sloggi 01.11.05, 18:59 Zaczyna mi chodzić po głowie taki pomysł. Muszę tylko pomysleć jaki to miałby być lokal, pokalkulować ile trzeba mieć na start. Kumpel marzył o własnym pubie i juz go ma. Czyli jednak można. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:01 Fizyczną, nie wirtualną? Miałabym kolejny cel przyjazdu do Warszawy Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:03 Pomysł jak najbardziej dotyczy realnego świata. Odpowiedz Link
szczebiota Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 04.11.05, 16:25 jestem za, i chętnie się tam pojawię Odpowiedz Link
jackussi zamknieta formuła? 04.11.05, 16:57 Gdybym zakładał własny lokalik ustalibym warunki wejśćia.Trzeba dbać o poziom,może powinni tam wchodzić tylko osoby z rekomendacji- albo nienagannie ubrani( przysłowiowy krawat) albo też jakieś inne warunki które mówia że jestśmy w porządnym miejscu .Mysleże do takiego miejsca ludzie chca przyjść.Nop ale ja to widze z perspektywy mojego city Odpowiedz Link
piano_barti Re: zamknieta formuła? 04.11.05, 21:23 jasne, ustalmy takie reguły to już nawet na zero nie wyjdziemy finansowo w tym interesie. Odpowiedz Link
sloggi Re: zamknieta formuła? 05.11.05, 01:33 jackussi napisał: > Gdybym zakładał własny lokalik ustalibym warunki wejśćia.Trzeba dbać o > poziom,może powinni tam wchodzić tylko osoby z rekomendacji- albo nienagannie > ubrani( przysłowiowy krawat) albo też jakieś inne warunki które mówia że > jestśmy w porządnym miejscu .Mysleże do takiego miejsca ludzie chca przyjść.Nop ale ja to widze z perspektywy mojego city A ja jestem wrogiem door selection. Odpowiedz Link
frida2 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:01 Bo chcieć to móc...podobno. Odpowiedz Link
skiela1 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:09 Udzialy bedziesz proponowal?)) Odpowiedz Link
adhamah Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:20 pomysł mi się podoba )) powodzenia! Odpowiedz Link
olga55 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:24 Pomysł naprawdę fajny.Kawiarenka?pub? Ważne aby atmosfera była...hm...salonowa??? Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:19 olga55 napisał(a): > Pomysł naprawdę fajny.Kawiarenka?pub? Ważne aby atmosfera > była...hm...salonowa??? Dokładnie tak, sofy, fikusy i masa poduszek. Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 15.11.05, 00:57 a peiwoeo?piwwo bedzie? Odpowiedz Link
frida2 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 16.11.05, 16:27 zbyszek.przygoda napisał: > a peiwoeo?piwwo bedzie? Ani peiwoea, ani piwwa nie będzie. Odpowiedz Link
jasmin33 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:41 ja mogłabym popracować nad aranżacją przestrzeni - ach, jak nic mogę oddać się - twórczo Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:20 jasmin33 napisała: > ja mogłabym popracować nad aranżacją przestrzeni - ach, jak nic mogę oddać się > - twórczo To juz jest coś Odpowiedz Link
hedonista.oswiecony Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 19:53 pomysł ogólnie bardzo zacny, a do tego robić tam imprezy kłaniam się, HO Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:21 Imprezy z atencja, bo atmosfera ma być kawowo-leniwa. Odpowiedz Link
eulalija Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:12 Pomysł przedni. Mogę pomóc w remoncie (siła pół fizyczna) i z psicą (owczarek niemiecki z papierami i wykształceniem) zapewniać ochronę. Odpowiedz Link
jackussi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:19 Sloggi, wchodzę w to ) Udziały plus moja praca Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:23 jackussi napisał: > Sloggi, wchodzę w to ) Udziały plus moja praca Cieszę się, będę o tym pamiętać. Odpowiedz Link
piano_barti Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:27 Piano_bar na wzór saloniku Lilo Wanders? służę fortepianem...i muzyką. Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 05.11.05, 01:36 piano_barti napisał: > Piano_bar na wzór saloniku Lilo Wanders? > służę fortepianem...i muzyką. Chcesz być przebrany za Lilo? Odpowiedz Link
piano_barti Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 07.11.05, 22:04 sloggi napisał: > piano_barti napisał: > > > Piano_bar na wzór saloniku Lilo Wanders? > > służę fortepianem...i muzyką. > > Chcesz być przebrany za Lilo? Niekochanie, za śliczny na to jestem, lilo tylko we środy, a potem ...goło i wesołoDD Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 15.11.05, 01:11 ja za sticz Odpowiedz Link
very_famous Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:29 Mogę podrzucić parę interesujących fotografii do wnętrza takich w klimacie starej Warszawy, ew. zrobić ulotki reklamowe itp. Odpowiedz Link
tomek854 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:50 Ja mnoge was obsmarowac w moim portalu i dac znaczna znizke na reklame (jak juz sie rozkreci) Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:55 Nic tylko szukać kredytu. Odpowiedz Link
rene8 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 20:54 Jezeli chodzi o barmanke i kogoś od zamówień,dostaw i innych ważnych pierdół... Melduję gotowośc (popartą doświadczeniem). Mamy takie same marzenia Sloggi Miejsce na lokal mam też.Tylko trzeba koło tego pochodzic Odpowiedz Link
vitalia Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:27 Jeśli mogę ,,,,dostarczę piękne dziergane serwety w klimacie salonu..i poduszki,,całąmasę,a każda inna i nipowtarzalna. Odpowiedz Link
kika411 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:40 Jeśli mogę .... dostarczę piękny(??? rzecz gustu)serwis kawowy we wzorki o mocnym zabarwieniu regionalnym (Kaszuby). Trzymam kciuki za realizację pomysłu. Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:30 Jaka okolica tego lokalu? Odpowiedz Link
piano_barti Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:41 sloggi napisał: > Jaka okolica tego lokalu? No chyba w centrum najlepiej... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:45 piano_barti napisał: > sloggi napisał: > > > Jaka okolica tego lokalu? > No chyba w centrum najlepiej... W centrum czego? Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:47 Klimaty bliskiej Woli? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:50 A moze w kawalku mostu Poniatowskiego? Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:57 fedorczyk4 napisała: > A moze w kawalku mostu Poniatowskiego? Zjedzą nas koszty ogrzewania, a Powisle jest martwe wieczorami. Odpowiedz Link
sloggi Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 21:58 adhamah napisał: > lub Stary Mokotów? > > Mohery nas wytępią Odpowiedz Link
adhamah Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 21:59 hehehe a Lokalna na Różanej? zawsze ktoś tam jest, zawsze ) Odpowiedz Link
sloggi Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 22:03 Pokażesz mi w sobotę. Mi pasuje wnętrze a'la Camera Cafe na Wspólnej. Odpowiedz Link
maciek2406 Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 22:41 Opium to bardziej klub niż pub. Jest utrzymany w stylu orientalnym. Na scianach są plakaty kamasutry, są figurki sziwy itp. Jeden z pokoi jest wyłożony materacami a pod sufitem jest zawieszana tkanina. Na dole tego lokalu jest parkiet gdzie się bawi młodziez Odpowiedz Link
sloggi Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 22:44 A czy był ktos z Was w Spróbuj-Drink Bar na Wspólnej? Odpowiedz Link
piano_barti Myślę, że... 01.11.05, 22:46 maciek ma rację, proponując coś na kształt opium, wszak i bez badań marketingowych wiemy, że większośc z nas to erotomani, a chodzi o to precież, by wszystkich przyciągnąć..) Odpowiedz Link
sloggi Re: Myślę, że... 01.11.05, 22:50 piano_barti napisał: > maciek ma rację, proponując coś na kształt opium, wszak i bez badań > marketingowych wiemy, że większośc z nas to erotomani, a chodzi o to precież, by wszystkich przyciągnąć..) A ja nie chce kanjpy ociekającej seksem. To ma być Salon. Odpowiedz Link
maciek2406 Re: Myślę, że... 01.11.05, 22:53 To może coś na wzór Le Madame gdzie można pogadac o ksiązkach i wypić piwko Odpowiedz Link
sloggi Re: Myślę, że... 01.11.05, 22:55 maciek2406 napisał: > To może coś na wzór Le Madame gdzie można pogadac o ksiązkach i wypić piwko Ciepło, ciepło... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Myślę, że... 01.11.05, 22:57 A moze zamiast szukac u innych, wymyslic wlasna formule? Salon owszem, ale nie zapominajmy ze odrzuconych i na tym powinna polegac jego innosc Odpowiedz Link
sloggi Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:00 fedorczyk4 napisała: > A moze zamiast szukac u innych, wymyslic wlasna formule? Salon owszem, ale nie zapominajmy ze odrzuconych i na tym powinna polegac jego innosc Rozwiń mysl, jeśli łaska Odpowiedz Link
piano_barti Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:05 Pamiętaj też marcin, ze życzenia to jedno, a to co przyciągnie najwięcej ludzi i będzie dawało zyski to drugie. salon, piano bar, klubokawiarnia, seksowny dwuznaczny lokal? chyba trzeba rzeczywicie jakichś badań, choćby w necie. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:16 Jak koronki to tylko écru, lub szarosrebrne) Odpowiedz Link
piano_barti Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:16 sloggi napisał: > Friendly tak, ale bez różowych koronek. A jakas chorągiewka tęczowa obok unijnej? czy lepiej pełna konspiracja? a może imprezy, wieczory okolicznościowe o róznym charakterze... Odpowiedz Link
sloggi Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:21 fedorczyk4 napisała: > "za zaproszeniem"? Wykluczone. Odpowiedz Link
rene8 Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:35 Słysząc wasze propozycje obawiam się,ze proponowane przezemnie miejsce jest za mało "trandy" Odpowiedz Link
sloggi Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:46 rene8 napisała: > Słysząc wasze propozycje obawiam się,ze proponowane przezemnie miejsce jest za > mało "trandy" > Wyduś z siebie o czym myslisz? Odpowiedz Link
rene8 Wyduszam... 01.11.05, 23:50 Były zakład fotograficzny (spalony) po Grobelnym.Obok Betuli. Z boku jest miejsce na ogródek.Ale to bylby raczej lokal jednoizbowy. Chyba nie na Wasze oczekiwania. No i prócz dojścia w papiery jeszcze ..odbudowa! Przesadziłam Sloggi? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wyduszam... 02.11.05, 16:36 Nie chcę aby to było na jakimś osiedlu, bo przyjdzie dresiarnia i zamiast salonu wyjdzie nam z tego poczekalnia na Centralnym. Odpowiedz Link
sloggi Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:21 To byłby lokal o którym wiadomo, że jest przyjazny. Nie chciałbym aby klientelą byli tylko oczekujący na wieczorne eskapady do tęczowych klubów. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:39 piano_barti napisał: czy lepiej pełna konspiracja? a może Jaka konspiracja,to ma byc lokal dla wszystkich. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:06 Nie szukajac wzorow juz istniejacych miejsc pomyslec nad esencja obu pojec i zdefiniowawszy je pozytywnie zwizualizowac A tak powaznie to mysle ze zastanowic sie najpierw czemu forumowy salon cieszy sie powodzeniem i jak to odtworzyc w realu. Wyglad wnetrza wtedy sam sie narzuci. Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: Myślę, że... 15.11.05, 00:59 Rozwiń mysl, jeśli łaska dla tych, ktorych naie chca gdzie indzuej tzn nie chca gdy sa soba Odpowiedz Link
skiela1 Re: Myślę, że... 01.11.05, 23:36 maciek2406 napisał: > To może coś na wzór Le Madame gdzie można pogadac o ksiązkach i wypić piwko Trzeba duzo tego piwa wypic,zeby na chlebek zarobic. Odpowiedz Link
margala Re: Myślę, że... 03.11.05, 11:15 maciek2406 napisał: > To może coś na wzór Le Madame gdzie można pogadac o ksiązkach i wypić piwko to może salon z małym antykwariatem książkowym? chętnie bym się zajął cześcią antykwaryczną. Odpowiedz Link
rene8 Re: Myślę, że... 03.11.05, 11:51 Ja myślę ,ze nie. Już wole te "remberckie" Ząbki. Ale "nie mój cyrk,nie moje małpy"-jak mówi moja ciotka. Ale nawet jak będzie w srodku "czterech śpiących"-to pójdę. Odpowiedz Link
margala tak 03.11.05, 12:01 sloggi napisał: > Myslisz, ze Centrum Pragi to dobry pomysł? tak myślę. zobacz ile fajnych lokali: lokale komunalne do wynajecia pozdrawiaM. Odpowiedz Link
sloggi Re: tak 05.11.05, 01:38 javascript:popup("/pragapn/layout/set/popup/content/view/full/3035","440","400"); Odpowiedz Link
margala Re: tak 05.11.05, 22:56 > javascript:popup("/pragapn/layout/set/popup/content/view/full/3035","440","400" > ); > ? Odpowiedz Link
margala Re: tak 07.11.05, 19:06 sloggi napisał: > Jakoś inaczej przmycę ten link. jak? Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: A może dolne śródmieście?:) 15.11.05, 00:58 a wtstepdla forumowicow bez kasy tez platny>? czy za ffree? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 21:52 Czy dolne srodmiescie jest Solcem czy Powislem?) Odpowiedz Link
sloggi Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 21:57 A co rozumiesz przez dolne Śródmieście? Odpowiedz Link
maciek2406 Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 22:24 Może niech to będzie coś na wzór zakatka na chmielnej. Albo klubu opium na ul plac teatralny Odpowiedz Link
sloggi Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 22:31 Zakatek robi wrażenie, a Opium nie znam, przybliż? Odpowiedz Link
skiela1 Re: A może dolne śródmieście?:) 01.11.05, 23:43 Ty patrz realnie na ktore miejsce bedzie Cie stac. Odpowiedz Link
sloggi Re: A może dolne śródmieście?:) 02.11.05, 16:37 skiela1 napisała: > Ty patrz realnie na ktore miejsce bedzie Cie stac. To ma być miejsce, które pozwoli ten lokal utrzymać. Odpowiedz Link
tomek854 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 03.11.05, 00:46 W centrum Wrocławia oczywiście Odpowiedz Link
rene8 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 03.11.05, 01:29 W centrum Wrocławia to jest podobno Bar? Klientelę by stracili)))))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 04.11.05, 02:34 Ty, faktycznie, jak by to bylo we wroclawiu, to by jeszcze ci sami przychodzili, co do Baru. W takim razie abysmy byli bezpieczni proponuje Trynidad -TObago Odpowiedz Link
piano_barti Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 21:42 Hola hola, ja też chcę być barmanem! Odpowiedz Link
xysztov Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 01.11.05, 23:36 jestem za. wprawdzie daleko mi ciągle do Warszawy, ale jednak bywam, wiec i na kawe nie omieszkam wpaść. trzymam kciuki. Odpowiedz Link
xysztov Re: Wiesz Krzysiu... 02.11.05, 00:06 to ja taką wrocławską filię jestem gotów nawet poprowadzić. jakiś franchising, albo tego typu umowa. idę w to. Odpowiedz Link
rembert miejsce 02.11.05, 09:42 A może orginalne miejsce - napiszecie, że wiocha, ale.. Wyobraźcie sobie, że w Ząbkach nie ma żadnej kawiarni - przynajmiej ja o takiej nie wiem. Zatem brak jest jakiejkowliek podaży. Jeżeli większość popytu mieliby zapewniać forumowicze, to miejsce nie jest w cale tak bardzo istotne. Liczy się możliwość dojazdu i klimat - zżycie ludzi. PS. Klimat senno-kawowy jest ok, ale kojarzy mi się z nierentownością. No chyba, ze cena kawy była by wysoka, ale chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link
f.l.y Re: i jeszcze... 02.11.05, 09:48 kwiaty.... żywe kwiaty w wazonach... i ładne łazienki...nie takie zimne posadzki, a może styl angielski? tapety na ścianach...ładna ceramika, kwiatki i pachnidła.... Odpowiedz Link
muraszka1 Re: i jeszcze... 02.11.05, 10:55 ale piekne marzenia ! olsztynskie forum od wielu lat przytula "eNka" Odpowiedz Link
fedorczyk4 Tarty, keksy wytrawne, koktajle 02.11.05, 11:44 z owocow morza w babeczkach, moge zajac sie dostarczaniem takich drobiazgow. Odpowiedz Link
towita Re: i jeszcze... 02.11.05, 11:57 A ja będę klientą po prostu. Życzę sobie gazetkę, jeżeli będę chciała pobyć sama, kelnerkę (barmana), który w razie potrzeby otrze łzy i pocieszy. Domowe ciasta by się przydały a latem truskawki podane na pięknej porcelanie tak jak te z Milanówka. I koniecznie, koniecznie musi panować nad wszystkim zwolnione tempo... Odpowiedz Link
f.l.y książki.... 02.11.05, 13:12 i regały z książkami.... takimi czytanymi....z przeżyciami swoich czytelników....zakładkami ręcznie robionymi... (mogę porobić) Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: książki.... 15.11.05, 01:02 bb Odpowiadasz na : f.l.y napisała: > i regały z książkami.... > takimi czytanymi....z przeżyciami swoich czytelników....zakładkami ręcznie > robionymi... no to wtedy koniecznie bookcrsiing Odpowiedz Link
piano_barti Re: i jeszcze... 02.11.05, 14:20 towita napisała: I koniecznie, koniecznie musi panować nad wszystkim > zwolnione tempo... Zwolnione tempo??! Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: i jeszcze... 15.11.05, 01:02 Odpowiadasz na : f.l.y napisała: > i regały z książkami.... > takimi czytanymi....z przeżyciami swoich czytelników....zakładkami ręcznie > robionymi... koooontrabaasu chiba ) Odpowiedz Link
sloggi Re: i jeszcze... 02.11.05, 16:44 Sennie, poważna muza albo jakiś swing, może Bemowa, a może Połomski Odpowiedz Link
piano_barti Re: i jeszcze... 02.11.05, 21:38 sloggi napisał: > Sennie, poważna muza albo jakiś swing, może Bemowa, a może Połomski O chryste...może jeszcze i Fogg i Stępowski... Odpowiedz Link
sloggi Re: i jeszcze... 03.11.05, 10:39 piano_barti napisał: > sloggi napisał: > > > Sennie, poważna muza albo jakiś swing, może Bemowa, a może Połomski > O chryste...może jeszcze i Fogg i Stępowski... > > A jak Ty sobie ten lokal wyobrażasz? No przecież nie drugie Toro Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: i jeszcze... 15.11.05, 01:05 knajpa o nazwie slogi miala by najwieksza rozpoznawwakniosc rozpoznawalsnosc Odpowiedz Link
margala Re: i jeszcze... 03.11.05, 11:19 sloggi napisał: > Sennie, poważna muza albo jakiś swing, może Bemowa, a może Połomski i Piotr Szczepanik "dzień gaśnie w szarej mgle, wiatr strąca krople z drzew..." Odpowiedz Link
sloggi Re: i jeszcze... 02.11.05, 16:40 f.l.y napisała: > kwiaty.... > żywe kwiaty w wazonach... > i ładne łazienki...nie takie zimne posadzki, a może styl angielski? tapety na > ścianach...ładna ceramika, kwiatki i pachnidła.... > Myslisz, ze roatacja tego wyposażenia nie byłaby wysoka? Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: i jeszcze... 15.11.05, 01:01 blablabla w sraczu ma byc srahrtasma skad oniwezma kase na angielska lazienke ))))))) Odpowiedz Link
jane_24 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 02.11.05, 17:52 ja bardzo za bym byla za takim pomyslem - na kawkę do Sloggiego fajnie by bylo wpaść przy okazji bytności w Wawie Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 03.11.05, 10:41 jane_24 napisała: > ja bardzo za bym byla za takim pomyslem - na kawkę do Sloggiego fajnie by bylo > wpaść przy okazji bytności w Wawie Z czasem motelik dla przyjezdnych Odpowiedz Link
rene8 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 03.11.05, 11:05 Motelik? W centrum Warszawy? Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 03.11.05, 11:57 Może to będzie filia? Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 15.11.05, 01:06 Odpowiadasz na : sloggi napisał: > jane_24 napisała: > > > ja bardzo za bym byla za takim pomyslem - na kawkę do Sloggiego fajnie by > bylo > > wpaść przy okazji bytności w Wawie > > Z czasem motelik dla przyjezdnych \ yahaha i darek room )) Odpowiedz Link
aankaa jak już się zdecydujecie na tapety 02.11.05, 19:44 oferuję siebie (+2) do ich kładzenia Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Wspaniały pomysł :) 02.11.05, 20:48 No cóż…koncepcji na lokal nie mam, ale mogę wydziergać szydełkiem serwetki, poduszki itp. ewentualnie księgowością się zająć. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 12:04 i koniecznie w kazdym kacie komputer z dostepem do internetu Odpowiedz Link
gagunia Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 13:00 haha i wszyscy by sie porozumiewali poprzez forum a pomysl jest rewelacyjny. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 13:51 muraszka1 napisała: > i koniecznie w kazdym kacie komputer z dostepem do internetu No nareszcie ktos wpadl na ten pomysl) Czytajac te wszystkie wypowiedzi mysle sobie-no tak Salon padnie,zeby z kims pogadac przyjdzie mi do kraju jezdzic...na kawe Odpowiedz Link
groha Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 14:00 A palarnia będzie?? Bo już mam nawet przepis na ciasto a'la Sloggi, ale bez palarni - nie przyjeżdżam Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 14:27 groha napisała: > A palarnia będzie?? Bo już mam nawet przepis na ciasto a'la Sloggi, ale bez > palarni - nie przyjeżdżam To zalezy....wiesz,teraz przepisy beda sie zmieniac jak w kalejdoskopie.Nowe rzady mamyP Ps.U nas w zadnej knajpie bys nie zapalila,ba nawet na przystanku nie wolno Odpowiedz Link
mika_1 Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 14:41 Ja się mogę pisać na krakowską filię, albo pomóc organizacyjnie i "kontaktowo" w Stolicy Odpowiedz Link
groha Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 14:56 > To zalezy....wiesz,teraz przepisy beda sie zmieniac jak w kalejdoskopie.Nowe > rzady mamyP > Ps.U nas w zadnej knajpie bys nie zapalila,ba nawet na przystanku nie wolno Tak, tak, kochamy takie rządy WSZYSTKICH ludzi) Papierochy won! Alkohol też szkodzi otoczeniu pijącego, więc dlaczego nie prohibicja? Jak uszczęśliwiać ludzkość, to na całego, nie? Aha, podobno pchnące kadzidełka też są rakotwórcze, żeby tylko komuś nie wpadły do głowy... Odpowiedz Link
kubalan Re: Wspaniały pomysł :) 03.11.05, 23:08 Gdzie i kiedy?? Warszawa nabrałaby barw dla mnie bardziej przyjaznych... Proszę o namiar. Odpowiedz Link
jackussi Re: Wspaniały pomysł :) 04.11.05, 13:55 Noo Sloggi! Wielu jest chętnych, działajmy.Ja juz zamawiam klimacik a i eksport do innych miejsc mozna by zrobić.W moim Mieście (MM) czuje się tesknotę za lokalem z duszą, z klimacikiem.Jest duzo róznych pubów ale gdzie ja do tego.. no..jak to nazwać.... I człowiek poważny nie ma gdzie się podziać.Poważny - czytaj normalny. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Wspaniały pomysł :) 04.11.05, 19:19 mam w Warszawie bardzo bliska rodzine, nawet troche Warszawy powinnam odzyskac w ramach spadku Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: Wspaniały pomysł :) 15.11.05, 01:08 palarnia marichuany ;0)))))))))))))))))))))))))))))))) ll;lol Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: Wspaniały pomysł :) 15.11.05, 01:07 wlasnie ze raz bez interenet ) ale jeden komp musi byc zebyxzaopraszac innych Odpowiedz Link
umfana Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 04.11.05, 20:23 Świetny pomysł :o))) Odpowiedz Link
imlardis2 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 07.11.05, 10:40 Och, rewelacja! Super pomysł! Ja również służę pomocą Odpowiedz Link
sloggi Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 07.11.05, 13:04 W jakim zakresie? Odpowiedz Link
imlardis2 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 09.11.05, 10:41 Papierkowa robota; Dekoracja wnętrza (chodziłam do liceum plastycznego) PR, reklama i promocja Salonu... Nawet w razie potrzeby mogę wieczorami stać za barem Odpowiedz Link
velda Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 09.11.05, 22:29 bardzo prosze w ta kawiarenka zaklepac dla mnie miejsce babci toaletowej.A mojom swagierke przjonc na sprzontaczkie i szatniarkie.jesdemy uczciwe i pracowite oraz czyste z domu. Odpowiedz Link
piano_barti Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 09.11.05, 22:32 velda napisała: > bardzo prosze w ta kawiarenka zaklepac dla mnie miejsce babci toaletowej.A > mojom swagierke przjonc na sprzontaczkie i szatniarkie.jesdemy uczciwe i > pracowite oraz czyste z domu. No, tylko żebyscie nie podkradały drobniaków za kibel, to zdajsie będzie lwia część przychodów))) Odpowiedz Link
zbyszek.przygoda Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 15.11.05, 00:56 marzenia sie spelmaja tylo zanim sie splenia czasem czliwek ma juz inne ozrezeaniea3 marzenia Odpowiedz Link
barwa1 Re: A gdyby tak założyć kawiarenkę "Salon Odrzuco 18.11.05, 11:03 Nieśmiało tu zaglądam, bo...w ubieglym roku zlikwidowałam moją kawiarnie- galerię z duszą... Była w centrum Warszawy. Teatralne klimaty, kanapa w saloniku po schodkach i dziewczyny pijące zieloną herbatkę z miodem i cytrynką, w tle Nora Jones... Cudnie! Ale mam jeszcze troche mebli, naczynia kuchenne i takie tam inne... Odpowiedz Link