flanika 24.03.09, 08:49 Witam wszystkich!!! Jutro zaczynam dietę, może ktoś dołączy do mnie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniusza Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 24.03.09, 15:39 ja zaczynałam dziś ale pewne okoliczności sprawiły że zaczynam od jutra - więc witaj towarzyszko niedoli. jakie masz parametry startowe?... Odpowiedz Link
asia0212 Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 24.03.09, 18:24 No to jest nas (jak na razie) 3:) Właśnie weszłam na forum poczytać co nie co. Od jutra zaczynam DK po raz 4 w swoim życiu(zawsze dotrwałam do końca). Mięcho kupiłam, befsztyki zrobiłam i do dzieła! W grupie raźniej[img]https://forum.gazeta.pl/i/emoticons/big_grin.gif[/img] [img]https://www.gifownik.pl/gify_02xxz/male_gify/jedzenie/38.gif[/img] Odpowiedz Link
flanika Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 25.03.09, 08:15 Cześć Dziewczyny!!!! No to startujemy :) Ja mam dość dużo do zrzucenia, bo aż 30 kg....więc to tylko przedbiegi do reszty. Stosowałam kiedyś dietę i spadło mi wtedy ładnie, więc mam nadzieję, że i tym razem dam radę. Muszę!!! :) Powodzenia nam życzę!!!! Odpowiedz Link
maniusza Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 25.03.09, 09:31 witajcie no to.. zaczynamy! ja własnie kawę popijam. nie cierpię czarnej kawy no ale sa gorsze nieszczęścia ;) ja też mam duzo do stracenia ;) mianowicie 20 kg, dla mnie to też poczatek drogi. wspierajmy się to damy radę Odpowiedz Link
asia0212 Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 25.03.09, 11:59 Witaj:) Może pij zbożówkę skoro czarna jest ble. Odpowiedz Link
maniusza Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 25.03.09, 12:23 nie no zbożówki nie mozna - zresztą jakąs tą czarną przezyję. tyle tylko że jeszcze półtora godziny do lunchu (znaczy obiadu bo zamieniłam) - oszukuję głód woda. najgorszy jest pierwszy dzień potem już będzie lepiej :) Odpowiedz Link
maniusza Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 25.03.09, 14:57 całkiem niezłe jedzonko było :) moja śp. babcia mówiła ze z głodu pies muchy żre i widzę że to świete słowa :D pochwalę się Wam - zainwestowałam dziś w moją przyszłość po DK - kupiłam dziś orbitreka. naczytałam się tyle dobrych rzeczy na jego temat że postanowiłam zaryzykowac. tak więc najpierw DK - a jak skończę to cwiczenia Odpowiedz Link
asia0212 Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 25.03.09, 15:20 Dla mnie najgorsze są pierwsze 3-4 dni. Dziś jestem jakaś senna, ciekawe z głodu czy przez pogodę byle jaką? hihihi Obiadek zjedzony, jajka ugotowane na kolację. Ciągle myślę o jedzeniu i patrzę na zegarek. Jeszcze kilka dni diety i przywyknę do menu. Początki są najgorsze. Odpowiedz Link
maniusza Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 26.03.09, 09:31 witam całkiem dobrze się trzymam - możedlatego że wczoraj miałam mały zabieg chirurgiczny i nie jedzenie jest mi bardzo na rękę.. Głodu specjalnie nie czuje. zamiast wołowiny wzięłam pierśc kurczaka to moje jedyne odtępstwo resztę według przykazań. no może jedynie za mało piję... Odpowiedz Link
asia0212 Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 26.03.09, 21:27 Dzisiejszy dzień był znośny, żołądek przywyka do mini racji żywieniowych. Byłam dziś na basenie i samopoczucie mam lepsze, głowa nie boli, głodu nie czuję. Jutro grzanka do śniadania, huraaa!!! Odpowiedz Link
maniusza Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 27.03.09, 11:34 haha a ja jak sie na tą grznkę cieszyłam.. ale juz za mna póki co mam 2 kg na minusie ale ten początek zawsze szybko idzie to takie "nic" ale stawanie na wadze mimo to miłe nie boisz się chodzić na basen w czasie tej diety? podobno to niewskazane.. Odpowiedz Link
asia0212 Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 27.03.09, 13:43 Grzanka była taka pyszna, że zjadłam ją i duszkiem wypiłam kawkę hihihi. Co do basenu, chodzę na aerobik wodny regularnie 2x w tygodniu czy mam dietę czy nie. Nigdy nic się nie działo, dietę stosuję 4 raz w swoim obżartym życiu:) Niektóre dziewczyny (z tego co czytałam na forum)ćwiczą co dzień na DK i jest ok. Ale czas mi się wlecze... Odpowiedz Link
canwoman Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 27.03.09, 11:52 Cześć dziewczyny, ja zaczynam od dzisiaj ,jestem po 7 dniowej kapuścianej,mam do zrzucenia jakieś 2o kg po ciąży,mam nadzieję, że będziemy się wspierać. Mój brat w zeszłym roku schudł na niej 18 kg!! Odpowiedz Link
asia0212 po 3 dniach 2,5kg w dół 28.03.09, 09:44 Ależ dziś będzie dobre jedzonko, nie mogłam się doczekać 4 dnia. Wczoraj miałam chyba jakiś kryzys, byłam leniwa, ospała i do tego "smarkata". Jeszcze trochę i półmetek za nami. Co u Was? Powodzenia i wytrwałości!!! Odpowiedz Link
flanika Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 29.03.09, 22:00 Cześć Dziewczyny!!!! Niestety wypadł mi nagły wyjazd,z którego dopiero wróciłam i musiałam przerwać po pierwszym dniu, bo ciężko by mi było utrzymać jadłospis, ale cóż, trudno. Jutro zaczynam od nowa. Zazdroszczę Wam tych paru dni za sobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Wam idzie? Jak tam samopoczucie????? Odpowiedz Link
niedobradziewczynka Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 29.03.09, 23:38 Cześć Dziewczyny czytam wszystko co piszecie i pomyślałam że warto od jutra zaczynam z tobą Flamika :) Damy rade..Jak nie My to kto utro napisze jak mmi idzie pierwszy dzień :) Odpowiedz Link
flanika Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 30.03.09, 10:36 Dziewczyny mam pytanko do Was, jecie może jakieś wspomagacze typu błonnik, chrom???? Ja chyba właśnie z tych dwóch produktów skorzystam, tym bardziej, że chce je wprowadzić na jakieś pół roku do swojej diety. Nie do końca wiem czy to można czy nie można, naczytałam się na forum różnych opinii. Myślę jednak, że ani błonnik, ani chrom nie zaszkodzą :) Jak tam Wasze efekty????? No i witamy nową Koleżanke :) ciesze sie, że ktoś ze mną dziś zaczyna :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
asia0212 6 dzień- 3,7kg w dół 30.03.09, 10:55 Hej dziewczyny! Jestem po kawce. Przyznam, że w brzuchu mam taką dziwną pustkę jak po porodzie. Przechodzę dietę po raz 4 i przyznam, że jest ciężko. Najgorsze ssanie mam do obiadu potem jest ok. Zmuszam się do picia, bo pragnienia praktycznie nie odczuwam. Marzę sobie co zjem po zakończeniu diety tzn. bez rzucania się na lodówkę, ale mam takie ciągotki...owoce, sałatka warzywna z fetą, tuńczyk z ogórkiem kiszonym hmmm. Co do wspomagaczy, chodzę 2x w tygodniu na basen i biorę przed 2 kapsułki Therm Line II. Ze względu na dietę nie przerwałam zajęć na basenie ani brania tab. Życzę wszystkim wytrwałości!!!! Piszcie jak Wam idzie:) Odpowiedz Link
flanika Re: 6 dzień- 3,7kg w dół 30.03.09, 11:56 3,7 kg w dół -rewelacyjnie!!! Już Ci zazdroszczę.. trzymaj się tam dzielnie bo już półmetek masz prawie za sobą. Ja to z kolei przy dietach to ssanie w żołądku miewam wieczorami i to chyba jest najcięższa sprawa do przeskoczenia przeze mnie. No ale trudno, coś za coś. Asiu a ten Ther Line II to bierze się przy aktywności fizycznej tak? Odpowiedz Link
asia0212 Ther Line II przy aktywności fizycznej ? 30.03.09, 14:04 Z tego co czytałam to niekoniecznie przy aktywności fizycznej, po prostu wtedy działanie preparatu jest silniejsze. Poczytaj na forach, jest tego mnóstwo:) Odpowiedz Link
asia0212 co tak cicho? 31.03.09, 23:22 U mnie półmetek (huraaa!), najgorszy dzień za mną. Wieczorem (niestety) pochłonęłam jabłko tak mnie mdliło z głodu. Myślę, że to dużo nie zmieni. Przy poprzedniej DK pokusił mnie świeży ogórek w 7 dniu i nic się nie stało :) Mam nadzieję, że ta cisza w naszym wątku to nie cisza, bo dietka przerwana? :) Wytrwałości!!! Odpowiedz Link
flanika Re: co tak cicho? 01.04.09, 08:59 Mniam a ja dziś grzaneczka na śniadanie :) pychotka :) Człowiek nie docenia takich zwykłych i prostych smaków, dopiero w takich momentach to widac. Przynam się, że trochę głoduję....wieczorami to jest straszne...ale może z czasem jakoś to minie. Jutro z ciekawości się chyba zważę ile wody ze mnie wyparowało :) Tobie gratuluję półmetku!!!! Pozdrawiam i dalej kciuki trzymam!! Odpowiedz Link
niedobradziewczynka re.Jeszcze 10 dni;d 01.04.09, 19:29 Ja dziś grzaneczę zjedłam Dobra :) Nieweim czy bedzie ok ze mna bo wczoraj nie mogam dopełnic całego jadłospisu mial być jogurcik i szynka ja byłam w wyjeździe i miałam tylko jogurcik ... ale chyba poprostu w 8 dniu zrobie tak samo,;) Jeszcze tylko 10 dni :) Pozdrawiam wszytkich;] Odpowiedz Link
asia0212 10 dzień 5 kg w dół :) 03.04.09, 09:39 Witajcie Jak dobrze, że to już z górki. Żołądek mam tak malutki, że nawet nie czuję głodu w sensie ssania. Ciuszki luźne, samopoczucie lepsze. Humor mam dobry po grzance na śniadanie, co za pychota! Trochę czas mi się ciągnie, dni mijają powoli. Dobrze, że jest piękna pogoda od kilku dni, więc spacery z córką zabijają myśli o jedzeniu. Jestem z siebie dumna, DK po raz 4 i dotrwam do końca jak zawsze:) Tego i Wam życzę. Odpowiedz Link
niedobradziewczynka Re: 10 dzień 5 kg w dół :) 04.04.09, 00:28 Jestem z Ciebie dumna Asiu u mnie piąty dzień za sobą jeszcze 8 Ale trzymam się całkiem nieźle najgorzej jest wieczorami bo wtedy zawsze jestem głodna... Pije szklanke wody i na jakis czas mam spokój . Pociesza mnie to że Wodę można pić. BUZIOLE,GRATULACJE dla Ciebie za wytrwałość poraz czwarty . Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
asia0212 Re: 10 dzień 5 kg w dół :) 05.04.09, 11:06 Dzięki niedobradziewczynko za wsparcie :) Jeszcze jutro i koniec. U Ciebie dziś 7 dzień, trudny ale do wytrzymania, ja trochę zgrzeszyłam tego dnia. Jak Wasze efekty? Mało się rozpisujecie:( Odpowiedz Link
niedobradziewczynka dziś najgorszy dzień 7 05.04.09, 22:22 Asiu powiem ci słonko że ten dzień jest straszny tylko kurczaczek i nic..Ale na szczęście mam taki charakter że się nie złamie... Moja dieta kończy się w sobote przed świętami:) nie wiem szczerze jak wyniki bo sie nie waże zważe sie dopiero jak skończe, będzie mi lepiej :) chociaż w 3 dniu sie zwarzyłam to było mniej o 2 kg . Rzyczę ci powodzenia w wytrwaniu do końca i bardzo pozdrawiam a od jutra dieta sie powtarza 8 dzień. Strasznie jestem z Siebie dumna To jest moja pierwsza dieta w rzyciu. Najgorzej jest mi z wołowinom i szpinakiem ale spoko no i że kawa bez mleka a ja rozpuszczalną pije...;/ chociaż po ciuchah widze ze jest dobrze za duże są..<WSPANIALE> BUZIOLE!! Odpowiedz Link
asia0212 13 minęło-- 5,8kg w dół 07.04.09, 10:55 Co za cisza, czy ktoś tu jeszcze dietuje? Zajadam kanapkę i popijam kawkę szczęśliwa, że to już po. Warto było:) Pozdrawiam wszystkich na diecie i życzę wymarzonej wagi! Odpowiedz Link
niedobradziewczynka Re: 13 minęło-- 5,8kg w dół 07.04.09, 17:53 GRATULUJE ASIU mi jeszcze zostało 4 dni i terz koniec.. Pozdrawiam i Buziole!! Odpowiedz Link
niedobradziewczynka czemu tu nikogo nie ma? 12.04.09, 00:31 Kochani dziś jest mój ostatni dzień diety ! Czasami było ciężko ale opłacało sie jutro sie zważe i powiem wam jak mi poszło Buziaki i rzyczę wszystkim WYTRWAŁOŚCI! ! ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link
czikissa Re: czemu tu nikogo nie ma? 16.04.09, 09:10 Zaczelam diete 14.04 , dzis jest moj 3 dzien i mam 2 kg mniej. Rano staje na wadze i od razu mam dobry humorek jak widze spadek wagi. W pierwszy dzien cwiczylam i dzis ide rowniez , wiem ze nie bardzo powinno sie cwiczyc podczas tej diety,ale juz jestem na niej 3 raz i czuje sie zdecydowanie lepiej jak cwicze. Ostatnio schudłam 8 kilo i teraz rowniez o tym marze ;) Pozdrawiam wszystkie na DK Odpowiedz Link
hercegovina wsparcie 16.04.09, 10:12 Witam! Jestem od czoraj na diecie DK i jest jak narazie okay. Gorzej jest jak wracam do domu, moj maluch podsuwa mamie wszystko coje walcze z tym.Poranek zaczynam od herbaty nie pije kawy pozdrawiam Odpowiedz Link
ndaut9uk Re: wsparcie 16.04.09, 12:42 o, to moze i ja zamienie kawe na herbatke. Dzis wypilam pol kubka. Ja jestem juz pol dnia na DK. Normalnie nie zwracam uwagi na pewne rzeczy, ale dzis wszystko pachnie jedzeniem. Wszedzie reklamy jedzenia, w metrze kobieta siedzaca obok jadla tabliczke czekolady - zazdroscilam jej? - ale trzymam sie dzielnie, pije wode i latam do wc. I tak w kolko;] W glowie mam cheesburgery. Ciekawe co mi sie dzis przysni? Dniu mijaj szybko, to juz tylko 12 i pol dnia:] Odpowiedz Link
ndaut9uk Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 16.04.09, 09:10 Witaj Flanika, jakie szczescie, tez mialam nadzieje, ze ktos zacznie wlasnie dzis! Zaczynamy w takim razie razem. Trzymam za Ciebie kciuki i pisz czesto jak Ci, to bedzie mi razniej;] Ja nie pijam kawy, wiec nie wiem jak to bedzie z ta kawa, befsztyk zamienilam na piers z kurczaka, poza tym trzymam sie regul. A jak u Ciebie? serdecznosci, Amelka Odpowiedz Link
ndaut9uk Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 16.04.09, 09:17 Witaj, probuje dodas swoja wiadomosc, ale nie bardzo mi wychodzi;] ja zaczyna dzis i strasznie sie ciesze, ze jest ktos jeszcze kto zaczyna. Pisz czesto jak Ci idzie;] Ja nie pijam kawy, wiec nie wiem jak to bedzie, poza tym zamienialm befsztyk na piers z kurczaka. Reszta wg zasad. Mam nadzieje, ze wytrzymam, najbardziej obawiam sie pierwszych dni.. A jak tam u Ciebie? serdecznosci Amelka Odpowiedz Link
lil-ka Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 16.04.09, 22:32 drugi dzien za mna:) a jak Wam idzie? Odpowiedz Link
czikissa Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 17.04.09, 09:03 Mam juz 3 kg mniej ( 0d 14.04). Waze sie zawsze rano bo utrata wagi jaka widze daje mi wieksza motywacje. Boczki mi sie widocznie zmiejszyly. Najgorzej jak dla mnie jest przetrwac weekend bo wtedy jest najwiecej pokus. Zdecydowanie wole byc na tej diecie wiosna lub latem bo czesto jest mi zimno,ale tylko na poczatku. Poza tym staram sie nie myslec o jedzeniu ani nie planuje co zjem jak juz skoncze diete bo w tej sposob przerwalam kiedys swoja pierwsza diete. Powodzenie dziewuszki, wytwamy ;)) Odpowiedz Link
ndaut9uk Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 17.04.09, 13:28 ja juz drugi dzien na diecie jest ok,juz nie mysle o jedzeniu tyle co wczoraj nadal pije duzo wody zle jest wieczorami, ale jakos daje rade powodzenia lejdis Odpowiedz Link
ndaut9uk Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 19.04.09, 19:02 Witam wszystkich, nikt sie nie odzywa.. jak Wam idzie? 4 dzien mija i poki co jest ok, sa rowniez i trudniejsze momenty, ale moj chlopak mnie wspiera. Zapinam sie juz w spodnie, w ktore przed zaczeciem sie nie zapinalam, wiec efekty sa!! trzymam kciuki za reszte i za siebie Odpowiedz Link
czikissa Re: Start 25.03..Ktoś chętny?? 21.04.09, 09:22 Dzis jest moj 8 dzień i czuje sie poprostu rewelka. Moj brzuszek na tyle sie skurczyl ze na sile musze jesc czasami a kilogramy leca pieknie . POWODZENIA Odpowiedz Link