Dodaj do ulubionych

zbyt długie wargi sromowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 21:41
czy mozna gdzieś je plastycznie zoperować???nie cierpę ich i bardzo
mnie krepuje ich widok.
Obserwuj wątek
    • Gość: parys Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.09, 19:24
      Witaj
      Powinnas byc dumna ze swoich warg!Wargi sromowe szczegolnie
      uwydatnione sa bardzo podniecajaca dla facetow...dla mnie szczegolnie!
      Pozdrawiam
      • Gość: ela Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.home.aster.pl 03.12.09, 18:19
        w niektórych kulturach są bardzo cenione
        • Gość: anka Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.centertel.pl 07.12.09, 14:55
          moje są baaaardzo duże, więc rozumiem co czujesz:( Najważniejsze to znaleźć
          faceta, który pokocha Twoje "motylki" a pokocha je z pewnością!Operację można
          owszem zrobić- kosztuje ok 3 tys i nazywa się "labioplastyka", poszukaj w necie,
          gdzie w Polsce można ją wykonać....ale czy naprawdę warto?
          • Gość: onaa Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.chello.pl 11.12.09, 23:41
            Znajdziesz odpowiedniego faceta, który pokocha Cię i nic mu nie
            będzie przeszkadzało, tym bardziej to. Ja tez miałam taki kompleks
            dopóki mój chłopak nie przekonał mnie, że strasznie mu się to podoba
            i że przynajmniej ma sie czym bawić :) Nie warto nic operować! Głowa
            do góry!
    • mamahanki Re: zbyt długie wargi sromowe 04.01.10, 20:22
      dlugie tzn ile cm?
    • Gość: magda Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.dyn.orange.at 24.07.10, 10:17
      witam tez mialam do wczoraj dlugie wargi wlasnie jestem po operacji, to
      az tak nie boli ale juz tego nie mam i jestem najszczesliwsza na
      swiecie, polecam taki zabieg :)
      • Gość: kaffcia Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.leinebergland-kliniken.de 01.08.10, 00:40
        A ja dzisiaj zaluje, ze nie zostawilam, ich tak, jak matka natura mi
        je dala :-(
        Po 10 latach, czlowiek dojrzal, zmadrzal...
        • Gość: Magda Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.dyn.orange.at 25.08.10, 12:36
          dlaczego? Ja nie zaluje, teraz mam normalna malutka cipke, to sie 90
          procent facetom nie podoba, i sa zdziwieni dlaczego takie dlugie?
          Jestem bardzo atrakcyjna kobieta,ale dlaczego mi to tak wyroslo nie mam
          zielonego pojecia,ale juz problem z glowy...
          • Gość: jolka Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.informel.pl 24.09.10, 08:28
            Moje wargi były zawsze koszmarem dla mnie za młodzieńczych lat , wstydziłam się na plaży - tyle tego w majtach , z facetami też różnie bywało...
            Pewnego razu na moją delikatną uwagę mój facet powiedział ;
            -" Duże ? ...i dobrze bo kocham się z kobietą a nie z dziewczynką"

Cóż więcej rzec ? Kocham go takim jakim jest , a on mnie taką jaką jestem...
            • Gość: józek Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.tel.tkb.net.pl 29.03.15, 12:34
              a mnie takie wargi strasznie podniecają. To jest cały urok te motylko, a male tez fajne .
              Czy jakas kobieta chciała by jej partner np zmiejszył sobie ptaszka od do 5 cm zamiast np 15-20 cm. To też się w majtkach nosi, i zapewniam że na plaży czy jak zaczyna BUNT to przeszkadza.
              Natura dała i to jest urok, małe cycusie czy balony podobnie .
              Kocham motylki.
          • Gość: facet Re: zbyt długie wargi sromowe IP: 194.181.204.* 02.04.14, 12:31
            bo jestes glupia ze je obcielas ja pie... wiekszosc facetow marzy o takich zeby je lizac a ty je scielas kurde to jak ja mam duza pale to tez mam obciac??bo mi przeszkadza w spodniach??ja szukam takiej kobiety od lat i nie moge trafic.a ty obcielas..mozg trzeba bylo sobie obciac
      • Gość: hmmmmm Re: zbyt długie wargi sromowe IP: *.opera-mini.net 17.02.13, 18:31
        Ile kosztowal cie taki zabieg?
    • marshallka-0 Re: zbyt długie wargi sromowe 11.06.14, 19:31
      teraz to jest juz bardzo popularny zabieg i wykonuja go w wiekszosci klinik np. w www.uroda.medicover.pl/home/ginekologia-estetyczna/ Najpierw umow sie na konsultacje ze specjalista, porozmawiaj o zabiegu itp. No i na koncu podejmij decyzje
    • koralinaa007 Re: zbyt długie wargi sromowe 08.08.14, 11:34
      na szczęście jest masa przychodni które ratują nas z tego... problemu, nazwijmy to po imieniu i mam wrazenie ze swiadomosc ludzi jest juz lepsza, bo ogolnie od kilku lat jest tendencja do specjalistycznego dbania o siebie i bycia generalnie fit :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka