milkusia11 19.04.06, 22:27 szukam dobrego chirurga stomatologa pilnie zna ktos jakiegos na terenie legnicy lub okolic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda133 Re: Szukam dobrego CHIRURGA STOMATOLGA PILNE 20.04.06, 14:06 witaj, z tego co wiem, to w Legnicy jest tylko dwóch, ja znam jednego, Kaniak, przyjmuje prywatnie i na fundusz, gabinet na ul. Złotoryjskiej, bliziutko Urzędu Pracy i tej dyskoteki, nie wiem jak się nazywa...telefon znajdziesz pewnie w książce telefonicznej albo na stronie NFZ. pozdrawiam i bezbolesnego zabiegu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
carmen79 Re: Szukam dobrego CHIRURGA STOMATOLGA PILNE 22.04.06, 20:21 Polecam dr Pastora. Przyjmuje na Dworcowej lub naprzeciwko szpitala woj. - niestety nie znam dokładnego adresu. Dr Paluch (Dworcowa) również jest dobry. Natomiast Kaniaka ZDECYDOWANIE odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
martulaa1 Re: Szukam dobrego CHIRURGA STOMATOLGA PILNE 28.04.06, 15:41 a ja odradzam Palucha, mojemu mężowi wyrwał zęba na żywca, bo znieczulił nie tego zęba, siedziałam na poczekalni i słyszałam jak krzyczał(straszne przeżycie), z gabinetu wyszedł ledwo żywy. Za to mąż chwali Kaniaka.Tak wiec różne są opinie, trzeba przekonać się na własnej skórze, mnie też czeka wyrywanie i strasznie sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś