duffy86 01.07.11, 16:26 witam chcialabym uzyskac opinie na temat wesel w tym hotelu czy ktos byl tam na weselu lub robil tam weselisko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneciap86 Re: Wesele w hotelu Sękowski 14.06.12, 23:27 Nie robiłam wesela, ale przyjęcie z okazji Chrztu i naprawdę polecam. Wszystko jest bardzo ładnie przygotowane - tak jak sobie życzy klient, bardzo dobre jedzonko i obsługa super. Ceny też nie są wygórowane z tego co się orientuję. Myślę, że warto skorzystać :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zucz-ek33 Re: Wesele w hotelu Sękowski 18.06.12, 09:32 Witam, ja miałam przyjęcie komunijne w Hotelu Sękowskim i jestem bardzo zadowolona. Uważam że lokal jest również doskonały na wesela. Obsługa bardzo miła, kompetentna. Jedzenie bardzo dobre, wystrój śliczny, czyściutko nowocześnie. Doskonałe miejsce dla rodziców z dziećmi zapewnione miejsce zabaw zabawki, super polecam w 100 %.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kerak76 Re: Wesele w hotelu Sękowski 26.07.12, 01:13 Witam. Polecam Sękowski Forum jako doskonałe miejsce na organizację różnego rodzaju przyjęć np. wesela lub komunii. Organizowałem tu przyjęcie komunijne syna. Obiekt jest nowy, posiada kilka klimatyzowanych sal do wyboru o różnym wystroju. Pyszne jedzenie, miła obsługa, przeszklone atrium z wygodnymi sofami, miejsce zabaw dla dzieci i duży parking dopełniają reszty. Muszę koniecznie podkreślić profesjonalną postawę Pani Manager, która od początku do końca pomaga i doradza na każdym etapie przygotowań. Moi goście i ja sam byliśmy bardzo zadowoleni z przyjęcia. I o to właśnie chodzi. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
misia2585 Re: Wesele w hotelu Sękowski 29.07.12, 16:38 Witam. Jak najbardziej mogę polecić Hotel Sękowski na imprezy okolicznościowe i nie tylko ;) 21.07.2012 robiliśmy tam wesele. Było wspaniale. Sala - cudo, elegancka i stylowa. Dekoracje przepiękne. Jedzonko pyszne, a obsługa przemiła i profesjonalna. Wszyscy nasi goście byli zachwyceni. Dzieciaczki nie marudziły rodzicom, że się nudzą (jak to zwykle bywa na weselach), lecz prawie całą imprezę spędziły na placu zabaw :). Pokoje piękne, czyściutkie i pachnące. Spędziliśmy tam niezapomniane i cudowne chwile, które na długo utkną w pamięci nam i naszym gościom. Dziękujemy za profesjonalną organizację naszej uroczystości. Martyna i Grzegorz. Hotel Sękowski - Idealne miejsce na wesele.. i nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mkk-86 Re: Wesele w hotelu Sękowski 22.08.12, 12:37 Witam. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Pani która zajmuję się przygotowaniami jest naprawdę świetna. Szybko odpisuje na maile, można się dogadać pod wieloma względami, obsługa jest wzorowa, jedzenie też bardzo dobre. Wszystko było przygotowane naprawdę z klasą i wyglądało tak jak sobie zamarzyłam;) Polecam ten hotel, gdyż wszystko można ustalić według własnych priorytetów i zawsze ktoś coś pomoże i podpowie. WG 10 na 10;)Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
