numu 12.07.11, 11:39 czy ktos tak ma??????????????????????????????????????????// Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 12.07.11, 14:55 czemu nikt nie ma???????????????????????????????kurwa mac wszystko mnie wkurwia co za debilny dzien zaraz podam przepis na tort z czlowieka Odpowiedz Link
tjbazuka Re: dlonie dluzsze niz stopy 12.07.11, 15:14 a jedno jajco zwisa bardziej od drugiego?????? Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 13.07.11, 23:10 a to neijest normalne ze jedno jest nizej????????????????????????? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 01:55 Chyba jest nienormalne bo ja np ,jedno mam wyzej a nie nizej. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 07:57 Przepis na pasztet a' la zajęczy z numu Porządnie zerżnąć numu aż zajęczy, następnie ugotować mu jaja na twardo, ozdobić natką i majonezem - pasztet jak mało który i to z ozdobą Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 13:46 jestes chamem.mam podac przepis na zupe z ciebie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 14:03 numu napisał: > jestes chamem Tobie też niczego nie brakuje Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 14:14 jak ja bym napisal takie cos ze kogos zerznac personalnie to bys skasowal na 100 procent i wywalil z forum ale tobie wolno tak asmao wolno komus pisac ze jestem idiota i niema zadnych konswencji kurwa mac czemu do mnie stosujesz inne zasady niz do wszystkich? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 15:23 Myślisz, że jesteś wyjątkowy? Może... Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 15:29 mysle ze to ty jestes tu wyjatkowy .no i oczywiscie mattj Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 15:37 To prawie jak wyznanie miłości. Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 15:44 ja pisze powaznie przestan sie naqbijac bo mnie zaraz szlag trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 dobra koniec tematu w dupie to mam nie jestes bezkarny Odpowiedz Link
megssx110 Re: dlonie dluzsze niz stopy 14.07.11, 16:18 Po co tak się denerwować? Wyluzuj! Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 15.07.11, 15:26 bo mnie to wkurwia .przeszlo mi a teraz znowu mnie to wkurwia nikt mi nie odpowiada czemu moje watki sa kasowane a potem ktos moze napisac takie samo cos i jakos niejest kasowane czemu ktos mnie moze bezkarnie[okazalo sei zupelnie bezkarnie] obrazac wypisywac takie bzdety !!kurwa czemu mam sie nieodzywac przyjmowac wszystko , spuscuic leb tylko i uznawac ze jestem gorszy niz wszyscy ze tylko mnie sie upomina, banuje wyzywa osmiesza a jak sie spytam czemu to nawet nikt nie odpowie bo po co. co to kogo obchodzi. jakby chodzilo o kogos lepszego to by bylo inaczej. normalnie plakac mi sie chce. mi sie kaze przepraszac za zle slowa mnie nie przeprasza nikt nigdy. nigdy mi sie nie uda do was dojsc i juz to pierdole. mam was wszystkich w dupie gleboko . jebcie sie. i teraz sobie pisz sibelius ze was obrazam huj mnie to obchodzi. wal sie na ryj .to bie wolno mi tez wolno moze cie ktos wkoncu zerznie porzadnie i sie opamietasz bo masz kissiel w majtach z niedoruchania. Odpowiedz Link
guglielmo Re: dlonie dluzsze niz stopy 15.07.11, 16:18 Numuś, nie zanadto przejmujesz się internetem? Pisze się, albo ktoś odpisuje, albo nikt, czasem coś ktoś skasuje, czasem odpysknie - to wszystko niewarte zastanowienia. Przedwczoraj przez kilka minut o zachodzie słońca było szarożółte światło, całe powietrze nad miastem jarzyło się jak neon, do tego tęcza i II Koncert fletowy Aleksandra Tansmana A klniesz jak szewc, bleee Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 15.07.11, 19:47 widzialem to powietrze. strasznie zlote bylo, wkolo wszystkie bloki zlote jak cholera az niemozliwe.i najdziwniejsze ze niebo cale sine przy tym jak koniec swiata czy cos. tylko to chyba na 100 procent wczoraj bylo?? a moze u ciebie przedwczoraj a u mnie wczoraj? bo przywedrowalo. Odpowiedz Link
guglielmo Re: dlonie dluzsze niz stopy 15.07.11, 23:14 Może wczoraj, tyle się dzieje, że nie ma czasu zapamiętać kiedy Odpowiedz Link
skiela1 Re: dlonie dluzsze niz stopy 16.07.11, 00:22 No przeciez Ci napisalam,ze sprawiedliwosci na tym swiecie nie ma. Odpowiedz Link
numu Re: dlonie dluzsze niz stopy 19.07.11, 23:45 no wlasnie widze ze kolakowski sie kaze z tym godzic. Odpowiedz Link