Dodaj do ulubionych

BUNDESTAG w koncu zatwierdzil.....

01.07.17, 07:12
....nowe prawo dajace homoseksualistom prawo to normalnego zycia - czyli do zawierania malzenstw, dziedziczenia oraz adopcji dzieci. Nareszcie. I pomyslec - to zrobili NIEMCY, ktorzy kiedys tych ludzi zamykali w obozach koncentracyjnych...
A w srodowiskach polskich w Polsce i za granica takie koltunskie komentarze....smirk
....."Adopcja dzieci przez pary homo jest dla mnie nie do przyjęcia.
Czego mogą się nauczyć maluchy od takich "rodziców", jaki system wartości od nich przejmą?
Następne homo zaprogramowane...."smirk
Obserwuj wątek
    • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 01.07.17, 16:18
      Co to w ogóle są za dylematy....
      Niektórzy homo nie powinni mieć prawa do adopcji tak samo jak niektórzy hetero nie powinien mieć tego prawa. Hetero w niczym nie są lepsi a nawet gorsi bo jakoś jeszcze nie słyszałam w swoim otoczeniu żeby dzieciom adoptowanym przez homo działa się jakaś krzywda. No ale cóż.... Widać niektórzy uważają, że lepsza patologiczna hetero niż homo bo wartości? Chore.
      Jakie zaprogramowane? To homoseksualizm można zaprogramować? A może zarazić się można? No cóż.... Mam nadzieję, że takie poglądy już zanikają u ludzi... Homoseksualizm to nie wegetarianizm... Niektórym się pomiszalo.
      • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 01.07.17, 17:14
        Skielo....niektorym to sie naprawde w glowenkach misza. Leczyc by chcieli, tabletkami, elektorowstrzasami a jak sie nie da to do....gazu. Jak kiedys juz maly Adolfik probowal. to sa chorzy ludzie, zyjacy w totalnym zacofaniu, nie potrafiacy zaakceptowac innych niz oni. A czy to normalne, ze ksieza katoliccy zyja w celibacie (!!! raczej w zaklamaniu!) bo kazdy ksiezulo to albo "obrabia" swoja gosposie - ktora "zawsze dziewica" i ma cudowne poczecia i narodziny dziecka ...albo uzywa sobie mlodych ministrantow. I to wedlug tych "poboznych i sprawiedliwych" jest OK. Dla mnie to sredniowiecze i koltunstwo...smirk
        • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 01.07.17, 17:27
          Człowiek orientacji homoseksualnej powinien mieć takie samo prawo jak hetero. Koniec kropka. Jesteśmy wszyscy ludźmi bez podziałów. Najwyższa pora to zrozumieć. Jeżeli ktoś nie potrafi tego zaakceptować to jest coś takiego jak tolerancja. Bez niej nie da się normalnie żyć w cywilizowanym świecie.
          • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 01.07.17, 19:50
            otoz to, otoz to! Ale jak widzisz rodacy zyja ciagle jeszcze w sroedniowieczu. Mentalnie.smirk
            skiela1 napisała:

> Człowiek orientacji homoseksualnej powinien mieć takie samo prawo jak hetero. K
            > oniec kropka. Jesteśmy wszyscy ludźmi bez podziałów. Najwyższa pora to zrozumie
            > ć. Jeżeli ktoś nie potrafi tego zaakceptować to jest coś takiego jak tolerancja
            > . Bez niej nie da się normalnie żyć w cywilizowanym świecie.
            >
            • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 00:09
              a oto poziom kobiety po....podobno po wyzszych studiach....psychologii..big_grin
              ...."
              al-szamanka 01.07.17, 21:4

No i w krótkim zdaniu zawarłeś sedno sprawy.
              A ja spotkałam się z określeniem geja, którejgow sumie nie powinnam powielać, gdyż nie lubię używać brzydkich słów, no ale w ramach wyjątku... gej to taki, co dla przyjemności ugniata gówno.
              • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 04:09
                No cóż..... Nadchodzi taki moment, że spadają maski i pojawia się realne oblicze. Tak niektórzy pojmuja demokrację i wolność słowa. Wiesz psychologię mogła skończyć ale z jakimi wynikami to inna sprawa.
                Kiedyś miałam o niej inne zdanie ale widać, że każdemu wolno się pomylić.
                • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 07:23
                  ja te "dame" mialem "przyjemnosc" po raz pierwszy i ostatn razi spotkac w realu w Paryzu....big_grin
                  Wystarczylo. Ta "nuta" byla tak falszywa ze na kilometr uszy bolaly....big_grin
                  I dobrze, ze bylem z zona....smirk
                • wscieklyuklad Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 09:59
                  Wyniki nie mają tu nic do rzeczy - jeśli były najlepsze (hahahaha - chyba nikt nie spodziewał się innej samooceny) to najwidoczniej poziom nauczania był denny.

Tego skromne coś też się nie nauczyło w trakcie studiów.

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/s720x720/19554391_481844858836121_1161722846194252720_n.jpg?oh=ede95c330bf5f1b127132886e956951a&oe=59CFE7F6
                  • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 10:29
                    WU....a ta "dama" wie wszystko i na wszystkim sie przeciez zna.....big_grin
                    • wscieklyuklad Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 11:20
                      Profesjonalizm Zorro bywa zawodny!

www.facebook.com/TomoVipOfficial/videos/1621979561147711/
                      • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 12:10
                        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin! Dobre!
                    • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 16:58
                      A jednak nie rozumie,ze ja tutaj o niej nie mowie, tylko co mowi a raczej bredzi na temat homoseksualizmu.
                      Jeszcze by tego brakowalo,zeby nam tu zabroniono komentowania.Damy zapominaja,ze to one goszcza na tym "paskudnym lewackim"portalu....hehe big_grin
                      To jest dopiero demokracja ! big_grin
                      • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 17:04
                        no coz...."damy" pluja na to lewackie forum GW, pluja i pluja a ja nie rozumiem dlaczego w takim razie nie przeniosa sie na jakies forum - Niezaleznej, Gazety Polskiej albo nawet do "kolka maryjnego" Radyja Maryja....big_grinbig_grinbig_grin Tam beda przeciez u siebie!
                        • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 17:21
                          i tak skielo, dzieki Twojemu niewinnemu komentarzowi zostalas "maglara"....- czyli - dolaczylas do grona wrogow oplutych epitetami.big_grin
                          Ja mam juz ich tyle, ze moglbym kilka kartek zapisac....Ostatnio jednak dochodza do mojej "granicy" WU i Sorell.....big_grinbig_grin:big_grin
                          Mog Ci tylko jedno powiedziec: witaj w klubie!big_grin
                          • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 19:04
                            Ale przecież to one same wystawiają sobie świadectwo.
                            Sib miał rację, że je kiedyś stąd przegonil. Ma lepszego nosa do ludzi😨
                        • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 18:49
                          Nie miałyby kogo jadem obrzucac.
                      • sorel.lina Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 18:53
                        skiela1 napisała:

> A jednak nie rozumie,ze ja tutaj o niej nie mowie, tylko co mowi a raczej bredz
                        > i na temat homoseksualizmu.
                        > Jeszcze by tego brakowalo,zeby nam tu zabroniono komentowania.Damy zapominaja,z
                        > e to one goszcza na tym "paskudnym lewackim"portalu....hehe big_grin
                        > To jest dopiero demokracja !
                        big_grin

Skielo, co Ty możesz wiedzieć o demokracji! wink
                        W kraju, w którym mieszkasz, nie masz przecież możliwości nawet otrzeć się o demokrację! Nie inaczej niż my tutaj - też nie mamy bladego pojęcia o tym najlepszym z ustrojów.
                        Cóż zrobić, taki lajf! sad

• skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 19:41
                          Ci co się tak dra, z demokratyczna piana na ustach wykrzykuja, że im wszystko wolno, nawet obrażac......nie znają podstawowej definicji demokracji.
                          • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 19:51
                            Skielo.......""tempora mutantur et nos mutamur in illis" - czasy się zmieniają i my się zmieniamy wraz z nimi"big_grinbig_grinbig_grin
                            forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131442933,131442933,Jack_Lipowczan_Malarstwo.html
                            • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 20:05
                              To przez te bułe, która zezarles z nieswojego talerza. Odbija ci się czkawka 🍞
                              • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 20:53
                                bul we Francji jest "skolko ugodno" i to gratis! big_grinbig_grinbig_grin
                                Ale...nie moge sie przeciez z koneserami-turystkami spierac.
                                Tez langusty od krewetki przeciez nie odrozniam.....big_grinbig_grin
                                skiela1 napisała:

> To przez te bułe, która zezarles z nieswojego talerza. Odbija ci się czkawka 🍞
                                >
                                • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 22:28
                                  No widzisz zwykły chłop z Ciebie na jakie licho ci takie damy.
                                  • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 03.07.17, 06:58
                                    FAKT! Ja prosty chlopina, jezyka "arystokracji" nie znam.....big_grin
                                    skiela1 napisała:

> No widzisz zwykły chłop z Ciebie na jakie licho ci takie damy.
                                    >
                                    • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 03.07.17, 06:59
                                      Skielo....a jazgot i bulgot zaczal sie tam, ze HEJ! I ten "arystokratyczny" jezyk.....big_grinbig_grinbig_grin
                                      • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 03.07.17, 15:17
                                        Znowu jazgocza?
                                        Nie dam pożywienia..... Lato, piękna pogoda, gości mam 🌞🌞zaraz zmykamy na wycieczkę.....
                                        Bede jak wrócę ☺️🛫
                                        • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 04.07.17, 11:10
                                          to przyjemnej wycieczki!
                                          A to Ci przynioslem, bo moze wytrzezwieje i usunie...smirk
                                          A takie "arystokratyczne " teksty wypada zachowac....big_grin

....""Znowu jazgocza?"
                                          Skielo - mendo ludzka, odpieprz sie od nas, nikt sie toba bidulko nie interesuje, nikt na twoj temat nigdy nie pisal - od poczatku wpieprzasz sie w sprawy o ktorych masz gowniane pojecie - wiec jeszcze raz cie uprzedzam - ODPIERDOL sie od ludzi o ktorych gowno wiesz - a ze pisze takim jezykiem? no bo do chama, ktory wlazi w cudzy zyciorys mozna wylacznie jezykiem jaki rozumie taki kanadyjski forumowy wycieruch.
                                          Lata cale nie istnialas dla nas i nadal bys nie istniala, zachcialo ci sie brac udzial w akcji - no to spodziewaj sie reakcji - jesli nie powstrzymasz sie przed komentarzami to wyciagne ci zyciorys chocby spod ziemi - to ci gwarantuje a czego nie wyciagne to wymysle i dopisze tak jak ty to robisz.
                                          • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 04.07.17, 16:40
                                            O jakiej akcji ona pisze?
                                            Czy temat o prawie dla homoseksualistów, który założyłes tu i na Podworku był jakąś akcja o której nie byłam świadoma?
                                            Moje stanowisko odnośnie tego tematu jest ogólnie znane i jeżeli czytam że gej to zboczeniec to jest reakcja. To tyle wyjaśnienia a reszte tego tekstu przemilcze, nikomu w życiorys nie będę wchodzić bo to śmierdzi i nie w moim stylu.
                                            • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 04.07.17, 17:25
                                              dla tej "damy" - akcja - to jest cokolwiek nie powiesz co nie jest zgodne z linia jedynej i slusznej partii. big_grin
                                              Czyli wiadomego forum i "anielicy z krainy Mozarta"big_grin
                                              • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 04.07.17, 22:15
                                                o Boze, Boze, Boze....big_grinbig_grin
                                                Tam "leci" bluzg za bluzgiem! Skielo - stalas sie wrogiem ....Number one!big_grin
                                                • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 00:24
                                                  Pana Boga w to nie mieszaj ☺️
                                                  Szkoda mi baterii w telefonie na taką twórczość.
                                                  • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 07:26
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Racja!big_grin
                                                    skiela1 napisała:

> Pana Boga w to nie mieszaj ☺️
                                                    > Szkoda mi baterii w telefonie na taką twórczość.
                                                    >
                  • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 02.07.17, 16:17
                    W sumie to masz rację.
                    Niektórzy kończyli np. Psychologię 30+ lat temu zatrzymali się w rozwoju zawodowym. Lepiej żeby zaprzestałi wykonywanie zawodu bo mogą tylko kogoś skrzywdzić.
    • sibeliuss Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 14:39
      U nas nic się nie zmieni, a raczej będzie gorzej. Jak już się nie da żyć trzeba będzie wyjechać. Ja mam ponad cztery dychy, ale mój M jest dużo młodszy i będę kierował się jego dobrem.
      • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 14:57
        to wszystko zalezy od tego jaki masz zawod i czy znasz jezyk....smirk
        Najlatwiej jest: lekarzom, pielegniarkom, pielegniarzom a super latwo rzemieslnikom wszelakiej masci.
        Polska - jesli chodzi o sprawy ludzkie - to jeszcze srednowiecze. A teraz dopiero sie to rozkreca.
        smirk
      • sorel.lina Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 14:58
        sibeliuss napisał:

> U nas nic się nie zmieni, a raczej będzie gorzej.

Mówi idol "prawdziwych" Polaków i sporej części Polonii z Zachodu:

http://i64.tinypic.com/mlphxl.jpg

• sorel.lina Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 15:05
          sorel.lina napisała:

> sibeliuss napisał:
          >
          > > U nas nic się nie zmieni, a raczej będzie gorzej.
          >

> Mówi idol "prawdziwych" Polaków i sporej części Polonii z Zachodu:
          >
          > http://i64.tinypic.com/mlphxl.jpg

To właśnie obiecał nam genialny strateg, natchniony wizjoner, wódz narodu i prezes wszech czasów.
          • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 16:05
            i co sie dziwic, ze proste chlopy i baby za nim leca jak cma do swiatla? smirk
            Jesli tzw. akadmicy i to w dodatku po studiach psychologicznych maja takie samo zdanie i pojecie co prosty wiesniak.....big_grin
            Nie obrazajac ludzi ze wsi...big_grin
        • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 16:24
          Ja nie rozumiem więc dlaczego Ci prawdziwi patrioci tak masowo wyjeżdżają do tej E. Zach. czy Kanady.... Pakuja się do krajów gdzie uchodźców czy homoseksualistów jest bardzo dużo. Logiki w tym nie ma.
          • 1zorro-bis Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 18:43
            tez tego nie potrafie zrozumiec! A tym bardziej - jak mozna zyc w takich paskudnych niemczech gdzie politycy , artysci, dziennikarze - ci z najwyzszej polki - swoich homoseksualnych sklonnosci w ogole nie ukrywaja . ba! - oficjalnie sie o tym mowi i nikodo to ani nie podnieca ani nikomu do glowy nie przyjdzie aby tych ludzi pietnowac! I tak sobie mysle...ten polski zascianek, ktory przez tyle lat nie zaaklimatyzowal sie na Zachodzie, powinien jak najszybciej do Polski wracac. A najlepiej od razu do Torunia, bo tam jego miejsce.big_grin
      • skiela1 Re: BUNDESTAG w koncu zatwierdzil..... 05.07.17, 16:04
        Chyba byś musiał na bezludna wyspę wyjechać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka