Dodaj do ulubionych

na co macie ochote w tej chwili...

16.09.03, 12:50
nie chodzi tylko o jedzenie, ael także o wszystkie inne rzeczy, które byscie
teraz zrobili...
Ja mam ochote na spacer po plazywink)
Obserwuj wątek
    • bbkk Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 12:50
      Ja bym pojeździła na nartach.
    • balkan Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 12:51
      Popływałabym w ciepłym morzu.....
    • gwiazda20 Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 12:52
      Teraz najchętniej poszedłbym na długi spacer do lasu.
      • brookie Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:09
        Poszlabym na grzyby, powaznie!
        • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:44
          a ja niepoważnie, w sumie jeszcze nie wiem czyli jak wink
    • altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:11
      Dołączam sie do J.
      Mam ochotę na długi spacer, moze być na boso, po plaży.
      Posłuchać krzyku mew i fal... poczuć piasek pod stopami, muszelki i chłodną
      taflę wody...
      oj, rozmarzyłam się...
    • kolczatka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:11
      Teraz mam ochotę na chwileczkę zapomnienia o wszystkim w jakimś ustronnym
      zakątku lasu.
    • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:13
      Chodzić po Bieszczadach, albo pić wino w Egerze.
    • jean-baptiste Na sex. 16.09.03, 13:13
      Zawsze mam ochotę na sex. Chyba, że nie mam ochoty na sex. hyhy
      • brookie Re: Na sex. 16.09.03, 13:17
        A to zawsze i o kazdej porze.
        • frunze Re: Na sex. 16.09.03, 13:19
          Nie wierzę smile
          • jean-baptiste Mi nie wierzysz? Czy brookie? nt 16.09.03, 14:12

• frunze Re: Mi nie wierzysz? Czy brookie? nt 16.09.03, 14:12
              Nie wierzę, ze na seks ma się ochotę zawsze i wszędzie..a może ja jakaś
              oziębła jestem?? wink
              • jean-baptiste A bon rat bon chat;)) 23.09.03, 13:22
                Mozę nie znalazlas parnera, kory wydobedzie z ciebie ten ogien. A ogien jest w
                kazdym z nas.
    • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:29
      Spacer po plaży, kawa w barku przy molo, lekki powiew bryzy na twarzy i słony
      jej smak w ustach.
    • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:33
      na rozwałke komputera !!!
      • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:40
        Wszyscy o morzach, lasach, górach, a Ty tak przyziemnie?? wink
        • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:41
          oj wkurzony jestem
          • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:42
            Oj na co??
            • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:43
              na siebie przedewszystkim
              debil ze mnie
              muszę sobie chyba zwymyślac to mi moze przejdzei
              ale chyba nie
              • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:45
                hyhy...jusz siem tak nie pseceniaj wink
              • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:45
                Nie wymyślaj sobie, siebie trzeba kochać wink Masz @ na gazetowym.
                • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:45
                  jako bliźniego sfego wink
                  • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:47
                    Nawet bardziej smile Z autopsji wiem, że bliźniego czasami...no..nie lubi się wink
                    • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:48
                      z jak delikatnem poetyzmem to ujęłaś wink
                      • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:49
                        To był wręcz eufemizm wink Mam nadzieję, że dobrze zakamuflowany, a zrozumiały
                        tylko dla wtajemniczonych wink
                        • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:50
                          Ty jesteś Lwiczka może? Więc któż mnie lepiej zrozumieć zdoła wink
                          • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:51
                            Lwiczka, lwiczka wink Ale lwy waleczne, nie zapominaj o tym wink
                            • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:08
                              frunze napisała:

> Lwiczka, lwiczka wink Ale lwy waleczne, nie zapominaj o tym wink

hyhy...toć ze mnie uosobienie skromności & nieśmiałości <że juz o cichosci nie
                              wspomnę> wink
                              • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:10
                                I ja mam w to uwierzyć?? Edzioszka, zapomnij wink)
                                • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:13
                                  a, przypomniało mi się - małomówna jeszczeć wink
                                  • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:17
                                    Zapomnialaś jeszcze o tchórzliwej i bojaźliwej wink
                                    • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:19
                                      a i jeszcze o tym, że jestem cały czas poważna - całkiem poważnie mówię wink
                                      • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:21
                                        To jesteśmy identyczne Edzioszko wink
                                        • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:26
                                          i jeszczeć z Syjamu nas dostarczono importem? wink
                                          • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:29
                                            W pudle z napisem fragile wink
                              • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:15
                                jasne....jasne...wszyscy to wiedzawink)))
                                • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:18
                                  czy wiecie o czymś o czym nie wiem ja? zeznawać mi a szybciutko!!! tongue_out
                                  • jeremy27 uprzejmie donosze 16.09.03, 14:21
                                    ja wiem zes Ty taka skromna i niesmialawink))....tylko tyle...staram sie nie
                                    plotkowacwink)))
                        • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:51
                          masz @ na swoim poza gazetowym
                          smile
                          • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:52
                            nie ma, nie ma sad
                            • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:55
                              i dlatego chće rozwalic kompa...ani onet nie działa w ogóle ani gazeta--ta już
                              ledwo zipie....dziś wysłałem komuś stąd maila i moge się założyc że nici z tego

ja p**********
                              • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:56
                                Nie p...szkoda nasienia na takie bzdety wink Wyślesz później.
                                • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:57
                                  wyślę teraz z o2 może zadziała
                                  • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:02
                                    Doszło, przyjęłam do wiadomości.
                                  • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:03
                                    wysłany@
                                    • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 14:07
                                      Pocieszam Cię, doszły oba wink A od przybytku głowa nie boli..
    • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:43
      a nicnierobienie, dziekuję za uwagę wink
    • edzioszka Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 13:46
      na?
      • edzioszka 6000! 16.09.03, 13:46
        smile
        • edzioszka Re: 6000! 16.09.03, 13:49
          no co? leżało bezpańskie, więc je sobie wzięłam wink
          • frunze Re: 6000! 16.09.03, 13:50
            Szczęściara...To już chyba drugie Twoje wink Zazdrośnica F.
            • edzioszka Re: 6000! 16.09.03, 13:51
              na 10 tysiaków to dopiero będzie polowanko wink
              • frunze Re: 6000! 16.09.03, 13:52
                10.000 Ci nie popuszczę! smile
                • edzioszka Re: 6000! 16.09.03, 14:09
                  póki co poluje na 5000 na OD SŁOWA - może się poszczęści, jeno uważna byc
                  winnam wink
    • zamek Re: na co macie ochote w tej chwili... 16.09.03, 17:58
      Na sex! Jak co 10 sekund!
    • jasmintea Na spacer.. 17.09.03, 00:00
      boso po trawie..
    • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:03
      Jak to na co - wyjśc już stąd.
      • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:09
        ja miałem ochote na Maćka z adwokatem(to taki batonik) i własnie go
        pochłaniam...dobre...czuć alkoholwink)))
        • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:14
          Nie, żebyś mnie szkował swoim gustem, ale Maciek zalatujący alkoholem to trochę
          za dużo na moją skromną wyobraźnię smile)))))))))))))))))
          • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:34
            polecam...taki pociąg jak widać mam...powiem krótko - całkiem smaczny gość wink))
            • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:38
              Mówią, że gustów się nie komentuje, ale podyskutować można.
              Za mną dziś snuje się ochota na coś pikantnego, jakieś andruciki serowo-
              paprykowe?
              • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:43
                a u mnie gołabki sie usmiechają w lodówcewink))...ale nie mam na nie
                ochoty...wiesz nawet nie wiem na co mam ochote...to juz gorsze...dzien taki czy
                co?
                • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:46
                  jeremy27 napisał:

> a u mnie gołabki sie usmiechają w lodówcewink))...ale nie mam na nie
                  > ochoty...wiesz nawet nie wiem na co mam ochote...to juz gorsze...dzien taki
                  czy co?

