Dodaj do ulubionych

dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos z Leg

02.12.03, 12:33
nicy :)))
Jestem ciekaw komu sie uda tym razem :)
Obserwuj wątek
    • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:34
      Chodzi Ci o tego czwartego? Pozdrawiam.
      • ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:36
        Już na niego ostrze zęby :-)))Pozdrawiam
        • ivek ech ledwozipie 02.12.03, 12:37
          tego wlasnie sie obawialem ha ha
          pozdrawiam serdecznie
          Ivek
          • ledwozipie Re: ech ivek 02.12.03, 12:50
            Żartowałem. Złapałem pierwszego tysiąca i mi wystarczy. NO może jeszcze się
            zaczaje na 10.000. Pozdrawiam
            • ivek dobra dobra znamy te numery ;) OT -czyli Off Topic 02.12.03, 14:10
              Powiedz mi lepiej Ledwozipie, czy gdzies w sieci mozna znalezc informacje na
              temat Walbrzyskiego teatru Lalek?
              Pamietam, ze kiedys zajmowales sie umieszczaniem tych info na stronach www.
              dziekuje z gory,
              pzdr
              Ivek
              • ledwozipie Re: dobra dobra znamy te numery ;) OT -czyli Off 02.12.03, 22:23
                heja. To nie ja umieszczałem ogłoszenia o teatrze lalek. Niestety nie wiem też
                gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej instytucji, postaram się popytać
                znajomych i może coś ci powiem. A spróbuj zapytać Olina z wałbrzyskiego forum o
                teatr lalek. On z tego co pamiętam kilkakrotnie wypowiadał się w tym temacie.
                Pozdrawiam
                • ivek Re: dobra dobra znamy te numery ;) OT 05.12.03, 13:58
                  ledwozipie napisał:

> heja. To nie ja umieszczałem ogłoszenia o teatrze lalek. Niestety nie wiem też
                  > gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej instytucji, postaram się popytać
                  > znajomych i może coś ci powiem. A spróbuj zapytać Olina z wałbrzyskiego forum o
                  >
                  > teatr lalek. On z tego co pamiętam kilkakrotnie wypowiadał się w tym temacie.
                  > Pozdrawiam

Ach to przepraszam za omylke. Ok pogadam z Olinem.
                  Dziekuje
                  Ivek
      • ivek Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:36
        swek1 napisał:

> Chodzi Ci o tego czwartego? Pozdrawiam.

Oczywiscie.
        W koncu stad juz tylko chwila
        i nasza jest Jelenia Gora
        :P
        Ivek
        • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:46
          ivek napisał:

> swek1 napisał:
          >
          > > Chodzi Ci o tego czwartego? Pozdrawiam.
          >
          > Oczywiscie.
          > W koncu stad juz tylko chwila
          > i nasza jest Jelenia Gora
          > :P
          > Ivek

Na Ledwozipie to trzeba jakiegoś spama ;))
    • servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 16:15
      ivek napisał:

> nicy :)))
      > Jestem ciekaw komu sie uda tym razem :)

To będę JA:)
      • servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 17:00
        servus_lca napisał:

> ivek napisał:
        >
        > > nicy :)))
        > > Jestem ciekaw komu sie uda tym razem :)
        >
        >
        > To będę JA:)
        >

No chyba, że pojawi się Gosia.
        Gosia jesteś?
        • goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 17:23
          Jestem na chwilkę, jestem :)
          Ale szans chyba nie mam żadnych - nie mniej jutro bezpośrednio po pracy
          wskakuję sprawdzić jak się sprawy mają:)

Pozdrawiam
          Małgośka

• servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 17:27
            goska35 napisała:

> Jestem na chwilkę, jestem :)
            > Ale szans chyba nie mam żadnych - nie mniej jutro bezpośrednio po pracy
            > wskakuję sprawdzić jak się sprawy mają:)
            >
            > Pozdrawiam
            > Małgośka
            >

Szkoda zostań jeszcze chwilkę, zostało tylko 50 postów.
            • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 19:20
              Ciekawe czy Gosia siedzi jeszcze na posterunku.Gosia jesteś!!!
              • servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:35
                No to kto w końcu załapał się na 4000? Przyznać się!
                Ja piszę protest do Gzety, że nie mogłem się zalogować widziałem tą liczbę
                3999, było tak blisko eh...
                • trinity.7 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:39
                  Chyba mi się trafiło 4000.Wszyscy, którzypolowali na 4000 niech się
                  pocieszą,że zostało w Legnicy a nie np.w Wałbrzychu.

Pozdrawiam
                  • servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:45
                    trinity.7 napisała:

> Chyba mi się trafiło 4000.Wszyscy, którzypolowali na 4000 niech się
                    > pocieszą,że zostało w Legnicy a nie np.w Wałbrzychu.
                    >
                    > Pozdrawiam

No to w porządku, wszystko zostało w rodzinie:)
                    • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:51
                      servus_lca napisał:

> trinity.7 napisała:
                      >
                      > > Chyba mi się trafiło 4000.Wszyscy, którzypolowali na 4000 niech się
                      > > pocieszą,że zostało w Legnicy a nie np.w Wałbrzychu.
                      > >
                      > > Pozdrawiam
                      >
                      > No to w porządku, wszystko zostało w rodzinie:)
                      >
                      >
                      No właśnie ;))
                  • aska_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:55
                    Gratulejszyn ;)

Pozdrawiam.
                    • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:57
                      aska_lca napisała:

> Gratulejszyn ;)
                      >
                      > Pozdrawiam.

Marzyło sie co? ;))
                      • aska_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:59
                        Hehehe ja czekam na następnego tysiaka ;p

Pozdrawiam.
                        • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 21:03
                          Odbiegajac od tematu to zobaczcie na JG, oni chyba dają nam fory. Dalej cisza
                          jak makiem zasiał :))
                          • aska_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 21:06
                            W JG zapadli w sen zimowy ;)
                            • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 21:10
                              A może mają święta? Albo im sieć padła ;))
                              • goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:16
                                Niestety, nie było mnie jak zwykle w "krytycznym" momencie :))

Gratulacje dla zwycięskiego łapacza :)

pozdrawiam
                                Małgośka
                                • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:19
                                  goska35 napisała:

> Niestety, nie było mnie jak zwykle w "krytycznym" momencie :))
                                  >
                                  > Gratulacje dla zwycięskiego łapacza :)
                                  >
                                  > pozdrawiam
                                  > Małgośka

Ja Gosiu czekałem na Ciebie aż wpadniesz i chwycisz te 400.Widać nie było Ci
                                  pisane. Może 5000? :))
                                  • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:21
                                    swek1 napisał:

> goska35 napisała:
                                    >
                                    > > Niestety, nie było mnie jak zwykle w "krytycznym" momencie :))
                                    > >
                                    > > Gratulacje dla zwycięskiego łapacza :)
                                    > >
                                    > > pozdrawiam
                                    > > Małgośka
                                    >
                                    > Ja Gosiu czekałem na Ciebie aż wpadniesz i chwycisz te 400.Widać nie było
                                    Ci
                                    > pisane. Może 5000? :))
                                    Oczywiście 4000 coś mi nie działają te przyciski ;))
                                    • goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:25
                                      a zauważyłes, że jak się zbliża moment n-tysięczny - to i aktywność na forum
                                      wzrasta ? :)

Małgośka
                                      • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:27
                                        goska35 napisała:

> a zauważyłes, że jak się zbliża moment n-tysięczny - to i aktywność na forum
                                        > wzrasta ? :)
                                        >
                                        > Małgośka

Jasne to te emocje kto złapie.To tylko zabawa i nic więcej.Ale emocje pełne to
                                        bedą przed JG i Wałbrzychem. Pozdrawiam
                                        • goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:30
                                          Przed Jelenią to będzie odliczanie... jak mówi mój "ulubiony" komentator -
                                          takie siatkarskie wsteczne odliczanie :)

Do Wałbrzycha mamy dużo czasu, to pewnie jakąś fetę uda się z tego tytułu
                                          wymyslić..:)

Małgośka
                                      • ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:31
                                        Dobry wieczór. Widzę że załapałem się na wieczorną pogadankę :-))) Wiecie co,
                                        marzy mi się kiedyś taki numer aby namówić znajomych na to aby umówić się
                                        kiedyś na legnickim forum, dajmy na to o 2 nad ranem i postawić 1000 postów.
                                        Chciałbym wtedy oglądać wasze miny rano. Pozdrawiam
                                        • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:34
                                          He he to była by jazda. Pewnie bym sie trzy razy logował zanim bym sie ocknął
                                          o co chodzi ;))
                                          • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:36
                                            swek1 napisał:

> He he to była by jazda. Pewnie bym sie trzy razy logował zanim bym sie
                                            ocknął
                                            > o co chodzi ;))

Zapomniałem dodać. Ty gościu widze, że jesteś cały czas na posterunku i masz
                                            oko na wszystko. To mi się podoba ;))
                                            • ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:39
                                              ...wyglądam jak przechodzień, kryje się w tle...
                                              ledwozipie zawsze jest na posterunku :-))
                                          • ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:37
                                            Chociaz taki numer to chyba bardziej by się przydał w Lubinie. :-)
                                            • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:45
                                              Ten przechodzeń to nie jest taki straszny, a Lubin juz sie budzi ze
                                              snu.Ostatnio nawet sobie czytam ich posty, lecz u nas jest ciekawiej. Muszę i
                                              Was odwiedzić. Pozdrawiam.
                                              • ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:49
                                                A jasne że musisz nas odwiedzić, chociaż u nas ostatnio plaża to mimo wszystko
                                                zapraszam.
                                                • swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:53
                                                  Pewnie opalać się nie da ale zerknę w czwartek. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka