jeremy27 16.09.03, 12:50 nie chodzi tylko o jedzenie, ael także o wszystkie inne rzeczy, które byscie teraz zrobili... Ja mam ochote na spacer po plazy) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbkk Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 12:50 Ja bym pojeździła na nartach. Odpowiedz Link
balkan Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 12:51 Popływałabym w ciepłym morzu..... Odpowiedz Link
gwiazda20 Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 12:52 Teraz najchętniej poszedłbym na długi spacer do lasu. Odpowiedz Link
brookie Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:09 Poszlabym na grzyby, powaznie! Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:44 a ja niepoważnie, w sumie jeszcze nie wiem czyli jak Odpowiedz Link
altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:11 Dołączam sie do J. Mam ochotę na długi spacer, moze być na boso, po plaży. Posłuchać krzyku mew i fal... poczuć piasek pod stopami, muszelki i chłodną taflę wody... oj, rozmarzyłam się... Odpowiedz Link
kolczatka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:11 Teraz mam ochotę na chwileczkę zapomnienia o wszystkim w jakimś ustronnym zakątku lasu. Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:13 Chodzić po Bieszczadach, albo pić wino w Egerze. Odpowiedz Link
jean-baptiste Na sex. 16.09.03, 13:13 Zawsze mam ochotę na sex. Chyba, że nie mam ochoty na sex. hyhy Odpowiedz Link
frunze Re: Mi nie wierzysz? Czy brookie? nt 16.09.03, 14:12 Nie wierzę, ze na seks ma się ochotę zawsze i wszędzie..a może ja jakaś oziębła jestem?? Odpowiedz Link
jean-baptiste A bon rat bon chat;)) 23.09.03, 13:22 Mozę nie znalazlas parnera, kory wydobedzie z ciebie ten ogien. A ogien jest w kazdym z nas. Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:29 Spacer po plaży, kawa w barku przy molo, lekki powiew bryzy na twarzy i słony jej smak w ustach. Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:33 na rozwałke komputera !!! Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:40 Wszyscy o morzach, lasach, górach, a Ty tak przyziemnie?? Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:43 na siebie przedewszystkim debil ze mnie muszę sobie chyba zwymyślac to mi moze przejdzei ale chyba nie Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:45 hyhy...jusz siem tak nie pseceniaj Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:45 Nie wymyślaj sobie, siebie trzeba kochać Masz @ na gazetowym. Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:47 Nawet bardziej Z autopsji wiem, że bliźniego czasami...no..nie lubi się Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:48 z jak delikatnem poetyzmem to ujęłaś Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:49 To był wręcz eufemizm Mam nadzieję, że dobrze zakamuflowany, a zrozumiały tylko dla wtajemniczonych Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:50 Ty jesteś Lwiczka może? Więc któż mnie lepiej zrozumieć zdoła Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:51 Lwiczka, lwiczka Ale lwy waleczne, nie zapominaj o tym Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:08 frunze napisała: > Lwiczka, lwiczka Ale lwy waleczne, nie zapominaj o tym hyhy...toć ze mnie uosobienie skromności & nieśmiałości <że juz o cichosci nie wspomnę> Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:10 I ja mam w to uwierzyć?? Edzioszka, zapomnij ) Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:13 a, przypomniało mi się - małomówna jeszczeć Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:17 Zapomnialaś jeszcze o tchórzliwej i bojaźliwej Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:19 a i jeszcze o tym, że jestem cały czas poważna - całkiem poważnie mówię Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:21 To jesteśmy identyczne Edzioszko Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:26 i jeszczeć z Syjamu nas dostarczono importem? Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:29 W pudle z napisem fragile Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:15 jasne....jasne...wszyscy to wiedza))) Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:18 czy wiecie o czymś o czym nie wiem ja? zeznawać mi a szybciutko!!! Odpowiedz Link
jeremy27 uprzejmie donosze 16.09.03, 14:21 ja wiem zes Ty taka skromna i niesmiala))....tylko tyle...staram sie nie plotkowac))) Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:51 masz @ na swoim poza gazetowym Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:55 i dlatego chće rozwalic kompa...ani onet nie działa w ogóle ani gazeta--ta już ledwo zipie....dziś wysłałem komuś stąd maila i moge się założyc że nici z tego ja p********** Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:56 Nie p...szkoda nasienia na takie bzdety Wyślesz później. Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:57 wyślę teraz z o2 może zadziała Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:02 Doszło, przyjęłam do wiadomości. Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:07 Pocieszam Cię, doszły oba A od przybytku głowa nie boli.. Odpowiedz Link
edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:43 a nicnierobienie, dziekuję za uwagę Odpowiedz Link
frunze Re: 6000! 16.09.03, 13:50 Szczęściara...To już chyba drugie Twoje Zazdrośnica F. Odpowiedz Link
edzioszka Re: 6000! 16.09.03, 14:09 póki co poluje na 5000 na OD SŁOWA - może się poszczęści, jeno uważna byc winnam Odpowiedz Link
zamek Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 17:58 Na sex! Jak co 10 sekund! Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:03 Jak to na co - wyjśc już stąd. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:09 ja miałem ochote na Maćka z adwokatem(to taki batonik) i własnie go pochłaniam...dobre...czuć alkohol))) Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:14 Nie, żebyś mnie szkował swoim gustem, ale Maciek zalatujący alkoholem to trochę za dużo na moją skromną wyobraźnię ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:34 polecam...taki pociąg jak widać mam...powiem krótko - całkiem smaczny gość )) Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:38 Mówią, że gustów się nie komentuje, ale podyskutować można. Za mną dziś snuje się ochota na coś pikantnego, jakieś andruciki serowo- paprykowe? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:43 a u mnie gołabki sie usmiechają w lodówce))...ale nie mam na nie ochoty...wiesz nawet nie wiem na co mam ochote...to juz gorsze...dzien taki czy co? Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:46 jeremy27 napisał: > a u mnie gołabki sie usmiechają w lodówce))...ale nie mam na nie > ochoty...wiesz nawet nie wiem na co mam ochote...to juz gorsze...dzien taki czy co? Chyba mi w myślach czytasz. Jakiś taki rozdeptany jestem, niby nie jestem ospały - tylko taka nijakość mnie opadła. Kiedyś gdziesz wyczytałem, że to jest taka wewnętrzna mgła. Z jednej stroni wszechmocne nicniechciejstwo, a z drugiej męczy człowiek ta bierność. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:49 tak właśnie się czuję...niby chce coś zrobic - bo nie chce zmarnować dnia - a z drugiej strony mi sie nie chce...totalna apatia...nie wiadomo skąd przyszła... Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:57 No to możemy sobie podać dłonie - u mnie dokładnie to samo. Czas przez palce cieknie, ale jakbym miał zrobić cokolwiek - to szczerze mówię, że mi się nie chce. Na co idziesz do kina? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:04 Na Dogville Larsa von Triera z Nicole Kidman...ale z godziny na godziny nie chce mi sie bardziej - biorąc pod uwage długość filmu to przed północą się kończy i chyba nie mam siły na taki maraton...najchętniej poszedłbym spać...jak ja nie cierpie takiego stanu...a jutro w pracy konwersja i siedzenie na maksa;- ((((...i jak tu się cieszyć? Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:10 Powoli sie gubię Idziesz zatem do tego kina? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:14 jest wiele za a jest tez kila przeciw... przeciw:biletow nie ma trzeba czatować pod kasą aż ktoś ewentualnie zrezygnuje, moje samopoczucie, 3 godziny w kinie...z godziny na godzine coaz bardziej sie lamię...nie wiem co się ze mną dzieje...chyba potrzebuje żeby ktoś mnie mocniej zdzielił...może wtedy lepiej by było... moja zmiennosc nastrojów w dniu dzisiejszym mnie bardzo irytuje...;-((( Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:21 Przepraszam, wtrącę się. Idź do tego kina, bo potem będziesz siedział przed telewizorem i w brode sobie pluł, że zrezygnowałeś. A jeżeli nie masz siły iść/za długi film/boisz się, że nie dostaniesz biletów, to idź gdziekolwiek, na spacer, czy coś, do kina pójdziesz innym razem, ale wyjdź z domu, bo będziesz żąłował F. Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:22 Potrzebujesz najpierw kopa, a później przytulenia - czy w odwrotnej kolejności? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:37 Wydaje mi sie ze kopa, bo gdybym sie zaczał przytulac stałbym się jeszcze bardziej rozlazły niz obecnie... Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:47 jeremy27 napisał: > Wydaje mi sie ze kopa, bo gdybym sie zaczał przytulac stałbym się jeszcze > bardziej rozlazły niz obecnie... Wydaje mi się, że tego też dziś nie jesteś pewien. A wiesz jak to głupio połaczyć te dwie czynności? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:54 ja dzis nic nie wiem...no własnie ale połaczenie które podałeś zabrzmiało dośc drastycznie))...albo czarne albo białe - a co z tym wszystkim pomiędzy? Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:57 Pomiedzy kopiącymi, czy przytulającymi? Bo to subtelna różnica. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:59 pomiedzy skopaniem a przytuleniem mozna jeszcze umiescic wiele czynnosci...tych przyjemnych tez... Odpowiedz Link
altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:11 IŚĆ DO DOMU jestem niewyspana w pracy jakis marazm na forum sie nic nie dziej wiec ide spac, a potem do kina... caluski dla wszystkich Odpowiedz Link
lukullus Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:08 Pokąpać się w jakimś cieplutkim bajorku. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:46 pospać we własnym łóżku ale najpierw zjeść turecką pizze z cytryną i popić piwkiem i nura do basenu!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:51 Nie powiem, żeby to było takie proste do zrealizowania - jak to jest ta pizza z cytryną? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:56 sloggi napisał: > Nie powiem, żeby to było takie proste do zrealizowania - jak to jest ta pizza z > > cytryną? PYCHAAA!!!!!!!!!!!!! ciasto normalne, cienkie, jak na pizze, do tego tylko zmielone mięso z pomidorami, bez sosów, przyprawy, bardzo pieprzna polewasz sokiem wyciśniętym z cytryny, myślałam, że nie przełknę a jednak, no i rozkochałam się w niej Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:00 A czy w naszej Rzeczypospolitej można to gdzieś zjeść? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:04 sloggi napisał: > A czy w naszej Rzeczypospolitej można to gdzieś zjeść? szłam teraz marszałkowską zaglądając do kebabiarni w pawilonach niestety nie dają takiego cuda jak sama nie zrobie to nie zjem (((( z zrobię sobie bo mnie ciągnie chcesz trochę??? Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:05 dorota.28 napisała: > z zrobię sobie bo mnie ciągnie > chcesz trochę??? > Jeszcze się pytasz - kobiety bywają czasami straszne. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:09 sloggi napisał: > dorota.28 napisała: > > > z zrobię sobie bo mnie ciągnie > > chcesz trochę??? > > > Jeszcze się pytasz - kobiety bywają czasami straszne. ok, pocztą kurierską czy pantoflową przekazać???? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:55 sloggi napisał: > A może wsadż w mail? nie ma problemu mówisz i masz w sobotę będzie Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:21 Ja muszę ten przepis wykorzystać. Odpowiedz Link
wgfc Re: na co macie ochote w tej chwili... 04.01.04, 12:57 sloggi napisał: > Ja muszę ten przepis wykorzystać. I co, wykorzystałeś go? Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:32 Na to, żeby ktoś, ktokolwiek tu był..Z Kreskatorem i Hhw to już sto tysięcy lat nie rozmawiałam Czy salon obowiązuje cisza nocna, czy co?? Niepocieszona F. Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:34 Uff, już myślałam, że sobie poszedłeś! Dobrze Cię widzieć ) Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:36 Z wzajemnością. już miałem zwijac manatki i bieżac do dom ale jeszcze chwilka jeszcze chwilka ...no i żeśmy sie uwiodzieli... co tam słychać, dzien bez niespodzianek?? Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:39 To dobrze, że sobie dałeś tę chwilkę Ja dzisiaj biegałam za drożdżami winiarskimi, pożywkami i tym podobnymi pierdołami do zrobienia wina, Najlepsze jest to, że myślałam że zrobienie wina jest bajecznie proste, owoce, drożdże, woda i cześć. Ale niestety weszłam na jakąś stronę amatorów win..zrobienie wina to jakaś masakra!! Mam niniejszym obniżenie zapału i piję wino kupne ) Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:42 eh...winka robienie gdyby nie to że w ubiegłym roku zbiła się bańka do "ważenia"tego trunku w tym roku zapewnie mój ojciec nieomieszkałby powtórzyc wina z głogu jakie zrobił właśnie w zeszłym roku----to jest niepowtarzalny smak. ale jak gdzies na Salonie wyczytałem robisz winko z winogron działkowych --- duże aby czy takie chelawe jak to w Polszcze bywa? Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:46 No takie byki jak kupne to one nie są..ale za to białe przeraźlwiie słodkie, ciemne trochę mniej. Myślę, że cos by z tego mogło wyjść, ale to mój debiut, wieć efekty mogą być gorsze od spodziewanych Jak nauka? I miniony (prawie) dzień? Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:51 nauka.....czy ja wiem czy coś z tego jest ????owszem czytam sobie o liberalizmie i tym podobne historie..ale im bliżej pażdziernika tym większa ochota na złapanie ostatnich wolnych dni za nogi.ale poczucie obowiązku...))) a dzien spokojny...nawet wizyta w skarbówce pozytywna....już droga ostatnimi czasy...jakże to inaczej ,.....trzeba swoej wychodzić i wiesz...coraz bardzioej noszę sie z checią rzucenia palenia...wiem wiem to zbrodnia.....ale zdrowie jednak potrafi pokazac gdzie miejsce człeka... Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:53 Ja mam ochotę rzucić ilekroć kończę palić papierosa, a potem czuję na sobie ten okropny zapach..ale chyba jeszcze nie mój czas. Ale Ty, jak jesteś na to gotowy, rzucaj, będę Cię w tym wspierała A musisz się teraz uczyć? Nie możesz dać sobie parę dni luzu? Nie żebym Cię namawiała.. Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:59 sęk w tym że na dobra sprawę sam nie wiem czy nie powinienem teraz zaharowywać sie na śmierć...)))) ale tak czy inaczej zaharowanie nie grozi mi i całe szczęście--jest jeszcze net w BUW i rzeczywiścue zrobie sobie jeszcze wakacje w te wakacje)))))) i tak już swoje zrobiłem a co do palenia...to jest duży znak zapytania........ za bardzo jednak jest mi to potrzebne do życia))))i dobrego samopoczucia..... a podobnież serce boili jak się rośnie więc nie pozostaje myślec ze mimo palenia jeszcze rosnę..)))))i za to to wypiłbym toast...)) więc lampka w dłon i degustujmy.....uciekam terz juz papatkai dobrej nocki i zapewne wkacje nie ogranicza mojego bytowania na forum---...może troche Odpowiedz Link
frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 21:03 No mam nadzieję, że nie ograniczą Trzymaj się cieplutko, papa F. Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 13:22 Pospać na hamaczku w wiśniowym sadzie otulony w pledzik. Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:49 miec za soba cały bajzel z rejestrcją na zajęcia na uczelni.... Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:55 na lozko i to nie wcale odnosnie wykonywania czynnosci lubieznych (zwal, jak zwal) tylko chyba grypa mnie dopadla, lamie w kosciach, ledwo siedze i w glowie mi sie kreci... i do tego leje i sine chmury wisza.... Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:57 no to ślę Ci z wawy słoneczne pozdrav -wracaj do zdrowia!!!)) Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:58 kreskator napisa?: > no to s´le˛ Ci z wawy s?oneczne pozdrav -wracaj do zdrowia!!!)) a dziekuje bardzo... ludze sie, ze to zwykle przemeczenie albo cos.... nie chce chorowac.... Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:00 nie czas jesdzcze na choróbska--niech poczekają na luty Odpowiedz Link
altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:59 mnie też coś kładzie... chyba grypa albo coś w tym guście... a na dworze piękna jesień... super sprawa: pospacerować w parku, szurając nogami między liśćmi złotymi... podnosząc kasztany i zbierając żołędzie... Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:01 przypomniałas mi mówiąc o szuraniu wsród opadłych liści o tymże najlepiej i naj [przyjemniej taką czynnośc odczynie się w parku wilanowskim)) musze się tam wybrać i spojrzeć z mostku na okolice...)) Odpowiedz Link
altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:07 wiem, wiem... mimo ze gardlo mnie boli to mam dzisiaj w planach wybranie sie do Wilanowa na spacer... moze bedzie romantycznie... przy swietle gwiazd i ksiezyca... zreszta, Wilanow nalezy do moich najmilszych świątyń dumania w Stolicy.. czuję się, jakbym była u Króla Stasia na poobiednim spacerku... czuję oddech historii. a najbardziej lubię posiedzieć i podumać na ławeczce nad wodą... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:07 bardzo przyjemne zajęcie właśnie się "wyszurałam" niestety tylko w saski ogrodzie, ale to zawsze coś tym bardziej, że w czasie godzin pracy)))) Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:11 jaa, wilanow, piekny jest... zazdroszcze Wam.... no i do tego lazienki w czasie polskiej, zlotej jesieni... uwielbialam tam spacerowac...... Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:13 byłem w Wilanowie prawie rok temu---i wtedy nie było we właściwym parku ławeczek---są aby teraz już??? można sobie poszaleć ale posiedziec w takim miejscu jest tyż przyjemnie... Odpowiedz Link
altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:15 teraz jest cuudownie polecam gorąco.... raj dla ciała i dla ducha... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:19 kiedyś wilanów to wspomnienie pierwszej miłości teraz - spacery z dziećmi mojej siostry lepsze to niż chodzenie solo Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:25 he... takze dla mnie wilanow to piekne wspomnienie mojego goracego romansu ... hmmm...... Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:27 jakże te wszystkioe zakochane pary pomieścił park w Wilanowie...))) Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:28 no nie zawsze bylo w parku, hihihi ) Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:36 korzystałaś z uprzejmości króla Jana???? Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:39 az tak dobrze sie nie znamy...coby sie goscic u niego ) najpierw byl park, pozniej okolice.... a pozniej Konstancin.... Odpowiedz Link
kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:41 czyli długodystansowcy z CIebie iKtosia...z Wilanowa do Konstancina nie blisko ale jak przypili to można na skrzydłach ...))) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:54 przepraszam ze sie wtracam..ale wlasnie po tej wypowiedzi zrozumialem sygnatuke))..no, no.... Odpowiedz Link
sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:58 chyba sie zaczerwienilam...hihi sygnaturka jest w troche innym znaczeniu od razu dlugodystansowcy.... podziwialismy widoki, bardzo romantycznie.... ide juz do domu, milego popoludnia! Odpowiedz Link
ulalka Re: na co macie ochote w tej chwili... 24.09.03, 16:42 mam ochote polozyc sie w cieniu, na upalnej plazy i przespac sie chwilke... ehhh.. a tu leje i pracy w brod... Odpowiedz Link
sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 02.01.04, 15:04 Oczywiście mam ochotę stąd już wyjść. Odpowiedz Link
adhamah Re: na co macie ochote w tej chwili... 04.01.04, 13:29 jeremy27 napisał: > nie chodzi tylko o jedzenie, ael także o wszystkie inne rzeczy, które byscie > teraz zrobili... Najchętniej rozpakowałbym torbę i plecak, i został w domu, a trzeba być za 50 minut na dworcu > Ja mam ochote na spacer po plazy) Też może być, ale musiałoby być jakieś 30°C cieplej. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 06.01.04, 16:41 teraz jest to kebab z sosem mieszanym ostro-łagodnym.... Odpowiedz Link
altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 11.05.04, 23:07 teraz mam ochotę na kebaba.. moze byc z bagna.. albo z bajki.. i jeszcze na cos.. ale o tym, to na FENie Odpowiedz Link
jeremy27 właśnie to chyba jeden z wątków 11.05.04, 23:08 którego nie chciałem odświeżać))))) Odpowiedz Link
altu Re: właśnie to chyba jeden z wątków 11.05.04, 23:13 ooops ale ja mam taką straszną ochotę na kebaba... Odpowiedz Link
jeremy27 nie to nie ten;-) 11.05.04, 23:15 ale jest jakiś takowy, że jak przeczytałem po jakims czasie to mi włosy dęba niemalże stanęły - nie rozpoznałem tej osoby co to pisała Odpowiedz Link