beatapawel Re: Wesele w hotelu Sękowski 24.08.12, 16:40 Witamy Tak my mieliśmy wesele w Hotelu Sękowskim 07.07.2012r. Więc całkiem niedawno ;-) i szczerze byśmy chcieli powtórzyć nasze wesele jeszcze raz. Z czystym sercem możemy polecić ten Hotel wszystkim, którzy oczekują wysokiego standardu. Nasze wesele w 100% było udane, nie ma nawet najmniejszej rzeczy która by była zła. Wszyscy nasi goście byli zachwyceni! Całą organizacją zajmowała się Pani Katarzyna, która jest manager w Hotelu Sękowski. Nie mieszkamy w Polsce i wszystko było w rękach Pani Kasi, która spisała się rewelacyjnie! Wszystko przebiegało tak jak chcieliśmy. Też mieliśmy sporo wątpliwości np czy wszystko się uda, czy jedzenie będzie dobre, czy będzie podawane o ustalonych godzinach, czy obsługa będzie na wysokim poziomie, czy klimatyzacja podoła gdyż nasze wesele było na 85 osób i do tego w lipcu itd...itp... A więc: jedzenie było pyszne, wszystko dosłownie rozpływało się w ustach, szef kuchni spisał się idealnie, porcje były duże, więc sporo jeszcze zostało tego jedzenia. Ogromne wrażenie zrobił Szef Kuchni wchodząc na salę z płonącym udzcem w wielkiej, białej czapce kucharskiej ;-) polecamy. Teraz coś o obsłudze - musimy powiedzieć, że bardzo profesjonalna, kilkukrotnie pytali gości o kawę, herbatę tak jak chcieliśmy, uprzejma, uśmiechnięta i pomocna. Sala piękna, wspaniale udekorowana, klimatyzacja świetna mimo upału na sali było wręcz zimno hehe.. Tak jak już pisaliśmy Polecamy Hotel Sękowski i również Panią Katarzynę, która jest bardzo pomocna i prowadząc nasze wesele od początku do końca sprawiła, że dla nas i dla wszystkich gości będzie to niezapomniane wesele! Dziękujemy za wszystko, było pięknie i idealnie tak jak chcieliśmy. Pozdrawiamy Beata&Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
rayell Re: Wesele w hotelu Sękowski 04.09.12, 11:00 W hotelu Sękowskim robiłem swoje własne wesele w sierpniu i z mogę tą lokalizację każdemu polecić. Jedzenie wyborne, sala bardzo ładna (zwłaszcza z okrągłymi stołami) a obsługa miła i uczynna. Przed salą spory parking i ładnie urządzone otoczenie (plac zabaw, ławki i stoliki) więc goście chcący zaczerpnąć świeżego powietrza będą na pewno z tego zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
1krystian76 Re: Wesele w hotelu Sękowski 16.09.12, 21:30 Polecamy Hotel Sękowski Wesele mieliśmy tydzień temu. Organizacyjnie wypadło świetnie. Kontakt z Hotelem mieliśmy bardzo dobry. Ustalenia z umowy oraz dodatkowe sprawdziły się w 100%. Bardzo dobrze oceniamy obsługę podczas wesela. Kelnerzy byli na czas, nie przeszkadzali w zabawie, była ich odpowiednia ilość, do samego końca imprezy nie wchodzili na salę by zbierać rzeczy, czekali do końca. Jedzenie było bardzo smaczne a dla niektórych wręcz za dużo. Ale wiadomo , że nigdy nie da się wyliczyć dokładnie. Oprawa sali , rozłożenie stołów (polecamy okrągłe taki mieliśmy i się sprawdziły ). Dodatkowo sam hotel elastycznie podchodził do rozliczenia i ostatecznych ustaleń ws ilości gości, posiłków itp. (wiadomo że przy weselach często cięzko ustalić nawet do ostatniej chwili ilośc gości). Opcja z posiłkami dla wegetarian też się sprawdziła i tym gościom też smakowało jedzenie (choć ja nie rozumiem jak można bez mięska:) ). Wystrój sali i położenie oraz otoczenie też godne polecenia, czysto ustronnie, parking dla wszystkich gości bez problemu dojazd , teren ogrodzony , czysto estetycznie, baaardzo polecamy. pzdr Iwona i Krystian Odpowiedz Link Zgłoś
duffy86 Re: Wesele w hotelu Sękowski 17.09.12, 22:52 Zakładając ten wątek nie wiedziałam ze az tak sie rozwinie;p. no wiec ja zdecydowałam sie jednak na wesele w Hotelu Sekowski ktore odbyło sie 18 sierpnia i z czystym sumieniem mogę polecic ten hotel. Sala jest jasna i świetnie wychodza na niej zdjecia. jedzenie bardzo dobre i świerze. Weselem zajmowała się pani Barbara. Stoły wybralismy okrągłe, mają też nową dekorację stołów (patrz strona hotelu). Obsługa na wysokim poziomie. Sądze ze mają najkorzystniejszą ofertę jak na razie ze wszystkich sal weselnych w Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariannatomek Re: Wesele w hotelu Sękowski 19.09.12, 07:31 Mieliśmy tu wesele we wrześniu. Dzięki ciekawemu oświetleniu sala prezentuje się bardzo elegancko, zwłaszcza z okrągłymi stołami. Jest to jedna z nowszych sal weselnych w Legnicy i widać, że jest "świeża" - jasna, niezniszczona. Przed salą przeszklony hol, z którego zadowolone były przede wszystkim rodziny z dziećmi - goście siedząc przy stołach, mogli przez okienka "rzucić okiem" na swoje pociechy, które bawiły się w holu. Rewelacyjna współpraca z Panią Manager, która doradza, ale nigdy nie narzuca - bez problemu mogliśmy zrealizować nasze pomysły, wszystko wyszło dokładnie tak, jak chcieliśmy. Goście najbardziej chwalili sam wygląd i rozkład sali (byli pod bardzo pozytywnie zaskoczeni) oraz jedzenie (dużo, smacznie i podane w ładnej formie). Fotograf zadowolony z oświetlenia - dzięki ściennym kinkietom w sali jest klimatycznie, a zdjęcia pozostają jasne. Porównując inne lokale na terenie Legnicy, ceny dość konkurencyjne. Warto, polecamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
martini_51 Re: Wesele w hotelu Sękowski 10.10.12, 19:59 Nasze wesele odbyło się w Forum Sękowski niecałe 3 tygodnie temu, grzechem byłoby nie skorzystać z noclegów dla gości w Hotelu Sękowski, położonym dosłownie 50 m od Forum. Po rozeznaniu w internecie uznaliśmy, że miejsce to nadaje się idealnie i w pełni odpowiada naszym gustom. Forum Sękowski jest świetnie urządzony, ze smakiem, w bieli w połączeniu z delikatnym punktowym oświetleniem w różu. Gwarantuje to świetną atmosferę. Bardzo podobały nam się pięknie przystrojone okrągłe stoły z małymi lampionami, które tworzyły wieczorem niepowtarzalny klimat. Forum Sękowski posiada wiele miejsca poza salą główną - przeszklony, obszerny hol, gdzie można spokojnie porozmawiać i odpocząć od głośnej weselnej muzyki. Sala ma znakomitą akustykę i spory parkiet do tańczenia. Forum posiada także kącik zabaw dla dzieci w holu, gdzie bezpiecznie mogą bawić się widoczne z wnętrza sali dzieci. Na szczególne uznanie zasługuje profesjonalne przygotowanie wesela, w dużej mierze wsparcie Pani Manager, która zawsze chętnie służyła radą i pomocą. Szczególne słowa uznania dla właściciela hotelu, Pana Łukasza, który także zaangażował się w organizację. Jeśli chodzi o sam przebieg wesela, to wszystko wypadło super. Obsługa była czujna, profesjonalna i miła, w ogóle nie musieliśmy się o nic martwić. Jedzenie było nietuzinkowe i pyszne, w porażających ilościach. Bombą okazał się płonący udziec serwowany przez samego szefa kuchni. Wszystkim, także zagranicznym gościom wszystko smakowało. Dziwili się tylko, dlaczego w Polsce przygotowuje się takie ilości jedzenia. Samo podanie posiłków i ich apetyczny wygląd cieszyły oko. Przyszłym nowożeńcom gorąco polecamy spędzenie jednego z najpiękniejszych dni w życiu właśnie w Forum/ Hotelu Sękowski. Martyna i Michał Odpowiedz Link Zgłoś
tom.ozi Re: Wesele w hotelu Sękowski 26.10.12, 15:59 Nasze wesele odbyło się w hotelu Sękowski 20.10.2012r. Wybór okazał się strzałem w 10-tkę! Organizacja i przebieg całej uroczystości przeszła nasze najśmielsze oczekiwania!!! Podziękowania kierujemy w pierwszej kolejności do Pań menedżerek: p. Kasi i p. Basi z którymi mieliśmy wspaniały kontakt od samego początku (czyli od dokonania wyboru sali). Ich pomoc okazała się nieodzowna a całe przygotowania dzięki ich radom i wsparciu okazały się dziecinnie proste. Sama sala na której odbywało się wesele zasługuje na szczególne słowa podziwu. Elegancja, przestronność, nowoczesność, ciekawe oświetlenie to jej elementy, które bardzo zachwyciły naszych Gości. Nasze podziękowania kierujemy również w stronę Kucharza i jego znakomitej załogi. Jedzenie było wyśmienite! Płonący udziec i show jaki towarzyszył jego podaniu szczególnie utkwi nam w pamięci jeśli chodzi o kulinarną stronę uroczystości. Dziękujemy także wspaniałej obsłudze obecnej w trakcie wesela- p. Tomaszowi oraz pp. Kelnerkom. Wykazali się oni pełnym profesjonalizmem! Wszystkie dania gorące były serwowane błyskawicznie a braki na stołach uzupełniane równie szybko. Mimo ciężkiej pracy wszyscy oni cały czas się uśmiechali przyczyniając się do wspaniałej atmosfery naszego wesela. Z czystym sumieniem polecamy wszystkim przyszłym nowożeńcom Sękowski Forum jako miejsce do organizacji tej jedynej w swoim rodzaju uroczystości jaką jest ślub i wesele. Ewelina i Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
l.jureczka Re: Wesele w hotelu Sękowski 05.01.13, 15:03 Witamy, 29 grudnia 2012r. mieliśmy przyjemność urządzać nasze przyjęcie weselne w hotelu "Sękowski" w Legnicy. To było najlepsze wesele na jakim w życiu byliśmy i to nie tylko dlatego, że sami je organizowaliśmy:) Wszyscy goście byli zachwyceni wyglądem sali (Cornello), przepysznym jedzeniem ( i jego ogromną ilością) oraz miłą i profesjonalną obsługą. Do tego wszystko czysto i schludnie łącznie z apartamentem dla Pary Młodej, a także pokojami dla gości weselnych. Przed salą znajduje się ogromny, przeszklony hol doskonały do składania życzeń czy chociażby złapania oddechu w trakcie przyjęcia:) Do tego świetna pomoc pani menager (pozdrowienia dla p. Basi :)). Pracownicy hotelu są bardzo elastyczni przy planowaniu przyjęcia, także nie ma żadnych problemów z przeforsowaniem własnych pomysłów. Dodatkowo kącik dziecięcy i przestronny parking sprawia, że jak robić wesele to tylko w "Sękowskim". Pozdrawiamy, Paulina i Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marketinghotelsekowski Re: Wesele w hotelu Sękowski 08.03.13, 08:12 Witamy, Wszystkim naszym Weselnikom serdecznie dziękujemy za opinie. Dla Was to piękne wspomnienia, a dla nas najlepsza nagroda za pracę. Szukamy kolejnych zadowolonych Młodych Par! Z przyczyn niezależnych od hotelu zwolniły się dwa atrakcyjne terminy na przyjęcia weselne - 22.06.2013r. oraz 13.07.2013r. Wszystkie zainteresowane pary zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami - oferta na wesele last minute czeka:) Pozdrawiamy Hotel Sękowski Odpowiedz Link Zgłoś
md.a Re: Wesele w hotelu Sękowski 16.04.13, 19:33 Witam serdecznie, nasze wesele odbyło się w miniony weekend - 13.04.2013. Jesteśmy zachwyceni. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Przede wszystkim bardzo odpowiadał nam wystrój, chyba najbardziej "ślubny" w okolicy. Białe, piękne tapety, dekoracyjne oświetlenie, bardzo ładne pokrowce na krzesła, i prosta, lecz niezwykle elegancka zastawa stołowa. Przed salą jest duży, przestronny hol, z białym sofami i kącik dla dzieci, do tego wszystkiego duży parking i plac zabaw. Jedzenie pyszne, świeże i w dużych ilościach, więc nie ma wrażenia "wyliczonych" co do grama porcji. Obsługa profesjonalna. Doskonała organizacja, spełniono każde nasze życzenie, nawet najdrobniejsze szczegóły - jak ułożenie serwetek czy cytrynka w dzbankach z wodą mineralną. I rzecz ważna, choć to tylko drobiazg, ale niezwykle doceniany przez gości - alkohol podawany w pojemnikach z lodem. W poniedziałek mnóstwo telefonów od zadowolonych gości. Szczerze polecamy to miejsce. M i D. Odpowiedz Link Zgłoś
marketinghotelsekowski Re: Wesele w hotelu Sękowski 18.04.13, 12:35 Dziękujemy za opinię. Czekamy na kolejne Młode Pary - dysponujemy jeszcze wolnymi terminami na przyjęcia weselne w październiku i listopadzie 2013r. Zapraszamy i pozdrawiamy Hotel Sękowski Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulekasiek Re: Wesele w hotelu Sękowski 06.06.13, 12:45 Serdecznie polecam to miejsce na wesele! Wesele mieliśmy w maju 2013 . Wszyscy bawili się wspaniale, jedzenie było pyszne, ogromna ilośc. Sala piękna taka jak sobie wymarzyłam,nagłosnienie bardzo dobre, obsługa świetna pomocna i bardzo zaradna. To był najpiekniejszy dzien w naszym życiu i to dzieki Pani Basi i hotelowi Sękowski - dziękujemy i szczerze polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
yorkus7 Re: Wesele w hotelu Sękowski 08.06.13, 19:19 Nasze wesele odbyło się w maju 2013 i jedno mogę powiedzieć-było cudownie! Wszystko dopięte na przysłowiowy ostatni guzik...wystrój sali niesamowity,goście zachwyceni,jedzenie pyszne.Przyznam że trochę się obawiałam o to czy ilość jedzenia będzie wstarczająca,ale spokojnie zostało jeszcze na poprawiny :) Współpraca z hotelowym działem marketingu to czysta przyjemność-konkretnie,sprawnie i można się było troszkę potargować ;) Dziękujemy Pani Basi i Pani Natalii za wspaniałą organizację "Naszego dnia". Odpowiedz Link Zgłoś
justynka1000000 Re: Wesele w hotelu Sękowski 09.06.13, 18:27 Witam! Nasze wesele odbyło się 1 czerwca 2013r. MImo deszczowej pogody, było naprawdę gorąco!!! Jedzenie gosciom bardzo smakowało ( jako PM mało co jadłam ) , było jego naprawde duzo. Kelnerki i kelnerzy przesympatyczni i bardzo pracowici. Sala i dekoracja bardzo ładna,duży parkiet, za czym idzie dużo miejsca do tanecznych wygibasów:D klimatyzacja wmiarę dała rade ( tez jest mi ciezko to ocenic, ze wzgledu na to ze mi było cały czas goraco). Pani Natalia (menadzerka) złota kobieta, pilnie czuwała nad wszystkim. GORACO POLECAM! JUSTYNA Odpowiedz Link Zgłoś
nelka188 Re: Wesele w hotelu Sękowski 11.06.13, 18:30 Witam! Moja impreza urodzinowa odbyła się 26 maja w hotelu Sękowski. Wszystko przygotowane profesjonalnie, a obsługa rewelacyjna! Jedzenie wyśmienite, a goście do dziś wspominają zupę krem cappucino. ;) Sala duża i przestronna, co pozwoliło gościom na tańce do samego rana. Ten wieczór bedę wspominała bardzo pozytywnie i ciesze się, ze wybrałam hotel Sękowski! :) Odpowiedz Link Zgłoś
carla11177 Re: Wesele w hotelu Sękowski 12.06.13, 13:32 Hotel Sękowski jest bardzo dobrym miejscem na organizację wesela. Sala jest bardzo nowoczesna, wyposażona w klimatyzację, która podczas takiej imprezy jest niezbędna. Jedzenie jest bardzo dobre, kucharz „pierwsza klasa”. Plac zabaw dla dzieci i kącik malucha okazały się dużą atrakcją dla dzieci, które mogły spożytkować swoją energię. Gorące podziękowania dla Pani Kasi, która była bardzo pomocna podczas organizowania wesela, służyła swoją radą i dopilnowała wszystkich ustaleń weselnych. Duże podziękowania również dla szefa, który zgodził się i zorganizował wyświetlanie meczu podczas wesela, co było bardzo ważne dla większości gości, którzy byli obecni na weselu. Za wszystko serdecznie dziękujemy. Gorąco polecam Hotel Sękowskim wszystkim, którzy nie są jeszcze zdecydowani na miejsce, w którym zorganizują najpiękniejszy dzień w swoim życiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinus1989 Re: Wesele w hotelu Sękowski 02.09.13, 21:34 Nie ma chyba lepszego miejsca na ten jedyny dzień w swoim życiu. Nasze wesele łącznie z rodziną, przyjaciółmi którzy bawili się razem z nami w Hotelu Sękowskim przy każdej okazji wspominamy z wielkimi emocjami :) Jedzenie było przepyszne, zachwycali się nim młodzi i starsi goście, obsługa rewelacyjna. Jeszcze raz dziękujemy całej obsłudze za to że goście mogli się bawić do białego rana. Przede wszystkim dziękujemy naszej organizatorce, która dała nam dużo cennych rad i sprawiła że nasze wesele będzie na długo gościło w wspomnieniach naszych i naszych gości. Nie wyobrażamy sobie że nasze wesele mogło się odbyć w innym miejscu. Z całego serca polecamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzipaula Re: Wesele w hotelu Sękowski 24.06.13, 23:02 Nasze wesele odbyło się 25.05.2013r. i można go dołaczyć do grona tych nie zapomnianych z opinii gości i naszej oczywiście :) pięknie udekorowana sala, oświetlenie, akustyka (tu podziękowania od zespołu:), jedzenie wyśmienite, w naprawde ogromnych ilościach i tu podziękowania dla kucharza, który stanął na wysokości zadania, nawet gdy otrzymał nieoczekiwane zamówienie na pierogi ;P przesympatycznym Paniom Kelnerkom, które cały czas czuwały, żeby niczego nam nie zabrakło, a w szczególności podziękowania dla Pani Natalii, która od początku do końca służyła nam dobrą radą, wsparciem i pomocą, potrafiła rozwiązać każdy problem, dzięki niej wiedzieliśmy, że nie będziemy musieli się o nic martwić - pełen profesjonalizm!!!Jeszcze raz Dziekujemy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_olga Re: Wesele w hotelu Sękowski 25.06.13, 13:25 Wesele mieliśmy na 100 osób. Każdy kto myśli, że nie da sie zorganizować wesela na tyle osób w 2 miesiące to się myli. Wszystko dzięki pani Basi (manager ), która poprzez swój pełen profesjonalizm stworzyła nam warunki do super zabawy. Obsługa, kelnerzy, jedzenie, wystrój sali, akustyka i wspomniana pani manager zasługują na najwyższe uznanie. Do niczego nie można się przyczepić. Część hotelowa z której także korzystaliśmy to naszym zdaniem wysoka półka. Wszystko dopięte na ostatni guzik, i wszystko wykonywane było z grzecznością i serdecznością. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.aga Re: Wesele w hotelu Sękowski 28.06.13, 18:10 Hotel Sękowski dysponuje bogatą ofertą weselną dlatego też zdecydowaliśmy się urządzić tam wesele. Dzięki pani Kasi, kucharzowi oraz kelnerkom i kelnerom tam pracującym nasze wesele mozemy uznac za udane. Znakomita obsługa, wszystko w najmniejszym szczególe dopracowane. Niesamowity wystrój sali przepyszne jedzenie przyczynyły się do tego, ze nasz najwazniejszy dzien w zyciu stał się wyjątkowym i niepowtarzalnym, pełnym cieplej, miłej atmosfery jaką otrzymaliśmy ze strony Hotelu SĘKOWSKI :):):) POLECAM W 100%%% Odpowiedz Link Zgłoś
gosiad89 Re: Wesele w hotelu Sękowski 31.07.13, 16:01 Witam w dniu 20,07,2013 organizowałam wesele w Hotelu Sękowskim i jestem bardzo zadowolona, sala przepiękna( klimatyzowana) bardzo miła obsługa hotelowa, pyszne jedzonko. Hotel godny polecenia:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
julias20 Re: Wesele w hotelu Sękowski 20.09.13, 16:26 Miałam teraz wesele 31.08.2013 i jestem bardzo zadowolona z obsługi, organizacji i sali weselnej. Bardzo dobra lokalizacja, blisko centrum, cisza. Miła obsługa, przestronne i schludne pokoje. Przepyszne jedzenie, wszystko świeże. Dużo zieleni i plac zabaw z trampoliną dla dzieci. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Gorąco polecam, na pewno nie pożałujecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiol_vip Re: Wesele w hotelu Sękowski 30.09.13, 14:46 14.09.2013 zorganizowaliśmy z narzeczonym nasze wesele w hotelu Sękowskim i jesteśmy oczarowani jakością usługi. Wspaniały personel organizacyjny jaki i obsługujący. Pyszne jedzenie, piękna sala, miejsce na zewnątrz i atrakcje dla dzieci dzięki którym dzieci nie skarżyły się, że im nudno a rodzice mogli weselić się z innymi gośćmi. Pokoje ładne, czyste. Serdecznie polecam to miejsce na wszystkie uroczystości. Wszystko odbyło się tak jak sobie wymarzyliśmy. Dziękujemy za profesjonalną organizację naszej uroczystości. Agata i Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
olson89 Re: Wesele w hotelu Sękowski 27.02.14, 18:01 22.02.2014 rozpoczeliśmy sezon weselny2014 w hotelu Sękowski. Wszyscy goście są pod wielkim wrażeniem sprawnej obsługi oraz ilości i jakości jedzenia. My wciąż dojadamy pyszne krokiety, gołąbki i inne smakołyki:) Organizowaliśmy przyjęcie na ok. 70 osób i nie słyszeliśmy żadnej negatywnej opinii, goście mówili nam, że "choby chcieli to nie ma się czego doczepic". Także dziękujemy za wspaniałą organizację i polecamy wszystkim usługi hotelu Sękowski w Legnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rifmal Re: Wesele w hotelu Sękowski 21.06.14, 21:48 Na organizację swojego wesela, jednego z ważniejszych dni w życiu wybraliśmy Hotel Sękowski. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić to miejsce. Śliczna sala,rewelacyjna obsługa, świetne jedzenie i bardzo dobra organizacja.Ponadto pani manager zawsze była do naszej dyspozycji. W okół hotelu jest miejsce zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Idealne miejsce na wesele w Legnicy!!!! Malwina&Rafał Odpowiedz Link Zgłoś