Dodaj do ulubionych

gynoflor a pieczenie w pochwie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 16:50
Witam.
Czy któraś z pań przy przyjmowaniu globulek gynoflor miała uczucie pieczenia, ciągnięcia w dół i ogólny dyskomfort w pochwie?
Od dłużeszego czasu mam bóle brzucha, a przy kuracji gynoflorem doszło jeszcze pieczenie, wcześniej było ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: gynoflor a pieczenie w pochwie IP: *.nplay.net.pl 07.04.14, 10:14
      Witam, może dość nie w porę ale mam jeszcze nadzieję, że Pani odpowie. Otóż odczuwam nawet silne swędzenie okolic pochwy i sromu, jest zaczerwienienie i chyba nawet lekka opuchlizna. Stosuje Gynoflor od 4 dni na wyleczenie stanu zapalnego przed wypaleniem nadżerki. 2 miesiące temu przebyłam leczenie przeciwgrzybicze jednak niecały tydzien temu lekarz nie stwierdzil powrotu, wiec skad te swedzenie?...Odstawić? Czy Pani sobie z tym jakoś poradziła?
      • Gość: misselene Re: gynoflor a pieczenie w pochwie IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.15, 22:23
        Sprzedam gynoflor 4tabletki e-mail: meguss@wp.pl
      • Gość: aisaisne Re: gynoflor a pieczenie w pochwie IP: *.centertel.pl 20.11.22, 09:09
        Witam. Też tak mam. Odstawiłam na dobre. Ból w podbrzuszu. Mam 58 lat. Niezbyt dobrze się czułam. Masc Clotramizoral i lakcid kapsułki do środka. Miejmy nadzieję że pomoże. Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka