skiela1 13.03.08, 17:28 to tak w zwiazku z wpisem dzisiejszym Tomka.. tez tak macie,ze piszecie tylko na 'macierzystym'? czy na roznych i w sumie do zadnego nie przynalezycie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 17:44 a można miec trzy macierzyste? Odpowiedz Link
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 18:19 no to jedno gniazdo rodzinne a dwie garsoniery ;P Odpowiedz Link
menippe Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 18:32 jesteś niedobra,inni niech odmienią to we wszystkich przypadkach Odpowiedz Link
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 18:47 no to dwa macierzyste u dwóch tatusiów i jadną garsonierę też u ojczulka )) cholera....piszę najczęściej u facetów )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 23:07 Ty to taka 'powsinoga'jestes Odpowiedz Link
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 23:45 ale do dom zawsze wracam ;P Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 00:46 agulaszek napisała: > ale do dom zawsze wracam ;P No wlasnie... bo zauwazylam,ze Te juz nawet na NOC nie wraca pieknie sie prowadza Odpowiedz Link
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 08:55 ma teraz swój domek ale jakoś nie odczuwam syndromu pustego gniazda Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 13:32 agulaszek napisała: > ma teraz swój domek Oooo.. chyba w gosci zaprosi.. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 18:52 nie słynie z gościnności )))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 19:49 agulaszek napisała: > nie słynie z gościnności )))) nie gaaadaj.. trzeba poczte sprawdzac:] Odpowiedz Link
agulaszek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 20:03 to życzę powodzenia )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 20:18 agulaszek napisała: > to życzę powodzenia )) myslisz,ze mnie nie zaprosi? ja friendli dusza jestem Odpowiedz Link
menippe Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 00:18 bardzo ci zazdroszcze tego jednego. Odpowiedz Link
keltoi Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 23:01 Jeśli macieżyste znaczy startowe, to tak, mam - Utopię Ale tak stale to piszę na czterech. Odpowiedz Link
mabiwy Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 13.03.08, 23:36 jeśli macierzyste to, tzw. gniazdo, czyli sam początek, to nie jeśli takie, z którym się w pełni identyfikuję, to też nie jeśli takie, z którym na swój sposób czuję się związany, a jednocześnie poczuwam do lojalności, to tak Odpowiedz Link
menk.a Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 09:45 Są takie na których rezyduję niemal codziennie lub codziennie (jak tutaj czy Kobieta albo Mężczyzna). Natomiast moje forumowanie na GW zaczęło się od Towarzyskiego. Odpowiedz Link
irmilka Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 13:56 ja skaczę sobie na kilku,i piszę tam gdzie chcę.Nie lubie przynależeć do nikogo i niczego. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 14:40 Czołem Zasadniczo pisze na macierzystym forum istniejącym w dwóch wersjach, poza tym troche na innych. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 15:50 witam wpierw pisywalam tylko na macierzystym. potem dostawalam zaproszenia na inne, dlatego staralam sie traktowac je lojalnie, odwiedzac na rowni te fora, tak by nikogo nie urazic. zreszta na kazdym prawie pisywaly głownie te same lubione przeze mnie Ludki, wiec ogolnie nie czulam ze sa rozne fora. ostatnio przekonalam sie, ze tak nie jest, że tylko Jolanta lata lojalnym latawcem lejąc jajka wiec zagladne w mniej miejsc, ale ważne, ze wciaz tam gdzie lubie piszacych pozdrawiam[kwiaty] Odpowiedz Link
kriss67 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 15:57 Czołem Kapturku Za kfiatki dziekuje i wzajemnie obdarowuje Podobnie jak u Ciebie - pisze tam, gdzie znam i lubie ludzików piszących. Kapturek - możesz przybliżyc sprawę z tą Jolantą? Pozdrawiam (kfiatki) Krzysztof Odpowiedz Link
leez5 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 14.03.08, 19:59 bojawiem tak sie placze jak zyd po pustym sklepie Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 15.03.08, 13:20 Ja najczęściej udzielam się tutaj, ale sporadycznie zaglądam też tu i tam, czasami też ówdzie. Odpowiedz Link
luba91 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 15.03.08, 22:10 Tak. Pierwsze dzien dobry to tam Odpowiedz Link
tomek854 Re: Forum macierzyste...macie takie? :-) 17.03.08, 11:18 Macierzyste nie w sensie pierwsze na którym byłem, tylko pierwsze, na którym się poczułem jak u siebie Inne miewałem przelotnie. Na zaproszenia odpowiadam, ale rzadko zostaję na dłużej, to jedno moje mi właściwie wystarczy na co dzień, a reszta to dla zabicia czasu od okazji do okazji No i mam jeszcze jedno moje, którym się opiekuję (przy czasowym wsparciu skieli, jak mnie nie było na internecie) Odpowiedz Link