ivek 02.12.03, 12:33 nicy :))) Jestem ciekaw komu sie uda tym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:34 Chodzi Ci o tego czwartego? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:36 Już na niego ostrze zęby :-)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivek ech ledwozipie 02.12.03, 12:37 tego wlasnie sie obawialem ha ha pozdrawiam serdecznie Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: ech ivek 02.12.03, 12:50 Żartowałem. Złapałem pierwszego tysiąca i mi wystarczy. NO może jeszcze się zaczaje na 10.000. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivek dobra dobra znamy te numery ;) OT -czyli Off Topic 02.12.03, 14:10 Powiedz mi lepiej Ledwozipie, czy gdzies w sieci mozna znalezc informacje na temat Walbrzyskiego teatru Lalek? Pamietam, ze kiedys zajmowales sie umieszczaniem tych info na stronach www. dziekuje z gory, pzdr Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: dobra dobra znamy te numery ;) OT -czyli Off 02.12.03, 22:23 heja. To nie ja umieszczałem ogłoszenia o teatrze lalek. Niestety nie wiem też gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej instytucji, postaram się popytać znajomych i może coś ci powiem. A spróbuj zapytać Olina z wałbrzyskiego forum o teatr lalek. On z tego co pamiętam kilkakrotnie wypowiadał się w tym temacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: dobra dobra znamy te numery ;) OT 05.12.03, 13:58 ledwozipie napisał: > heja. To nie ja umieszczałem ogłoszenia o teatrze lalek. Niestety nie wiem też > gdzie można znaleźć jakieś informacje o tej instytucji, postaram się popytać > znajomych i może coś ci powiem. A spróbuj zapytać Olina z wałbrzyskiego forum o > > teatr lalek. On z tego co pamiętam kilkakrotnie wypowiadał się w tym temacie. > Pozdrawiam Ach to przepraszam za omylke. Ok pogadam z Olinem. Dziekuje Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:36 swek1 napisał: > Chodzi Ci o tego czwartego? Pozdrawiam. Oczywiscie. W koncu stad juz tylko chwila i nasza jest Jelenia Gora :P Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 12:46 ivek napisał: > swek1 napisał: > > > Chodzi Ci o tego czwartego? Pozdrawiam. > > Oczywiscie. > W koncu stad juz tylko chwila > i nasza jest Jelenia Gora > :P > Ivek Na Ledwozipie to trzeba jakiegoś spama ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 16:15 ivek napisał: > nicy :))) > Jestem ciekaw komu sie uda tym razem :) To będę JA:) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 17:00 servus_lca napisał: > ivek napisał: > > > nicy :))) > > Jestem ciekaw komu sie uda tym razem :) > > > To będę JA:) > No chyba, że pojawi się Gosia. Gosia jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 17:23 Jestem na chwilkę, jestem :) Ale szans chyba nie mam żadnych - nie mniej jutro bezpośrednio po pracy wskakuję sprawdzić jak się sprawy mają:) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 17:27 goska35 napisała: > Jestem na chwilkę, jestem :) > Ale szans chyba nie mam żadnych - nie mniej jutro bezpośrednio po pracy > wskakuję sprawdzić jak się sprawy mają:) > > Pozdrawiam > Małgośka > Szkoda zostań jeszcze chwilkę, zostało tylko 50 postów. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 19:20 Ciekawe czy Gosia siedzi jeszcze na posterunku.Gosia jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:35 No to kto w końcu załapał się na 4000? Przyznać się! Ja piszę protest do Gzety, że nie mogłem się zalogować widziałem tą liczbę 3999, było tak blisko eh... Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:39 Chyba mi się trafiło 4000.Wszyscy, którzypolowali na 4000 niech się pocieszą,że zostało w Legnicy a nie np.w Wałbrzychu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:45 trinity.7 napisała: > Chyba mi się trafiło 4000.Wszyscy, którzypolowali na 4000 niech się > pocieszą,że zostało w Legnicy a nie np.w Wałbrzychu. > > Pozdrawiam No to w porządku, wszystko zostało w rodzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:51 servus_lca napisał: > trinity.7 napisała: > > > Chyba mi się trafiło 4000.Wszyscy, którzypolowali na 4000 niech się > > pocieszą,że zostało w Legnicy a nie np.w Wałbrzychu. > > > > Pozdrawiam > > No to w porządku, wszystko zostało w rodzinie:) > > No właśnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:55 Gratulejszyn ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:57 aska_lca napisała: > Gratulejszyn ;) > > Pozdrawiam. Marzyło sie co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 20:59 Hehehe ja czekam na następnego tysiaka ;p Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 21:03 Odbiegajac od tematu to zobaczcie na JG, oni chyba dają nam fory. Dalej cisza jak makiem zasiał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 21:06 W JG zapadli w sen zimowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 21:10 A może mają święta? Albo im sieć padła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:16 Niestety, nie było mnie jak zwykle w "krytycznym" momencie :)) Gratulacje dla zwycięskiego łapacza :) pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:19 goska35 napisała: > Niestety, nie było mnie jak zwykle w "krytycznym" momencie :)) > > Gratulacje dla zwycięskiego łapacza :) > > pozdrawiam > Małgośka Ja Gosiu czekałem na Ciebie aż wpadniesz i chwycisz te 400.Widać nie było Ci pisane. Może 5000? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:21 swek1 napisał: > goska35 napisała: > > > Niestety, nie było mnie jak zwykle w "krytycznym" momencie :)) > > > > Gratulacje dla zwycięskiego łapacza :) > > > > pozdrawiam > > Małgośka > > Ja Gosiu czekałem na Ciebie aż wpadniesz i chwycisz te 400.Widać nie było Ci > pisane. Może 5000? :)) Oczywiście 4000 coś mi nie działają te przyciski ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:25 a zauważyłes, że jak się zbliża moment n-tysięczny - to i aktywność na forum wzrasta ? :) Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:27 goska35 napisała: > a zauważyłes, że jak się zbliża moment n-tysięczny - to i aktywność na forum > wzrasta ? :) > > Małgośka Jasne to te emocje kto złapie.To tylko zabawa i nic więcej.Ale emocje pełne to bedą przed JG i Wałbrzychem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:30 Przed Jelenią to będzie odliczanie... jak mówi mój "ulubiony" komentator - takie siatkarskie wsteczne odliczanie :) Do Wałbrzycha mamy dużo czasu, to pewnie jakąś fetę uda się z tego tytułu wymyslić..:) Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:31 Dobry wieczór. Widzę że załapałem się na wieczorną pogadankę :-))) Wiecie co, marzy mi się kiedyś taki numer aby namówić znajomych na to aby umówić się kiedyś na legnickim forum, dajmy na to o 2 nad ranem i postawić 1000 postów. Chciałbym wtedy oglądać wasze miny rano. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:34 He he to była by jazda. Pewnie bym sie trzy razy logował zanim bym sie ocknął o co chodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:36 swek1 napisał: > He he to była by jazda. Pewnie bym sie trzy razy logował zanim bym sie ocknął > o co chodzi ;)) Zapomniałem dodać. Ty gościu widze, że jesteś cały czas na posterunku i masz oko na wszystko. To mi się podoba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:39 ...wyglądam jak przechodzień, kryje się w tle... ledwozipie zawsze jest na posterunku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:37 Chociaz taki numer to chyba bardziej by się przydał w Lubinie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:45 Ten przechodzeń to nie jest taki straszny, a Lubin juz sie budzi ze snu.Ostatnio nawet sobie czytam ich posty, lecz u nas jest ciekawiej. Muszę i Was odwiedzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:49 A jasne że musisz nas odwiedzić, chociaż u nas ostatnio plaża to mimo wszystko zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: dobrze by bylo tym razem tysiaka zlapal ktos 02.12.03, 22:53 Pewnie opalać się nie da ale zerknę w czwartek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś