neptunka 12.08.07, 09:13 Jaką szkołę i dlaczego polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 06.09.07, 22:08 Osobiscie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców DOMINO :) Znajduje sie on na ul. Nadbrzeznej 4 :) Wykladowca dobrze tlumaczy cala teorie... Mozna w szybki sposob polapac sie o co w tym wszystkim chodzi :) Maja bardzo sympatycznych instruktorow - osobiscie mialam nauke jazdy z dwoma wiec moge cos na ten temat powiedziec. Instruktorzy podchodza do ciebie z sympatia - nie krzycza tylko wszystko spokojnie tlumacza co i jak :) Naprawde goraco polecam owa szkole jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 07.09.07, 07:00 też uczę się w domino, jedyne wady to: podręczniki - spróbuj dogadać, może będziesz mogła we własnym zakresie kupić, bo oni dają kodeks drogowy.. ciężko się czyta, w innych szkołach mają fajne podręczniki instruktorzy są różni - ja jestem zadowolona, ale jak szłam na kurs, paru mi od razu odradzono. Odpowiedz Link Zgłoś
gracja48 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 08.09.07, 12:51 Jeśli chciałabym zdecydowac się na same lekcje jazdy, bo dawno nie jeździłam to kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
lauwra Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 09.06.14, 12:40 Tylko że pan Komisarczyk uczy teraz w SEZAMIE . Ale jest naprawdę bardzo dobrym instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
lauwra Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 09.06.14, 12:41 SEZAM oto namiary www.sezam.prawojazdy.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 12.09.07, 12:36 z DOMINO zdecydowanie polecam jako instruktora p. Kałakajło :) Jest bardzo miły, sympatyczny i wciąż uśmiechnięty :) Obecnie z Nim jeźdze więc wiem co mowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 12.09.07, 15:19 No jak byłam na kursie, to też parę osób się do niego zapisywało, słyszałam że właśnie dużo osób go poleca, a jak wygląda? Bo może go będę kojarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 14.09.07, 19:25 Hmm... Co do opisu p. Kałakajło to wysoki, szatyn, szczuply :) Czesto chodzi w spodniach moro :) Mam nadzieje, ze p. Robert tego nie czyta co ja tu o Nim pisze :P A zreszta i tak mu powiem jak jest wychwalany :) Odpowiedz Link Zgłoś
camille12 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 17.10.07, 14:40 witam ja polecam DOMINO pana Tomka i pana Krzyśka nazwisk nie pamietam sa na serio swietni a STANOWCZO odradzam firme ADAMEK gosciu umie tlumaczyc to fakt ale tak sie wkurza podczas jazdy i drze ze uwazam ze nie nadaje sie do tego Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 19.10.07, 20:29 Juz nie od jednej osoby slysze, ze gosciu z ADAMKA sie drze :/ Ja wciaz polecam Pana Roberta Kałakajło z DOMINO :) Przede mna egzamin... Boje sie, ale mam nadzieje, ze zdam jakos :) Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 20.10.07, 11:19 Kilkoro moich znajomych robiło w Sezamie, i myślałam, że to dobra szkoła, ale niedawno się dowiedziałam, że nie mają tam komputerów jak na teoretycznym i nie uczą jak się z nimi obsługiwać. Młodzi jeszcze sobie poradzą, ale co jeśli ktoś starszy? Nigdy nie wiadomo czy się połapie, więc jednak to jest spory minus. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 20.10.07, 21:05 Wiesz nie wazne czy mlody czy starszy ale z tego co wiem to na egzaminie teoretycznym jest specjalna klawiatura wiec i my mlodzi mozemy miec problemy :/ Ja wlasnie musze podejsc do DOMINO i umowic sie na godzine pracy na komputerze bo przede mna niebawem egzamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
jysk Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 21.10.07, 20:53 cos młoda za bardzo zafascynowana panem Robertem Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 21.10.07, 21:05 jysk :) A czy Ty przypadkiem nie masz na imie Dominik? Jezeli nie chcesz ujawniac swoich danych publicznie to prosze stuknij na meila :) A jezeli chodzi o Pana Roberta to... <zawstydzony> :) Naprawde bardzo fajny z Niego czlowiek :) I wciaz bede powtarzac kazdemu, ze nie ma lepszego instruktora jak Pan Robert :) Z tego miejsca pragne goraco pozdrowic najwspanialszego instruktora - kogo? Oczywiscie Pana Roberta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jysk Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 22.10.07, 08:52 > nie mam na imie Dominik ,ale ciepło > po co co moje dane, ujawnione publicznie ,albo na meila? > dobrych instruktorów jak pan Robert, jest mnóstwo. > nastolatki zawsze się podkochuja w swoich instruktorach Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 22.10.07, 19:50 Człowieku wyluzuj :) Kto tu mowi, ze ja sie podkochuje w instruktorze?! Poprostu chwale Go bo jest naprawde bardzo mily i swietnie tlumaczy. A zreszta my tu mamy polecic dobra szkole jazdy i instruktorow a nie pisac o tym kto sie podkochuje w instruktorze a kto nie... :) A nawet jakby tak bylo to nie mam zamiaru ujawniac tego publicznie. Co mam do instruktora to moja sprawa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jang4 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 26.10.07, 13:32 i co się okazało ,że w Legnicy jest tylko Domino i p. Kałakajło > z polecenia zakochanej w instruktorze nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi2109 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 28.10.07, 13:41 Ludzie wyluzujcie!!!! Ja mam chlopaka - pobieramy sie niedlugo!!! Wiec wyluzujcie.... Nie jestem zakochana w instruktorze!!!! Poprostu p. Robert jest bardzo cierpliwym instruktorem i bede go polecac kazdemu kto bedzie chcial robic prawko. Nie wiem skad wasze podejrzenia, ze jestem zakochana w instruktorze?! Myslalam, ze na tym forum pisza normalni ludzie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lauwra Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 09.06.14, 12:43 Ktoś nagadał ci bzdur. Sezam to najlepsza szkoła i oczywiście wyposażona w komputery. Mozna sprawdzić www.sezam.prawojazdy.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kate710 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 30.10.07, 09:58 wiem ze raczej tutaj sie poleca a nie krytykuje ale musze NIE IDZCIE DO ADAMKA ten facet jest OKROPNY !!!! CIERPLIWOśCI NIE MA WOGOLE NAJLEPIEJ CO POTRAFI TO KRYTYKOWAC I KRZYCZEC NIGDY W żYCIU DO NIEGO JUZ NIE POJDE nie nadaje sie do nauczania Odpowiedz Link Zgłoś
iskaska Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 03.11.07, 22:04 No i dalej nie wiem, do kogo się zapisać... A już myślałam, że otrzymam odp. na pytanie. Nie mam 18 lat, więcej trochę, ale postanowiam, że znajdę w sobie siłę, żeby to zrobić, choć cały czas się zastanawiam, czy się do tego nadaję... Muszę zrobić prawko od stycznia. Nie jestem tępa, ale błyskotliwa też nie, jeśli chodzi o użytkowanie dróg. Polećcie kogoś sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
rook6 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 06.11.07, 20:51 a co sadzicie o szkole WILK? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 07.11.07, 16:22 słyszałam negatywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
anka262 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 29.06.08, 13:41 najlepiej, jak się "słyszy negatywne opinie" i się je wyraża na forum bez potwierdzenia ich i własnych doświadczeń. Ja jestem po nauce w Wilku, zdałam beż żadnych problemów i śmigam ulicami Legnicy i jeszcze nikogo nie przejechałam. Są świetni moim zdaniem, dużo cierpliwości i nie ma mowy o nerwach czy darciu się:) Obsługa techniczna, światła, i inne pierdy wymagane na egzaminie - na to również zwracaja dużą uwagę, a nie tylko suche przepisy. Ja to mówię z własnego doświadczenia, a nie z zasłyszanych opinii czy plotek. Tyle Aha, nie wydają lewych zaświadczeń jak inne szkoły. Pozdrawiam p. Piotra, p. Kasię i p. Wieśka:) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_sloneczko Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 12.11.07, 22:05 Osobiscie polecam szkołe jazdy DOMINO :) Maja bardzo fajnych instruktorów :) W ogole na kursie pan wykladowca bardzo fajnie wszystko tlumaczy. A co w tym najwazniejsze, mozna w ladwy sposob opanowac krzyzowki, ktore sa nielada wyzwaniem dla nie jednej osoby :) Instruktory sa bardzo mili i sympatyczni, nie krzycza na kursanta a to jest chyba najwazniejsze. Maja sporo cierpliwosci za co Ich bardzo podziwiam. Jezeli chodzo o opinie na temat ADAMKA, WILKA oraz ALFY to slyszałam same negatywy co do tych firm :( W sumie sa to najbardziej rozreklamowane szkoly jazdy w Legnicy no ale wkoncu "reklama dzwignia handlu" :/ Firmy, ktore nie sa rozreklamowana maja wiecej kursantow niz te firmy, ktore maja duze obnizki cenowe itd. Jak juz napisalam na poczatku osobiscie polecam DOMINO :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
malalamia Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 26.01.08, 14:07 Zauważyłam że bardzo wychwalana jest szkoła jazdy Domino i p.Kałakajło. Ponieważ, że za jakiś czas bedę miała egzamin praktyczny, chciałabym wziąść u tego Pana kilka lekcji nauki jazdy( skoro jest tak polecany). Ale nie bardzo kojarzę, ulicę Nadbrzeżną. Czy mogłby ktoś mi napisać gdzie znajduje się ta ulica? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 26.01.08, 18:25 Jak idziesz mostem w stronę Reala masz po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_sloneczko Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 27.01.08, 21:15 Wiesz gdzie jest kościół św. Jacka? Idac od ulicy Kartuskiej, przejdziesz obok kościola i zaraz za Nim był kiedys fotograf tak na rogu. DOMINO ma swoja siedzibe w piwnicy... Zejdziesz schodkami w doł i tam juz sobie sama poradzisz :) Widze, ze p. Robert został rozreklamowany :) Sama jezdzilam razem z Nim i rowniez Go polecam :) Fajny instruktor - godny polecenia :) Nie krzyczy, jest opanowany itd. :) Tylko nie wiem czy nie lepiej bedzie jak sama bys sie z Nim skontaktowała?! Jezeli bys chciala kontakt do Niego to pisz do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziam76 WILK - bardzo dobra szkoła 19.06.09, 10:09 Polecam szkołę jazdy 'WILK' w Legnicy! - potrafią przekazać wiedzę, spokój i opanowanie, które udzielają się kursantom, jazda po mieście staje się z czasem przyjemnością, uczą zachowania szczególnej ostrożności, co się naprawdę przydaje, profesjonalne podejście do swojej pracy, oprócz przekazania niezbędnej kierowcy wiedzy, również przygotowanie psychologiczne, bardzo duża szansa zdania egzaminu za 1 razem (jestem jedną z wielu, którym się to udało, 18.06.2009) Kto naprawdę chce się nauczyć jeździć, wybierze szkołę jazdy wilk, Sukces ma gwarantowany, prawko w "kieszeni" ;-) Ja jeździłam z instruktorem JACKIEM, szczerze POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: WILK - bardzo dobra szkoła 19.06.09, 11:51 Jak dla mnie wilk zrobił już sobie taką antyreklamę, że w życiu bym się tam nie zapisała. Jeżeli szkoła musi się zniżać do takich reklam, to znaczy, że chyba kiepsko się wiedzie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_polski Re: WILK - bardzo dobra szkoła 20.06.09, 19:47 Ja polecam Sezam, świetnie tłumaczą teorię i mają miłych instruktorów. Zdałam za 1 razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 27.05.10, 15:16 A ja nadal stoję przed podjęciem nauki w szkole jazdy :) Czy Domino nadal tak dobrze kształci w miłej atmosferze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 27.05.10, 18:05 ja zrobiłam w SEzamie i polecam zdałam za pierwszym razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chrupka Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 01.06.10, 11:51 ja polecam "start" sama robiłam jakiś czas temu tam kurs i byłam zadowolona:) oraz "21" to ich stronka www.osk21.pl Powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
paramedyczka Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 05.11.10, 12:41 Tak, DOMINO nadal kształci w miłej i fachowej atmosferze :) Szczerze polecam. Mają teraz dwie siedziby... ul. Nadbrzeżna 4 i ul. Złotoryjska 62 I piętro :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasica2000 Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 18.11.10, 09:21 RONDO tel. 501 677 084 Odpowiedz Link Zgłoś
lauwra Re: Dobra i miła :) szkoła jazdy 09.06.14, 12:38 Najlepsza szkoła to Sezam w Legnicy i Lubinie. Są super zarówno teoria jak i jazdy. Instruktorzy OK no i dużo jazd w Legnicy trasami egzaminacyjnymi. Odpowiedz Link Zgłoś