Dodaj do ulubionych

Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE

09.06.04, 10:07
Bo jakoś tak nie chcę, żeby panie i panowie w biało-czerownych krawatach
reprezentowali nasz kraj w Parlamencie Europejskim.
Dlatego kto żyw, ten... na pochybel burakom.

pozdrawiam,
Ajwek
Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 11:25
      ivek napisał:

> Bo jakoś tak nie chcę, żeby panie i panowie w biało-czerownych krawatach
      > reprezentowali nasz kraj w Parlamencie Europejskim.
      > Dlatego kto żyw, ten... na pochybel burakom.

Mnie nie trzeba do tego zachecać!

• impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 13:08
      a ja podziekuje.
      nie bede przykladal reki do kolejnego zlodziejstwa.
      • ivek Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 16:09
        impostor napisał:

> a ja podziekuje.
        > nie bede przykladal reki do kolejnego zlodziejstwa.

To dopiero wtedy przykładasz rękę, gdy pozwalasz żeby inni za Ciebie wybierali
        złodziei.
        To pójście na łatwiznę wg mnie.
        Zresztą w takim wypadku nie będziesz miał moralnego prawa narzekać.
        pozdrawiam,
        Ajwek
        • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 17:40
          wiem wiem... slyszalem to setki razy. tylko szkoda, ze wiekszosc to powtarza,
          bo tak mowia inni, a malo kto rozumie co mowi.

ja mam w nosie czy inni za mnie wybiora czy nie. olewam polityke i politykow. a
          reki z zasady nie chce wsadzac w gowno, bo mozna sie ubrudzic.

ivek napisał:

> impostor napisał:
          >
          > > a ja podziekuje.
          > > nie bede przykladal reki do kolejnego zlodziejstwa.
          >
          > To dopiero wtedy przykładasz rękę, gdy pozwalasz żeby inni za Ciebie wybierali
          > złodziei.
          > To pójście na łatwiznę wg mnie.
          > Zresztą w takim wypadku nie będziesz miał moralnego prawa narzekać.
          > pozdrawiam,
          > Ajwek
          • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 17:40
            i jeszcze jedno, bo zapomnialem: pozdrawiam :))
            • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 17:43
              impostor napisał:

> i jeszcze jedno, bo zapomnialem: pozdrawiam :))

:)
              • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 17:46
                I jeszcze jedno:

"Jestem Polakiem - a więc mam obowiązki polskie"
                (Roman Dmowski)

Może nie patrz na to ,że złodzieje tylko patrz kim jesteś i co Cię czeka w przyszłosci (własnie dzięki tym złodziejom)
                • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 17:56
                  no nie... chyba nie chcesz mnie przekonac, zeby na nich glosowac bo oni mi cos
                  zalatwia?
                  wybacz, ale w to przestalem juz wierzyc.
                  pozdrawiam
                  • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 17:56
                    no a poza tym JW Dmowski... tym nazwiskiem do mnie nie przemowisz
                    • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 18:17
                      impostor napisał:

> no a poza tym JW Dmowski... tym nazwiskiem do mnie nie przemowisz

To nie nazwisko powinno do Ciebie przemówic ,tylko słowa. Mogłem to napisac bez nazwiska i ciekawe jak bys się wtedy odniósł do tego?
                      chodziło tylko o to że jeżeli jesteś Polakiem, to bądź nim nie tylko w słowach, ale i czynach.
                      To może Lenin, Marks albo Engels do ciebie przemówi?
                      • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 18:34
                        We wcześniejszym moim poście obraziłem niektórych wyborców, po prostu napisałem zanim pomyślałem. Prezpraszam wszystkich którzy poczuli się obrażeni.
                  • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 09.06.04, 18:13
                    impostor napisał:

> no nie... chyba nie chcesz mnie przekonac, zeby na nich glosowac bo oni mi cos
                    > zalatwia?
                    > wybacz, ale w to przestalem juz wierzyc.

Oni na pewno coś załatwią, bo i tak czy siak ktoś ich wybierze, pozostaje tylko kwestia kim będą ci oni? Najwyraźniej wolisz żeby rządził tobą jakiś oszołom w krawacie biało-czerwonym wybrany przez innego głupka. Ale oczywiście to Twój wybór.
                    • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 12:41
                      a - wybacz - jaka roznica czy ten oszolom bedzie w bialo-czerwonym krawadzie,
                      czy w calym czerwonym? oszolom i zlodziej pozostanie oszolomem i zlodziejem.
                      pozdrawiam
                      • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 12:42
                        krawadzie... no maszci, kufa, juz sie waleszczyzny ucze :))
                      • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 13:42
                        impostor napisał:

> a - wybacz - jaka roznica czy ten oszolom bedzie w bialo-czerwonym krawadzie,
                        > czy w calym czerwonym? oszolom i zlodziej pozostanie oszolomem i zlodziejem.

Ale nie musisz wybierać tych z biało-czerwonymi krawatami albo tych w czerwonych krawatach, są jeszcze inne możliwości.

• impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 13:50
                          sorki, ale ta nasza dyskusja juz sie przestaje 3mac kupy... mi jest jeden pies
                          czy wybiora za mnie czy nie, ja sobie po prostu tym nie chce zawracac glowy...
                          tylko blagam, skoncz juz z tym obywatelskim obowiazkiem. ten banal juz nawet
                          przestal mnie smieszyc.
                          pozdrawiam jak zwykle:)
                          • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 14:00
                            To nie było o obywatelskim obowiązku, bo obywatelski obowiązek jest wtedy kiedy Ci każą (tzn nie każą, ale... itd.- kiedyś trzeba było wypełniać obywatelski obowiązek)teraz robisz to dla siebie. Dobra nic już nie będę pisał, najlepiej sam rozstrzygnij czy Ci to jest potrzebne czy nie, z czego bedziesz miał większy pozytek i już.
                            Miłego weekendu.
                            • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 14:03
                              Tobie rowniez. i satysfakcji z wynikow wyborow Ci zycze:)
                              • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 14:05
                                impostor napisał:

> Tobie rowniez. i satysfakcji z wynikow wyborow Ci zycze:)

no ba na to liczę!
                                • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 14:11
                                  no widzisz... a ja po prostu wyznaje zasade, ze jak umiesz liczyc, to licz na
                                  siebie.
                                  i dlatego wlasnie mam polityke i politykow gleboko w odbycie.
                                  pozdrawiam
                                  • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 14:15
                                    impostor napisał:

> no widzisz... a ja po prostu wyznaje zasade, ze jak umiesz liczyc, to licz na
                                    > siebie.
                                    > i dlatego wlasnie mam polityke i politykow gleboko w odbycie.

No właśnie, a ja taki mały robaczek wyznaje zasadę, że sam wszystkiego nie zrobię więc po cześci liczę na innych.
              • dethy Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:13
                Ja tez pozdrawiam i witam Impostorku !:)
                • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 12:44
                  buzka, dethy. cope lat:)
            • ivek Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:26
              impostor napisał:

> i jeszcze jedno, bo zapomnialem: pozdrawiam :))

ha ha. pozdrawiam rowniez. mimo wszystko

Aha jak pojdziesz do wyborow to zagram Ci intro do 'one', i nawet popelnilbym
              ten fragment przed 'landmine...' ale to tylko z piecem da rade zrobic, a nie mam
              takowego na stanie, moge tez wystukac to co gra lars u. w tym samym czasie.

Ajwek
              --
              whiplash!
              • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 12:47
                nie rozumiem. ale milo by bylo.
                btw - byl ktos w chorzowie? bo ja ciagle jestem pod wrazeniem:)
                • ivek Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 14.06.04, 17:14
                  impostor napisał:

> nie rozumiem. ale milo by bylo.
                  > btw - byl ktos w chorzowie? bo ja ciagle jestem pod wrazeniem:)

Nie byłem. A czego nie rozumiesz? Że potrafię zagrać riff przewodni i nie tylko
                  do numeru "one" z płyty ...and justice for all? Czy tego, że na bębnach w
                  Metallica gra Lars Urlich? ;P
                  Aj.
                  • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 15.06.04, 16:00
                    nie zalapalem co ma one wspolnego z wyborami... coz, moze jestem za tepy:)
          • dethy Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:15
            impostor napisał:

> wiem wiem... slyszalem to setki razy. tylko szkoda, ze wiekszosc to powtarza,
            > bo tak mowia inni, a malo kto rozumie co mowi.
            >
            > ja mam w nosie czy inni za mnie wybiora czy nie. olewam polityke i politykow.
            a
            >
            > reki z zasady nie chce wsadzac w gowno, bo mozna sie ubrudzic.

Nie wkladasz reki w gowno,bo mozesz sie ubrudzic,ale narzekasz potem na to
            gowno.To pojscie na latwizne moim zdaniem.
            Ja oczywsicie ide,zawsze chodze na wybory,z tym,ze zawsze moi nie
            wygrywaja,dlatego jest jak jest w Polsce :(( Ale nie trace nadziei.
            • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 12:49
              ...a Ty biedactwo ufasz jak baranek, ze byloby lepiej, jakby Twoi bandyci
              zwyciezyli...:)
    • ueuropa Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 10.06.04, 23:44
      twój as w parlamencie. nie będziesz się go wstydzić. Paweł Moras, lista nr 1
      miejsce 10. www.moras.pl
    • wybierz Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 10.06.04, 23:51
      twój as w parlamencie. Paweł Moras, lista nr 1 miejsce 10. www.moras.pl nie
      będziesz się go wstydzić.
      • dethy Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:32
        wybierz napisała:

> twój as w parlamencie. Paweł Moras, lista nr 1 miejsce 10. www.moras.pl nie
        > będziesz się go wstydzić.

Czlowieku ,nie agituj tutaj,bo przynosisz wstyd moim liderom.Pawel Moras jest
        owszem,madrym czlowiekiem,zrobiacym wiele dla swojego miasta,czyli Wroclawia.Ja
        mieszkam w Legnicy i wybieram kogos stad(oczywiscie z PO)
        • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:43
          dethy napisała:

>
          > Czlowieku ,nie agituj tutaj,bo przynosisz wstyd moim liderom.Pawel Moras jest
          > owszem,madrym czlowiekiem,zrobiacym wiele dla swojego miasta,czyli Wroclawia.Ja
          >
          > mieszkam w Legnicy i wybieram kogos stad(oczywiscie z PO)

a sama Dethy agitujesz:)
          • dethy Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 16:41
            servus_lca napisał:

> dethy napisała:
            >
            > >
            > > Czlowieku ,nie agituj tutaj,bo przynosisz wstyd moim liderom.Pawel Moras j
            > est
            > > owszem,madrym czlowiekiem,zrobiacym wiele dla swojego miasta,czyli Wroclaw
            > ia.Ja
            > >
            > > mieszkam w Legnicy i wybieram kogos stad(oczywiscie z PO)
            >
            > a sama Dethy agitujesz:)
            >

Ja tylko stwierdzam fakty i nie namawiam na glosowanie na konkretna osobe.
    • dethy Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:30
      Na kogo glosujecie?(jesli to nie tajemnica)
      • ivek Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 10:42
        Witaj, witaj Dethy,

dethy napisała:
        > Na kogo glosujecie?(jesli to nie tajemnica)

tak jak Ty Dethy, wczesniej glosowalem na UW, ale nie lubie marnowac glosu...
        Ajwek
        PS. Jak tam wyprawa do Wroclawia, udala sie?
        • olus_stad Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 11:17
          Wczesniej tez glosowalem na UW, ale juz dwa razy 'zmarnowalem' glos i chyba wybiore kogos, kto ma szanse i jest najblizej moich pogladow. A na kogo konkrtenie? Nie wiem, poczytam to i owo w lokalu wyborczym i sie zdecyduje:)

Fanie Metallica: idz do wyborow i oddaj glos pusty, zaglosowales, nikogo nie poparles, wykonales swoj obywatelski obowiazek, masz czyste sumienie do krytykowania. Taka jest moja koncepcja:)
          • ivek Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 11:32
            olus_stad napisał:

> Fanie Metallica: idz do wyborow i oddaj glos pusty, zaglosowales, nikogo nie po
            > parles, wykonales swoj obywatelski obowiazek, masz czyste sumienie do krytykowa
            > nia. Taka jest moja koncepcja

To żart tak? Bo jeśli nie to bez sensu. Jakie czyste sumienie?
            Jaki obowiązek obywatelski wykona tym samym Impostor? Dlaczego będzie mogl wtedy
            krytykowac?
            Aj.
            • olus_stad Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 23:47
              Obywatelski obowiazek - pojsc do wyborow.
              Jesli tego nie zrobisz - nie podejmujesz decyzji.
              Skoro nie podejmujesz decyzji - kogo chcesz krytykowac? Na tych co nie zaglosowales czy na tych drugich co nie zaglosowales?? Kogo obarczysz wina?
            • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 12:53
              no patrz, ivek... az sie z Toba zgodze:))
              takiego bzdeta jak olus stad to sam bym nie wymyslil
              • olus_stad Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 16:42
                To Twoje zdanie na ten temat, ale zamiast slowa 'bzdeta' mogles uzyc innego, bardziej oddajacego Twoj poziom. Sprawa skonczona, ja ide , Ty nie.
                • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 22:43
                  nie chcialem Ciebie obrazic:) peace, jak sie wqrzyles to przepraszam, nie
                  mialem zamiaru.
                  ale-niestety-Twoja wypowiedz uznalem za bzdurna. i dalem jej takie imie.
                  a poza tym - co Ty mozesz wiedziec o moim poziomie?
                  pozdrawiam i sorki jeszcze raz.
                  • olus_stad Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 14.06.04, 20:57
                    Zaryzykowalem. Sa na tym forum ludzie inteligentni i ciekawi, wiec zalozylem ze Ty tez jestes. Wyprowadz mnie z bledu jezeli tak nie jest.

W porzo. Obrazic sie nie obrazilem, bo po co, na co i za co.

BTW w koncu byles na wyborach czy nie?
                    • servus_lca wyniki 14.06.04, 23:00
                      Dla zainteresowanych:
                      www.pe2004.pkw.gov.pl/
                    • impostor Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 15.06.04, 16:04
                      olus_stad napisał:

>
                      > BTW w koncu byles na wyborach czy nie?
                      >

odpowiem Ci cytatem. pasuje jak ulal:
                      > Zaryzykowalem. Sa na tym forum ludzie inteligentni i ciekawi, wiec zalozylem
                      ze
                      > Ty tez jestes. Wyprowadz mnie z bledu jezeli tak nie jest.
                      >
                      wiec jesli takowym jestes, to przeczytaj sobie moje posty powyzej i sam sobie
                      odpowiedz.
                      pozdrawiam.
                      • olus_stad Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 15.06.04, 21:52
                        W sumie to niewazne.
        • dethy Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 16:56
          ivek napisał:

> tak jak Ty Dethy, wczesniej glosowalem na UW, ale nie lubie marnowac glosu...

ja tez od zawsze glosowalam na UW.

> PS. Jak tam wyprawa do Wroclawia, udala sie?

A tak,udala sie.Syn byl w kinie na Harrym P.,corka bawila sie w hop-bec,a potem
          bylismy w ZOO.Byla ladna pogoda,ale na dluzsza mete Wroclaw mnie meczy.
          • goska35 Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 19:15
            Zawsze głosuję, zawsze. Jednak teraz pomyślałam sobie - starczy. Nie idę. Ale
            szybko przyszło opamiętanie - Przecież muszę zagłosować na kogoś, kogo nie będę
            się wstydzić!!!! Wszak on będzie reprezentował nas !!! A na kogo - to jeszcze
            zupełnie nie wiem, bo szczerze mówiąc to nawet nie znam kandydatów. Coś mało
            agitowali....
            • olus_stad Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 11.06.04, 23:49
              Najwieksza agitacje to chyba LPR miala, na przystankach, plakatach itp strasznie ich duzo bylo. Ale jakos nie przepadam za nimi. Daleko mi do skrajnosci.
              • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 10:26
                listy wyborcze:

www.eurowybory.pl/lsw/lsw7.html
                • servus_lca Re: Zachęcam do wzięcia udziału w wyborach do PE 12.06.04, 10:35
                  Przepraszam nie tą listę wcześniej podałem
                  tutaj właściwa: www.eurowybory.pl/lsw/lsw12.html
    • dethy ja bylam ! 13.06.04, 23:45
      Pojechalam specjalnie do Zlotoryi,bo tam jestem zameldowana.Ba ! W wieksza
      czesc drogi przejechalam na rowerze ! To sie nazywa poswiecenie,co?:)
      Moja mama(mieszka w Zlotoryi) miala nie isc na wybory,ale ja przekonalam,ze
      nalezy i poszlam z nia.Po drodze spotkalysmy jej kolezanke(ponoc swiatla
      kobiete) i moja mama spytala ja czy byla juz na wyborach.Kolezanka
      odparla:"nieee,nie zamierzam wybierac kto ma rzadzic".To sie nazywa swiadomosc
      spoleczna....
      • olus_stad Re: ja bylam ! 14.06.04, 14:59
        Wielki szacunek!! Ty nie zawiodlas, inni tak (20% frekwencji)...
      • ivek Re: ja bylam ! 14.06.04, 17:11
        dethy napisała:

> Pojechalam specjalnie do Zlotoryi

To się nazywa świadomość obywatelska!!!!

Pozdrawiam, tak trzymać :)
        Ajwek
        • dethy Re: ja bylam ! 15.06.04, 06:17
          ivek napisał:

> Pozdrawiam, tak trzymać :)

tak jest ! ;)
          • swek1 Re: ja bylam ! 20.06.04, 19:19
            Ja nie byłem na wyborach, bo mnie nie było. Iść też nie miałem zamiaru, chociaż
            zawsze chodzę. Olek a jednak UW weszła;) Co do kampanii to na forum było jej
            więcej niż na ulicy. Napiszcie czy Wasi kandydaci awansowali. Oczywiście bez
            nazwisk.
            Pozdrawiam.
            • olus_stad Re: ja bylam ! 21.06.04, 14:06
              Ciesze sie, ze UW weszla, mam ja za partie ludzi kompetentnych, a miejsce takich ludzi jest w parlamencie. Cieszy mnie slaby wynik Samoobrony i martwi dosc wysoki procent LPR.
              • swek1 Re: ja bylam ! 21.06.04, 19:40
                Widzę, że mamy podobne zdanie co do władzy. Trafiłeś w dziesiątkę. Tak trzymać.
                Pozdrawiam.
                PS. Cieszy mnie słaby wynik SLD ;)
                • olus_stad Re: ja bylam ! 21.06.04, 21:23
                  No i SLD rzecz jasna tez mojej sympati sobie nie zaskarbili. Co do SdPl to jeszcze nie wiem, bo zdania sobie nie wyrobilem. Narazie sa dla mnie neutralni.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka