damianss79 30.01.06, 20:43 Szukam dobrego elektryka samochodowego w Lubinie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janjanek1 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 30.01.06, 21:44 Dobry, ale drogi na ul Bieszczadzkiej/chyba?/ Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 31.01.06, 17:27 Innego nie ma, kiedyś też szukałem....to jest szok, żeby w takim mieście panował monopol w tym zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
moskit1980 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 01.02.06, 18:54 Na Rzeźniczej na przeciw dawnego Progobudu. Odpowiedz Link Zgłoś
janjanek1 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 01.02.06, 20:47 Jeszcze droższy! Odpowiedz Link Zgłoś
dziejanusz Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 01.02.06, 21:14 Słyszalem coś o Starym Lubinie. W najbliższym czasie wybieram sie tam, poszukam.A wcześniejsze opinie potwierdzam w 100 %. Przedmówcy maja rację. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 05.02.06, 20:45 Stary Lubin odpada, zwiedziłem. W żadnym wypadku nie zostawiaj auta u Tadzia ...... . Odpowiedz Link Zgłoś
damianss79 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 01.02.06, 21:13 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Auto juz zaprowadziłem do elektryka na ul. Słowiańską. A tak w ogóle to ten elektryk na Budziszyńskiej potraktował mnie jak pospolitego gówniarza !!! Nie polecam !!! Mimo że to fachowiec ! Ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
panjacek6 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 05.10.06, 07:59 Stachu z ronda to złodziej! Pamiętajce o tym - dobry fachowiec ale złodziej - weżmie kasę nie skończy - wyprze się ustaleń początkowych. Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka9 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 07.10.06, 11:22 Najlepszy elektryk samochodowy w Lubinie, znajduje sie na ulicy Sikorskiego w domku w zabudowie szeregowej ( koło bazaru). Jest dośc drogi ale warto, bo jest fachowcem w swojej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
aldaaaa Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 11.10.06, 16:03 Jest jakis jeden na ul. parkowej i tez tam ma instalacje gazowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
janjanek1 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 11.10.06, 17:57 Ten na Parkowej strasznie "madrzący się" i dowcipny inaczej.Ceny donegocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
aldaaaa Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 21.11.06, 23:22 Rewelacyjny jest na ul. Przemysłowej, jadąc od Toyoty w kierunku Barabasia za mostkiem w prawo w polną drogę i prosto, do białego blaszanego garazu. Facet po prostu rewelacja, naprawil wszystkie błedy które porobili inni lubińscy elektrycy w moim samochodzie (m.in jeden madrala, odłaczyl mi poduszki i nie potrafil mi ich spowrotem podlaczyc). A ten na Przemysłowej bardzo mily, dociekliwy, naprawde warto mu robic dobra reklame:) Odpowiedz Link Zgłoś
viscaelbarsa Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 24.11.06, 21:01 Mi znajomi polecili firmę JACH na Słowianskiej, i się nie zawiodłem. Solidnie i dobrze zrobili naprawę,z którą inni sobie nie radzili. No i przede wszystkim w przyzwoitej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 27.11.06, 10:36 podpisuje sie pod poprzednikiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Jach 27.11.06, 12:06 Także potwierdzam, ostatnio na Słowiańskiej naprawialiśmy światło i wycieraczki. Sympatyczna, fachowa obsługa w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
panes Re: Dobry elektryk samochodowy w Lubinie !! 10.03.22, 13:20 Padł mi akumulator, nie mogę otworzyć auta- może jakieś sugestie, lub zgłosi się elektryk, który pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś