      • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 21:09
        hej ja dziś też na 2 dniu :) w marze3niach też 7 kg mniej :) mi jak
        narazie wszystko smakuje :) i czuję się dobrze. ale jak byliśmy dziś
        u teściowej i poczułam zapach świerzo upieczonej drożdżówki to aż
        mnie zakuło, ale nie dałam się i przez to czuje się mocniejsza :)
    • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 21:22
      powiedzcie mi czy macie jakiś pomysł na lunch na 4. dzień.
      bo te jajka, twarożek i marchewka jakoś mi do siebie nie pasują.

a czy może byc jajecznica na suchej patelni smażona?
      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 21:28
        Po pierwsze- ja uzywam soli, bo lubie i jak pozniej posole pomidora to waga skoczy!
        Ten lunch planuje zrobic na 2 czesci:
        tarta marchew jako "deser"
        a jajka z serkiem, Serek doprawie i posmaruje nim jajka :)
        • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 21:44
          ooo dobry pomysł na te jajka=)

ja sobie marchewkę pokroję w słupki - będzie co pogryźc, bo tarta mi
          jakoś nie idzie. to chyba nie jest duża różnica.
          • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 21.07.10, 21:54
            Mysle ze nie ma roznicy :)
            • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 08:10
              witam z rana:) dzień 3. rano już mnie troche sscało, ale wyczekalam
              i zjadlam sobie tosta, i popijam go kawką :) z tą marchewka to też
              mysle ze nie ma roznicy. teraz do 13 trzeba poczekac na lunch.
              czuje ze cos tam schudlam, ale zwazyc sie chce dopiero w sobote, juz
              sie nie moge doczekac :)
              a jak Wam dziewczyny idzie??
              • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 08:23
                Dzis dzien czwarty :)
                na wadze minus 2 kg :)
                Mialam sie wazyc na koniec a nie w trakcie, ale to moj nalog :P
                Dzis sie ciesze na ta marchewke :)
                • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 09:03
                  dzień dobry moje drogie

przyznam, że trochszkę sie rozczarowałam, miałam nadzieję, że już
                  dziś przekroczę magiczną granicę 60kg. niestety waga trzy razy
                  upercie pokazałam właśnie 60. ale w końcu to dopiero po 3 dniach.
                  3 dni 2kg to też całkiem w porządku.

a ja się dziś cieszę na tę sałatkę owocową z jogurtem - zjem borówki

62---60---------54
                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 09:30
                    vesspa zawsze to cos, tak trzeba myslec. ja bym bardzo chciala
                    dzieki tej diecie zejsc ponizej 80 :D. ale zwaze sie dopero w sobote
                    chociaz mnie korci, ale nie...
                    • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 10:27
                      dziś 3 ci dzień diety..rano grzanka i kawa:)daję radę.Efektów
                      jeszcze nie widzę,ale to dopiero początek.Myślę,że najgorsze sa
                      piewrsze dni diety..potem organizm się przyzwyczaja do takiego
                      jedzenia.
                      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 12:33
                        Dziewczyny, tylko pamietajcie pijcie jak najwiecej!!!Szczedgolnie jak sa teraz
                        upaly :)
                        • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 13:30
                          właśnie jestem po obiadku..owoc-nektarynka do tego kalafior
                          (zamiasta szpinaku-blee:) i pomidorek..oczywiście duzo wody,to
                          podstawa.Trzymajcie sie
                          • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 14:44
                            Cześć :) dzisiaj jest mój 4 dzień :) jak naradzie jest w porządku :) nic mi nie
                            dolega :)mam zamiar jutro się zważyć :) pozdrawiam
                          • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 14:46
                            ja juz obiadek po 13 zjdałam i ma pyt. jakos wciagnelam ten szpinak
                            i pomidora (w pierwszym dniu z jajkami lepiej mi smakowało, ale to
                            nic) i szczerze mówiąc jako owoc chcialam zjesc male jablko ale juz
                            nie mialam na nie ochoty, tak wiec moje pyt brzmi czy mozna je
                            pozniej zjesc czy moja szansa przepadla na jabluszko :D
                            • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 15:45
                              myśle,że jabłuszko malutkie mozesz zjeść...:)
                              • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 17:02
                                mi sie zdaje że nie ...ponieważ są określone godziny co w jakich masz jesc :)
                                • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 20:18
                                  dziękuję za odp. będę wiedziała na przyszłość :D dziś spoko. teraz w
                                  ogóle nie czuję już głodu :)a Wy jak się czujecie??
                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 20:37
                                    ja tak samo ja ty ,wogole głodna nie jestem ...trochę boje sie jutrzejszego dnia
                                    ponieważ zawsze pije kawę na rano a jutro ej brak :(
                                    mam nadzieje ze pójdzie gładko :)
                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 20:49
                                    ja mam zamiar jutro sie zważyć, mam nadzieje ze sie nie zawiodę jutro dzień bez kawki ,i to mnie bardzo martwi no to dziewczyny 4 dzień prawie za nami !!
                                    • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 20:56
                                      u mnie 3 dzień dopiero za mną :) ale jak narazie jest dobrze i
                                      pozytywnie myślę :) aagusia napisz jutro jakie rezultaty z ważenia
                                      są:) a ćw cooś czy nie??
                                      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 20:59
                                        4 dzien za nami :) U mnie poko co ubytek 2 kg, ale zobaczymy jutro :)
                                        Jutro z rana strzele sobie herbatke zielona zamiast kawki :)
                                      • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 21:02
                                        nie nie ćwiczę .. chodzę tylko na spacery z psem :)dosyć się nalatam za synem :)
                                        chociaż te 3 kg haha ,zobaczymy jutro :)
                                        • mitels Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 22:20
                                          ja chcialabym zaczac od jutra ale niestey pracuje i nie mam kiedy zakupow
                                          zrobic,wiec zasczynam od soboty; ]
                                      • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 22.07.10, 22:25
                                        a ja dziś poszła na siłownie - nogi i brzuch robiłam. ale wiecie, muszę się wbić
                                        w bikini od razu po diecie. poza tym chyba mi sie chcialo poruszac
                                        • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 06:40
                                          dzisiaj zaczynam 5 dzień i 4 kg mniej :) to jest nie samowite :)
                                          • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 08:21
                                            Aagusia twoj wynik jest do pozazdroszczenia. Przy twoim moje 2.5 kg to pryszcz :)
                                            Tak dzis dzien 5. Na wadze 76.5kg czyli od poczatku zeszlo mi 2.5 kg.
                                            Ciesze sie na rybe i miesko dzisiaj. Zawsze to odpoczynek od jajek :)
                                          • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 08:29
                                            aagusia gratulacje!!!! też bym chciała jutro zobaczyć 4 kg mniej,
                                            ale się nie nastawiam. dziś dzień 4, jakoś leci, chociaż z rana mnie
                                            ssało to teraz pije kawkę i jest ok :)
                                            • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 09:18
                                              kolejne pół kilo spadło=)
                                              ale 4,5 jest do pozazdroszczenia.
                                              brakuje mi kawki
                                              • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 09:38
                                                dziś mój 4 dzień,jak na razie jest ok.do jedzienia tak nie
                                                ciągnie...boję sie weekendu bo wtedy w domku i korci do
                                                jedzenia..chyba wtedy wezme się za generalne porzadki zeby zapomniec
                                                o jedzeniu..dziewczyny gratuluje spadku wagi!!! ja na razię się nie
                                                waże..:( powodzenia
                                                • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 09:48
                                                  Oj jak wa wam tych 4 kilo zazdroszcze :( Ciesze sie ze spadlo mi 2.5, ale
                                                  myslalam ze spad3ek bedzie wiekszy...
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 10:30
                                                    dziękuje dziewczyny :)
                                                    mam jeszcze zamiar stracić jakieś 6 kg ..mam nadzieje ze mi się uda :)
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 10:33
                                                    na pewno Ci się uda!!i mam nadzieję,ze nam też :(
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 11:05
                                                    maliba1 a ile juz zrzuciłaś przez ten czas ?? jeszcze trochę i półmetek :)
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 12:03
                                                    aagusia..sadze ,że coś zrzuciłam..czuje juz po ciuchach:) ale na
                                                    wage stane w poniedziałek:)ale czuję się lzejsza...
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 12:27
                                                    ja teraz tez dopiero sie zważę w poniedziałek lub niedziele :) zobaczymy z moją
                                                    ciekawością :) przed chlewiską zjadłam rybkę nawet troche zostawiałam bo już nie
                                                    dałam rady :)
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 15:17
                                                    aagusia..jaka rybkę sobie kupiłaś? ja akurat jutro bede miała
                                                    przyjemność na takie jedzonko...a dzis po pracy musze zrobic
                                                    odpowiednie zakupy :) a najgorsze jest to,ze syn chce zebym mu dziś
                                                    zrobiła spagheti ...:( i czy ja sie opre??
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 12:35
                                                    ja się nie mogę doczekać jutra, bo ważenie :) niby czuję, że
                                                    brzuszek mniejszy, ale jestem ciekawa :D
                                                  • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 12:58
                                                    super!!! ja też widzę po spodniach

wytrwamy!!! =)
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 18:15
                                                    Kurcze nie moge. Jakos w Czestochowie mialo dzis padac i co??? 5 korp[li na
                                                    krzyz i mega zaduch. W domu mam 28.25 stopni Z jednej strony to dobrze, bo
                                                    zupelnie nie chce mi sie jesc przy tej temperaturze :)
                                                    Zwazylam sie juz po obiedzie. I...nadal 76.5kg. To mysle ze jutro moze bedzie 76
                                                    na wadze :)
                                                    Powiedzcie czy Wy tez nie jestescie juz w stanie zjesc calej porcji
                                                    przygotowanej? Bo ja dzis nie moglam zjesc obiadu!!! Wciskalam na sile.
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 18:31
                                                    Maliba ja kupiłam sobie dorsza :)
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 20:06
                                                    hejka!!! ja tak jak nie przepadam za rybami to najutro aż się cieszę
                                                    że sobie rybkę zjem, tylko tak cały dzień bez kawy. a po 17 idziemy
                                                    na ur do znajomych więc też bedzie ciekawie tak przy wodzie
                                                    siedzieć :D ale mam nadzieję, że jak jutro się zważę to mnie
                                                    zmotywuje i wytrwam ten wieczór :)
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 20:07
                                                    a co do jedzenia porcji, to też czasem wydają mi się już za duże...
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 23.07.10, 21:59
                                                    big.scottka...u mnie jutro też 5 ty dzień i najbardziej martwię sie brakiem
                                                    kawy:(kawa z rana u mnie to podstawa inaczej nie mogę się dobudzić!! a co do
                                                    jutrzejszej imprezy..na pewno dasz radę i spędzisz ją przy wodzie :)powodzenia
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 07:30
                                                    hej:)
                                                    u mnie dzisiaj 6 dzień:)
                                                    za tydzien o tej porze będzie to mój ostatni dzień na diecie kopenhaskiej :)
                                                    jutro mam zamiar sie zważyć :)
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 08:49
                                                    hejka!!! dzień 5 :D brak kawy niestety tak jak Ciebie maliba mnie
                                                    dobja. ja potrafie normalnie to z 4 dziennie wypić.
                                                    musze sie pochwalic, ze stanełam na wadze i było -3 kg :D jupi.
                                                    jeszcze 4 i plan minimum będzie wykonany. dzięki temu dostałam
                                                    kolejnej motywacji i mysle ze dzis na imprezie dam rade wytrzymac :)
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 09:51
                                                    cześć dziewczynki:)u mnie dziś 5 ty dzień ,czyli ten bez kawy-od
                                                    rana pada deszcz pogoda barowa,trudno było rano sie obudzić więc
                                                    zaparzyłam sobie kawkę ale jej nie piłam ...tylko zapach :)to mnie
                                                    troszkę postawiło na nogi.big.scottka -gratuluję spadku
                                                    wagi...trzymajcie sie :)
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 11:01
                                                    Ja mam dola. Waga stanela. Chyba jednak musze sie zmusic do cwiczen... kosmos
                                                    jak dla mnie...
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 11:56
                                                    vita175 ..nie łam się!!!ja dlatego na razie sie nie ważę,miałam to
                                                    zrobic w ten poniedziałek...ale poczekam do końca i w 13 tym dniu-
                                                    jeśli dotrwam :)dziś troszkę cięzko-ta pogoda dołuje..pada i pada :(
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 14:46
                                                    Dzis spalam 2 godziny w ciagu dnia. Razem z dzieckiem. Szok. Jezeliprzetrwam
                                                    jutrzejszy dzien, to przetrwam juz wszystko. Ale nie jest latwo. Nie chodzi o
                                                    jedzenie, ale o to ze robi mi sie slabo. Czuje sie najedzona, nie odczuwam
                                                    ssania w zoladku, ale co chwila robi mi sie slabo i kreci mi sie w glowie. Nie
                                                    wiem. Mam nadzieje ze przetrwam...Trzymajcie kciuki
                                                  • mitels Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 24.07.10, 18:19
                                                    ja dzis zaczelam i jest okropnie,jak ja przezyje dzisiejszy woeczor bez smakolykow :P zyczcie mi powodzenia
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 25.07.10, 07:38
                                                    hej wszystkim dzisiaj jest mój 7 dzień a waga stanęła w miejscu ...4 kg mniej ...
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 25.07.10, 10:23
                                                    kurcze wcielo mi wiadomosc wiec pisze od nowa. niestety wypilam
                                                    wczoraj i zjadlam troszke. jestem z jednej strony troszke zla na
                                                    siebie ale z drugiej po tylu miesiacach ciazy i kramienia w koncu
                                                    gdziees wyszlam ze znajomymi i moglam sie pobawic. tylko teraz nie
                                                    wiem co robic. dzis bylby 6 dzien. i nie wiem czy od jutra zaczac
                                                    dalej od 6 dnia czy od nowa. wiem ze mozna dopiero po 3 miesiacach
                                                    powrocic ale chcialabym szybciej... co robic??
                                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 18:18
                                                    i dzisiaj się zważyłam w aptece ...juz mialam kończyc diete...ale spadek 5kg
                                                    podziałał na mnie mobilizująco!!!musze wytrwać do końca!!
                                                  • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 08:09
                                                    czesc laski :)
                                                    dzisiaj jest mój 8 dzień diety i 5 kg mniej :)
                                                    a jak wam idzie ??
    • ostatecznosc Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 25.07.10, 16:42
      witajcie dołączam dziś do was juz po kawce i jajkach ... nie chce
      więcej ;) musze schudnąć przytyłam ostatnio chyba z 4 kg jak nie 5 ;
      ( nie mieszcze sie juz w jensy tragedia mam nadzieje że zrzuce tak
      minimalnie 6 kg bardzo bym chciałaaaaa a marzeniem było by 10
      aahhh :) mam nadzieje że będziecie mnie wspierać , ponieważ mam
      słabą wole juz chyba z 10 razy podchodziłam do tej diety wytrzymałam
      najwięcej 4 dni ;( porażka ... a tak srednio nawet nie 1 albo tylko
      1 ehh koniec z tym teraz 13 !!!!!! i nie mniej , razem damy rade
      odezwe się wieczorkiem lub jutro trzymam kciuki za was ;) i za
      siebie też
      powodzenia wszystkim ;***
      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 25.07.10, 18:42
        Dzis dzien 7. Na wadze 76kg :)
        Ale poniewaz prawie przewrocilam sie z mlodym na rekach, maz wcisnal we mnie
        miseczke pomidorowej i ok 100ml soku.
        zrobilo mi sie lepiej ze waga nizsza, ale wyrzuty sumienia z powodu soku i zupy.
        Wiem ze powinnam juz diete przerwac, ale ja poprostu nie jadlam miesa dzis
        przewidzanego i jutro bede jesc tak jak nakazuje jadlospis i tyle.,
        • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 07:29
          a ja zaczynam dziś od nowa :) wczoraj troszke podjadłam, ale np. w
          ogole mnie nie ciagnelo do kawy i pepsi gdzie zawsze lubiłam to
          wypic :)
          wiec tak dzis znowu dzien pierwszy :)
          • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 08:12
            czesc laski :)
            dzisiaj jest mój 8 dzień diety i 5 kg mniej :)
            a jak wam idzie ??
          • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 08:26
            cześc dziewdzyny! troche mnie nie bylo =)
            • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 08:35
              czesc dziewczynki :) dziś mój 7 dzień..i dalej sie trzymam,najgorzej
              było na weekend..ale dałam radę,zeby nie myśleć o jedzeniu zrobiłam
              w domu generalne porządki.Sądze ,ze juz parę kilo schudła:) i to mie
              motywuje.Pozdrawiam
              • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 11:32
                Dzis rano wlozylam koszulke ( jeszcze z czasow sprzed ciazy) i jeansy. Juz od
                jakiegos czasu wciskalam sie w nie, ale byly na styk, a wczesniej byly na mnie
                za luzne. I co znowu robia sie luzne :) I maz mi rano powiedzial "Jak ty mi
                dziecinko schudlas " Ale mnie to zmotywowalo :)
                Mimo wczorajszego wpadniecia z pomidorowa kontynuuje diete. Najwyzej mniej
                schudne niz kopenhaska przewiduje. Nie chce jej zaczynac od nowa bo bede to
                ciagnac w nieskonczonosc. W niedziele normalne jedzenie, tylko ze nadal bez
                pieczywa ziemniakow i innych wegli a od poniedzialku SB :) Dam rade powrocic do
                mojej dawnej figury. Jeszcze 2.5 kg i bede miala kg z ciazy poza mna :)
                Ale jestem podekscytowana :)
                • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 12:32
                  z 62 spało na 58. w tydzień.
                  chudnę po pół kg dziennie. niezależnie od tego czy cwicze, pracuje
                  fizycznie na dzialce czy tylko cos robie w domu.
                  jakby sie jeszcze udało przez te 6 dni dalej to utrzymac...
                  jeszcze 3 kg i byłoby super. 55 ach =)

śmieją się ze mnie w domu, że zabronią mi tej diety bo za szybko
                  chudnę.
                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 12:44
                    super dziewczynki ze tak dobrze Wam idzie trzymam kciuki. ja od
                    poczatku startuje :) teraz czekam na 13 na lunch. trzymajcie sie
                    dzielnie!!!
                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 13:11
                    vesspa ...ja tez startowałam od 62 kg:)nie wazyłam sie jeszcze ale
                    chyba dzisiaj to zrobie..ciekawość mnie zżera...aby wytrzymać do
                    końca diety!!! będzie sukces..
                • ostatecznosc Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 13:55
                  Witam wszystkich walczących xD ;) ja dopiero na 2 dniu jestem
                  wszystko ok tyle że czasem mnie TZW. zmulaa... ;P musze dotrwać do
                  końca jeszcze 11 dni dam rade !!! gratuluje vicie 175 tak
                  trzymać !!! mam nadzieje że mi sie też uda ;) . nie chce mi sie
                  totalnie jeść dzis ;) nawet jeszcze kawy nie zaliczyłam ale zaraz ją
                  wypije .Dziś dobry dzień jogurciki naturalne ;) zaraz ide na
                  zakupy. ;)
                  • ostatecznosc Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 18:48
                    Jak dieta u was? i jak z silną wolą u mnie hmm nie jest tak źle ale
                    jak dziś byłam w spożywczym i widziałam te świeżutkie grzebienie
                    które tak bardzo lubie myslełam zie sie złamie ale niee!!!
                    nieeeee!!!!!!!!!!!!1
                    nie mogę , w niedziele i pn zakupy !!!! muszę do tego dnia
                    schudnać... ;) po ilu dniach widziałyście efekty? proszę o
                    odpowiedz ;)
                    • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 20:05
                      ja jak dziś widziałam świerzy chlebek co mama kupiła taki mieciutki
                      to myslalam ze padne. tydzien temu jak zaczynalam to w 3 dniu juz
                      widzialam ze brzuszek mi sie taki mniejszy zrobil.
                      • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 22:08
                        Ja nie wchodze na wage. Mam jakies zatrzymanie wody. Mega zaparcie i malo co
                        sikam... Sorry ze tak bez ogrodek.
                        Kupilam sobie senes fix bo juz nie moge.
                        Zwaze sie dopiero jutro...
                        • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 22:16
                          a może jesteś w końcówce cyklu? bo mnie tez woda sie zatrzymuje.. biust mam
                          wielki. co miesiac tak mam.

a codzienne wazenie sie bardzo motywuje.
                          moze jeszcze o tych 3 kg.

robilam dzis kanapki z cieplych bulek z dzemem - mialam slinotok =)
                          • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 26.07.10, 22:35
                            A ja stracicilam apetyt. Wciskam w siebie na sile to co w jadlospisie. Jajek nie
                            moglam wcisnac i mieso mi smierdzialo. Kurcze az dziwnie sie czuje jak wiem ze
                            na nic nie mam ochoty...
                            • mitels Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 01:35
                              dzis koniec dnia trzeciego.ale wczoraj jak sie wazylam wieczorem to 2 kg
                              mniej,jak to mozliwe w 2 dni spadlo 2 kg az..jaa
                              • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 12:18
                                ja dzisiaj mam 8 my dzień..i zamiast befsztyka lub piersi z
                                kurczaka ..upiekłam sobie udko na obiad-jajka zjem na kolację:)
                                myślę ,ze to nie bedzie miało negatywnego wpływu na dietę:)jeszcze
                                parę dni...
                                • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 13:04
                                  dzis 2 dzien znowu, rano sie zwazylam 81 kg. czyli jakby wliczyc
                                  rozpoczecie diety od zeszlego tyg to 3 kg :) czuje sie dobrze. dla
                                  mnie jest najgorzej wytrzymac rano jak czekam na jedzenie do 13
                                  potem juz jest ok :)
                                  • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 13:27
                                    big.scottka ...dla mnie najgorsze sa wieczory...do godziny 17 tej
                                    wogóle nie musze jeść-jestem w pracy :) dopiero w domku zaczynam
                                    myśleć o jedzeniu.Zyczę Ci wytrwałości w diecie..!!
                                    • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 13:58
                                      Senes ciut zadzialal. Waga stoi jak zakleta. Pije hektolitry wody. W ogole jakos
                                      mniej jem niz dieta przewiduje, bo nie mam sily wciskac w siebie to wszystko.
                                      Nie wiem czy jak od przyszlego poniedzialku przejde na SB to czy nie wrzuce
                                      sobie jeszcze ograniczenia kcalorii...
                                      • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 17:01
                                        dziewczyny, już nie mogę patrzeć na to żarcie. odbija mi się i każdy posiłek jem
                                        ponad pół godziny. mam dosyć!!!

a dziś tylko 0,2 kg mniej, ale czuję, że już zatrzymuje mi się woda w organizmie.
                                        • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 18:02
                                          Znalazlam super sposob na mieso bez smazenia. Ja zamiast befsztyka mialam schab.
                                          Doprawilam posypalam ziolami i wlozylam do rekawa wlalam troszke wody dolalam i
                                          wstawilam do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i tak 25 minut. Pycha :)
                                          • aagusia1988 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 18:44
                                            dzisiaj jest mój 9 dzień ,jakbym nie musiała to bym wogóle nie jadła :)
                                            jest super ale tylko 5 kg mnie :(
                                            • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 18:57
                                              Czym sie martwisz. U mnie dzien 8 i tylko 3 kg mniej. To dopiero kanal
                                              • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 19:35
                                                u mnie 4 - tez bez rewelacji. ale przyznam ze jest roznica
                                                • maliba1 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 19:52
                                                  u mnie 5 kg mniej..efekty są już widoczne:)i lżej się czuję..to motywuje..ten
                                                  schab w rękawie ..skorzystam :)
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 20:15
                                                    No kurcze jak czytam wasze efekty to wstyd sie przyznac, ale zazdrosc mnie
                                                    bierze. Tu 5kg 6 kg mniej a u mnie liche 3kg. Dobre i to bo widze roznice,ale
                                                    jakos doluje mnie to...
                                                  • ostatecznosc Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 27.07.10, 23:14
                                                    a ja mam doła wczoraj sie poddałam masakra..... po burzliwej
                                                    rozmowie z chłopakiem pewnie dlatego tak to na mnie podziałało i nie
                                                    wiedziałam co robie...
                                                    dziś mam imieninki ehh no wpadło dużo jedzonka masakra
                                                    od jutra próbuje znów chce schudnąć ale nie ,ma mie kto za bardzo
                                                    wspierac moze wy mi troche pomożecie jak widze że juz na 9 dniu
                                                    itd ..a ja !!?? znów od nowa dziś jeszcze dostałam takie ładne
                                                    ubrania pa kuzynce niektóre za obcisłe mi sa musze schudnąc !!!
                                                    i koniec
                                                    jedzenie złe !!
                                                    jedzenie tuczy !!
                                                    po ilu dniach tak już wam sie nie chce jeśc ???!!! ja niepotrzebnie
                                                    sie skusiłam wczoraj wieczorem i tak wyszło ale kurcze no musze dac
                                                    rade !!! nie spoczne az tego nie zralizuje
                                                    pomóżcie ;/
                                                  • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 00:31
                                                    nie mogę spac z glodu. a raczej przez myslenie o jedzeniu.posilkow z
                                                    diety nie daje rady zjesc bo ja takie okropne juz.
                                                  • ostatecznosc Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 00:45
                                                    vesspa który dzień dzis?
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 08:07
                                                    dziś dzień 3
                                                    właśnie jem tosta i popijam kawkę :) wszystko ok tylo okres chyba
                                                    dostaję :( i puchne niestety :( masakra!!!
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 08:08
                                                    ostatecznosc nie poddawaj sie!!!! glowa do gory i bierz sie
                                                    dziewczyno do pracy!!! powodzenia :)
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 08:23
                                                    Dziz dzien 10. Waga o pol kg w dol. Mam 75.5kg. Ciesze sie z tego, ale z drugiej
                                                    strony jak wiem ile mnie to wyrzeczen kosztowalo to troche mi przykro. Ale juz
                                                    wytrzymam. Musze.
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 09:07
                                                    vita obojetnie ile Tobie spadło i tak możesz byc z siebie dumna że
                                                    tyle wytrwałaś. ja Ciebie podziwiam !!!
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 09:20
                                                    Dzieki big.scotka :) Nie wiem co mi sie stalo, ze jedyne do czego mnie ciagnie
                                                    to chleb!!!
                                                    Mam poprostu ochote na zwykla kanapke!!!
                                                    Pocieszam sie ze jutro grzanka, :)A dzis owoc :)
                                                    Boje sie soboty, bo mam gosci i moge sie zalamac...
                                                  • ostatecznosc Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 11:41
                                                    Big.scottka - tak biore sie do roboty ;) trzeba wziąść sie w
                                                    garść !!!:) dzięki za wspacie nawet nie wiesz ide to dla mnie
                                                    znaczy ;) damy rade ;)
                                                  • vesspa Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 10:06
                                                    dzisiaj juz 10 dzien
                                                    lezy przede mna kromka razowego chleba i... nie moge sie zmusic
                                                    to jedzenie jest juz tak obrzydliwe ze przy kazdym posilku mam odruch wymiotny.
                                                    a w toalecie nie bylam juz chyba ze 4 dni
                                                    a na dodatek schudlam dzisiaj 100gramow a bylam na silowni wczoraj

wachalam sie dzis czy nie zjesc normalnego sniadania, ale skoro to kuz tylko 4
                                                    dni to moze wytrzymam.

chyba potzrebuje jakiegos wsparcia
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 11:54
                                                    Vesspa dasz rade. To tylko 4 dni. W niedziele juz bedzie po wszystkim. Ja juz
                                                    tez nie moge tego zarcia. Dzis np. zapomnialam o grzance rano!!!Jakas zadzumiona
                                                    jestem... Szok
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 20:10
                                                    vita i vesspa Wy jesteście nasze "stare wyjadaczki" :) ja biore z
                                                    Was przykład. mam nadzieję, że uda mi się tak wytrwać jak Wam .i tak
                                                    mało Wam już zostało!!!
                                                    ostateczność jakbyś jeszcze potrzebowała pomocy pisz!!!!

ja dziś nie miałam jak zjeść kolacji :/ bo dostałam prace. za 1.5
                                                    tyg zaczynam i teraz na szybko szukamy niani dla mojego 11
                                                    miesięcznego synka. ciagle tel i spotkania i nie maiłam nawet jak
                                                    zjesc. teraz zjadlam 2 jajeczka tylko bo na noc nie chciałam sie tak
                                                    objesc...
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 28.07.10, 22:08
                                                    Big.scotka - dasz rade. Tylko wyznacz cel. Np 5 kilo do konca kopenhaskiej, albio spodnie ktore sa takie nazbyt opiete maja sie :poluzowac"
                                                    Ja postawilam sobie za cel wage sprzed ciazy 73/74kg( nie wiem dokladnie ile bylo bo na kazdej wadze wazylam inaczej)
                                                    Nie wiem czy to osiagne. Ale daze do niego uparcie :)
                                                  • mitels Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 29.07.10, 01:26
                                                    ja dzis koncze 5 dzien ;] nie jest az tak zle,ale sie nie wazylam i to prawda ja
                                                    od poczatku diety tez nie bylam w kibelku na wiadomo na czym :P najgorsze sa
                                                    wieczory;((
                                                  • vita175 Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 29.07.10, 08:12
                                                    Dzis dzien 11. Na wadze 75kg
                                                    Jeszcze 3 dni i koniec...
                                                  • big.scottka Re: 19 lipiec 2010 start :) !! 29.07.10, 08:35