czarna33 02.11.03, 06:36 Chyba mnie porąbało,żeby tak wcześnie wstać w niedzielę Ale witam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 07:19 Witaj Cz.Jest nas dwoje, a ja zawsze jestem taki porąbany Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 07:31 Zawsze sobie obiecuję,że się wyśpie w niedzielę.No to sobie pospałam) Odpowiedz Link
brookie Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 08:04 Ja wlasnie weszlam. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
geograf Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 08:53 mnie wysypianie się w weekendy zdecydowanie nie wychodzi-niestety:/-pomimo,że czekam na nie z utęsknieniem jakie plany na dzisiaj? niestety deszcz-przynajmniej u mnie-pokrzyżował chyba większości plany Zaduszkowe... Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 09:07 U mnie ładnie,deszczu zero,cieplutko nawet.Przebimbam całą niedzielę.A co? Odpowiedz Link
geograf Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 09:15 Pierwsza sprawa-Cz. czemu nie odpisujesz bezpośrednio na dany post,tylko do pierwszego postu w wątku? Druga-gdzie mieszkasz?? trzecia-ja?też nic nie robię..cały dzień w domu...na szczęście nie mam dzisiaj rodzinnych spotkań,bo już wczoraj wystarczająco się obżarłem Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 09:22 1.Staram sie odpisywac na odpowoiedni post 2.Lublin 3.Nawet jesc mi się nie chce.Wczoraj tez mnie nakarmili...Aż za bardzo... Odpowiedz Link
very_famous Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 02.11.03, 12:10 Dzień dobry. Czy Wy tak wcześnie zawsze wstajecie w niedzielę???? Kompleksów niepotrzebnych się nabawię, bo ja śpioch przeokrutny jestem. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Sobotnio-Niedzielne Dzień Dobry:) 29.11.03, 08:19 jackussi napisał: > )) I do pracy ) Odpowiedz Link
jackussi Re: Sobotnio-Niedzielne Dzień Dobry:) 29.11.03, 08:35 Ja mam dzisiaj wolne .A ty czarna - nie idź do pracy jk ) Odpowiedz Link
geograf Re: Sobotnio-Niedzielne Dzień Dobry:) 29.11.03, 10:16 i poszli chyba do pracy,bo nikogo na Forum nie ma... Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 30.11.03, 07:48 Dzien Dobry.Gdzie sie leczy takie wczesne wstawanie? Odpowiedz Link
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 30.11.03, 09:32 A teraz idę z pieskiem pobiegać )jk Odpowiedz Link
geograf Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 30.11.03, 11:50 a ja juz miałem spacer...nawet ciepło. pozdrawiam,miłego. Odpowiedz Link
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 28.03.04, 06:03 6:00, popaprało mnie czy co? Ale przecież to 7:00 i nie jest aż tak wcześnie. Odpowiedz Link
koszysta Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 28.03.04, 07:30 Masz rację, letni czy nie ale czas ucieka. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 28.03.04, 08:01 Dzień DobryTo w końcu któa godzina?? Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 28.03.04, 10:06 czarna33 napisała: > Dzień DobryTo w końcu któa godzina?? Dzień Dobry U mnie 10:05 Odpowiedz Link
wgfc Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 28.03.04, 12:19 Adhamah napisał: > > Dzień DobryTo w końcu któa godzina?? > Dzień Dobry U mnie 10:05 Dzień dobry, u mnie 12:19. Odpowiedz Link
olga55 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 28.03.04, 20:49 Nie drzaźnijcie mnie!!!Ja wstałam o 5 50 nowego czasu.Wrrrrr.Nie, nie, nie jestem pracownikiem MZK.Łojezu ale mi sie spać chce, zaraz spadam, tym bardziej, że krwiożerczo nastawiony monż już chce mnie wywalić sprzed kompa. On to niby ma jakąś pracę do zrobienia chłe,chłe,ale co tam,luli, jutro ukochana pracka!!! Odpowiedz Link
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 04.04.04, 06:11 olga55 napisał(a): > Nie drzaźnijcie mnie!!!Ja wstałam o 5 50 nowego czasu. Ja dzisiaj obudziłem się o godz 3:30.JAk spać? poradźcie? > Wrrrrr.Nie, nie, nie > jestem pracownikiem MZK. A może warto zatrudnić się na jakąś 1/8 etatu, zwsze to jakieś pieniądze > Łojezu ale mi sie spać chce, zaraz spadam, tym > bardziej, że krwiożerczo nastawiony monż już chce mnie wywalić sprzed kompa. > On to niby ma jakąś pracę do zrobienia chłe,chłe,ale co tam,luli, jutro > ukochana pracka!!! Ale niedzielnie witam.Gdyby nie to ranne wstawanie to wcale bym tu nie zajrzał Odpowiedz Link
wgfc Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 04.04.04, 06:35 Dzień dobry! Jackussi napisał: > Ja dzisiaj obudziłem się o godz 3:30.JAk spać? poradźcie? A może pij mleko na dobranoc ? Nie, chyba raczej pozostaje Ci liczyć barany... Newsweek Polska, nr 11/04, str. 8. Nie trzeba już szpikować się lekami, by zasnąć. Wystarczy wieczorem wypić szklankę mleka - ale specjalnego. Night Time Milk (mleko na noc), które właśnie trafiło do brytyjskich sklepów, pochodzi od krów dojonych przed świtem. Dzięki temu zawiera dwa razy tyle melatoniny co zwykłe mleko. Melatonina to hormon, którego poziom podnosi się, kiedy zapada zmierzch, i powoduje, że stajemy się senni. Night Time Milk ma sprawić, że w kilka tygodni znikną problemy z zasypianiem. - Nasz produkt jest całkowicie naturalny - mówi "Peryskopowi" Michael Hind, kierownik marketingu Night Time Milk. Za 750-ml karton Brytyjczycy bez wahania płacą w przeliczeniu prawie 7 zł. Firma nie planuje eksportu do Polski. Pozostaje nam liczyć barany. O co u nas nietrudno. Paweł Szaniawski Odpowiedz Link
sloggi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 03.05.04, 12:35 Dzizas - w domach Wam spac nie dają???? Przecież ja o 8-ej z kreskami to śniłem któryś tam sen. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 03.05.04, 08:45 Poniedziałek..a jak niedzieleI takie poniedziałki to ja lubię Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 03.05.04, 08:50 czarna33 napisała: > Poniedziałek..a jak niedzieleI takie poniedziałki to ja lubię Fakt! Poniedziałek! Chyba jeszcze spałem jak tamto pisałem Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 03.05.04, 08:58 Własnie nie..I to mnie zaczyna martwić.Stara się jakaś chyba robie ... Odpowiedz Link
to.ya Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 03.05.04, 12:41 czarna33 napisała: > Stara się jakaś chyba robie ... Ty znowu swoje???????????!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!!!!!!!!! )) A propos wczesnego wstawania: jak to na urlop przystało dzień w dzień wstaję bądź to około 7ej rano, bądź około... 4tej ... rano... ))))))))) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 09.05.04, 10:28 ...witam wszystkich. A u nas (w kujawsko-pomorskim) leje, leje, leje...a ja jeszcze śniadanka nie zjadłem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 16.05.04, 08:51 Dzień Dobry w ten pochmurny dzień! Odpowiedz Link
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 16.05.04, 08:53 Witaj ad.Dzieki za zaoferoowanie spania.jednak zawsze lepiej spac w domu ) Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 16.05.04, 08:59 jackussi napisał: > Witaj ad.Dzieki za zaoferoowanie spania.jednak zawsze lepiej spac w domu ) Nie ma za co! Racja, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 23.05.04, 06:34 Witam w słoneczny, niedzielny poranek! Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 23.05.04, 11:15 witam, witam Ja juz od 5 rano nie spię! Statek odpływał i musiałam biec na stocznię by go "pożegnać".... napić się herbaty lub kawy z kolezanką , która notabene nim płynie (jako obsługa) do Elbląga. Nie bez kozery piszę "napić się kawy czy herbaty" bo względem ostatnich wymogów szefa(na piśnie podpis swój dziewczęta składac musiały)napoje gorące typu kawa i herbata mogą być spożyte przed pracą. W trakcie pracy picie tych napojóe jest zabronione!!! A uchylanie się od decyzji jest równoznaczne ze zwolnieniem !!! Debilizm - wiem. Rejs trwa 11 godz. Odpowiedz Link
ashek Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 23.05.04, 12:11 witam w szaro-bure niedzielne popoludnie Odpowiedz Link
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 30.05.04, 07:21 Witaj_cie Czarna i inni. Noo... czarna wróciłaś do formy ranny ptaszku Odpowiedz Link
natan Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 30.05.04, 09:07 Ja tez chcialbym Wam powiedziec: dzien dobry! To moje pierwsze przywitanie w tym salonie. I równiez w niedziele Odpowiedz Link
wgfc Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 06.06.04, 08:04 Dzień dobry! Witam po wyjątkowo długim śnie. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 06.06.04, 08:35 Dzień Dobry.Ależ u mnie piękny dzień)) Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 06.06.04, 15:13 sloggi napisał: > Dzień dobry i niedospany. Dzień Dobry! Dopiero wstałeś?! Odpowiedz Link
sloggi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 06.06.04, 15:22 Tak jest - przespałem połowę takiego fantastycznego dnia Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 06.06.04, 15:36 sloggi napisał: > Tak jest - przespałem połowę takiego fantastycznego dnia Czemu ? wypocząłeś sobie porządnie. Też tak będę miał, już niedługo Odpowiedz Link
jackussi Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 10.06.04, 06:40 dzisiaj to czwartkowe dzień dobry ) Odpowiedz Link
adhamah Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 10.06.04, 07:53 jackussi napisał: > dzisiaj to czwartkowe dzień dobry ) Dzień Dobry! Odpowiedz Link
bettyy Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 06.06.04, 15:18 Dzień dobry wszystkim śpiochom i porannym ptaszkom :o))))) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 10.06.04, 09:28 No to pospałamDzień dobry wszystkim. Odpowiedz Link
wgfc Re: Niedzielne Dzień Dobry:) 10.06.04, 10:26 Witam nidzielnie w ten czwartkowy poranek. Dzień dobry! Odpowiedz Link
czarna33 Re: sobotnie 12.06.04, 08:45 Aż się wystraszyłam,że dziś niedziela. Jack,potrafisz człowieka zmylić Odpowiedz Link
jackussi Re: sobotnie 13.06.04, 06:42 czarna33 napisała: > Aż się wystraszyłam,że dziś niedziela. > Jack,potrafisz człowieka zmylić Dzisaj Czarna nie bój się> Dzisiaj jest naprawdę Niedziela )) Odpowiedz Link
sloggi Re: niedzielne 13.06.04, 10:42 Dzień dobry. Zapomomniałem wyłączyć telefonu i już jakaś cholera usiłowała sie dodzwonić. Cholerą okazał się Pawełek - i w efekcie padnę na ryj, bo spałem 6 godzin. Odpowiedz Link
wgfc Re: niedzielne 13.06.04, 10:51 Sloggi napisał: > w efekcie padnę na ryj, bo spałem 6 godzin. Da się przeżyć Odpowiedz Link
adhamah Re: niedzielne 13.06.04, 11:17 sloggi napisał: > Dzień dobry. > Zapomomniałem wyłączyć telefonu i już jakaś cholera usiłowała sie dodzwonić. > Cholerą okazał się Pawełek - i w efekcie padnę na ryj, bo spałem 6 godzin. A może Pawełkowi sam telefon dzwonił. Tak się zdarza Sześć godzin to wystarczające minimum Odpowiedz Link
sloggi Re: niedzielne 13.06.04, 11:35 Pawełka uwielbiam, ale pobudki w jego wykonaniu mnie powalają. Dzis wymyślił, żebym pomógł mu wymyśleć hasło reklamowe. Odpowiedz Link
jackussi Re: niedzielne 20.06.04, 07:42 Dzieńdoberek.Super deszcz mamy krople bębnią dziś po szybie pada pada deszcz wróblel skulił sie na przyzbie i on moknie też Odpowiedz Link