frida2 11.12.04, 18:24 Ja mam dziś na sobie Hugo Boss Intense, a Ty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Czym dziś pachniesz? 11.12.04, 18:40 frida2 napisała: > Ja mam dziś na sobie Hugo Boss Intense, a Ty? ja jestem monotematyczna, jeśli chodzi o perfumy: - Kenzo Odpowiedz Link
agablues Re: Czym dziś pachniesz? 11.12.04, 21:43 A ja próbuję nową odmianę Miracle - So magic! Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Czym dziś pachniesz? 11.12.04, 22:09 Ja mam dwa ulubione zapachy i codziennie mam problem, którego użyć. Jeden to "wild wind' Gabrieli Sabatani, drugie - moje ukochane Channel (Coco Mademoiselle). Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 16:40 Ostatnio pewna 'pani' ma na moim punkcie manie przesladowcza, ale na wszelki wypadek poprawiam 'channel' na 'chanel'. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Czym dziś pachniesz? 11.12.04, 22:14 posiadam tylko Aqua di Gio więc nie mam problemów decyzyjnych Odpowiedz Link
szarlotka.c Re: Czym dziś pachniesz? 11.12.04, 23:05 Gucci - Rush dla facetów... Cudowny sosnowy zapach... Tak bardzo chciałabym teraz chodzić po przysypanym śniegiem sosnowym lesie. Odpowiedz Link
sorbet Re: Czym dziś pachniesz? 12.12.04, 00:13 CdG Sherbet Cinnamon. Spróbowałem także Jil Sander Woman na nadgarstku Odpowiedz Link
remislanc Re: Czym dziś pachniesz? 12.12.04, 19:23 Fahrenheit - niezmiennie od jakiś hmmmmm - 10-13 lat. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czym dziś pachniesz? 12.12.04, 20:59 remislanc napisał: > Fahrenheit - niezmiennie od jakiś hmmmmm - 10-13 lat. Wierny zapachowi? Ja co jakiś czas do niego wracam. Odpowiedz Link
remislanc Re: Czym dziś pachniesz? 13.12.04, 10:19 sloggi napisał: > remislanc napisał: > > > Fahrenheit - niezmiennie od jakiś hmmmmm - 10-13 lat. > > Wierny zapachowi? Ja co jakiś czas do niego wracam. Co jakiś czas szukam nowego zapachu - jestem w perfumerii i psiukam sie na chybił-trafił różnymi wynalazkami. Kiedyś nawet cosik tam zakupilem.Ale jechałem autobusem, ktoś zalatywał fahranheitem i niestety stało się: moja "nowość" poszła w odstawkę. Zaszczepiłem się tym zapachem dawno temu. Kolega przywiózl z Niemiec próbki - takie 5 ml męczyłem chyba z pół roku........ Teraz kupuję 2 setki - wychodzi najeokonomiczniej. Skusiłem się kiedyś na allegro. Myślę:będzie taniej. A tu gościu przysłal mi chamską podróbę. Od tamtej pory tylko merkowe perfumerie. Chociaż ostatnio znajoma zalatwiła mi taką setkę którą w sklepach wystawiają do próbowania (not for sale) - zapaszek jest nawet bardziej intensywny. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czym dziś pachniesz? 13.12.04, 11:44 Envy Gucci, bez 'me'.... od kilku ładnych lat... czasami Chanel Coco Mademoiselle... rzadko Today..always...avonu... jeszcze rzadziej "ming-shu" z YR... często po kąpieli zapachem 'pastylek' kąpielowych White z Sephory../tak się nazywa ten sklep? pamięci nie mam do nazw...tym bardziej anglojęzycznych/ przepraszam... Odpowiedz Link
glonik Re: Czym dziś pachniesz? 12.12.04, 21:19 Lancasterem, z takiego "oszronionego" opakowania. Odpowiedz Link
sorbet Re: Czym dziś pachniesz? 12.12.04, 21:22 Comme des Garçons 2 (atrament+kadzidlo) Spróbowałem także Eau de Parfum (b. cynamonowe) i Odeur53. A w ogóle to pachnę śledzami Odpowiedz Link
zo_h Re: Czym dziś pachniesz? 12.12.04, 21:24 hehehe o tym "POTEM" .... opowiem innym razem . Odpowiedz Link
zo_h Dobra tak serio 12.12.04, 21:25 ... Davidoff "Good Life" od jakiegoś czasu, ale przychodzi czas na zmianę . Odpowiedz Link
olga55 Re: Czym dziś pachniesz?Buuu 12.12.04, 23:14 Nim się wykąpię (co zaraz nastąpi) KONIEM. Chociaż to trudno uznać za zapach.Jak wychodziłam z domu to "Indian Summemer" Priscilli Presley. Ale koń zdominował. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Czym dziś pachniesz? 14.12.04, 10:56 Od jakiegoś czasu Donna Karan, Black Cashmere Odpowiedz Link
goonia Re: Czym dziś pachniesz? 14.12.04, 19:34 Rocabar Hermes - meski, od 3 lat - przebil wszystko inne. Wczesniej Paris YSL. Odpowiedz Link
kocuuurek Re: Czym dziś pachniesz? 16.12.04, 11:27 seksem dziś pachnę ---> wczoraj szalałem z kotką na blaszanym dachu... Odpowiedz Link
kocuuurek Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 23:45 czarnym kaszmirem troszkę bo kocica go używa ostatnio... Odpowiedz Link
keridwen Re: Czym dziś pachniesz? 16.12.04, 12:36 akurat dzis naomi campbell, a oprocz tego zdarza sie opium, gabriela sabatini, burberrys week end. Odpowiedz Link
carrramba Re: Czym dziś pachniesz? 16.12.04, 12:44 ranucchio napisał: > Burberry "Touch" a ja : czosnkiem, miodem i cytryną na angine Kenzo nie pomoże (( Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 15:29 hmmm od niedawna Kindom Alexandr`a McQueen`a Odpowiedz Link
sorbet Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 15:52 Sorbetem z rabarbaru, wanilii i litczi (CdG Rhubarb) Odpowiedz Link
impostor Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 19:47 mi sie ostatnio rzucila na mozg woda TAbac Culture Blue, tanie to, ale fajny zapaszek a najbardziej lubie pachniec Pania Impostorowa ) Odpowiedz Link