anna.1976 06.02.09, 14:00 Ma ktoś może namiary na firmę zajmującą się czyszczeniem tapicerki i dywanów w domu u klienta? Szukam fachową i sprawdzoną firmę. Z góry dzięki za namiary, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziamadej Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 10.02.09, 15:03 moj kuzyn ma profesjonalny odkurzacz do czyszczenia dywanów, już całej naszej rodzinie wyczyśćił. nieznajomym tez czysci;) jesli jestes zainteresowana, napisz do mnie, skontaktuje Cie z nim:) welonkaa@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mirabella111 Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 14.02.09, 20:36 tez jestem zainteresowana tematem.. znalazłam w necie namiary na dwie firmy: 1) Szymański Sebastian tel.606-48-11-28 2) "AVENO" tel.607-360-681 będę dopiero dzwonić w pon i się dowiadywać szczegółów. A może ktoś juz korzystał z usług w/w firm? A Ty anno.1976 już po czyszczeniu? ;) może coś polecisz? ja gł.potrzebuję wyczyścić kanapę.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.1976 Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 16.02.09, 10:24 Właśnie zadzwoniłam po te dwa telefony podane wcześniej i tak: pod tym pierwszym nie za bardzo wiedzą jak się zabrać za czyszczenie alcantary (czy antary bo różnie mówią na tę tkaninę), poza tym pan powiedział, że jest duże ryzyko uszkodzenia. Natomiast drugi tel czyli firma AVENO, odebrała miła Pani, która nie widzi problemów, choć najpierw chciałaby przyjechać i upewnić się co do tkaniny, że wszystko napewno będzie ok. Cena 70 zł za narożnik, natomiast chodniki czy dywany 5 zł za metr, już z przyjazdem do Polkowic. Mam jeszcze namiar na jedną firmę w samych Polkowicach i czekam aż oddzwonią. Odpowiedz Link Zgłoś
misiuki Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 14.02.09, 22:45 Witam. Mam namiar na sprawdzona i zaufana firme. Zajmuja sie pielegnacja skór i tkanin www.tkm.com.pl/ Kupowałem u nich środki i dzieki temu wszystko jest w porzadku a tapicerka lsni jak nowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andziamadej Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 16.02.09, 11:14 dziewczyny. mam sprawdzona osobe zajmujaca sie czyszczeniem dywanow i tapicerek, płynem ekologicznym, antyalergicznym firmy KIRBY. robi solidnie i niedrogow domu klienta:) sama przekonałam sie wiele razy:) jak cos to napiszcie: welonkaa@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna.1976 Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 20.02.09, 11:42 no i już po czyszczeniu. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę AVENO. Przyjechał Pan i wyczyścił narożnik, teraz jest jak nowy:). Czyścił go długo i porządnie więc i efekt jest, cenowo też myślę, że nie za drogo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
lawikas Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 27.04.09, 10:42 Sprawdz tu tkm.com.pl/cms/oferta_srodki_do_skor.html Odpowiedz Link Zgłoś
bigbenia Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 28.08.09, 11:58 Polecam firmę AVENO- rewelacja!!! przemili państwo, bardzo dobra jakość usług, szczerze polecam!!! klientka z Sokolej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goodman_7 Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 16.02.17, 19:56 Witam, jakiś czas temu był u mnie gość z odkurzaczem piorącym czyścić mi narożnik sporych rozmiarów. Zapłaciłem 85zł zrobił naprawdę dobrą robotę choć tapicerka była beżowa i bardzo ubrudzona. Ogłasza się na olx-ie numer masz na stronie www.pranie-tapicerek.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eco-para Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 29.06.17, 19:30 -www.facebook.com/PranieTapicerkiMeblowejLubin/ - Grzegorz Siwiec - 609-839-493 www.facebook.com/MobilnaMyjniaParowaEcoParaLubin/ -Joanna Siwiec 609-839-493 - Mobilna Myjnia Parowa Eco-Para Profesjonalne usługi czyszczenia dywanów, wykładzin, tapicerki meblowej i samochodowej z dojazdem do klienta Profesjonalne usługi : kompleksowego czyszczenia parowego samochodów, motorów, wszystkich pojazdów z dojazdem do klienta - kompleksowe czyszczenie pojazdów wewnątrz (pranie tapicerki, czyszczenie podsufitki, czyszczenie bagażnika, czyszczenie parowe kokpitu i plastików wewnętrznych, dezynfekcja nawiewów, dezynfekcja tapicerki, likwidacja grzybów, pleśni i alergenów, czyszczenie podłogi, mycie szyb wewnątrz auta, nabłyszczanie i konserwacja plastików) kompleksowe czyszczenie z zewnątrz pojazdu ( mycie i nabłyszczanie karoserii, czyszczenie i nabłyszczanie felg, naczernianie opon, mycie szyb i lusterek) Odpowiedz Link Zgłoś
eco-para Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 04.07.17, 21:38 -www.facebook.com/PranieTapicerkiMeblowejLubin/ - Grzegorz Siwiec - 609-839-493 www.facebook.com/MobilnaMyjniaParowaEcoParaLubin/ -Joanna Siwiec 609-839-493 - Mobilna Myjnia Parowa Eco-Para Profesjonalne usługi czyszczenia dywanów, wykładzin, tapicerki meblowej i samochodowej z dojazdem do klienta Profesjonalne usługi : kompleksowego czyszczenia parowego samochodów, motorów, wszystkich pojazdów z dojazdem do klienta - kompleksowe czyszczenie pojazdów wewnątrz (pranie tapicerki, czyszczenie podsufitki, czyszczenie bagażnika, czyszczenie parowe kokpitu i plastików wewnętrznych, dezynfekcja nawiewów, dezynfekcja tapicerki, likwidacja grzybów, pleśni i alergenów, czyszczenie podłogi, mycie szyb wewnątrz auta, nabłyszczanie i konserwacja plastików) kompleksowe czyszczenie z zewnątrz pojazdu ( mycie i nabłyszczanie karoserii, czyszczenie i nabłyszczanie felg, naczernianie opon, mycie szyb i lusterek) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1988 Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 16.05.19, 20:36 Do prania tapicerki był u mnie Pan z pranie-tapicerek-dolnoslaskie.pl/ tel. 666700203 Chyba są z Legnicy, ale obsługują również Lubin i inne miejscowości. Polecam z czystym sumieniem kanapa i fotele wyglądają teraz jak nowe. Odkurzają na przed samym praniem co nie zawsze jest standardem. Zapłaciłam za czyszczenie kanapy 80zł i 25zł za pranie fotela. Warte tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pranie-tapicerek.eu Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 17.09.19, 18:56 Zapraszamy do skorzystania z prania tapicerki meblowej z dojazdem do klienta. Czyścimy również wykładziny obiektowe jak i również domowe. 6 etapów – czyszczenia tapicerki u klienta 1. Odkurzenie tapicerki meblowej - wydawało by się, że to „niepotrzebny dodatek ” do prania. Jeżeli nie pozbędziemy się kurzu oraz drobinek zabrudzeń pochodzenia spożywczego wraz z wodą i detergentem utrwalimy go i część zabrudzeń „wpadnie” głębiej w materiał. Nasza firma nie idzie na skróty. 2.Próba materiału i dobór detergentów – rozpoznanie rodzaju włókna oraz sprawdzenie jego stabilności. Na tym etapie dobierana jest chemia względem pochodzenia materiału, rodzaje środków czyszczących oraz ich stężenie. 3.Wstępne rozpuszczanie brudu – kolejnym krokiem jest naniesienie na zabrudzony materiał tzw. presprayu. Jest to mocno stężony preparat, który rozpuszcza zanieczyszczenia. 4.Wcieranie presprayu – Następną czynnością jest wtarcie preparatu w głąb materiału przy użyciu ręcznej szczotki o odpowiedniej twardości w zależności od rodzaju czyszczonej powierzchni. 5.Odplamianie – Do usuwania szczególnie trudnych zanieczyszczeń używamy dedykowanych odplamiaczy. Na tym etapie usuwamy trudne plamy, których usunięcie wymaga odpowiednich preparatów, sprzętu oraz wiedzy. 6.Kilkukrotne dogłębne płukanie – Ostatni etap polega na dokładnym wypłukaniu z tapicerki meblowej lub wykładzin wszystkich zabrudzeń, usunięciu roztoczy i alergenów przy pomocy odkurzacza piorącego, który pod ciśnieniem wtryskuje roztwór środka czyszczącego, a następnie zasysa go wraz z brudem do osobnego zbiornika. Zakres usług: Czyszczenie narożników, kanap, sof, wersalek, foteli, krzeseł Pranie wykładzin hotelowych Czyszczenie mebli tapicerowanych i skórzanych Gruntowne pranie dywanów z długim i krótkim włosiem Pranie wykładzin domowych Pranie wykładzin biurowych i obiektowych Usuwanie roztoczy, działanie antyalergiczne Usuwanie plam i zabrudzeń Wyczyszczenie zabrudzeń i neutralizacja zapachów Usuwanie uporczywych plam i nieprzyjemnych zapachów Czyszczenie wykładzin czy pranie tapicerki meblowej to czynność, która powinna być wykonywana przez fachowców, profesjonalnym sprzętem do czyszczenia, tak aby dogłębnie oczyścić brud z tapicerki meblowej i usunąć roztocza. Odpowiednio dobrany sprzęt daje pewność, że jesteśmy w stanie nie dopuścić do przemoczenia materiału i czas schnięcia jest skrócony do 4-8 godzin. Pranie tapicerki i wykładzin zostaw nam – wiemy jak prać skutecznie! tel. 666 944 996 www.pranie-tapicerek.eu/ FB: www.facebook.com/pranie-tapicerekeu-Pranie-tapicerki-meblowej-wyk%C5%82adzin-dywan%C3%B3w-151463725351250/ Nasze realizacje / tagi: pranie narożnika legnica, czyszczenie sofy złotoryja, pranie tapczanu chojnów, czyszczenie i pranie łóżka bolesławiec, pranie foteli jawor, pranie kanapy lubin, czyszcznie narożników polkowice, pranie wózka prochowice, czyszczenie i pranie wykładzin głogów, pranie wykładzin obiektowych środa śląska, pranie amerykanki prochowice, pranie wykładzin biurowych jelenia góra, czyszczenie krzeseł chocianów Odpowiedz Link Zgłoś
kacperduszyn Re: czyszczenie tapicerki i dywanów? 12.01.23, 11:32 Kiedyś korzystałem z prania kanap w legnicy, gość dojeżdża do klienta. Byłem zadowolony z pranie narożnika zapłaciłem 180zł. Ładnie wyprał tapicerkę i usunął zapach po kotku. 500514210 gość ma wizytówkę google www.google.com/maps?cid=13670271804825974707 opcjonalnie jest jeszcze jeden chłop też spoko czyści 666700203 pranie-tapicerek-dolnoslaskie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś