sloggi 03.12.03, 10:29 Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremy27 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 10:34 myslę, że to nie kwestia płci w zadnym razie...skąd taki pogląd niby? podejrzewam, że każdy niekochany chciałby poczuc się kochany, niezależnie od płci...może po prostu kobiety potrafią bardziej otwarcie to wyrazić... Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 10:34 Czasem odnosze takie wrazenie, ze mialbym ochote zadac zupelnie odwrotne pytanie... Na szczescie tylko czasem Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko faceci marzą o miłości? 03.12.03, 10:39 creamy napisał: > Czasem odnosze takie wrazenie, ze mialbym ochote zadac zupelnie odwrotne > pytanie... > Na szczescie tylko czasem A zatem pytamy przeciwnie wprost. Czy tylko faceci marzą o miłości? Odpowiedz Link
frunze Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 10:38 Myślę, ze i mężczyźni i kobiety marzą o miłości, tylko dziewczyny potrafią cały czas o tym gadać, dlatego wydaje się, ze marzą bardziej. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 10:52 W zasadzie to jeremy juz ujal, ze od plci to niezalezne... Moznaby sie zastanowic jeszcze jak sie maja do siebie: gadanie - marzenie - rzeczywistos (ta, ktora kazdy sam sobie ksztaltuje). Czesto zauwazam rozbieznosci w tym co sie mowi a robi (a co tu jeszcze mowic o czesto skrywanych marzeniach) Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 10:54 A czy Ty marzysz o miłości? Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 12:42 Nie, bo mam... Tak, bo chce i wierze w jej rozwoj... nie mylac pojec Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 12:45 A zatem możesz powiedzieć, że marzenia się spełniają - to piękne. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 12:48 zycie jest piekne. Niby komunal ale jakze prawdziwy... Zgodzisz sie? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 12:55 Życie bywa piękne dokąd go sobie nie zniszczymy, ale piękno jest osiągalne. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:19 "odbudowywalne" tez. Tak dlugo jak wiary i checi starczy. Pomimo tego wszystkiego czego nigdy naprawic sie nie da. Gorzka, ale jednak: czekolada.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:26 Prawdziwe uczucie przetrwa wszystko, to prawda. A co do czekolady, to dziś idąc z pracy kupię taką z okienkiem i całą zjem. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:34 nie zjadaj sam calej. Z kims bedzie przyjemniej...... smaczengo... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:37 Mówisz.....to kupię drugą i wyślę. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:39 sloggi napisał: > Mówisz.....to kupię drugą i wyślę. A moze ciasteczko?????? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:50 gacus2 napisał: > sloggi napisał: > > > Mówisz.....to kupię drugą i wyślę. > > A moze ciasteczko?????? > Mam zjeść - OK, ale nie będziesz buczał? > Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:57 tylko nie papieskie.... bo latwo przeslodzic. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 13:59 Jakieś Jeżyki mi sie zamajaczyły w oddali. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:02 sloggi napisał: > Jakieś Jeżyki mi sie zamajaczyły w oddali. Czekoladowe wolisz, czy kremowe? A może rurkę???? Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:03 a moze jednak nostalgiczny powrot do "ciastka z dziurka" ? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:04 creamy napisał: > a moze jednak nostalgiczny powrot do "ciastka z dziurka" ? No Sloggi Wybieraj: czekoladowe albo z dziurka..... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:09 Czekoladowe (a dupa rośnie). Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:11 a podobnie nostalgiczne "mulatki"? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:22 Serca w czekoladzie, takie duże pakowane po 5 sztuk w folię. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:28 produkty Kopernika... najgorzej wspominam Katarzynki. Bez czekolady. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:30 A ja je bardzo lubiłem, ale znikły z rynku. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:41 trauma wziela sie w wyniku prob traktowania katarzynek jak herbatnikow. Maczane - zamienialy herbate w bagienko, wcale nie fajne... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:47 dobre bagienko nie jest złe a ja o miłości nie marzę bo to nie ma sensu Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:52 O zadnej miłości? Nawet takiej malutkiej? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:56 nawet o malutkiej bo lepiej się miło rozczarować niż marzyć całe życie i umrzeć zawiedzionym Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:58 Pięknie to napisałaś - zupełnie jak Barbara Cartland. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:01 Za taki komplement bym zabiła. Doti, gryź, kop i zęby wyrywaj ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:03 kolczatka napisała: > Za taki komplement bym zabiła. Doti, gryź, kop i zęby wyrywaj ) A skąd Ty Kolczata wiesz kto to ta Cartland? Podczytuje się, coooooooooooooooooooooo? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:09 Kolczatka zaczytuje się tymi wspaniałościami po nocach, hihi A moją wypowiedź wpisze sobie do cennych myśli, jak wykituję to możecie sobie wziąć i sprzedać na aukcji, będą warte kupe kasy Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:13 A za tą kasę będę musiał polecieć do Alanyi rozsypać zawartość tego wazonu w który Cię wsypią - i po forsie. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:11 Oczywiście, podstawowa lektura mojego wczesnego dzieciństwa, bardzo wczesnego. A Ty skąd wiesz, kto to zacz? Pewnie z tej wiedzy wziął Ci się taki pensjonarski wątek Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:12 cholera jasna! z tego wynika, że tylko ja nie wiem kto to jest a ktoś podobno miał zagęszczać ruchy??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:15 dorota.28 napisała: > cholera jasna! z tego wynika, że tylko ja nie wiem kto to jest > a ktoś podobno miał zagęszczać ruchy??? Pisarka i to wybitna, powinnaś przeczytać jej wszystkie utwory. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:17 pierwsze primo: za tą kasę to oblecisz 5 razy świat własnym samolotem drugie primo: a drugiego syna nie ma? i na koniec trzecie: pewnie garmażeryjna blondyna, stara jak świat, ale przy forsie? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:20 Najmłodsza to ona nie jest, aż taki pasztet też nie - bo one w Juesej mają kilo gramowy makijaż na ryjku, a o reszcie dzieci danych brak. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:24 ciekawość ma została zaspokojona Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:26 dorota.28 napisała: > ciekawość ma została zaspokojona Ciekawość pewnie i tak, ciekawe co z resztą PPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:27 sloggi napisał: > dorota.28 napisała: > > > ciekawość ma została zaspokojona > > Ciekawość pewnie i tak, ciekawe co z resztą PPPPPPPPPPPPPPPPP NICO!!!!! braki w innych zaspokojeniach nawet najeść się nie mogę jak bóg przykazał... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:41 A kto Ci zabrania Kochanie Ty moje? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:14 Ona ma syna, który gra do tej samej bramki co ja Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:48 Zawsze mi mówiono, że ciastka moczą w herbacie tylko bezzębni staruszkowie. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:17 niektorzy wczesniej sie dowiaduja, ze mozna inaczej... zreszta ja nigdy nie wierze w to co mowia, dopoki sam nie sprawdze. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:23 creamy napisał: > niektorzy wczesniej sie dowiaduja, ze mozna inaczej... > zreszta ja nigdy nie wierze w to co mowia, dopoki sam nie sprawdze. Zdecydowanie wolę bez zbędnego nawilżania. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:26 czyli jednak testy byly? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:28 creamy napisał: > czyli jednak testy byly? Z paluszkami słonymi. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:34 karkolomne, zeby nie powiedziec paluszkolomne doswiadczenia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:37 creamy napisał: > karkolomne, zeby nie powiedziec paluszkolomne doswiadczenia. Wygląd to miało koszmarny. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:42 znam... wymiekly paluszek... co tu wiecej mowic Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:43 creamy napisał: > znam... wymiekly paluszek... co tu wiecej mowic Mak opada, sól się uwadnia - bleeee Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:19 jacy starcy, jacy starcy...wypraszam sobie!!!!ja moczę ciasteczka w herbacie czasami - zwłaszcza takie twarde z przyprawami korzennymi w kształcie aniołków;- )... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:25 jeremy27 napisał: > jacy starcy, jacy starcy...wypraszam sobie!!!!ja moczę ciasteczka w herbacie > czasami - zwłaszcza takie twarde z przyprawami korzennymi w kształcie aniołków... O żesz w mordę, moczących się aniołków to chyba nie jadłbym, ale o gustach się ponoć nie dyskutuje. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki 03.12.03, 15:29 no w mleku tez pyszne, ale tu juz nie korzenne - obstawaim za maslanymi! fakt! Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:30 jeremy27 napisał: > no w mleku tez pyszne, ale tu juz nie korzenne - obstawaim za maslanymi! > fakt! Korzenne z Ikei - imbirowe? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:32 > Korzenne z Ikei - imbirowe? mam na nie przepis, ojoj, dobre są Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:35 dorota.28 napisała: > > Korzenne z Ikei - imbirowe? > mam na nie przepis, ojoj, dobre są > > Nie mlaskaj jak wieśniaczka tylko podaj przepis. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:38 tak zgłowy czyli z niczego? nie ma bata jutro na kulinarny wrzucę wychodzą twarde jak nic i pyszne Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:39 dorota.28 napisała: > tak zgłowy czyli z niczego? nie ma bata > jutro na kulinarny wrzucę > wychodzą twarde jak nic i pyszne Są rzeczy które lubie tylko twarde, zatem czekam na przepis. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:41 sloggi napisał: Są rzeczy które lubie tylko twarde, zatem czekam na przepis. przypomniała mi się ćwicząca baletnica, hihi Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:45 dorota.28 napisała: > sloggi napisał: > > Są rzeczy które lubie tylko twarde, zatem czekam na przepis. > przypomniała mi się ćwicząca baletnica, hihi > Dokładnie ))))))))))))))))))) A przeginać to ja się umiem - o ile tylko chcę, może jak do tych ciasteczek będzie płynny owoc ))))))))))))))) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:48 będziesz je piekł??? ja będę za tydzień nawpieprzam się znowu takich gorących, a tyłek rośnie i co mi po misiach jak mnie mój misio nie będzie chciał z takim tyłkiem??? Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:50 dorota.28 napisała: > będziesz je piekł??? > ja będę za tydzień Gdzie będziesz za tydzień??? > nawpieprzam się znowu takich gorących, a tyłek rośnie > i co mi po misiach jak mnie mój misio nie będzie chciał z takim tyłkiem??? Jak koneser to weźmie Cię nawet z powiększonym odwłokiem. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:51 za tydzień będę piekła w moim mieszkaniu z niego taki koneser jak z koziej d... rajzentasze Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:54 dorota.28 napisała: > za tydzień będę piekła w moim mieszkaniu To miło, że mnie zapraszasz, ale będę uchwytny dopiero w piątek - poczekasz do piątku? > z niego taki koneser jak z koziej d... rajzentasze To jego strata, Rubens może za 30 kilo byłby zachwycony. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:55 w sobotę ale za to mi plafon zdejmiesz a potem włożysz, raczej założysz, zamontujesz, jak wolisz Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:58 dorota.28 napisała: > w sobotę > ale za to mi plafon zdejmiesz > a potem włożysz, raczej założysz, zamontujesz, jak wolisz Od dawna mam ochotę to zdjąć, jak wyjmiemy te muchy to mozna będzie pohodować pająki. Zamontuję też - mam wprawę. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 16:02 no to fajnie ale zróbmy to zaraz na początku - potem mogą byc problemy, jak się człowiek tego mleka z misiem, aniołkiem i miodem opije))) Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 16:04 dorota.28 napisała: > no to fajnie > ale zróbmy to zaraz na początku - potem mogą byc problemy, jak się człowiek > tego mleka z misiem, aniołkiem i miodem opije))) Ale mogę wcześniej zdjąć kurtkę? Super. To jest na spprężynach, to narzędzi brać nie będę. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 16:06 Ale mogę wcześniej zdjąć kurtkę? takiej wersji nie przewiduję Super. To jest na spprężynach, to narzędzi brać nie będę. a masz takowe??? nie podejrzewałam Cię o to Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 16:07 Jakieś poza cążkami i pilniczkiem do paznokietów znalazłyby się. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki 03.12.03, 15:34 z IKEI tyż...ale w Auchan sa takie aniołki - firmy na LEIBNZ...cos takiego w każdym razie...uwielbiam...ja, herbatniki korzenne i herbatka...coż więcej trzeba...nie ma jak takie drobne przyjemności. Odpowiedz Link
creamy Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:36 niby nie trzeba, ale kropla rumu w herbatce... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:38 no tak jeszcze rum w herbatce i fotelik, pled, nastrojowa muzyka...i pózniej biegiem na siłownię!!! Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:40 jeremy27 napisał: > no tak jeszcze rum w herbatce i fotelik, pled, nastrojowa muzyka...i pózniej > biegiem na siłownię!!! > po takim zestawie na siłownię??? oszaleałeś? samemu z siebie się katować? o nie!!! Odpowiedz Link
sloggi Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:42 dorota.28 napisała: > jeremy27 napisał: > > > no tak jeszcze rum w herbatce i fotelik, pled, nastrojowa muzyka...i pózni > ej > > biegiem na siłownię!!! > > po takim zestawie na siłownię??? oszaleałeś? samemu z siebie się katować? > o > nie!!! > Proponuję wypić więcej i poleżeć patrząc w piękne wzory na suficie. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:43 no dobra niech bedzie to nastepnego dnia po pracy (a póżniej powtórka)...ciepły pled mnie przekonał zeby pod nim zostać Odpowiedz Link
sloggi Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:46 jeremy27 napisał: > no dobra niech bedzie to nastepnego dnia po pracy (a póżniej powtórka)...ciepły pled mnie przekonał zeby pod nim zostać Proponuję Ci współpodpledownika. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:49 ktoż to...?...ja się pledem dzielic nie umiem...musze się zawinąc jak w kokon Odpowiedz Link
sloggi Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:52 jeremy27 napisał: > ktoż to...?...ja się pledem dzielic nie umiem...musze się zawinąc jak w kokon Rasowy egoista, zawsze można zawinąć się we 2-ch. Odpowiedz Link
sloggi Re: Coz wiecej trzeba? 03.12.03, 15:40 jeremy27 napisał: > no tak jeszcze rum w herbatce i fotelik, pled, nastrojowa muzyka...i pózniej > biegiem na siłownię!!! > Nie biegiem tylko slalomem )))))))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:38 jeremy27 napisał: > z IKEI tyż...ale w Auchan sa takie aniołki - firmy na LEIBNZ...cos takiego w > każdym razie...uwielbiam...ja, herbatniki korzenne i herbatka...coż więcej > trzeba...nie ma jak takie drobne przyjemności. Zabrzmiało jak reklama domu spokojnej starości. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki 03.12.03, 15:46 juz powoli szukam sobie tam miejsca...podejrzewam, ze prowadząc taki tryb zycia szybciutko się zaaklimatyzuję)) Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:48 jeremy27 napisał: > juz powoli szukam sobie tam miejsca...podejrzewam, ze prowadząc taki tryb zycia szybciutko się zaaklimatyzuję)) Wspólne dyskusje o wypróżnieniach i mruganie okiem do spikera w TV? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki 03.12.03, 16:01 jaaaasne...i jeszcze zaprenumeruje Z ZYCIA WZIĘTE i będę się podniecał MODA NA SUKCES...a i o chorobach sobie podyskutuję...tak, tak...czas zaklepac miejscówę. Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:03 jeremy27 napisał: > jaaaasne...i jeszcze zaprenumeruje Z ZYCIA WZIĘTE i będę się podniecał MODA NA SUKCES...a i o chorobach sobie podyskutuję...tak, tak...czas zaklepac miejscówę. O "Z życia wzięte" to możesz już teraz porozmawiać na salonie z Doti28. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:03 sloggi napisał: > jeremy27 napisał: > > > jaaaasne...i jeszcze zaprenumeruje Z ZYCIA WZIĘTE i będę się podniecał MOD > A > NA SUKCES...a i o chorobach sobie podyskutuję...tak, tak...czas zaklepac > miejscówę. > > O "Z życia wzięte" to możesz już teraz porozmawiać na salonie z Doti28. ja tylko życie na gorąco czytuję Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:05 dorota.28 napisała: > ja tylko życie na gorąco czytuję > Myślę, że dla J. obie te lektury są jak instrukcja obsługi promu kosmicznego SOJUZ w warunkach kuchennych. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:07 no to jak tam...wiadomo juz kto księżną Diane tak urządził? Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:09 jeremy27 napisał: > no to jak tam...wiadomo juz kto księżną Diane tak urządził? Na wstępie komisja śledcza pod kierownictwem Endrju Leppera ustaliła, że dla dobra śledztwa BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:11 ja od początku wiedziałem, że w tym samochodzie musial byc Leszek B....całe te zło swiata to przez niego...biedna Diana...dobrze że ŻYCIE NA GORĄCO dokopalo sie do prawdy... Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:12 jeremy27 napisał: > ja od początku wiedziałem, że w tym samochodzie musial byc Leszek B....całe te zło swiata to przez niego...biedna Diana...dobrze że ŻYCIE NA GORĄCO dokopalo sie do prawdy... Doti jest na bieżąco. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:15 Doti jest na bieżąco. Ano jestem, wczoraj się doczytałam tego i owego. sie panie dzieje na świecie Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:16 dorota.28 napisała: > Doti jest na bieżąco. > Ano jestem, wczoraj się doczytałam tego i owego. > sie panie dzieje na świecie > Ale spać mogłaś? ps. przerobił się ten Husajn na Begerową czy odwrotnie? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:16 no to kto teraz z kim po łóżku się przewraca? Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:19 jeremy27 napisał: > no to kto teraz z kim po łóżku się przewraca? Podobno trójkąty już nie są modne. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:22 o kurcze...a ja własnie miałem zgłebic temat...dobrze że mnie uprzedziłes...musze odwołac dzisiejszy trójkąt...cholerka... Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:27 jeremy27 napisał: > o kurcze...a ja własnie miałem zgłebic temat...dobrze że mnie > uprzedziłes...musze odwołac dzisiejszy trójkąt...cholerka... Zaproś + 1 i dalej będziesz "izzy". Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:30 rzuce monetą, bo zdecydowac się nie mogę... Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:31 jeremy27 napisał: > rzuce monetą, bo zdecydowac się nie mogę... Rzucisz i nie znajdziesz, rzuć kostką Rubika. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:21 jeremy27 napisał: > no to kto teraz z kim po łóżku się przewraca? czy to koniecznie trzeba po łóżku? nnie wczytywałam się w takie bezeceństwa bo dziecko na kolanach miałam))) jedyne co to wiem, że książe k. to homo jest na 100% oraz, że mattylda nawiedziła z mężem polske i ten mąż w lublinie piwa palm się napił Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:27 No to polęce po palm dzisiaj ...poczuję się książęco...jak to człwoiek nic o świecie nie wie...dzięki Doti...no i ten Karol...patrz panie co z chłopiny wylazło...zle się dzieje, oj żle... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:29 jeremy27 napisał: > No to polęce po palm dzisiaj ...poczuję się książęco...jak to człwoiek nic o > świecie nie wie...dzięki Doti...no i ten Karol...patrz panie co z chłopiny > wylazło...zle się dzieje, oj żle... ale to jakieś nienormalne jest, żeby facet z facetem?!?! wyobrażacie to sbie?? bo ja nie ;P Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:33 Dwa chłopy ze sobą, no co Ty, to nie po Bozemu. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:34 sloggi napisał: > Dwa chłopy ze sobą, no co Ty, to nie po Bozemu. a fe!!! Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:34 przecie to niemoralne i nienormalne...bo jak oni tam ten tego właśnie...ja tego nie wiem i wiedziec nie chce...był taki wątek kiedyś w KLANIE o tych ten tego, ale całe szczęscie się skończył, musiałem oczy zakrywac i głos wyciszać...nie powinni tego pokazywac...wypaczac tak psychike telewidzom...nieprzyzwoite to!!! > Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:36 moja Babcia twierdziła, że to wyleczalne jest jak grypa, bo Jeff czy jakiś tam inny z Dynastii, to był homo a potem się wyleczył i nawet dziecko miał!!! O! i to z całkiem ładną babką! więc jak Babcia tak mówi, a wie o tym z filmu to musi być to prawda Odpowiedz Link
jeremy27 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:42 tak, tak babacia racje ma - to chroba tak jak grypa...jak moi rodzice mówią ludziom z nudów i pieniędzy głupot się zachciewa...gdyby był biedny i pracował po 12 godzin w fabryce to za kieckami by latał a nie za chłopami odwracał...fe... ludziom sie w głowach przewraca...niech mi ktos powie, ze nie!! Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:36 Jakby kochali dzieci tak jak Dżekson toby tego nie robili. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:40 święta racja pomodlę się za wszystkie zbłąkane dusze w najbliższą niedzielę Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:42 dorota.28 napisała: > święta racja > pomodlę się za wszystkie zbłąkane dusze w najbliższą niedzielę Leżąc krzyżem. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki - Jeremy i Doti 03.12.03, 16:44 sloggi napisał: > dorota.28 napisała: > > > święta racja > > pomodlę się za wszystkie zbłąkane dusze w najbliższą niedzielę > > Leżąc krzyżem. pod księdzem (ew. na) Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:29 dorota.28 napisała: > moczone są najlepsze > potem są misie w mleku Dzizas, mleko z Misia - brzmi interesująco - ile on ma lat? Odpowiedz Link
dorota.28 Re: aniołki 03.12.03, 15:32 > Dzizas, mleko z Misia - brzmi interesująco - ile on ma lat? wiesz co, cywilizacja wali się w gruzy a Tobie tylko dupy w głowie a mój miś jest już letni, bo 23 marca całe 28 latek będzie miał))) Odpowiedz Link
sloggi Re: aniołki 03.12.03, 15:55 dorota.28 napisała: > > Dzizas, mleko z Misia - brzmi interesująco - ile on ma lat? > > wiesz co, cywilizacja wali się w gruzy a Tobie tylko dupy w głowie > a mój miś jest już letni, bo 23 marca całe 28 latek będzie miał))) > No to jest w sam raz do tego, no - picia mleka. Odpowiedz Link
geograf Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 22:51 jak toz nikły? A Pan pamięta co w wakacje zakupił Pan w sklepie firmowym Kopernika przy Pietrynie? Katarzynki właśnie w liczbie sztuk DWA. Pamiętasz?? Oj...wizyta w Łodzi by sie przydała... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 04.12.03, 10:08 geograf napisał: > jak toz nikły? > A Pan pamięta co w wakacje zakupił Pan w sklepie firmowym Kopernika przy Pietry > nie? > Katarzynki właśnie w liczbie sztuk DWA. > Pamiętasz?? > Oj...wizyta w Łodzi by sie przydała... > Jak tylko przyjadę - w te pędy na Pietrynę do sklepu. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:02 lepsze Jezyki niz pierniki... Odpowiedz Link
gacus2 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:03 creamy napisał: > lepsze Jezyki niz pierniki... I tak najfajniejsze były kocie języczki.... Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:13 gacus2 napisał: > creamy napisał: > > > lepsze Jezyki niz pierniki... > > I tak najfajniejsze były kocie języczki.... > tak, tak... chociaz "paczek donaty" tez kariere robil... no i ta roznorodnosc: ciemne jasne, z kremem..... i oczywiscie wszystkie z dziurka Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:24 Czy jak kochasz to jesz więcej? Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:26 niby nie... a tyje.... dziwne! Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:29 Wszedłem na wagę i zszedłem (ale nie z wagi). Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 14:40 pogratulowac (milosci) Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:18 siedem krow chudych zje te siedem grubych? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:34 creamy napisał: > siedem krow chudych zje te siedem grubych? Byc może, być może.... Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:40 to nawiazujac do powyzszych wypowiedzi ratunek tylko w mleku z misia?, nie.. w misiu w mleku?, nie.... w misiu z mleka moze?, pokrecilem cos.... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:46 creamy napisał: > to nawiazujac do powyzszych wypowiedzi ratunek tylko w mleku z misia?, nie.. w > misiu w mleku?, nie.... w misiu z mleka moze?, pokrecilem cos.... mleko z misia jest dobre, ale to zależy jaki miś i jakie mleko a misie w mleku są najlepsze jak masz mleko surowe, zimne a do tego misie własnej produkcji prosto z piekarnika, gorące, z przepisu IKEA na pierniczki Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:56 a jak jednowyrazowo okreslic ciasteczka do maczania w mleku lub kawie? Bo skoro herbatnik... Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:00 creamy napisał: > a jak jednowyrazowo okreslic ciasteczka do maczania w mleku lub kawie? Bo skoro > > herbatnik... Macantniki? Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:21 skojarzenia oddalone od kawy i mleka budzi. Dla mleka to nawet mleczaki moglyby byc, gdyby nie to, ze to jakos sledziem traci. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:26 creamy napisał: > skojarzenia oddalone od kawy i mleka budzi. > Dla mleka to nawet mleczaki moglyby byc, gdyby nie to, ze to jakos sledziem > traci. Miało być Maczantniki - wyszło trochę inaczej Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:27 w naszych realiach to juz by mozna bylo wniosek o mataczeniu wysnuc Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:29 Mata-czenie, moja mata wisząca w oknie cienka jest, nie ma nic do ukrycia. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:32 chyba ze maczasz w nieprzejrzystej filizance. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:34 creamy napisał: > chyba ze maczasz w nieprzejrzystej filizance. Wtedy mozna tylko snuć domysły, jednym słowem mokra robota. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:59 dorota.28 napisała: > creamy napisał: > > > to nawiazujac do powyzszych wypowiedzi ratunek tylko w mleku z misia?, nie > .. w misiu w mleku?, nie.... w misiu z mleka moze?, pokrecilem cos.... > > mleko z misia jest dobre, ale to zależy jaki miś i jakie mleko > a misie w mleku są najlepsze jak masz mleko surowe, zimne a do tego misie > własnej produkcji prosto z piekarnika, gorące, z przepisu IKEA na pierniczki Chyba zamówię na sobotę furmankę, bo wrócę do domu z bębnem jak Zagłoba. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:57 creamy napisał: > to nawiazujac do powyzszych wypowiedzi ratunek tylko w mleku z misia?, nie.. w misiu w mleku?, nie.... w misiu z mleka moze?, pokrecilem cos.... Akurat dla virgin konfiguracja jest chyba obojętna. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 15:59 zalezy z ktorej strony. spojrzec. Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:01 creamy napisał: > zalezy z ktorej strony. spojrzec. Czasami tyły nie są najgorsze, chociaż co awers to awers. Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:03 awers do rewersu? -- ----- ...::: ciasnota umysłowa sie rozszerza :::... Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:04 creamy napisał: > awers do rewersu? no nie przy jedzeniu jak boga kocham są inne salony do tego Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:11 dorota.28 napisała: > creamy napisał: > > > awers do rewersu? > no nie przy jedzeniu jak boga kocham > są inne salony do tego Znów pomyślałaś o moim autobusie sprzed bloku linii 1-69 (ale bez 1 na przodzie) Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:14 > no nie przy jedzeniu jak boga kocham > są inne salony do tego ledwo sie pojawilem i juz.... mam sie na kulinarny cze religie przeniesc? Odpowiedz Link
sloggi Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:15 creamy napisał: > > no nie przy jedzeniu jak boga kocham > > są inne salony do tego > ledwo sie pojawilem i juz.... > mam sie na kulinarny cze religie przeniesc? > Onas przy jedzeniu tak zawsze, o kisielku to już nawet wspomnieć nie można. Odpowiedz Link
dorota.28 Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:16 creamy napisał: > > no nie przy jedzeniu jak boga kocham > > są inne salony do tego > ledwo sie pojawilem i juz.... > mam sie na kulinarny cze religie przeniesc? > jak wolisz inaczej wyrzucę, jak nic i nawet Sloggi nie pomoże > Odpowiedz Link
creamy Re: Czy tylko dziewczyny marzą o miłości? 03.12.03, 16:18 to ja juz bede uwazal.... nawet o kisielku nie wspomne Odpowiedz Link