Dodaj do ulubionych

Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki

IP: *.hallhunter.co.uk 03.12.08, 15:27
Glupio mi pytac, ale czy ktorej z was przydarzylo sie, ze po
stosunku pochwa 'pierdzi'? Nie wiem jak to opisac, po prostu bardzo
glosno wydala nagromadzone powietrze? Bardzo mnie to krepuje. macie
tak
Obserwuj wątek
    • Gość: anonimka Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 16:06
      ja równiez tak mam :) to zjawisko nazywa się balloningiem pochwy i
      jest bardzo powszechne tylko mało kto chce się do tego przyznac :)
      • Gość: lisiczka Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 10:46
        zeby tylko po stosunku ja czasem mam to w trakcie.Boze jak mi wtedy
        głupio, mąż wie ze to nie moja wina i niby mu to nie przeszkadza ,
        ale mi bardzo i przez to wogóle nie mam ochoty uprawiac seksu, a jak
        juz to jestem cała spieta i nie przynosi mi to zadnej sadysfakvji.
        mam nadzieje ze na ten temat wypowie sie doktor i nam pomoze
        • Gość: melanie Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.hallhunter.co.uk 04.12.08, 12:57
          Mnie tez paralizuje strach, ze znowu sie to przydarzy. Nie wiem jak
          mozna temu zaradzic, jedno jest pewne krepuje mnie to niesamowicie.
          Moj chlopak niby nie ma nic przeciwko, ale kiedy widze ten jego
          usmieszek zdumienia to najchetniej bym sie pod ziemie zapadla. On mi
          tlumaczy, ze mu to nie przeszkadza, ale wiem ze gdyby moza tego sie
          pozbyc i on bylby zadowolony.
          Boje sie, ze on mysli, ze ja zwyczajnie wydalam gazy trawienne.
          Okropnie sie z tym czuje. Przez to nie mam ochoty na sex
          • Gość: madzia Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 18:54
            ja tez mam podobnie-ale mam wrazenie ze to powietrze i płyty które
            znajdują sie w pochwie wywołują taka reakcję. powiedzialam mojemu
            chłopakowi po prostu-ze to chyba nasze płyny albo bóg wie co-oboje
            sie tym nie przejmujemy.seks jest taką przyjemnościa ze taki maly
            szczegól tego nie zniweczy
            • lacossta Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 08.12.08, 16:56
              Ciup... ale macie problem.
              Ten dźwięk jest wydawany gdy pochwa się zapowietrzy w trakcie wsadzania członka,
              gdy go wyjmie- powietrze ulatuje. Proste. Lekarz nic ci na to nie poradzi.
              Ja bym sie przy tym śmiała, jakby się przydarzyło. W końcu chyba w trakcie sexu
              nie trzeba być mega poważnym jak na pogrzebie, co nie?

A chyba facet z którym sie kochasz, akceptuje Cie w pełni i nie powinnaś sie w
              ogole przejmować tym. Najlepiej po tym się zaśmiać i rzucić jakiś tekścik "o!
              moja mała już tęskni i dlatego się odzywa" czy coś etc.
              • Gość: jaaaaaaaaa Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:27
                wez dziewucho nie udzielaj sie, to jest nie przyjemne i koniec i
                napewno ta odpowiedzia nie przekonasz nas ze "pierdzenie pochwy
                podaczas stosunki jest super przyjemne i mamy sie cieszyc.chcemy
                normalnie sie pokochac a nie słuchac jakby jakis stary dziad
                pierdział.nic fajnego.ale niektórzy lubią,moze jak tak to lubisz to
                pierdzisz normalnie i kupe tz robisz??przeciez to takie smieszne
                • mama_micha Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 09.12.08, 16:19
                  To normalna reakcja. skoro powietrze zostaje wtloczone..to i
                  wydostać się musi. innej drogi nie znajdzie:)
                  Jedynym lekarstwem może być unikanie pewnych pozycji (tych bardziej
                  otwartych) no i zbyt gwałtownych ruchów partnera:))
                  Sama mam coś takiego ale nie zwracam na to uwagi, mąż akceptuje mnie
                  całą tak ja i jego. Życie jest zbyt krótkie by się przejmować czymś
                  takim.
                • Gość: ginekolog Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.lublin.mm.pl 18.01.10, 15:33
                  diewczyny ale to wam sie zdaza tylko w pozycji od tylca tak bo wtedy jest
                  zasysane powietrze do pochwy i to daje te odglosy to niejest zaden wstyd tego
                  nie bedzie na konika misjonarskiej nogi na pagony to tylko powietrze zasysa
                  nic powarznego nie przejmojcie sie tym partner nich wchodzi was calym czlonkiem
                  i do konica nie cofac i tego nie bedzie POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY
                • Gość: ddd Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.ip.jarsat.pl 24.07.11, 04:31
                  ja jeszcze jestem bigos i wale marchwią podczas seksu :)))))))))))))
                • Gość: Kasia Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.15, 01:06
                  Mi się to dziś zdarzyło po raz pierwszy po trzech latach związku i mój przyszły był tym bardzo pozytywnie zaskoczony że przez pół nocy mnie męczył żebym tak jeszcze raz zrobiła bo mu się podobało. Nie martwcie się dziewczyny seks ma nie być na poważnie jak w grobowcu tylko trzeba się wyluzować ;)
              • Gość: maggieeee Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:07
                zgadzam się z lacossta!! ten "problem" jest dla mnie śmieszny...
              • Gość: facet Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.centertel.pl 26.10.10, 22:00
                masz racje dziwewczyno z pierdzenia pochwy trzeba się śmiać to normalne, a ja nawet lubię zapowietrzyć pochwę mojej żony i posłuchać jak pierdzi bo ją kocham i nie przeszkadza mi nic co związane z jej fizjologią a jak któremuś przeszkadza to znaczy, że was nie kocha i tyle.
              • Gość: D29 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.7-2.cable.virginmedia.com 15.02.11, 12:01
                zgadzam sie z toba w 100% mojej dziewczynie sie tez to przydazylo wczoraj jak sie kochalismy heh... na poczatku pomyslalem ze poprostu jej sie "wymsklo" ale po drugim razie pomyslalem ze cos chyba zjadla nie tak :D ale mi to nie przeszkadza(tak jak wielu chlopakom) no wiec na drogi dzien siadam przy kompie i czytam te posty oco chodzi z tym "pierdzeniem" hehehe
                • Gość: trrrrrrryyy Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.12, 17:39
                  Człowieku ale tobie powinno przeszkadzać że twoja dziewczyna ma wielu chłopaków.
            • Gość: srutututu Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.03.10, 11:29

też mi się zdarzyło ale od razu zareagowała śmiechem,to powietrze tam się
              dostało w pozycji od tyłu po prostu:)
          • Gość: super Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.14, 21:22
            TO SĄ CIPIERDY LUDZIE!!!
            Moja koleżanka je tak nazwała bo umie je wymuszać. Nie wiem jak sie nauczyła, ale robi to bez przerwy i ma beke z tego :D
          • Gość: VipMatiSwag Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.play-internet.pl 20.03.15, 12:04
            Witam, z tej strony VipMatiSwag
            Mojej dziewczynie tez pierdzi pochwa.
            Co mam robic, to jest taki dziwny dźwięk ze omg
            Niby mi to nie przeszkadza, moze wsumie podnieca podczas seksu.
            Prosze o jakas rade.
            Pozdrawiam

• Gość: Kaśka Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.leczyca.vectranet.pl 10.09.13, 20:34
          U mnie też tak jest. Jak mój "jedzie" do środka, to powietrze się spręża jak w pompce. A jak się wycofuje, to bokami ulatuje i robi takie psss. I tak ciągle w trakcie. Jedzie naprzód- spręża, jedzie w drugą stronę- rozpręża. Tak jak tłok w cylindrze.
        • Gość: Mieczysław Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 18.05.15, 22:48
          Wypchnij pośladki do góry powyżej swego ciała podobnie jak na zasadzie wieży ciśnieniowej , halny wiatr usuwać się będzie z Twej pochwy nieuslyszalnie
      • Gość: ania Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.promax.media.pl 11.11.12, 23:34
        tak.To mam,a gdy partner to usłyszy co mam zrobić/
      • Gość: Vesta Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.wroclaw.mm.pl 30.04.14, 16:26
        Absolutnie się tym nie przejmuj, to naturalna rerakcja , gdy dochodzi do zapowietrzenia pochwy i tyle.... nic dziwnego, nic złego a dla mnie faceta to nawet jest przyjemne odczucie wzmagajace podniecenie..... nigdy nie pomyślałbym, ze moja partnerka może się tego krępować, żartujemy,,, smiejemy się i tyle.... kochanie to nie pogrzeb, na luzie, na wesoło .... nic złego się nie dzieje
    • zawszefajnalaska to normalne! gorsze są prawdziwe bąki:):):) 09.09.09, 00:16
      kiedyś przy 69 wymsknął mi się bączek ;)
      a byłam na górze, hehehe
      • Gość: blondi Re: to normalne! gorsze są prawdziwe bąki:):):) IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 19:11
        to jest dopiero...ja tak mam czasem jak mnie TAM piesci tak mi sie
        chce pierd... i powstrzymuje sie,to nie jest przyjemne a potem
        dotego brzuch boli,a jek puszcze baczka to i tak sie smieje:)haha
        niema sie czym przejmowac
      • madi.only Re: to normalne! gorsze są prawdziwe bąki:):):) 29.09.09, 17:27
        Ta normalka,niezly ubaw z partnerem)
    • Gość: Ś Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chello.pl 09.09.09, 11:47
      Normalne, trochę śmieszne, chyba każdy, kto uprawiał seks spotkał się z tym. Nie
      ma się co stresować.
      • atela Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 11.09.09, 18:47
        Ja skomentowałam "trochę dzikich dźwięków nie zaszkodzi" i w ogóle nie
        przejmujemy się, to chyba jest powszechne zjawisko
    • Gość: skorpionica Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 19:06
      taaak,zdarza sie tak czasem:)
      troche to niezrecze ale tak szczerze mowiac smieszy mnie to wtedy
      • kkk Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 13.09.09, 08:25
        Kiedy wam się to zrobiło po porodzie? Pierwszy raz o czymś takim słysze, nigdy
        tego nie miałam :D
        może mam za ciasna na pierdzenie haha
        • kata47 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 14.09.09, 10:55
          ja tak miałam przed porodem :) po jeszcze nie probowałam bo wciąż plamie i nie
          minęło 6 tyg
          nic sie nie martw
          • kkk Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 17.09.09, 10:48
            To musisz być bardzo obszerna... cóż, bywa.
            • Gość: kobietka35 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.09, 11:04
              ja pozbyłam się tego kłopotu zupełnie przypadkiem
              • Gość: kobietka35 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.09, 11:15
                poszlam na basen popływać i tam oduchowo napięłam mięśnie pochwy tak
                jakbym chciała się załatwić i wtedy z pochwy zaczęły uchodzić
                bąbelki,pozbyłam się całego powietrza i od tego czasu nie pierdze
                przy stosunkach,oczywiście chodzę na basen od czasu do czasu i
                powtarzam to,dla mnie seks to znowu przyjemność,bo wcześniej
                wstydziłam sie tego,spróbujcie może to dla was tez okaże się
                lekarstwem :)
                • Gość: ś Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chello.pl 23.09.09, 18:50
                  To dopiero przedziwne. Na mój gust powietrze, które powoduje ten specyficzny
                  dźwięk zostaje wtłoczone podczas stosunku i wylatuje najpóźniej po kilku minutach.
                  • jazzwomen24 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 21.10.09, 19:57
