skiela1 20.09.06, 19:53 "Kiedy mnie znudzą jałowi mieszczanie, ducha pograżam w twej fatamorganie. Tys mi natchnieniem i pieśnią, i sławą, W tobie mam cudów i niebios poznanie, arabskich pustyń córo, czarna kawo!" Czas na mala czarna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 19:57 "Zaparzyłem kawę" po 2351 postach przechodzi na emeryturę? u mnie zielona herbata, ale kafejce herbatę też wypić chyba można Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 20:23 adhamah napisał: > "Zaparzyłem kawę" po 2351 postach przechodzi na emeryturę? Chyba jeszcze nie)...bo jeszcze parzy,ale ja taka niecierpliwa jestem..a tam trzeba czekac... Odpowiedz Link
rene8 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 20:01 A Ty następną otwierasz? Moze jakiś pub ,albo cóś innego? Przeciez wiesz ,że ja kawy nie pijam Jak już chcesz otworzyć sieć to może jakoś dalej w te horyzonty? No dobra. Czarna "fusiarę" bez mleka z łyżeczką cukru. A i przyniosłam do tej Kaffefejki mamine ciasto z owocami. Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 20:24 rene8 napisała: > A Ty następną otwierasz? No widzisz...jakis franchising mi po glowie chodzi... Odpowiedz Link
sloggi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 20:49 Przynieś krokiety własnej roboty. Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 21:32 sloggi napisał: > Przynieś krokiety własnej roboty. myslisz,ze juz sie nauczyla? Odpowiedz Link
sloggi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 20.09.06, 20:15 Uruchomiłem zabytkowy już ekspres, może być mała czarna z kroplą mleka. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 21.09.06, 08:53 Zabytkowy? Może taki metalowy z długim kranikiem? Też mam i czasem uruchamiam:- ))) Ale rano to u mnie rozpuszczalna)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 21.09.06, 16:17 z kardamonem i cynamonem, waham się nad plasterkiem imbiru... ciągle przeziębiona jestem (już w domu, wyszłam wcześniej z pracy, źle się czułam a na szczęście pracy nie było dużo). No dobra, dodam też miodu, choć słodką kawą można mnie wystraszyć na kilometr... Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 21.09.06, 19:27 a wiesz...nigdy kawy z miodem nie pilam Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 21.09.06, 19:32 Kawa z miodem smakuje rewelacyjnie. Czas kupić miód, przypomnieliście mi. Zresztą herbata też inaczej smakuje. Właśnie piję kawę, tylko dlatego, że muszę być czynna na środek nocy. Odpowiedz Link
beer_forever Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 21.09.06, 21:05 stukam_kopytkami 21.09.06, 19:32 + odpowiedz Kawa z miodem smakuje rewelacyjnie. Czas kupić miód, przypomnieliście mi. Zresztą herbata też inaczej smakuje. Właśnie piję kawę, tylko dlatego, że muszę być czynna na środek nocy. Hmm, wiecej szczegolow prosimy. Jak jakies grupen sex szykuje sie w srodku nocy to ja sie pisze . A tak na powaznie, to Dobry Wieczor, poprosze paczka, herbatke i po lampce czegos z procentami dla wszystkich. Dzisiaj sa moje imieniny). Ja stawiam! Odpowiedz Link
skiela1 Sto lat...Sto lat.... 21.09.06, 21:13 z okazji imienin wszystkiego co najlepsze Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Sto lat...Sto lat.... 22.09.06, 13:44 i ode mnie spóźnione, najlepsze życzenia))))) Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 17:13 beer_forever napisał: > Hmm, wiecej szczegolow prosimy. > Jak jakies grupen sex szykuje sie w srodku nocy to ja sie pisze . > A tak na powaznie, to Dobry Wieczor, poprosze paczka, herbatke i po lampce > czegos z procentami dla wszystkich. Dzisiaj sa moje imieniny). Ja stawiam! Witam Bad żaden grupen sex, tylko przyjaciółkę żegnałam, bo jechała nocnym do Wawy. A i tak padłam na cyce po powrocie do domu. Kawa już na mnie nie działa. Wszystkiego najlepszego Bad, dużo uśmiechu na codzień Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 03.11.06, 14:07 kawa przed praca.. beer,gdzie sie podziewasz? tez uciekles? buuuuuu Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 02:41 Zielona herbata...do lektury Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 04:54 beer_forever napisał: > A co czytamy? Religie Swiata mojej corki podrecznik do Religii. Zaciekawilo mnie. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 13:41 przysiadę się do stoliczka na tarasie kaffejki tak pieknie sloneczko dziś świeci wsłucham się w Wasze gaworzenie i bedę pić sobie meliskę z pomarańczą, bo coś mnie dziś łupie w skroni a gdzieś stylu z kawiarnianego radyjka mogła by lecieć melodyjka telewizorka ~Płynę, ginę~ jak miło......)))))) Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 14:45 Kawa nr 2 i biorę się za robotę. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:02 kurczę jakbym teraz wypiła (franza) kafkę to bym pół nocy nie przespała... Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:03 Ja właśnie skończyłampićprzed 20 minutami Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:07 frida2 napisała: > Ja właśnie skończyłampićprzed 20 minutami a co pilas?..kawe? czy jakies mocniejsze trunki Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:09 skiela1 napisała: > a co pilas?..kawe? > czy jakies mocniejsze trunki Kafkę rzecz jasna, z mleczkiem zagęszczonym o_O Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:12 przyszlam ze sklepu ale butow nie kupilam. mialam kupic patelnie ..ale z sama patelnia nie chcialo mi sie w kolejce stac do kasy.....oczywiscie Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:13 Tata przywiózł całą skrzynkę wypasionych jabłek, ciekawe kto to zje Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:17 czas na szarlotki jutro chyba kupie bo mi sie chce cos slodkiego.... ale 'ciastowego')) Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:19 skiela1 napisała: > czas na szarlotki > > jutro chyba kupie bo mi sie chce cos slodkiego.... ale 'ciastowego')) Mama upiekła dzisiaj taki szybki placek z jabłkami, pyszny. Więszkość tych jabłek zlikwiduję ja, o Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:20 chyba zaraz upieke z cynamonem.. Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:23 skiela1 napisała: > chyba zaraz upieke z cynamonem.. Z cynamonem <mniam> Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:24 frida2 napisała: > > Z cynamonem <mniam> nioo.. ale same jablka bez ciasta... Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:26 skiela1 napisała: > nioo.. > ale same jablka bez ciasta... Do teo ryż i danie naszej Dimki gotowe Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:35 oj nie ryz tylko na ostro. Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:39 skiela1 napisała: > oj nie > ryz tylko na ostro. Nie jadam często na slodko, ale lubię Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:42 a mnie w gardle staje no nie moge tej papy przelknac.. jutro w Glogo tez ecco walk? Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:45 skiela1 napisała: > a mnie w gardle staje > no nie moge tej papy przelknac.. Tak mam z flaczkami albo wątróbką :] > jutro w Glogo tez ecco walk? Nic mi o tym nie wiadomo. Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 23.09.06, 10:51 To tu wypiję kawę. Przycupnę sobie w kącie, schowam kopytka pod siebie i będę niezauważona Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 29.09.06, 09:41 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > nioo.. > > ale same jablka bez ciasta... > > Do teo ryż i danie naszej Dimki gotowe No, ależ TY masz pamięć - ale tak proste danie chyba łatwo zapamiętaćA po drugie jedyne, poza naleśnikami...moja kuchnia jest prosta jak konstrukacja cepa...taka nieskomplikowana... Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 22.09.06, 23:04 a ja po kawie robie sie spiaca Odpowiedz Link
lylika Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 23.09.06, 12:11 frida2 napisała: > Kawa z mlekiem. . Była rano, z kotką, potem druga. Teraz trzecia, czaaarna. Odpowiedz Link
frida2 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 23.09.06, 12:20 To dopiero mój nr 1. Repetować jeszcze będę Odpowiedz Link
jagienkaa Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 24.09.06, 09:24 Marzę o latte. Dzisiaj wróciłam o 4 w nocy, a o 8 już zostałam brutalnie zwleczona z łoża przez moich chłopaków. Spaaaaaać! Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 25.09.06, 00:29 a ja znóff w ten sam kąt przysiadę się do stoliczka na tarasie kaffejki kapsel od piwka buchh i gol gol gol przes słomkę i dalej rozkoszowac się nocną ciszą Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 25.09.06, 00:30 Tak jak w motto.. miedzy cisza a cisza Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 25.09.06, 00:38 o własnie tak Skiela, dziś pasuje jak ulał)))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 25.09.06, 14:41 kawa) piekny dzien sie zapowiada) Odpowiedz Link
lylika Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 25.09.06, 22:26 Druga wieczorna.Z kropelką. Wyśmienita Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 25.09.06, 22:50 Ja staram sie ograniczac do dwoch filizanek. Taki rarytas.Smakuje lepiej Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 26.09.06, 14:22 delektuje sie moja pierwsza) nastepma wieczorem Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 28.09.06, 00:36 taka mała na jedną nóżkę, z bomboxa.. "Kiedy byłem młodszy, pewnie głupszy też Mogłem w morzu pokrzyw dla niej kąpać się. Róża to mój kwiat, mówiła do mnie, dla niej był ten znak, co pali ogniem... Tatuowana róża, przypominała ją bolało całkiem jak w oku szkło... Tak się porobiło, że przez kilka lat, miałem urlop z życia, dzięki niej ten fakt. Nie mam do niej nic Boże uchowaj ! Chciałbym tylko dziś jej podziękować. Tatuowana róża, na piersi pali się przez cały czas pamiętam, kto winny a kto nie. Tatuowanej róży nie musi bać się ten, kogo nie dławi nocą o starej zdradzie sen... Róża to mój kwiat, mówiła do mnie, dla niej był ten znak, co pali ogniem. Tatuowana róża, na piersi pali się, przez cały czas pamiętam, kto winny a kto nie. Tatuowanej róży nie musi bać się ten, kogo nie dławi nocą o starej zdradzie sen..." ))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 28.09.06, 13:46 Dzien dobry. kawa z rana... nooo dzis to chyba mam czas tylko na powitanie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 28.09.06, 18:23 pora na szybki lunch... cos bardzo malutkiego...ale co? Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 29.09.06, 01:10 wszyscy sobie pochrapuja... ja jeszcze soczek i chyba pojde na spacer wieczorowa pora Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 29.09.06, 09:24 Czy to coś wrodzaju <Zacisznej>? Chyba tak...Na razie woda z cytryną, kawka będzie po śniadanku... Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 29.09.06, 12:29 A to tu też się można napić chyba... Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 29.09.06, 14:52 kawa juz gotowa.. i sucharek z awocado tez Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 30.09.06, 14:36 Ty też lavazzę? U mnie bez mleka... Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 01.10.06, 16:45 oczywiscie dzien od kawy zaczynamy. Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 17:57 czas na malutki lunch.. kto sie dosiadzie? nikt? zaganiana dzisiaj jestem Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 19:49 no ja soczek mam, jesteś Skiela? Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 20:12 A, pewnie zajęta przytulnie tu wypić sobie, może potem ktoś się dosiądzie... Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 20:15 dzień już coraz to krótszy, na dodatek cały w deszczu przysiąde w swoim kącie w kaffejce naszej foumowej, popijajac kawy łyk luknę w telebimia ~the doors-riders on the storm~ ..... Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 20:34 puk,puk...czeeeeeeeść,można? Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 20:44 hejka, się rozgość z nami... może w bierki pogramy, albo w wojne z Ludzikami bo w brydża to ja nie umiem Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 20:54 Ja nie gram na pieniadze, uprzedzam lojalnie, no i tasować nie umiem Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:01 dzięki po drodzę wypiłem szklaneczkę konkurencji -herb...(nie wiem czy tu można wymawiać to słówko) ale co tam lubię to i to. A może w "szaszki"? Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:05 a co do <przerwy na kawe> Cię zaniosło?ja townic nie umiemgrac,nosz kurde blaszka... Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:08 fiu-fiu drodzy koledzy zerknijcie na głóną stronę"salonu" dzięki wam wiele forumowiczow zaparzyło sobie kawusię.Będzie następna noc nie przespana Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:09 ja spac nie chcę, szkoda takiej pieknej nocy... Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:15 jaka muzyczkę sobie puścimy?ja bym proponował Katie Melua Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:46 Melua pobrzmiewa z bomboxa, kapturek tasuje...w między czasie asy kikruje za rękaw fartuszka szaszki to szachy, a czemu nie Ludziki spojone kawusią grają w to arcydzieło bitwowe ciekawe kto komu mata zapoda, oj się dzieje w kafejce jak w trylogi tolkiena Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 21:59 Mało powiedziane- o Sienkiewicza zachacza Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 22:03 hahahahahaha Henio ten to przygody opisywal echhhh pepeszkę chowam za pazuchom, nu pagadi! jak mnie który Ludzik oszuka w grze)))))) Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 22:10 spoko,spoko u mnie kałaszek wystaje z nogawki,a ludzikom damy radę Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 23:17 hehehehe może nie trza będzie pojedynku rewolwerowców dobra dawno po zachodzie, ostatnia partyjka, ostatni łyk naparstka gorzałki i zmykam Ludziki do swojego kojca))) narka Odpowiedz Link
grzewi Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 23:23 siemka, miłych snów, ale po kawce będzie ci trudno Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 02.10.06, 23:29 ale kawusia z mlekiem było jakoś tego pulsa ulagodzę oczki pomęczone, dzięki za partyjki gry, wiwat ogranym! dobranocek))) Odpowiedz Link
dimanche Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 03.10.06, 12:49 Kawkę juz piłam,teraz czas na dymka, wywietrzę Odpowiedz Link
c.kapturek Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 03.10.06, 14:16 dziś com miala załatwić załatwiłam, czas na kawkę a potem na obiadek Odpowiedz Link
skiela1 Re: )))~~~(((( Kaffafejka (((~~~>>> 03.10.06, 15:10 koncze kawe i za prace trzeba sie wziasc) Odpowiedz Link