Dodaj do ulubionych

z ilu kg na ile schudlyscie??

12.06.07, 18:02
hej! chcialabym zaczac diete od poniedzialku ale wlasnie przeczytalam ze
chudnie sie na niej wiecej lub mniej w zaleznosci od tego jaka jest twoja
waga poczatkowa. Ja teraz waze ok 63kg i zastanawiam sie czy uda mi sie
schudnac 5kg. Z jakiej wagi na jaka wy schudlyscie???
Obserwuj wątek
    • inia33 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 12.06.07, 20:56
      o, jestem w identycznej sytuacji:)
      waze 63 i chcialabym 5 stracic i nie popuszcze, zawzielam sie!;)
      • anulka2451984 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 14.06.07, 16:52
        heh :) a kiedy zaczynasz?? moze zaczniemy razem?? ja od poniedzialku zaczne
        18.06
        pozdrawaiam
        • inia33 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 14.06.07, 21:16
          już zaczęłam:) to mój 3-ci dzień:)
          waga niestety na razie nie chce się za bardzo ruszyć,
          ale czuję się super, lekka i płaska;)
          • nati05 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 18.06.07, 21:47
            Czesc,robilam diete chyba w marcu czy jakos tam waga startowa 64,4 koncowa
            niecale 60 dokladnie nie pamietam ale poszlo jak z platka zadnych problemow z
            reszta zaraz poszukam moje forum gdzie codziennie pisalam;)to zaraz
            wkleje.powodzenia.
            • nati05 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 18.06.07, 21:56
              Tutaj pisalam od ktoregos dnia bo na moim watku przez pierwsze dnibylam sama
              wiec czytajcie jak mi szlo;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11182&w=56258944&a=56471114
      • kasiula88-88 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 25.06.07, 21:01
        mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie hm moge zamiast wody niegazowanej pic wode
        niegazowana owszem ale smakowa, nibby tam jakis posmak jest :) pozdrawiam
    • zielony_kangur Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 19.06.07, 11:59
      Cześć wszystkim,
      szkoda, że tak tu cicho...Najwyżej będę pisała sama do siebie;) Dzisiaj drugi
      dzień, nikt mi nie odpowiedział na temat kawy więc jednak się przemogłam i
      dietę uznaje sobie dopiero od wczoraj z tą kawą. Ciężko jest bo ja w ogóle kawy
      nie piję, ale kupiłam sobie jakąś super w "pożegnaniu z afryką" to nawet nawet:)
      Ważę 70 kg, kiedyś 50 więc mi nieźle przybyło...Ale nie chcę już szaleć, mam
      175cm i stanowczo wystarczy mi jak dojdę do 60:) Czytałam te komentarze mówiące
      negatywnie o tej diecie ale uważam, że przez 2 tyg to naprawdę nic się
      człowiekowi nie stanie nawet jakby się trochę pogłodził- a tutaj to przecież
      trochę tego jedzenia jest! No to trzymajmy się!
      • africasox Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 19.06.07, 19:33
        siemanko dzisaj drugi dzien diety ;], jak narazie ok, strasznie duzo wody pije..
        ok 2.5 litra na dzien :) czy to dobrze?? hehe
        Uparlem sie ze musze zejsc do ok 70 kg :] teraz waze 83, moze mi sie uda... do
        diety codziennie basen stosuje ;]. Generalnie jak narazie samopoczucie Ok,
        troche głodny chodze ale mam nadzieje ze organizm przyzwyczai sie w kolejnych
        dniach ;]Pozdrawiam Piotrek
    • oletka19 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 19.06.07, 19:58
      czesc ja jestem własnie w trakcie diety i od poniedziałku mi leci 2rugi tydzień
      jak zaczełam diete ważylam 72,5kg a dzis waże juz 66kg polecam naprawde ta
      diete ale jezeli chcesz uzyskać efekt musisz jej przestrzegać
      pozdrawiam oletka19
    • africasox Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 19.06.07, 21:01
      No ja jak narazie ściśle przestrzegam tej diety i mam wytrwać w tak drakoński
      sposób do końca ! pozostaje zyczyć Wam i sobie powodzenia!
      • sylwia88 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 19.06.07, 21:15
        olenka w jakim czasie schudłas te kilogramy i przestrzegasz dokladnie tej
        diety /????????????????odp
        • inia33 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 20.06.07, 09:40
          dzis mój 9-ty dzień i schudłam prawie 4 kg (z 63-64-dokładnie nie wiem, bo
          wagę miałam kiepską:/)
          głodu nie czuję, ale samopoczucie od wczoraj mi się pogorszyło, tzn jestem
          osłabiona i jakaś roztrzęsiona:(( ale się zawzięłam!
          aha, przestrzegam diety baardzo dokładnie, nawet gumy do żucia czy innego
          tik taka do ust nie wzięłam, jedyną zmianą są brokuły zamiast szpinaku:)
          • grzalka Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 23.06.07, 09:04
            chyba na forum fitness czytałam, że na taką trzęsiawkę trzeba zjeść łyzkę
            płatków owsianych, żeby wyrównać glikemię (bo to sa objawy hipoglikemii)
    • barbarella72 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 23.06.07, 20:04
      ja schudłam z 70 na 62
      • africasox Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 24.06.07, 11:25
        a ile przytylas po diecie?? dzisiaj mój 7 dzień diety, przestrzegam ostro tej
        diety, w dodatku codziennie na basen chodze i dopiero 3kg schudlem, zobaczymy
        jak dalej pójdzie pozdro
    • kasiula88-88 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 25.06.07, 16:53
      Witam serdecznie wszystkich !!!
      Mam nadzieje ze nie bedzie nikomu to przeszkadzało ze sie przyłaczylam do Was,
      hm zaczelam diete kopenhadzka od dzis :) Hm mam nadzieje ze uda mi sie troszke
      kg zgubic :) tak jak wiekszosci :P jest godzina 17 i nie czuje glodu ale
      przeciez to dopiero 1 dzien, to nie jest moja pierwsza dieta zaczynalam od
      kapuscianej, hm ogolem czuje sie ok aczkolwiek slyszalam ze przy 12 dniu moga
      wystepowac zaniki wzroku, czy to prawda ? Pozdrawiam :)
      • inia33 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 25.06.07, 20:38
        hm myślę że to bzdura;)
        pozdrawiam
        • porzeczka18 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 28.06.07, 10:23
          ja jestem na 2 dniu i w ogole nie czuje głodu !!! trochę mnie to dziwi??? mam
          pytanko czy naprawde guma do żucia zrywa dietę, czy mały przypatkowy łyk soku
          pomarańczowego także ... co mam zrobić jeżeli napiłam sie wczoraj przez
          przypadek własnie łyk soku ( oczywiście wypłuwał ) no ale łyk był Co o tym
          sądzicie kontynuować dietę ???

mam wesele kuzynki i wielka nadzieje ze zmieszczę sie w wybrana upatszona od
          miesiecy suinki waże72 kg i moim celem jest tylko tak ok. 5 czyli 65 - 67 kg
          tak na margonesie jestem z siebie dumna kumpela przyniosla swiezy cieplutki
          sernik a ja powiedzialam NIE dziekuje jestem na diecie
    • tienie Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 10.07.07, 22:31
      po tygodniu z 63 na 58
      ale dodatkowo cwiczyłam
    • ewka21_2004 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 12.07.07, 13:57
      Witam dietowiczów. Jestem już tydzien po kopenhaskiej. Jestem bardzo dumna z
      siebie, że wytrzymałam do końca. Schudłam 6 kilogramów (z 59 na 53), tyle
      potrzebowałam, by odzyskać wagę sprzed 2 lat. Boje sie tylko, że teraz mogę to
      odzyskać. Przez pierwszy tydzień diety jeździłam codziennie 2 godziny rowerem.
      Drugi tydzień był mniej aktywny. Przez całą dietę było mi bardzo zimno i tak
      też mi pozostało do tej pory. Teraz ctaram się nie opychać, jem dużo warzyw i
      owoców. Nie mogę patrzeć na mieso. Strasznie mi zbrzydło po kopenhaskiej.
      Trzymam kciuki za wszystkich zawziętych.
    • loolitka Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 13.07.07, 15:18
      Witam!!! Całkiem niedawno dowiedziałam się o diecie kopenhadzkiej, co bardzo
      mnie zaskoczyło, bo po pierwszej ciąży stosowałam własną dietę bardzo podobną
      do tej. Jadłam więcej warzyw,witaminki, używałam dużo cytryny(piłam z wodą
      przed posiłkiem), i nie wykluczałam soli ani przypraw. Z dniem odstawienia
      córeczki od piersi miałam w sobie 90kg, dietka trwała sobie jakoś pół roku.
      Czyli... od marca2005 do końca sierpnia2005 schudłam 38kg, waga 52kg i czułam
      się świetnie!!!Niestety, nowa miłość lubiała jeść późną porą, i tak przytyło mi
      się na 62kg(mam170cm wzrostu).I... druga ciąża! Rodziłam z wagą 88kg(nie
      szczędziłam sobie niczego w ciąży), teraz jestem 2 miesiące po porodzie,ważę
      67kg, nie karmię piersią i od dzisiaj startuję z kopenhadzką.Nie będę używała
      żadnych przypraw, soli, tylko ścisła dieta. Gotowane mięso, obiad do 14, 12
      szklanek wody niegazowanej dziennie. Żadnych zamienników, jak pisze tak jem.
      Zobaczymy jakie efekty, będę się odzywała!!!
    • omamamia1 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 21.07.07, 15:34
      podobno najwięcej spadaja z wagi osoby,które mają dużo do zrzucenia.To by
      zgadzało sie bo moja koleżanka,która ważyła przed dieta 62 kilo schudła(nie
      wiem z czego :))-4 kg,natomiast mój tata waga wyjściowa 112kg! po diecie 98kg.
      • bibi1 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 23.07.07, 11:15
        dzisiaj mam osmy dzien,schudlam 4kg.
        chyba zaczne brac witaminy,bo coraz czesciej boli mnie glowa,
        a ostatnio nawet oczy,chociaz nigdy nie mialam problemow ze wzrokiem.
        godu nie czuje,ale to jedzenie jest takie wstretne,ze juz sie nie moge
        doczekac kiedy zjem cos normalnego.Maz namawia mnie do przerwania diety.
        Sprobuje jednak dotrwac,zeby schudnac jeszcze ze 4kg.
        • kkajlaa Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 18.09.07, 09:35
          Wracam do watku:)
          Ja jak stosowalam pierwszy raz z 53 schudlam na 49,( zaznaczam ze jestem niska)
          pozniej przez rok czasu po diecie wazylam 46 i tak uttrzymywalam diete, chodzac
          systematycznie na fitness i silownie, niestety mialam problemy zdrowotne i przez
          nie musialam przestac cwiczyc i przytylam do 56 kg teraz kiedy lekarz mi
          powiedzial ze powoli moge zaczac cwiczyc i stosowac diety staram sie wiec
          wrocic do starej wagi....
    • agamadrid Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 28.03.08, 22:35
      7kg:) ale walcze dalej...
      • zwierzaku Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 29.03.08, 07:44
        Z 65 na 60 kg przy wzroscie 164
    • resia80 Re: z ilu kg na ile schudlyscie?? 05.04.08, 01:11
      Witaj :)
      Diete stosowalam w styczniu. Stracilam 7 kg z ~70. Zaraz po
      skonczeniu diety (no, moze nie w tej samej chwili) wrocily 2 kg i
      waga 65 utrzymuje sie do dzis.
      Ogolnie polecam ta dietke. Gdybym mogla juz to zrobilabym ja raz
      jeszcze ;) Ale niestety musze poszukac czego innego, mnie