                    tez to mam
                • Gość: ja pier... Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: 93.159.133.* 23.11.09, 18:01
                  ku... to juz wiem czemu mnie zawsze obrzydzalo chodzenie na basen
                  • Gość: :P:P:P Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 21:40
                    moja dziewczyna mi się zlała na twarz jak się ........... bala się powiedzieć ze jej się chce
        • Gość: jjj Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.aster.pl 11.01.12, 16:03
          Dzwięki wydostającego się powietrza dochodzą w poz. na klęczkach od tyłu.Ścianki rozsuwają się pod ciężarem, i wnika powietrze do środka a przy dobrym dopasowaniu gdy niema luzu,penis pracuje jak tłok , spręża powietrze przed sobą a ono nie mając ujścia, rozszerza ścianki i wydostając się na zewnątrz wydaje taki dwuznaczny dżwięk. Dodatkowo przy mocnych pchnięciach takie sprężone powietrze prąc na dno może sprawiać ból partnerce. To zjawisko zachodzi też przy niektórych ćwiczeniach .Trzeba to obracać w żart, jeśli komuś mało spostrzegawczemu to przeszkadza . To niech wsuwa wężyk odpowietrzający ha ha ha !!!
    • Gość: lol Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 15:45
      to wy tam musicie miec niezle echo skoro wam pochwy pierdza.
      • Gość: zenek Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chello.pl 30.09.09, 19:50
        Strasznie jesteście roztrajblowane kobitki.
        • Gość: michael Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 03.10.09, 20:30
          Prawda jest jedna, a mianowicie: taką ohydna przypadłosc maja tylko kobiety, ktorych pochwa jest juz porządnie rozciagnieta (duzo seksu, wielu partnerów itp.). Ciasna pochwa nie wydaje takich dzwieków.
          Oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego, jaka bedzie reakcja na to co napisałem ale zbytnio sie tym nie przejmuje bo i niby czemu miałbym...
          I nie wierzcie w te zapewnienia waszych chłopaków, narzeczonych czy mężów - może za pierwszym razem jest to smieszne ale później juz tylko przykre.
          • Gość: Lekarz ginekolog Glupi jestes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 02:14
            Dzieje sie tak niezaleznie od wielkosci pochwy i liczby partnerow. Po
            prostu bywa tak, ze w zaleznosci od nawilzenia pochwy i penisa, od
            pozycji (NAJCZESCIEJ DZIEJE SIE TAK W POZYCJI NA PIESKA) zdarza sie ze
            powietrze zostaje wtloczone, a ze wzgledu na miesnie, wlasnie
            nawilzenie itd nie ma jak ujsc. Wobec tego akurat sugerowaloby to tu
            cos odwrtonego, a mianowicie wlasnie dokladne przyleganie penisa...
            Ale...z tym to tez nie ma wiele wspolnego. Po prostu tak bywa-co nie
            zmienia faktu, ze bywa krepujace.
            • Gość: gość do michaela IP: *.chello.pl 13.10.09, 13:45
              Znawca się odezwał, widocznie nie miałes do czynienia z dziewicą.
              Dokładnie to samo może się zdażyć nawet jeżeli dziewczyna uprawia seks
              po raz pierwszy drugi czy piąty i nie wydaje mi się żeby miała wtedy
              niesamowicie rozciągniętą pochwę. To się po prostu zdarza i już, zależy
              od pozycji, budowy ciała, rozluźnienia, podniecenia. Mnie to też sie
              czasami zdarza, a uprawiam seks od niedawna i zauważyłam zależność
              bardziej od mojego rozluźnienia niż pozycji.
              • Gość: kazik Re: do michaela IP: 96.18.162.* 13.10.09, 19:30
                a najwazniejsze,ze nie smierdzi.to zas,ze pipcia chce sobie
                pozartowac,to i Bog zrozumie,nie na darmo jest szczesliwym i wesolym
                Stworca[popatrzcie na rozne zwierzeta i na cala nature,wlacznie z
                niebosklonem.to wszystko opowiada Jego sile,wielkosc,madrosc i
                prawdziwosc,ze istnieje i to wszystko uczynil,takze w nas].tylko w
                tym najwazniejsze to,by zycie plciowe odbywalo sie w kregu malzenstwa
                bo sex jest wylacznie zagwarantowany dla par malzenskich,dla dobra
                obojgu,by zachowac sie przed ewentualnymi cierpieniami,ciagnacymi sie
                za czlowiekiem az do smierci.sa tacy co sie z tym nie zgadzaja,ale to
                ich osobista sprawa.Stworca czlowieka wie najlepiej co czlowiekowi do
                szczescia potrzeba,a nie na odwrot,by to stworzenie dyktowalo warunki
                • Gość: evela Re: do michaela IP: *.meganet.com.pl 22.10.13, 08:09
                  stracilam dziewictwo jakies 2 miesiaace temu i mam jednego faceta i jakos nie zalezne jest too od rozciągnięcia pochwy..ja nauczylam sie tym manipulowac ..trzeba rozluznic pochwe a nie spinac jej tak aby zasysala powietrze do srodka.. jesli jest rozluzniona to powietrze wydobywa sie na bieząco a nie kumuluje tego wewnątrz i nie wydaje odgłosów. Na poczatku sie czasem zapominalam i "napompowalo" mnie czasem aale wtedy zawsze przykladalam kołdrę albo recznik czy cokolwiek i po cichu wylatywalo powietrze...na poczatku kazalam partnerowi sluchawki do uszu wkladac :D Moje drogie panie ! najlepiej jeszcze przed stosunkiem pouciskac brzuch u dołu :) zycze wam powodzenia moze uda wam sie tak jak mi :)
          • Gość: ewika Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 21:04
            Co ty za bajki opowiadasz!? J a miałam tylko jednego partnera i nadal z nim
            jestem, ale ten problem również i mnie dotyczy! Jak nie masz zielonego pojęcia o
            czym mówisz to nie wypowiadaj się wcale!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ja Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: 109.199.25.* 23.04.11, 21:06
            michael nie wypowiadaj sie na ten temat skoro nie wiesz jak jest ja jeszcze nie uprawialam seksu a tez zdazylo mi sie cos takiego i nie wiedzialam co sie dzieje wiec to co napisales to sama bzdura!!!!!!
            • Gość: jaaAA Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.pools.arcor-ip.net 02.10.12, 09:05
              Może po prostu się zesrałaś?
              • Gość: 111 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.toya.net.pl 19.01.14, 17:45
                A może po prostu jesteś pie...ięty -.-?
          • Gość: Leeniwa Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.cdma.centertel.pl 12.04.13, 20:53
            Musze cie rozczarowac Michael mi jako dziewicy rozwniez przytrafia sie cos takiego a nie uwazam zebym miala w takim razie "tę ochydna przypadłosc ktorą maja tylko kobiety ktorych pohwa jest porządnie rozciagnieta". Naprawde gratuluje myslenia i wmawiania kobietom opinii na temat na ktory sam nie masz żadnego pojęcia. Jezeli nie da sie nic z tym zrobic to zamiast przykrosci chyba najlepiej poprostu sie śmiac bo w koncu smiech to zdrowie a swojej fizjologii nie ma co sie wstydzic
          • Gość: Madzia Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.cable.smsnet.pl 06.05.13, 17:50
            mnie to spotkało przy 3 stosunku w moim życiu więc mało prawdopodobne żebym za 3 razem była już rozjechana
          • Gość: nastolatka Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.opera-mini.net 16.07.13, 21:44
            no to ciekawe jak ja tak mam a nie robimy tego czesto bo warunkow nie ma ... I jest on pierwszym... Wiec jak moze byc przez to ze czesto i z wieloma.... Favcet mierzysz swoja miara.?
          • Gość: D Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.13, 16:48
            Gowno prawda bo przy pierwszym razie miałam cos takiego.. A dodam jeszcze ze nigdy nie masturbowalam sie poprzez penetracje...
          • Gość: Anonim Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 00:47
            Nie zgadzam się, jestem dziewicą, a przy wysiłku fizycznym mnie też się zdarza, co jest niestety bardzo wstydliwe, ale cóż zrobię...
          • Gość: aha Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 19:18
            chyba jesteś nienormalny, ja tak miałam juz podczas pierwszego stosunku, czyli raczej to obala Twoją teorię. idź spać.
          • Gość: jaaa Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.play-internet.pl 14.10.14, 09:17
            Ty glupi cepie !!! Jestes nienormalny !!!sorry mam jednego partnera i tez mi sie tak dzieje !!a wiesz dlaczego ?bo jestem po porodzie !!wiesz co to jest porod ?jaki bol?jak sie wtedy wszystko rozciaga??zycze Ci big kloca ktory rozciagnie Twoje dupsko do takich rozmiarow i mega mega bolu zebys wiecej nie wypuszczal takich komentarzy!!!nie puszczam sie nie sypiam z innymi ....i co ?!urodzilam facetowi wspaniale dziecko ..
            Przezylam mega koszmarny porod i wku***mnie Twoj komentarz!!!jak lubisz mega ciasne to chyba jakis pedofil jestes ......masakara taka zenada !!!!!
          • Gość: Gosia20 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.178.009.pools.vodafone-ip.de 28.12.16, 11:05
            Hahahah sorry, ale rzeczywiście śmieszne jest to co napisałeś. Wiele kobiet tak jak ja ma jednego mężczyznę z którym się kocha od początku, a to zjawisko jest normalne i zdarza się tylko w jednej pozycji. Wiec niestety rozczaruje Cię ale nie trzeba mieć "porządnie rozciągniętej pochwy" do tego ;)..
        • Gość: ruchawek Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 16.08.10, 03:19
          pierdzi nie pierdzi ,ale macie problemy wazne aby ru...ko bylo super
        • Gość: anonimowo Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: 178.217.192.* 17.07.14, 06:33
          Oj dobrze że ty nie jesteś "roztrajblowany" panie mądralo. Kobiety piszą że mają problem a pare d......ych osób sie smieje,dla nas kobiet to jest problem ponieważ nie wiemy jak się w tym momencie zachować. Czujemy wstyd,dyskomfort,zakłopotanie i nie mamy ochoty na dalsze współzycie.A wy faceci i nie które kobiety tego problemu nie macie więc nie rozumiem dlaczego sie wypowiadacie na ten temat.... Dziękuje
      • shiraz29 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 25.06.12, 23:06
        A weź wybierz się potem na zakupy... Idziesz i patrzysz za siebie,czy wątroba nigdzie nie leży...;P (Ja tam mam oczy dookoła głowy-przezorny-zawsze ubezpieczony:P)

Taki mały żarcik z mojej strony:D
        Rozbawiły mnie niektóre komentarze;)
    • Gość: ona Jest na to rozwiązanie IP: *.centertel.pl 23.10.09, 15:42
      Powietrze nie dostaje się do pochwy z powodu:
      -stanu rozluźnienia pochwy
      -siły pchnięć
      -nawilżenia
      Następuje to w wyniku:
      -ułożenia mięśni podbrzusza

Może to się zdarzyć nawet dziewicy - nie koniecznie podczas stosunku.

Powietrze dostaje się do pochwy najczęściej w pozycji "na pieska".
      Mięśnie brzucha w tym momencie opadają w dół zwiększając przy tym "pojemność"
      pochwy - zgodnie z prawami fizyki. Penis, który zostaje wprowadzony do środka,
      rozluźnia nieco ujście pochwy. Podczas takiego stosunku nie powinno się dostać
      powietrze, jednak następuje to w momencie wydostawania się penisa na zewnątrz.
      Pochwa pozostaje przez moment "otwarta" i dostaje się do niej powietrze.
      W tym momencie możemy temu zapobiec na dwa sposoby:
      -napinamy mięśnie podbrzusza w taki sposób, by pochwa pozostała zaciśnięta - i
      tu wpływ na dostanie się powietrza może mieć stopień wyćwiczenia naszych mięśni
      brzucha (więc warto ćwiczyć brzuszki:)
      -zaciskamy mocno mięśnie kegla podczas stosunku, lub w momencie gdy partner chce
      wysunąć penisa. Najlepiej jednak robić to cały czas. Podczas mocnego zaciskania
      mięśni kegla doznania są intensywniejsze, więc warto.

Łatwiejszym sposobem jest wybranie innej pozycji (w moim przypadku szczególnie,
      gdyż mięśnie mojego brzucha pozostawiają wiele do życzenia).
      Pozycje od tyłu zapobiegające dostawaniu się powietrza:
      -przy tapczanie (o ile jest odpowiedniej wysokości).
      1.1.1.2/bmi/streemo.pl/Image/462165.jpg
      Kobieta klęka przed łóżkiem i opiera się podbrzuszem o tapczan - lub całkowicie
      się na nim kładzie. W ten sposób nie ma szans na dostanie się powietrza.
      Podbrzusze jest zaciśnięte.
      -to samo robimy z pozycją od tyłu na stojąco - wystarczy oprzeć się brzuchem np.
      o szafkę lub stół.

Czasami zdarza się, że powietrze się wtłacza (ale w mniejszych ilościach)
      również w innych pozycjach.
      Dzieje się to na skutek wyciągania penisa na zewnątrz i wprowadzania go ponownie
      podczas stosunku. W chwili wyciągnięcia penisa pochwa jest przez moment
      "otwarta". Penis, gdy jest powtórnie wprowadzany, zamyka szczelnie zewnętrzną
      część pochwy, a niewielka ilość powietrza znajdująca się przed nim zostaje
      "wepchnięta" do środka.

Tu również możemy zapobiec temu zjawisku mocno zaciskając mięśnie kegla tuż
      przed i podczas ponownego wprowadzania penisa.
      Jeżeli jednak czujemy, że nie udało nam się do końca powstrzymać wtłoczenia
      powietrza musimy postarać się "opróżnić" dyskretnie naszą pochwę. Możemy to
      zrobić podczas zmiany pozycji, przyciskając na moment ręczniczek (lub coś
      innego) do pochwy i mocno prąc. Podczas parcia powietrze wydostanie się na
      zewnątrz, a ręczniczek zagłuszy ten odgłos.
      Warto również włączyć muzykę podczas seksu. Potęguje doznania i zagłusza
      niepożądane odgłosy.

Miłej zabawy i czerpania jak największej przyjemności z seksu!
      • Gość: iksa Re: Jest na to rozwiązanie IP: *.elartnet.pl 08.11.09, 18:44
        dokładnie, moja cipka "pierdzi" czasami w czasie zajęć z jogi, przy niektórych
        pozycjach, gdzie po ucisku na brzuch wyprostowuje go :-)) 30 osób na sali, i ja
        wypuszczająca powietrze, to dopiero obciach ;-)
    • jacek_tomaszewski Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 16.11.09, 11:36
      Zjawisko to nazywamy gazami pochwowymi. Polega ono na zassaniu a następnie
      uwolnieniu powietrza atmosferycznego z pochwy podczas aktu płciowego (tzw.
      baloonig), ćwiczeń gimnastycznych, zmiany pozycji ciała czy normalnej aktywności
      ruchowej kobiety. Towarzyszy temu zwykle odgłos podobny do tego, który powstaje
      przy uwalnianiu gazów jelitowych. Gazy pochwowe są pozbawione zapachu, przykry
      zapach może świadczyć o zakażeniu bakteryjnym lub grzybiczym tego narządu.
      Przyczyna powstawania tego zjawiska związana jest z budową anatomiczną dolnego
      odcinka narządu płciowego oraz aktywnością skurczową płyt
      mięśniowo-łacznotkankowych tworzących dno miednicy mniejszej. Pochwa nie jest
      narządem szczelnie zamkniętym. Z jednej strony kontaktuje się ze środowiskiem
      zewnętrznym uchodząc do przedsionka zlokalizowanego na sromie, z drugiej strony
      zawieszona jest w obrębie struktur miednicy mniejszej, gdzie panuje ciśnienie
      ujemne. Ułatwia to, zgodnie z prawami fizyki, zasysanie powietrza czy płynów, do
      światła tego narządu. Efekt ten jest wyraźnie zaznaczony zwłaszcza u kobiet po
      porodach , lub u tych, u których przedsionek pochwy jest ziejący lub chwilowo
      ulega otwarciu. Także ruchy frykcyjne prącia w pochwie, tak jak w przypadku
      zwykłej pompki pneumatycznej, ułatwiają wtłoczenie powietrza do tego narządu.
      Praca mięśni dna miednicy, które otaczają pochwę, powoduje jego wypchnięcie i
      powstawanie sensacji akustycznych, uznawanych przez większość kobiet za
      deprymujące. Ale po prostu to tylko zjawisko fizjologiczne. Pozdrawiam.
    • Gość: Krzysztof Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: 195.117.239.* 16.11.09, 23:48
      Witam drogie panie ;) Jestem facetem i faktycznie przydarzyło się to
      kilku partnerkom podczas stosunku. Mi to wcale nie przeszkadza i wam
      również nie powinno ;) Gadałem o tym kiedyś z kumplami i im to też
      nigdy nie przeszkadzało ;)
      • wojtekviki Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 27.11.09, 02:18
        Podobnie jak Krzysztof jestem męzczyzną,kiedy kochałem sie z
        żoną,pochwa wydawała takie dźwięki,mi to nie przeszkadzało ale Jej
        tak,nie przejmujcie się tą przypadłością,przeżywajcie chwile
        przyjemności,pozdrawiam.
    • takajatysia ojeju.. 19.11.09, 18:09
      no mi się to zdarza bardzo rzadko i tylko po stosunku. I rzeczywiście jest
      trochę krępujące ;)
      Pierdki pochwą się zdarzały zarówno przed i po porodzie w tej samej ilości. Mam
      wrażenie, że pierdkom zapobiega całkowite rozluźnienie mięśni przy wprowadzaniu
      członka. Sprzyjają na pewno niektóre pozycje. Na szczęcie zdarzają mi się
      naprawdę rzadko i bardzo mnie to cieszy ;)
      • Gość: jajo Re: ojeju.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.09, 16:35
        warczaca pochwa :)
        • Gość: m Re: ojeju.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 23:47
          Hehe.to jest krępujące , także podczas ćwiczeń gimnastycznych na
          wfie.:/
          • Gość: kkkk Re: ojeju.. IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 20:23
            ooooooooo... a jak takie cos się dzieje dziewicy podczas stawania na rękach albo swiecy? ;/ ja przestanę na wf chodzic. ;/ bo ja nie chcem zeby ktos uslyszal a zauwazylam ze to mam w wakacje i boję się ze to nagle zabrzmi xd ;/;/;/////////// wiocha xd
    • Gość: light Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 13:07

oczywiście ze tak ..to normalne przecież powietrze nagromadzone w
      pochwie musi jakos sie uwolnic... mojego faceta to podnieca na
      przykład:):)
    • Gość: poole Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.12.09, 21:31
      Laski, naprawdę nie macie większych problemów? Sex ma być przyjemnością dla obojga, więc jeśli razem Wam to pasuje, to po co to obijanie palców o klawiaturę kompa? A poza tym podobno francuzi określają to "motyle miłości".
      • bassooner Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 05.12.09, 14:25
        spodziewałem się po was - kobitkach bardziej wysublimowanego słownictwa; te
        wszystkie pochwy i pierdzenia, aż obrzydzają STOSUNEK PŁCIOWY!

a to nie można już o pisi i bączkach napisać ;-)))
        • sven_b Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 05.12.09, 15:39
          Na straganie w dzień targowy...:)
        • Gość: Ś Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chello.pl 05.12.09, 16:28
          Pisia? haha obawiam się, że dorosłe kobiety między sobą nie używają takich słów ;)
    • ala23.pl Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 10.12.09, 19:27
      Wiecie co trzeba zrobić ,żeby ona nie wydawała takich odgłosów.Jak zamierzacie
      się kochać to połóżcie pod pupę :koc albo coś żeby była wysoko .mi to pomogło
      ,ona teraz nie wydaję takich odgłosów.
    • Gość: ona Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.chello.pl 11.12.09, 23:37
      ja nie widzę nic w tym strasznego, mi czasami też się zdarzy gdy
      pochwa się zapowietrzy. mój facet się wtedy uśmiecha i wwie ze to
      normalne i tyle;) czasem żartujemy na ten temat. Po co rpzejmować
      się takimi rzeczami? Cieszcie się seksem i przyjemnością płynącą z
      niego a nie takimi głupotami!
    • agnostykl1 STOP!! rezygnuje! jakesz nie pakesz! 04.01.10, 00:27
      STOP PO PRZECZYTANIU TEGO WSZYSTKIEGO-REZYGNUJE Z KOBIET!!!!!
      przechodze na gejostwo.ADIJOS!!!
      • mamahanki Re: STOP!! rezygnuje! jakesz nie pakesz! 04.01.10, 20:17
        To nie pochwy za duze to penisy za male :)))))
      • mamahanki Re: STOP!! rezygnuje! jakesz nie pakesz! 04.01.10, 20:18
        A propos gejostwa, z tylka baczki jeszcze gorsze.
        • Gość: smieszka Re: STOP!! rezygnuje! jakesz nie pakesz! IP: *.radom.vectranet.pl 05.06.10, 15:54
          Ludzie, wyluzujcie :) to jest calkiem naturalna sprawa :) moze i
          smieszna ale smiech to zdrowie ;) i kazda to moze spotkac, jesli
          jeszcze tego nie doswiadczyla ;)
    • Gość: hmm Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 13:56
      Co innego gdy facet jest doswiadczony bo wie ze to normalne a co
      innego gdy robicie to z prawiczkiem który wychował sie na pornolach
      w ktorych tego nie ma..
    • Gość: laleczka Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.10, 11:22
      tak, mam tak po każdym stosunku i w momencie kiedy mój chłopak wyciąga penisa.
      Przeczytaj tutaj , że to normalne mimo że troche krępujące ale pewnie twojego
      faceta to podnieca :)
      www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/dziwne-odglosy-po-stosunku/33717/1/
      • kwia-tula Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 08.12.10, 20:21
        mi tez sie to przydarza aczkolwiek rzadko zalezy od tego w jakiej pozycji się kochamy i nie ukrywam ze za pierwszym razem to zgłupiałam ale mąz nie zareagował a pózniej sam stwierdził ze to normalne wiec sie tym nie przejmuje :-)
    • Gość: dddd Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.siedlce.vectranet.pl 25.06.10, 06:07
      Jest na to szybki sposób. Robicie krótką przerwę w trakcie jeżeli wystąpi to w
      trakcie stosunku, wkładacie 2 palce do pochwy i rozsuwacie je maksymalnie. Wtedy
      się pipka rozszerza i gazy wychodzą bez tych dla Was krępujących dźwięków.
      Jeżeli nastąpi to po stosunku to sprawa wygląda tak samo tylko przerywać nie
      trzeba :)
      Ja czasami od nagromadzenia się tych gazów odczuwam ból prawego jajnika.
      Wtedy też sama sugeruję przerwę na "odpowietrzenie" :) żeby czerpać tylko to co
      najlepsze :
      Pozdrawiam,
      • Gość: ziom Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.lan-177.netconnect.pl 15.01.11, 22:49
        jazeli tak sie dzieje to znaczy ze Wasz partner ma poprostu malego wacusia i tyle
    • Gość: Brązowa Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:17
      A jeśli to nie dzieje się przy stosunku seksualnym. Jestem dziewicą i tak to mam. Jeest to straszne, gdyż dzieje mi się to podczas ćwiczenia na wf (np. podczas robienia świecy itp.)
      jest to niemiłe. Każdy myśli, że jest to takie 'pierdzenie trawienne', a przeciez to nie to.
      Jak temu zaradzić ? Może jakieś leki albo coś ?
      Proszę o pomoc.!!
      Z góry dziękuje.;***
      • Gość: cdur-pierders Film pokazuje .... IP: *.in-net.pl 05.09.11, 23:46
        Zamiast pierdzenia www.youtube.com/watch?v=Rr7uOGKGOcA zerknij jak ogolić brodę w 3 sekundy bez żyletki.
    • Gość: tAJEMNICZY Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.147.137.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.12, 17:15
      Ja też tak mam ostatnio kiedy uprawiałam seks było mi tak wstyd ale mąż ni zwraca na to uwagi dzięki czemu nie jestem tak bardzo spięta
    • Gość: PblO Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.adsl.wanadoo.nl 30.06.12, 00:25
      jeez! laski wy naprawdę myślicie ze my nie wiemy ze to nie bąk? luz! to jest nawet fajne tak pipkę napompować.
    • Gość: 16-latka Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: 46.238.231.* 26.07.12, 22:04
      Wam to się zdarza podczas seksu a mi zdarzyło podczas ćwiczeń na w-fie (brzuszki). Wszyscy się ze mnie śmiali myśleli że puściłam bąka, a ja tego nawet nie mogłam kontrolować. TRAGEDIA!!!!
      • Gość: monika Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 19.09.12, 18:10
        ja też mialam odlogs taki na wfie ,podczas robienia świecy;/udałam ,że to nie ja ;pnie wiem jak te wszystkie tancerki robią ,że u nich tego nie słychać...a najgorsze ,że tego się nie kontroluje...a jeśli chodzi o seks, to podczas mojego pierwszego razu od tyłu mi się to przydarzyło, chłopak nie był moim chłopakiem ,więc wstyd jak cholera, pewnie pomyslal ,że mi się wymsknelo a tu tak głosno i donosnie masakra!wstyd....powiedziałam ,że to od tego ,że jestem za mokra.straszne to jest serio.
        • nammkha Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 25.12.12, 23:34
          Spoko, ja na jodze tez to mam;P
          Ale radze sobie tak ze wkladam sobie na czas cwiczen tampon.
          Jak na razie pomaga:)
    • sara476 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki 02.02.13, 16:25
      Dziewczyny. ratujcię. ja mam coś takiego w trakcie snu,gdzie ja nad tym nie panuje aż mi bardzo głupio. co mam robić??? pomóżcie mi. PROSZĘ
    • Gość: sara476 Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.dialeo.pl 02.02.13, 16:30
      dziewczyny czy wy też macie ,że wasza pochwa pierdzi w czasie snu???
      • Gość: g Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.golubdobrzyn.vectranet.pl 01.03.13, 22:03
        zdarza się ;P
    • Gość: ala Re: Pierdzenie pochwy? jakies dziwne dzwieki IP: *.static.korbank.pl 13.05.13, 17:36
      W czasie walonka od tyłu (na czworaka) siurek działa jak pompka bo wtłacza powitrze do cipki a wspomaga go zwis brzucha kobiety co powoduje zasysanie powietrza i bywa że zarówno w czasie pompowania jak i po walonku cipka po prostu pierdzi ale nie śmierdzi

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka