adam81w 31.07.07, 20:06 film na jedynce o 20:15 dziś. nie wiem jak wy ale ja uwielbiam filmy katastroficzne. takie gdzie sie wszystko wali i pali i niszczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Koniec Świata 31.07.07, 20:09 Nie lubie. Wystarczajaco dosc tragedii w realu,zebym musiala jeszcze na Tv ogladac. Poza tym,nie lubie sie bac. Odpowiedz Link
mk968 Re: Koniec Świata 31.07.07, 20:10 skiela1 napisała: > Nie lubie. > Wystarczajaco dosc tragedii w realu,zebym musiala jeszcze na Tv ogladac. > Poza tym,nie lubie sie bac. ja podobnie potem koszmary w nocy Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Koniec Świata 31.07.07, 20:28 koszmary to ja mam po horrorach, zwłaszcza tych japońskich a katastroficzne lubie, to lece skoro juz leci Odpowiedz Link
tri_ola Re: Koniec Świata 31.07.07, 20:41 no powiedzmy, ze katastroficzne zniose, ale jak sie wali, pali i rozwala, a juz zwlaszcza jak np. dwoch facetow, albo dzieciakow sieje zniszczenie, to tylko mnie to wkurza no i tez mam zle sny po horrorach, np. statek widmo, albo klatwa (japonska wersja, brrr...) Odpowiedz Link
adam81w Re: Koniec Świata 31.07.07, 20:46 tri_ola napisała: > no powiedzmy, ze katastroficzne zniose, > ale jak sie wali, pali i rozwala, a juz zwlaszcza jak np. dwoch facetow, albo > dzieciakow sieje zniszczenie, to tylko mnie to wkurza jakie filmy masz na mysli? Odpowiedz Link
tri_ola Re: Koniec Świata 31.07.07, 20:51 wiesz, ze nie umiem podac ci przykladow? ale sa takie czesto na polsacie, tvn12 - z serii malo ambitnych. np ostatnio widzialam jakas demolke robiona przez wasatego czarnego faceta (chyba wystepowal w kilku odcinkach przyjaciol - w roli faceta Moniki) Odpowiedz Link
tri_ola Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:02 hmm... no to po jednym przykladzie np. z polskich - 'brzezina' z am. - no niech bedzie 'miasto gniewu' - chociaz kazdy moze miec tu swoje zdanie Odpowiedz Link
te1109 Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:05 To całkiem całkiem,ale czy niema ambitnych filmów nazwijmy je akcji Odpowiedz Link
tri_ola Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:07 btw nie mowie, ze filmy akcji, czy katastroficzne nie sa ambitne mowie, ze jest wiele takich lubudu, ze sie wali, pali i sypie, bo sie jakis pan z lekka zdenerwowal Odpowiedz Link
te1109 Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:11 Oczywiście że są i takie filmy,ale są i np.horrory które są bardzo dobre choćby Kinga Odpowiedz Link
tri_ola Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:16 nie ogladalam kingi, lubie horrory, te dwa ktore wspomnialam byly b. dobre - przez co nie spalam Odpowiedz Link
te1109 Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:20 King jest bardzo dobry i nie tylko horrory są jego np.Skazani na Shawshank i Zielona mila a to to chyba znasz Odpowiedz Link
tri_ola Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:27 )) wiesz co myslalam, ze mowisz o horrorze pt 'kinga' oczywiscie s. kinga znam - z. mile i skazanych ale ostatnio czytalam dwie jego ksiazki - jakies opowiadania masakryczne oraz dreamcatchera. i musze powiedziec, ze nie jest to moj ulubiony typ literatury Odpowiedz Link
te1109 Re: Koniec Świata 31.07.07, 21:31 Nie przeczytałem żadnej jego książki i nie czytam żadnych opowiadań,nowel,powieści, czytam inne książki,Kinga znam z filmów Odpowiedz Link
te1109 Re: Koniec Świata 31.07.07, 23:39 'Jedyną rzeczą której należy się bać jest sam strach" Odpowiedz Link