very_famous 30.10.03, 19:58 Dzisiaj jestem jeszcze przytomna, mam ochotę pogadać a tu PUSTO! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 20:39 Jestem, jestem - patrzę co przez dzień natłukliście i nie znalazłem nic poza umawianiem się na spotkanie. Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 20:42 Mało luda to zagląda ostatnio. Wyemigrowali na inne fora, dostali embarga czy jak. Albo znudzeni lub nieobecni. Szkoda. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 20:53 ja jestem ale na modemie, więc krótko.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 20:55 Odstraszyło ludzi pisanie o spotkaniach - ich nie było, ich to niedotyczy Sami jakos nie wpadają na pomysł założenia wątku. Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 21:05 Chyba masz rację. A szkoda. TWA? Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 21:09 TWA na maxa - inaczej, brak tematów innych niż okołodupne. Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 21:11 A za Cipoholizm - temat na czasie - oberwałeś. Przykre. Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 21:15 very_famous napisała: > A za Cipoholizm - temat na czasie - oberwałeś. Przykre. Trudno, nie zamierzam pisać tylko wątków delikatnych jak mydło Bambino. Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 21:19 I za to cenię te Salony. Dlatego tu przyszłam przecież. Każdy rozumie takie tematy jak chce. Każdego coś tam zaboli. Ale to kurcze prawda. WIdzę po swoich "znajomych". Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 21:57 Ja tez juz dojechalam do domu... Moge juz posiedziec na necie i w Salonie... Rodzinka mnie tylko troche molestuje... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:05 To fajnie, więc zabieram piwo grzane i siadam przed kompem. Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:10 Ja juz pije. Zimniutkie... Wreszcie, po calym tygodniu nic-nie-picia-alkoholowego, moge sobie zrobic male wyluzowanie i napic sie... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:13 Alkohol pomaga. Co by nie mówić.Czasami jest potrzebny na robaka, na stres, zmęczenie, wyluzowanie. Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:17 Zwłaszcza na wyluzowanie. Ostatnie dwa tygodnie byly dla mnie dosyc stresujace... Dzisiejszy dzien takze dal mi popalic. Troche sie nazbieralo zaleglosci takich bardziej papierowych. Nie tylko firmowe, ale takze prywatne. Troche mi zejdzie, zanim to wszystko nadrobie. Dlatego tez malo mnie ostatnimi czasy na Salonie. Szkoda... chociaz... z drugiej strony nic sie nie dzieje... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:21 Altu - ale może nic się nie dzieje na SSO bo np. nie ma Ciebie i wielu innych osób. 5 osób na krzyż to nie to samo co 10, 20, albo 50 i więcej. Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:31 Bardzo mozliwe. Ale dawniej Salon miał "jaja" i cos sie dzialo... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:35 Właśnie. Może jutro coś zaiskrzy... Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:39 Może... Mnie jutro nie bedzie duzo... Mam kontrole w Urzedzie Skarbowym... Znowu sie czepiaja... Ale potem moze jakies male szalenstwo zakupowe urzadze... Chwilowo kupuje na allegro... bo nie mam czasu na nic innego... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:47 Tjaaa, czepliwa instytucja, tak jak ZUS i inne "państwówki". U mnie się Zus przyczepił w sierpniu po czym się okazało że posłałam ich na drzewo bo ich pretensje były bezpodstawne i generalnie sami nie wiedzieli czego chcą. Kretyni. A zakupami się pochwal. Ja w niedzielę zaszalałam, a teraz szaleje komórka jak przychodzi saldo z banku ) Ale co tam. Grunt to dobra zabawa - w przymierzalniach siedziałam ze 3 godziny w sumie. Poprawa nastroju nastąpiła. I o to chodzi. Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 22:52 A co kupiłaś? nie chwaliłaś się... I czemu dopiero teraz saldo przychodzi? Taak. Zakupy tez pomagaja rozladowac stresy. Osobiscie wole alkohol... Po zakupach bola mnie nogi od chodzenia, glowa od tego wszystkiego, i konto sie zlosci, ze tyle kasy poszlo... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 23:01 Chwaliłam się, chwaliłam ale o ile dobrze pamiętam to rozmawiałam z Geografem. Może nie doczytałaś. Dżinsy - kolejne, już nie liczę, zawaliste. I kożuch - też kolejny. A co tam - w takim kolorze jeszcze nie mam kożucha. Na szczęście kryzys finansowy jakoś odpuścił choć trochę, więc ... I jeszcze takie tam... Slado przychodzi teraz bo w takim tempie sklepy przesyłają info do banku, a on też sie nie spieszy. Na zakupy lubię chodzic z kimś bo zawsze doradzi/odradzi, jest z kim pogadać i na kawę pójść i odpocząć. Zakupy i alkohol - fakt pomagają. Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 23:06 Faktycznie, przeoczyłam... Aż wstyd się przyznać - ja nie posiadam ani jednej pary dzinsow... Mam takie wranglery sprzed 5 chyba lat, i sie w nie nie mieszcze (od tamtej pory zdążyłam nieco przytyć), wiec sobie odpuscilam temat takich gaci. Nie wiem, czy teraz nauczyłabym sie chodzic w jakichkolwiek dzinsach... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 23:11 Hi hi - chyba trzeci raz wpisze Dobranoc. mam różne spodnie, nie tylko dżinsy. Zawsze wybieram te najbardziej zajebiste. A chodzenie w dżinsach to kwestia doboru kroju, koloru itd. Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 23:10 było pusto,bo ja się tłoczyłem w śmierdzącym przedziale do Łodzi (śmierdziało,bo panie współtowarzyszki jadły coś...ekhm..ze zbyt dużą ilością naturalnych składników...) w między czasie życze miłej nocy-spadam,bom zmęczony,a jutro pływam na zawodach... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 30.10.03, 23:12 Liczę na choćby krótką recenzję z zawodów. Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 31.10.03, 14:43 śmiem twierdzić,że niektóre szkoły albo produkują na zamówienie,albo jakimś cudem zdobywają maszyny,a nie ludzi do pływania (za to inne szkoły wystawiają uczniów na takich zawodach tylko po to,aby być pamiętanym "w srodowisku"...) Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 31.10.03, 15:03 A same zawody jak? Które miejsce zająłeś? Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 31.10.03, 15:55 zawody-daje się odczuć,że w tym roku bardzo krucho z pieniędzmi w Szkolnym Związku Sportowym,czy ogólnie u wąłdz miasta i województwa w dziale :"Sport" nie tylko okrojono do minimum długość i formę zawodów międzyszkolnych sztafet (nie było finału,tylko klasyfikowano po końcowym wyniku danej szkoły), ale i zrezygnowano w tym roku z mistrzostw wojewódzkich (podobnie w biegach przełajowych). Które miejsce? poślizgnąłem sie przy nawrocie..poza tym-to była sztafeta niestety(a może na szczescie?) w tej srużynie maszyn nie ma... Odpowiedz Link
balkan Re: Nikogo na SSO nie ma? 31.10.03, 15:10 O bosze.... mam imprezę pożegnalną mojego 'ukochanego' kierownika... nieznoszę takich spędów... a na dodatek mój obecny kiero... ech... im gorszy nierób tym lepiej sie ustawi.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 02.11.03, 21:26 Zalogowałaś się i chyba na drutach robisz, bo ręce czym innym zajęte. Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 02.11.03, 21:31 skubany jeszcze nie poszedł... i tak pusto..dzisiaj Salon odeagowywuje wczorajsze i przedwczorajsze szaleństwo Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 02.11.03, 21:34 Tjaaa, faktycznie moja sygnaturka pasuje jak ulał. Odpowiedz Link
altu Re: Nikogo na SSO nie ma? 02.11.03, 23:00 ja jestem... przed chwila siadlam. jestem wykonczona. spotkania ze znajomymi mnie kiedys do grobu doprowadza... nie mam na nic sily.. a jeszcze Brat okupowal kompa... zobacze, co tu wyprawialo sie dzisiaj... i zmykam spac... jutro z samego ranca pedze poduszkowcem do Warszawki... Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.11.03, 21:27 No tak. To było do przewidzenia. Odpalam kompa, wchodzę do Salonu a tu pustki. Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.11.03, 23:45 pustki bo mnie nie było jutro straty nadrobimy.o! Skromny_geograf Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 20.11.03, 18:15 Czy dalej masz tą awarię, czy szurasz garami po kuchence, bo znów jesteś głodna? Odpowiedz Link
very_famous Re: Nikogo na SSO nie ma? 20.11.03, 20:39 Jakie "ZNÓW" ??? Wrrrrrrrrrrrrrr..... Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 05.04.04, 12:50 Ktoś był i poszedł, został ślad na narzucie. Pusta filiżanka jeszcze nie do końca otygła, żurnal rozłożony na sofie. Ktos był, ale wyszedł, może wróci.... Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Nikogo na SSO nie ma? 05.04.04, 16:42 Hmmmm dziwię się, ze zostawił w fliżance niedopita kawę, cóż .... Odpowiedz Link
eulalija Re: Nikogo na SSO nie ma? 05.04.04, 20:11 Na szklance szminki ślad ... Ale to nie mój, ja nie używam szminki. Zgruchmiłam za to koc na fotelu, chłodno mi było. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Nikogo na SSO nie ma? 05.04.04, 21:56 Ja siąde przy kominkui poczytam sobie książkę. Za godzinkę pójde do łóżeczka wkońcu jutro dzień pracy Odpowiedz Link
kris01 Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.04.04, 11:08 "Na Werandzie", jak w tym dowcipie o rosjanach, którzy pojechali na wakacje do USA? Odpowiedz Link
kris01 Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.04.04, 11:14 W dużym skrucie. Wyjechali rosjanie do USA (Pietia, Misza i Wiera), po powrocie pytają icch, jak wakacje. Panowie opisując swój wolny czas mówią, że generalnie, to po .niadaniu leżeli na werandzie, po obiedzie leżeli na weradzie i po kolacji leżeli na weradzie. Gdy zapytano Wierę, jak spędziła wakacje, dziewczyna zaczęła: "Po pierwsze, nie Wiera, ale Weranda,...." Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.04.04, 17:16 teraz już pewnie na werandzie... Sloggi wyrabia nadgodziny,a ja nadrabiam to,czego nie czytałem od wczoraj ktoś jeszcze jest? Odpowiedz Link
ichi Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 19:19 ale za chwilę napewno ktoś wpadnie do salonu, chociaż na chwilę, na fajkę i kafkę nawet jeśli nie pali i nie lubi kawy, to przecież salon... Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 19:37 Faktycznie pusto tu było, ale już się pojawiają Salonowicze Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 20:02 Niektórych Salonowiczów to trzeba przywoływać Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 20:16 lepiej przywołaj gospodarza.. zmienił on nawyki, rzadziej zagląda, to i inna ludność radziej wpada... Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 20:39 Geograf napisał: > lepiej przywołaj gospodarza.. > zmienił on nawyki, rzadziej zagląda, to i inna ludność radziej wpada... > To faktycznie jest podejrzane... Może wybrał się na rowerową wycieczkę w strugach deszczu, żeby wyglądać potem jak mokra kura Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 21:16 Geograf napisał: > oj tam. > romansuje się W każdym razie przywołany do porządku został :-] Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 21:27 może mu przeszkodziłeś? Sloggi wpadnie pewnie...w nocy,jak zwykle... buahaha Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 21:31 Geograf napisał: > może mu przeszkodziłeś? Tego nie można wykluczyć > Sloggi wpadnie pewnie...w nocy,jak zwykle... > buahaha ) Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 20:16 wgfc napisał: > Niektórych Salonowiczów to trzeba przywoływać Tak, potem przywoływany przychodzi, a Przywołującego nie ma Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 20:28 Adhamah napisał: > Tak, potem przywoływany przychodzi, a Przywołującego nie ma Jestem, jestem Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 20:33 Jestem, ale na krótko... by się zameldować i odmeldować. Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:17 mam dośc Kurnika. Teraz Rodowiczka głosi peany na temat Balu...niech żyje... ktoś jest? może małe...sopockie bolero? wszak to może być nasze ostatnie bolero...tyle ludzi teraz jest...na zakręcie... ech... Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:22 Geograf napisał: > ktoś jest? Chyba wszyscy pouciekali. Ja też biorę przykład z Very, idę spać Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:23 Tak wczesnie? O Boże! WGFCusiu! nie rób nam tego! nie umieraj! powaznieś chory? wyleczymy Ciebie...spokojnie...chyba Twój szpital ma jeszcze limity z NFZetu? Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:27 Geograf napisał: > Tak wczesnie? > O Boże! Ojej! > WGFCusiu! nie rób nam tego! > nie umieraj! > powaznieś chory? > wyleczymy Ciebie...spokojnie... Hmm. Nie pamiętam kiedy ostatnio spałem dużej niż 6 godzin... > chyba Twój szpital ma jeszcze limity z NFZetu? Limity się skończyły, trzeba płacić Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:30 > Nie pamiętam kiedy ostatnio spałem _dużej_ niż No widzisz, już bredzę Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:32 Ty umierasz... zapłaczę się na śmierć... nie umieraj! Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:34 Na każdego przychodzi pora. Bądź dzielny Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:37 wgfc napisał: > Na każdego przychodzi pora. Boże...Ty już się z tym pogodziłeś? Tak łatwo Ci to przychodzi... a ja tak płączę...(((( > Bądź dzielny przez Ciebie będę miał odparzenia na mojej delikatnej,alabastrowej skórze, przez leżenie w ciągu nocy na mokrym materacu...wstydź się! Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:42 pampers na twarz? o matko... toż to jakiś fetysz ale podobno te lepsze rpzepuszczają powietrze,więc może... Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:52 Geograf napisał: > a ja tak płączę...(((( A ja się przyznam, że przed chwilą dostałem delkiatnej śmiechawki - po przeczytaniu wersów nr 20 i 21 > przez Ciebie będę miał odparzenia na mojej delikatnej,alabastrowej skórze, Musisz znaleźć kogoś do pielęgnacji ciała, masaży i oklepywania > przez leżenie w ciągu nocy na mokrym materacu... To może pomóc... > wstydź się! Zrobiłem się rumiany Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 03.07.04, 23:56 ech... aż wziąłem się za czytanie artykułów z Polityki a idź se! swoją drogą-Twoje nawoływania gospodarza okazały się wołaniem na puszczy...admin wsiąkł. albo się zassał Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 04.07.04, 00:01 Geograf napisał: > ech... Ale wydajesz dźwięki > aż wziąłem się za czytanie artykułów z Polityki To już przeczytałem dzisiaj! > a idź se! A pójdę! > swoją drogą-Twoje nawoływania gospodarza okazały się > wołaniem na puszczy...admin wsiąkł. Yhm. Ten Typ tak czasem ma. > albo się zassał Ciii... Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 04.07.04, 01:36 Być może zjawiłem się zgasić światło? Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 04.07.04, 08:39 Czytając wątki stwierdzam, że dość długo trwało to gaszenie światła Odpowiedz Link
geograf Re: Nikogo na SSO nie ma? 04.07.04, 10:42 Sloggi długo dochodzi Żyjesz!wugieefcusiu żyjesz! Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 04.07.04, 11:03 Ano żyję. Nawet się troszkę wyspałem, bo siedem godzin w łóżku przebywałem śpiąc Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 09.08.04, 07:29 wgfc napisał: > Wszyscy śpią? Nie wszyscy. Wstałem dziś wcześniej, bo jadę do Stolicy Mego Województwa Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 09.08.04, 07:43 Adhamah napisał: > > Wszyscy śpią? > > Nie wszyscy. Wstałem dziś wcześniej, To fajnie - zaraz napiję się z Tobą kawy. > bo jadę do Stolicy Mego Województwa Uważaj tam na siebie Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 09.08.04, 08:10 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > > Wszyscy śpią? > > > > Nie wszyscy. Wstałem dziś wcześniej, > > To fajnie - zaraz napiję się z Tobą kawy. > > > bo jadę do Stolicy Mego Województwa > > Uważaj tam na siebie Dlaczego? Masz jakieś złe wspomnienia? Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nikogo na SSO nie ma? 17.08.04, 23:46 ja jestem, zupelnie przypadkowo i dawno mnie tu nie bylo... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nikogo na SSO nie ma? 17.08.04, 23:53 i pozdrawiam wszystkich dawno nieslyszanych, nieczytanych bardzo, bardzo cieplo i aromatycznie. moze uda mi sie wieczorami tutaj zagladac i odrobic jakos gigantyczne zaleglosci. jeszcze troche a milej srody! pozdrawiam sharlotka z 3city Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 00:01 sharlotka napisała: > ja jestem, zupelnie przypadkowo i dawno mnie tu nie bylo... Nic nie dzieje się przypadkowo Czemu tak dawno Cię nie było? Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 11:33 tak sadzisz, ze nic nie dzieje sie przypadkowo? hmm... dzis znowu jestem na chwile z rana. Czemu tak dlugo mnie nie bylo? Perypetie z praca i w pracy. Teraz juz jest w normie, ale nie bardzo w dzien moge pisac na forum. Dlatego bede probowala zagladac tu wieczorami. Pozdrawiam goraco Sharlotka Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 08:00 Adhamah napisał: > Podejrzana sprawa... Jestem ) Komputer pobija dziś rekordy: uruchamiał się prawie 70 minut Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 08:26 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Podejrzana sprawa... > > Jestem ) Fajnie > Komputer pobija dziś rekordy: uruchamiał się prawie 70 minut Pewnie sporo nerów Cię to kosztowało. Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 23:13 Adhamah napisał: > Fajnie Fa-aj-nie! > > Komputer pobija dziś rekordy: uruchamiał się prawie 70 minut > > Pewnie sporo nerów Cię to kosztowało. Żebyś wiedział ile... Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 19.08.04, 09:08 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Fajnie > > Fa-aj-nie! > > > > Komputer pobija dziś rekordy: uruchamiał się prawie 70 minut > > > > Pewnie sporo nerów Cię to kosztowało. > > Żebyś wiedział ile... Być może zachowywałeś się jak narkoman na głodzie. Przynajmniej ja tak mam gdy z netem lub kompem jest coś nie tak Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:00 Rozumiem że wszyscy oglądali Otylię, ale medal już dostała, więc gdzie jesteście? Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:21 czarna33 napisała: > Jak nic poszli swiętować Szkoda, że nas nie zabrali Odpowiedz Link
czarna33 Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:29 Czyli my są te plączące,pląsajace niedobitki? Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:44 samotny_marco napisał: > placzace na plasy sil brak. -- nie płacz marco, powiedz coś o swojej samotności... -- marco the seaman Odpowiedz Link
samotny_marco Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:54 ani mysle plakac to z goraca sil brak jestem rozpalony marco Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:51 czarna33 napisała: > Czyli my są te plączące,pląsajace niedobitki? -- witaj czarna33, chętnie pląsać będę z Tobą bo samotny_marco opadł z sił... Odpowiedz Link
czarna33 Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 20:57 No to ognista rumba,samba i takie tam Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 21:01 czarna33 napisała: > No to ognista rumba,samba i takie tam -- spokojna salsa nie wystarczy...? Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 21:06 marcotills napisał: > czarna33 napisała: > > > No to ognista rumba,samba i takie tam > -- > spokojna salsa nie wystarczy...? -- dość długo się otwiera ale jest przezabawna...)) www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm > > Odpowiedz Link
czarna33 Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 21:12 Cudne to jest ))Już to kiedys widziałam i się zachwyciłam Hipciem Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 21:15 czarna33 napisała: > Cudne to jest ))Już to kiedys widziałam i się zachwyciłam Hipciem -- a ja uwielbiam pieska i uczę się od niego tych zajebistych, tanecznych ruchów Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? 18.08.04, 21:27 czy pływasz w akwarium z grubymi, leniwymi babami...? Odpowiedz Link
marcotills Re: Nikogo na SSO nie ma? :(((((((((((( 18.08.04, 21:54 marcotills napisał: > czy pływasz w akwarium z grubymi, leniwymi babami...? -- to było pytanie do czarnej33, która "po angielsku" opuściła SSO... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nikogo na SSO nie ma? 20.08.04, 19:47 sloggi napisał: > Puściuteńko ja jestem ) czytam Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nikogo na SSO nie ma? 20.08.04, 19:53 samotny_marco napisał: > ja tez zagladam. no prosze czyli ktos jest... ) w 3city leje.. ale zaraz zacznie sie festiwal w sopot Odpowiedz Link
samotny_marco Re: Nikogo na SSO nie ma? 20.08.04, 19:56 zaczne nasluchiwac jednym uchem. Odpowiedz Link
sharlotka Re: Nikogo na SSO nie ma? 20.08.04, 19:58 dzis ponoc ma byc fajny koncert... kupmela miala dla mnie bilet, ale mam prace w domu, musze siedziec... szkoda.. tez bede nasluchiwac Odpowiedz Link
sloggi Sharlotko :))))))))))))) 20.08.04, 20:02 Bardzo, bardzo się cieszę, że jesteś ))) Odpowiedz Link
sharlotka Re: Sharlotko :))))))))))))) 20.08.04, 20:04 sloggi napisał: > Bardzo, bardzo się cieszę, że jesteś ))) o rany Sloggi jak milo, ze mnie pamietasz...!!! niesmialo probuje wkupic sie w laski.. czytam sobie, delikatnie skrobiac. Odpowiedz Link
sloggi Re: Sharlotko :))))))))))))) 20.08.04, 20:08 Pewnych ludzi się nie zapomina, a na tym forum jesteś zawsze miło widziana. Liczymy na realcje z Sopot, pisz co usłyszysz )))) Odpowiedz Link
sharlotka Re: Sharlotko :))))))))))))) 20.08.04, 20:11 sloggi napisał: > Pewnych ludzi się nie zapomina, a na tym forum jesteś zawsze miło widziana. > Liczymy na realcje z Sopot, pisz co usłyszysz )))) Ja tez caly czas Was pamietam- nie zapomnialam, nie mialam mozliwosci pisac, teraz tez tylko zostaje wieczor i to nie kazdy. Wybieram sie we wrzesniu do stolicy na kilka dni... Odpowiedz Link
sharlotka Re: Sharlotko :))))))))))))) 20.08.04, 20:15 wlasnie ewelina flinta spiewa dziwny jest ten swiat niemena... ladnie jej to wychodzi... ladna scenografia Odpowiedz Link
sloggi Re: Sharlotko :))))))))))))) 20.08.04, 20:27 Mimo wszystko dobrze, ze p. Czesław tego nie słyszy. Odpowiedz Link
sharlotka Re: marco :-) 20.08.04, 20:35 steczkowska nie dorasta do piet Kajah.... a to niestety byla steczkowska Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.08.04, 09:25 adhamah napisał: > jest tu ktoś? > > Źle się dzieje, bo zaczynam rozmawiać sam ze sobą. Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.08.04, 10:06 wgfc napisał: > Ja jestem No wreszcie. Ile można czekać? Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.08.04, 11:04 Adhamah napisał: > > Ja jestem > > No wreszcie. Ile można czekać? A Ciebie też wczoraj nie było! Skąd miałem wiedzieć, że mam czekać do 01:45? Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.08.04, 20:45 In Grid mi pasowała, bardzo udany wystep. Teraz Rayan - ale totalny plastik. Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.08.04, 20:58 sloggi napisał: > In Grid mi pasowała, bardzo udany wystep. > Teraz Rayan - ale totalny plastik. A to InGrid już była? A tak chciałem zobaczyć Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 21.08.04, 21:02 InGrid nauczyła się zapowiadania swoich piosenek i nawet rozmawiała z Kamelem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 22.08.04, 23:09 wgfc napisał: > A właśnie, że nie sam, bo jestem Siadaj i opowiadaj co słychać Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 22.08.04, 23:34 Adhamah napisał: > Siadaj i opowiadaj co słychać Siedzę właśnie i wyszukuję jakieś połączenia lotnicze dla chłopaka koleżanki (taka już moja dola - "informatora" kolejowo-lotniczo-komunikacyjno-itd. ) Dzień był miły - wstałem jak zwykle wcześnie. Włączyłem telewizor i okazało się, że faktycznie jest niedziela ) w dodatku nie było sportu tylko film. O ósmej zadzwonił telefon - kolega kazał mi się ubierać i iść puszczać latawca Po drodze zwinęliśmy jeszcze jedną koleżankę. Po wizycie na lotnisku i puszczaniu latawca (dziś był bardzo dobry wiatr, latawiec pięknie latał) pojechaliśmy na kawę. Po drodze wstapiliśmy jeszcze na cmentarz odwiedzić grób niedawno zmarłego kolegi. Picie kawy się przedłużyło )) Niedawno wróciłem... Odpowiedz Link
adhamah Re: Nikogo na SSO nie ma? 22.08.04, 23:42 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Siadaj i opowiadaj co słychać > > Siedzę właśnie i wyszukuję jakieś połączenia lotnicze dla chłopaka koleżanki > (taka już moja dola - "informatora" kolejowo-lotniczo-komunikacyjno-itd. ) > Dzień był miły - wstałem jak zwykle wcześnie. Włączyłem telewizor i okazało > się, że faktycznie jest niedziela ) w dodatku nie było sportu tylko film. > O ósmej zadzwonił telefon - kolega kazał mi się ubierać i iść puszczać > latawca Po drodze zwinęliśmy jeszcze jedną koleżankę. Po wizycie na lotnisku > > i puszczaniu latawca (dziś był bardzo dobry wiatr, latawiec pięknie latał) > pojechaliśmy na kawę. Po drodze wstapiliśmy jeszcze na cmentarz odwiedzić grób > niedawno zmarłego kolegi. > Picie kawy się przedłużyło )) > Niedawno wróciłem... Miałeś dzień pełen zajęć. Usprawiedliwiam, ale częściowo Twoją, nieobecność w Salonie Odpowiedz Link
wgfc Re: Nikogo na SSO nie ma? 23.08.04, 00:36 Adhamah napisał: > Miałeś dzień pełen zajęć. Usprawiedliwiam, ale częściowo Twoją, nieobecność w > Salonie Dobrze, że usprawiedliwiłeś mi nieobecność Już chciałem nawet dobrowolnie poddać się karze... Odpowiedz Link
sloggi Re: Nikogo na SSO nie ma? 22.08.04, 23:12 Ja też zajrzałem, ale tylko na chwilę. Odpowiedz Link