Chyba mi w myślach czytasz.
                  Jakiś taki rozdeptany jestem, niby nie jestem ospały - tylko taka nijakość mnie
                  opadła. Kiedyś gdziesz wyczytałem, że to jest taka wewnętrzna mgła. Z jednej
                  stroni wszechmocne nicniechciejstwo, a z drugiej męczy człowiek ta bierność.
                  • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:49
                    tak właśnie się czuję...niby chce coś zrobic - bo nie chce zmarnować dnia - a z
                    drugiej strony mi sie nie chce...totalna apatia...nie wiadomo skąd przyszła...
                    • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:57
                      No to możemy sobie podać dłonie - u mnie dokładnie to samo.
                      Czas przez palce cieknie, ale jakbym miał zrobić cokolwiek - to szczerze mówię,
                      że mi się nie chce.
                      Na co idziesz do kina?
                      • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:04
                        Na Dogville Larsa von Triera z Nicole Kidman...ale z godziny na godziny nie
                        chce mi sie bardziej - biorąc pod uwage długość filmu to przed północą się
                        kończy i chyba nie mam siły na taki maraton...najchętniej poszedłbym spać...jak
                        ja nie cierpie takiego stanu...a jutro w pracy konwersja i siedzenie na maksa;-
                        ((((...i jak tu się cieszyć?
                        • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:10
                          Powoli sie gubię smile
                          Idziesz zatem do tego kina?
                          • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:14
                            jest wiele za a jest tez kila przeciw...
                            przeciw:biletow nie ma trzeba czatować pod kasą aż ktoś ewentualnie zrezygnuje,
                            moje samopoczucie, 3 godziny w kinie...z godziny na godzine coaz bardziej sie
                            lamię...nie wiem co się ze mną dzieje...chyba potrzebuje żeby ktoś mnie mocniej
                            zdzielił...może wtedy lepiej by było...
                            moja zmiennosc nastrojów w dniu dzisiejszym mnie bardzo irytuje...;-(((
                            • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:21
                              Przepraszam, wtrącę się. Idź do tego kina, bo potem będziesz siedział przed
                              telewizorem i w brode sobie pluł, że zrezygnowałeś. A jeżeli nie masz siły
                              iść/za długi film/boisz się, że nie dostaniesz biletów, to idź gdziekolwiek,
                              na spacer, czy coś, do kina pójdziesz innym razem, ale wyjdź z domu, bo
                              będziesz żąłował F.
                            • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:22
                              Potrzebujesz najpierw kopa, a później przytulenia - czy w odwrotnej kolejności?
                              • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:37
                                Wydaje mi sie ze kopa, bo gdybym sie zaczał przytulac stałbym się jeszcze
                                bardziej rozlazły niz obecnie...
                                • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:47
                                  jeremy27 napisał:

> Wydaje mi sie ze kopa, bo gdybym sie zaczał przytulac stałbym się jeszcze
                                  > bardziej rozlazły niz obecnie...

Wydaje mi się, że tego też dziś nie jesteś pewien.
                                  A wiesz jak to głupio połaczyć te dwie czynności?
                                  • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:54
                                    ja dzis nic nie wiem...no własnie ale połaczenie które podałeś zabrzmiało dośc
                                    drastyczniewink))...albo czarne albo białe - a co z tym wszystkim pomiędzy?
                                    • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:57
                                      Pomiedzy kopiącymi, czy przytulającymi?
                                      Bo to subtelna różnica.
                                      • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:59
                                        pomiedzy skopaniem a przytuleniem mozna jeszcze umiescic wiele czynnosci...tych
                                        przyjemnych tez...
                                        • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:00
                                          To prawda tongue_out
    • altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 15:11
      IŚĆ DO DOMU
      jestem niewyspana
      w pracy jakis marazm
      na forum sie nic nie dziej
      wiec ide spac, a potem do kina...
      caluski dla wszystkich
    • lukullus Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:08
      Pokąpać się w jakimś cieplutkim bajorku.
    • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:46
      pospać we własnym łóżku
      ale najpierw zjeść turecką pizze z cytryną i popić piwkiem
      i nura do basenu!!!
      • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:51
        Nie powiem, żeby to było takie proste do zrealizowania - jak to jest ta pizza z
        cytryną?
        • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 16:56
          sloggi napisał:

> Nie powiem, żeby to było takie proste do zrealizowania - jak to jest ta pizza
          z
          >
          > cytryną?

PYCHAAA!!!!!!!!!!!!!
          ciasto normalne, cienkie, jak na pizze, do tego tylko zmielone mięso z
          pomidorami, bez sosów, przyprawy, bardzo pieprzna
          polewasz sokiem wyciśniętym z cytryny, myślałam, że nie przełknę a jednak, no i
          rozkochałam się w niej
          • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:00
            A czy w naszej Rzeczypospolitej można to gdzieś zjeść?
            • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:04
              sloggi napisał:

> A czy w naszej Rzeczypospolitej można to gdzieś zjeść?
              szłam teraz marszałkowską zaglądając do kebabiarni w pawilonach
              niestety nie dają takiego cuda
              jak sama nie zrobie to nie zjem ((((
              z zrobię sobie bo mnie ciągnie
              chcesz trochę???
              • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:05
                dorota.28 napisała:

> z zrobię sobie bo mnie ciągnie
                > chcesz trochę???
                >
                Jeszcze się pytasz - kobiety bywają czasami straszne.
                • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 17:09
                  sloggi napisał:

> dorota.28 napisała:
                  >
                  > > z zrobię sobie bo mnie ciągnie
                  > > chcesz trochę???
                  > >
                  > Jeszcze się pytasz - kobiety bywają czasami straszne.

ok, pocztą kurierską czy pantoflową przekazać????
                  • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 08:34
                    A może wsadż w mail?
                    • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:55
                      sloggi napisał:

> A może wsadż w mail?
                      nie ma problemu wink
                      mówisz i masz
                      w sobotę będzie
                      • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:21
                        Ja muszę ten przepis wykorzystać.
                        • wgfc Re: na co macie ochote w tej chwili... 04.01.04, 12:57
                          sloggi napisał:

> Ja muszę ten przepis wykorzystać.

I co, wykorzystałeś go? tongue_out
    • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:32
      Na to, żeby ktoś, ktokolwiek tu był..Z Kreskatorem i Hhw to już sto tysięcy lat
      nie rozmawiałam sad Czy salon obowiązuje cisza nocna, czy co?? smile Niepocieszona
      F.
      • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:32
        hej!!!
        • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:34
          Uff, już myślałam, że sobie poszedłeś! Dobrze Cię widzieć smile)
          • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:36
            Z wzajemnością.
            już miałem zwijac manatki i bieżac do dom ale jeszcze chwilka jeszcze
            chwilka ...no i żeśmy sie uwiodzieli...
            co tam słychać, dzien bez niespodzianek??
            • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:39
              To dobrze, że sobie dałeś tę chwilkę smile Ja dzisiaj biegałam za drożdżami
              winiarskimi, pożywkami i tym podobnymi pierdołami do zrobienia wina, Najlepsze
              jest to, że myślałam że zrobienie wina jest bajecznie proste, owoce, drożdże,
              woda i cześć. Ale niestety weszłam na jakąś stronę amatorów win..zrobienie wina
              to jakaś masakra!! Mam niniejszym obniżenie zapału i piję wino kupne smile)
              • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:42
                eh...winka robienie
                gdyby nie to że w ubiegłym roku zbiła się bańka do "ważeniasmile"tego trunku w tym
                roku zapewnie mój ojciec nieomieszkałby powtórzyc wina z głogu jakie zrobił
                właśnie w zeszłym roku----to jest niepowtarzalny smak.
                ale jak gdzies na Salonie wyczytałem robisz winko z winogron działkowych ---
                duże aby czy takie chelawe jak to w Polszcze bywa?
                • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:46
                  No takie byki jak kupne to one nie są..ale za to białe przeraźlwiie słodkie,
                  ciemne trochę mniej. Myślę, że cos by z tego mogło wyjść, ale to mój debiut,
                  wieć efekty mogą być gorsze od spodziewanych smile Jak nauka? I miniony (prawie)
                  dzień?
                  • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:51
                    nauka.....czy ja wiem czy coś z tego jest ????smileowszem czytam sobie o
                    liberalizmie i tym podobne historie..ale im bliżej pażdziernika tym większa
                    ochota na złapanie ostatnich wolnych dni za nogi.ale poczucie obowiązku...smile)))
                    a dzien spokojny...nawet wizyta w skarbówce pozytywna....już droga ostatnimi
                    czasy...jakże to inaczej ,.....trzeba swoej wychodzićwink
                    i wiesz...coraz bardzioej noszę sie z checią rzucenia palenia...wiem wiem to
                    zbrodnia.....ale zdrowie jednak potrafi pokazac gdzie miejsce człeka...sad
                    • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:53
                      Ja mam ochotę rzucić ilekroć kończę palić papierosa, a potem czuję na sobie ten
                      okropny zapach..ale chyba jeszcze nie mój czas. Ale Ty, jak jesteś na to
                      gotowy, rzucaj, będę Cię w tym wspierała smile A musisz się teraz uczyć? Nie
                      możesz dać sobie parę dni luzu? Nie żebym Cię namawiała..wink
                      • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 20:59
                        sęk w tym że na dobra sprawę sam nie wiem czy nie powinienem teraz zaharowywać
                        sie na śmierć...wink))))
                        ale tak czy inaczej zaharowanie nie grozi mi i całe szczęście--jest jeszcze
                        net w BUW
                        i rzeczywiścue zrobie sobie jeszcze wakacje w te wakacjesmile))))))
                        i tak już swoje zrobiłemsmile

a co do palenia...to jest duży znak zapytania........
                        za bardzo jednak jest mi to potrzebne do życiasmile))))i dobrego samopoczucia.....

a podobnież serce boili jak się rośnie więc nie pozostaje myślec ze mimo
                        palenia jeszcze rosnę..smile)))))i za to to wypiłbym toast...smile))
                        więc lampka w dłon i degustujmy.....uciekam terz juz papatkai dobrej nockismile

i zapewne wkacje nie ogranicza mojego bytowania na forum---...smilemoże troche wink
                        • frunze Re: na co macie ochote w tej chwili... 22.09.03, 21:03
                          No mam nadzieję, że nie ograniczą smile Trzymaj się cieplutko, papa smile F.
    • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 13:22
      Pospać na hamaczku w wiśniowym sadzie otulony w pledzik.
      • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:49
        miec za soba cały bajzel z rejestrcją na zajęcia na uczelni....sad
        • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:55
          na lozko i to nie wcale odnosnie wykonywania czynnosci lubieznych (zwal, jak zwal)
          tylko chyba grypa mnie dopadla, lamie w kosciach, ledwo siedze i w glowie mi sie kreci...
          i do tego leje i sine chmury wisza....
          • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:57
            no to ślę Ci z wawy słoneczne pozdrav -wracaj do zdrowia!!!smile))
            • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:58
              kreskator napisa?:

> no to s´le˛ Ci z wawy s?oneczne pozdrav -wracaj do zdrowia!!!smile))

