kealia
27.10.21, 12:59
Cześć. Otóż przychodzę z dosyć typowym problemem wczesno współżyjących osób. Mianowicie mam prawie 20 lat i od kilku miesięcy współżyję w chłopakiem. Do tej pory ZAWSZE używaliśmy gumek i byliśmy ostrożni, do czasu... Wczoraj kompletnie zapomnieliśmy o gumce, wiem, ...yczne zachowanie osób, które wzbraniają się przed dzieckiem lecz nic na to nie poradzę. Popełniłam ogromny błąd i boję się skutków. Jestem 3 dni przed okresem, po wczorajszym seksie a w zasadzie chyba nawet przed dostałam krwawienia (śluz był zmieszany z krwią i obstawiam, że to śluz sygnalizujący okres (Mam taki śluz dzień przed okresem) no i zaczął mnie na następny dzień boleć brzuch czyli dziś.) Otóż przechodząc do konkretów, boję się, że może dojść do zapłodnienia. Chłopak mówi, że nie miał preejakulatu kiedy we mnie był bo twierdzi, że nigdy nie miał podczas seksu go, jedynie pojawia mu się, gdy robię mu dobrze ręką. I nie wiem czy mu wierzyć czy nie, sama świadomość, że mógł mieć a tego nie wie powoduje, że moja psychika wariuje. Dodam, że we mnie nie doszedł (wyszedł ze mnie i dopiero po chwili doszedł). Już sama nie wiem co o tym myśleć, boję sie po prostu.