a dziekuje bardzo...
              ludze sie, ze to zwykle przemeczenie albo cos....
              nie chce chorowac....
              • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:00
                nie czas jesdzcze na choróbska--niech poczekają na lutywink
          • altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 14:59
            mnie też coś kładzie... chyba grypa albo coś w tym guście...
            a na dworze piękna jesień... super sprawa: pospacerować w parku, szurając
            nogami między liśćmi złotymi... podnosząc kasztany i zbierając żołędzie...
            • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:01
              przypomniałas mi mówiąc o szuraniu wsród opadłych liści o tymże najlepiej i naj
              [przyjemniej taką czynnośc odczynie się w parku wilanowskimsmile))
              musze się tam wybrać i spojrzeć z mostku na okolice...smile))
              • altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:07
                wiem, wiem...
                mimo ze gardlo mnie boli to mam dzisiaj w planach wybranie sie do Wilanowa na
                spacer... moze bedzie romantycznie... przy swietle gwiazd i ksiezyca...
                zreszta, Wilanow nalezy do moich najmilszych świątyń dumania w Stolicy..
                czuję się, jakbym była u Króla Stasia na poobiednim spacerku...
                czuję oddech historii.
                a najbardziej lubię posiedzieć i podumać na ławeczce nad wodą...
              • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:07
                bardzo przyjemne zajęcie
                właśnie się "wyszurałam" niestety tylko w saski ogrodzie, ale to zawsze coś
                tym bardziej, że w czasie godzin pracy))))
                • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:11
                  jaa, wilanow, piekny jest...
                  zazdroszcze Wam....
                  no i do tego lazienki w czasie polskiej, zlotej jesieni...
                  uwielbialam tam spacerowac......
                  • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:13
                    byłem w Wilanowie prawie rok temu---i wtedy nie było we właściwym parku
                    ławeczek---są aby teraz już???
                    można sobie poszaleć ale posiedziec w takim miejscu jest tyż przyjemnie...smile
                    • altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:15
                      teraz jest cuudownie
                      polecam gorąco....
                      raj dla ciała i dla ducha...
                      • dorota.28 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:19
                        kiedyś wilanów to wspomnienie pierwszej miłości
                        teraz - spacery z dziećmi mojej siostry
                        lepsze to niż chodzenie solo
                        • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:25
                          he...
                          takze dla mnie wilanow to piekne wspomnienie mojego goracego romansu ...
                          hmmm......
                          • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:27
                            jakże te wszystkioe zakochane pary pomieścił park w Wilanowie...smile)))
                            • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:28
                              no nie zawsze bylo w parku, hihihi wink)
                              • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:36
                                korzystałaś z uprzejmości króla Jana????wink
                                • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:39
                                  az tak dobrze sie nie znamy...coby sie goscic u niego wink)
                                  najpierw byl park, pozniej okolice....
                                  a pozniej Konstancin....
                                  • kreskator Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:41
                                    czyli długodystansowcy z CIebie iKtosia...z Wilanowa do Konstancina nie blisko
                                    ale jak przypili to można na skrzydłach ...smile)))
                                  • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:54
                                    przepraszam ze sie wtracam..ale wlasnie po tej wypowiedzi zrozumialem
                                    sygnatukewink))..no, no....
                                    • sharlotka Re: na co macie ochote w tej chwili... 23.09.03, 15:58
                                      chyba sie zaczerwienilam...hihi
                                      sygnaturka jest w troche innym znaczeniu

od razu dlugodystansowcy.... wink
                                      podziwialismy widoki, bardzo romantycznie....

ide juz do domu, milego popoludnia!
    • ulalka Re: na co macie ochote w tej chwili... 24.09.03, 16:42
      mam ochote polozyc sie w cieniu, na upalnej plazy i przespac sie chwilke...
      ehhh.. a tu leje i pracy w brod...
    • sloggi Re: na co macie ochote w tej chwili... 02.01.04, 15:04
      Oczywiście mam ochotę stąd już wyjść.
    • adhamah Re: na co macie ochote w tej chwili... 04.01.04, 13:29
      jeremy27 napisał:

> nie chodzi tylko o jedzenie, ael także o wszystkie inne rzeczy, które byscie
      > teraz zrobili...

Najchętniej rozpakowałbym torbę i plecak, i został w domu, a trzeba być za 50
      minut na dworcu sad

> Ja mam ochote na spacer po plazywink)

Też może być, ale musiałoby być jakieś 30°C cieplej.
    • jeremy27 Re: na co macie ochote w tej chwili... 06.01.04, 16:41
      teraz jest to kebab z sosem mieszanym ostro-łagodnym....
    • altu Re: na co macie ochote w tej chwili... 11.05.04, 23:07
      teraz mam ochotę na kebaba..
      moze byc z bagna.. albo z bajki..

i jeszcze na cos..
      ale o tym, to na FENie
      • jeremy27 właśnie to chyba jeden z wątków 11.05.04, 23:08
        którego nie chciałem odświeżaćsmile)))))
        • altu Re: właśnie to chyba jeden z wątków 11.05.04, 23:13
          ooops
          ale ja mam taką straszną ochotę na kebaba...
          • jeremy27 nie to nie ten;-) 11.05.04, 23:15
            ale jest jakiś takowy, że jak przeczytałem po jakims czasie to mi włosy dęba
            niemalże stanęły - nie rozpoznałem tej osoby co to pisałasmile
            • sloggi plaża... 11.05.04, 23:41
              ciepłe morze, słonko, leżaczek i chłodny drink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka