sunday1974 21.06.13, 10:31 Właśnie się ukazały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 10:35 ja niestety nie moge wejsc na strone. Dzwonilam do OKE, "no coz, duzo osob chce sie zalogowac rownoczesnie a system pozwala tylko 200" No to chyba bylo do przewidzenia, ze skoro sa 2 dni robocze na zmiane, to wszyscy beda chcieli zobaczyc wyniki rownoczesnie! Odpowiedz Link Zgłoś
cyggnus Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 10:43 I tak dobrze, że dwa dni. U nas podania można składać i zmieniać decyzję do dzisiaj, do 15 ;p Ktoś pomyślał. Zresztą i tak nie ma jeszcze wyników staninowych, więc tak naprawde nie wiadomo za bardzo, jak dobre czy złe to sa wyniki, skoro nie wiadomo, jak wypadła reszta Odpowiedz Link Zgłoś
sunday1974 Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 10:46 No właśnie, ja też bym chciała znać wyniki staninowe. Ktoś wie kiedy będą ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 11:00 a jak poszlo Waszym dzieciakom? moj zadziwiajaco dobrze napisal polski bedzie mial 170 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
sunday1974 Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 11:15 Mój z samego egzaminu gimnazjalnego 70,8 punktów w tym matma najlepiej bo 90% Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 18:54 Mojej poszło po prostu świetnie. Za egzamin będzie miała 96,2; za oceny 71 z jakimś kawałkiem. Mniemam, że wystarczy przynajmniej na liceum 2-go wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 19:56 a co obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 20:04 Staszica, Kochanowskiego i Kołłątaja Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_jest_ten_swiat_gw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 18:42 no mojemu niby nieźle - ogółem 90,6 pkt., ale spodziewałam ciut więcej... poległ na historii 82 centyl i nieco na przyrodzie [97 centyl] ;) - za mało do Kochanowskiego, a Staszic odpadł - młody skopał test na własne życzenie :( [nie skontrolował czasu - zrobił 4 zadania + odp. na piąte, ale wszystko w brudnopisie - nie zdążył przepisać, bo obudził się, jak było 10 min do końca - hehe tzn. przepisał, ale jak??? pożal się boże, a brudnopisy się nie liczyły, żeby nawet tam było wszystko na 6 ;/]. no a oceny na koniec roku całkiem inne, niż planowane [12- ]... znaczy się niższe o stopień każda [no oczywiście z wyjątkiem matmy - ma 6, ale to jedyna ;)] No i mam zagwozdkę? co teraz wybrać? było: 1. Staszic 2. Kochanowski 3. Królówka a teraz zupełnie nie wiem - ogółem punktów 138,5 - 142,5 [zależy od szkoły i przedmiotów] rozważałam Słowackiego i Mickiewicza, ale mam wątpliwości czy tam to jego mat-inf-fiz będzie lepiej prowadzone niż w Królówce... no i jaka tam jest ogółem atmosfera? może ktoś wie... w sumie to ważniejsze, niż sam poziom nauczania poza przedmiotami 'ścisłymi', a może jeszcze coś innego? pomóżcie pls :) aha - kto wie jak jest faktycznie z Kochanowskim? bo w tegorocznych info z min. podano średnia liczbę punktów 131 za rok ubiegły, a na forum dokładne dane absolutnie wykluczają taką średnia... ciekawe, że Kochanowski jest najpopularniejszym LO w tym roku wśród kandydatów... Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 18:56 Do Kochanowskiego progi w zeszłym roku były takie: mat-fiz ang-niem 154.9 mat-fiz ang-franc 152.1 mat-fiz-inf 155.37 średnie odpowiednio: 159.82 158.66 160.82 Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 20:49 Acha, to są dane z kseonu zebrane rok temu. W biurze edukacji miasta stołecznego chyba mają po prostu lekki bajzel. Nie wiem, skąd im się ta średnia dla Kochanowskiego wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_jest_ten_swiat_gw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 00:28 jakw napisała: > Acha, to są dane z kseonu zebrane rok temu. W biurze edukacji miasta stołecznego chyba mają po prostu lekki bajzel. Nie wiem, skąd im się ta średnia dla Kochanowskiego wzięła. no właśnie - jakim cudem w tym roku wyszło im 131??? i ciekawe jaki to miało wpływ na kandydatów - pewnie nie każdy sprawdzał dane z zeszłego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 20:59 ciekawe, że Kochanow > ski jest najpopularniejszym LO w tym roku wśród kandydatów..." Kochanowski od kilku lat jest bardzo popularną szkołą, ale gazecie coś się chyba pokićkało. Nad zestawieniem jest info, że chodzi o liczbę podań, które złożyli kandydaci, czyli, że co? Że dla 996 osób Kochanowski był szkołą pierwszego wyboru, no bo w takich szkołach się składa podania? Sprawdziłam w systemie i doliczyłam się ok.350 - może część osób zabrała już swoje podania, ale wątpię, aby kiedykolwiek prawie 1000 kandydatów złożyła tam swoje podania. Innych szkół nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 21:05 Wklejone informacje pochodzą z 2003 r. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 21:20 No, właśnie chciałam to napisać, bo właśnie to zauważyłam:) Szkoda, że nie wcześniej i jak głupia dodawałam te liczby podań w poszczególnych oddziałach w Kochanowskim :D Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 21:27 Dodawanie tych podań chyba nie bardzo ma sens. Tam jest 14 grup rekrutacyjnych - moja córka kandyduje do 5 i w każdym przypadku jest jednością w rubryczce "na dalszych priorytetach". A jeśli nie załapie się w liceum nr 1 (co jest prawdopodobne) to jak najbardziej będzie liczyć się w Kochanowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wyniki testu gimnazjalnego 23.06.13, 22:39 A jeśli nie załapie się w liceum nr 1 (co jest prawdo > podobne) to jak najbardziej będzie liczyć się w Kochanowskim." No pewnie, że tak:) Liczba chętnych z 1 wyboru najwięcej mówi o tym, ile roboty miały panie w sekretariacie danej szkoły. Zwłaszcza w przypadku szkół z niezbyt wysokiej półki progowej. Bo już w przypadku szkół wysokoprogowych coś tam można by pownioskować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.13, 09:32 No pewnie, że tak:) Liczba chętnych z 1 wyboru najwięcej mówi o tym, ile roboty miały panie w sekretariacie danej szkoły. Zwłaszcza w przypadku szkół z niezbyt wysokiej półki progowej. Bo już w przypadku szkół wysokoprogowych coś tam można by pownioskować. no to ja poprosze o takie wnioski jesli chodzi o Poniatowskiego. Syn chcialby do chem - fiz, ma 170 punktow i zastanawiam sie, czy da rade sie dostac. W zeszlym roku prob byl 161 i cos tam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: menodo Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.13, 10:36 Nie znam się na specyfice tego typu klas, ale zaczęłabym od pytania - z jakich szkół/klas mogą do tego oddziału trafić uczniowie, dla których był on II i III wyborem? W których szkołach/klasach o podobnym profilu były w poprzednich latach wyższe progi? Czy te frekwencje w porównaniu z ubiegłymi latami zwiększyły się/ zmniejszyły? Ale niezależnie od tego - syn ma sporo więcej punktów niż ubiegłoroczny próg; ja bym zostawiła podanie w tej szkole:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 19:42 Zakladam, ze duza czesc osob z dalszych wyborow to osoby, ktore w pierwszym wyborze wybraly biol - chem w Poniatowskim (I wybor 150 osob). Dokladajac do chem - fizu biologie maja taki sam profil. A macie jakies wiesci jak wypadl tegoroczny egzamin w stosunku do ubieglorocznego? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_jest_ten_swiat_gw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 00:22 mea culpa - wszystko przez pospiech - własnie wychodziłam z domu, jak mi to wyskoczyło u pana G ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paszczakowna1 Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 23:55 > a teraz zupełnie nie wiem - ogółem punktów 138,5 - 142,5 [zależy od szkoły i pr > zedmiotów] A mat-fiz w Reytanie? IMO informatyka w liceum (z wyjątkiem Staszica) jest psu na budę, a tam jest rozszerzony angielski, może więcej wart. Siostrzeniec z kolei ląduje powyżej oczekiwań, 141-147 punktów. Wyrobił plan maksimum jeśli chodzi o oceny (tj. wszystkie języki - z polskim włącznie - jakimś cudem wyciągnął na czwórki, a z egzaminu ma 86 punktów, co jest b. dobrym wynikiem, biorąc pod uwagę, że jest nietypowym przypadkiem, któremu punktację obniża angielski i polski). Ale wyboru szkoły nie zmienia, chce tam, gdzie w 10 minut może dojść piechotą, choć mógłby aplikować o te pół oczka wyżej. W sumie może i ma rację, godzina życia dziennie dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_jest_ten_swiat_gw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 00:55 Gość portalu: paszczakowna1 napisał(a): > A mat-fiz w Reytanie? IMO informatyka w liceum (z wyjątkiem Staszica) jest psu na budę, a tam jest rozszerzony angielski, może więcej wart. > Reytan odpada w przedbiegach - syna uczyła w Staszicu pani, która uczy także w Reytanie i jej zdanie jest takie, że o ile gimnazjum Reytana jest jednym z najlepszych gimnazjów, o tyle liceum jest po prostu słabe i ma rozmyte profile tzn. trzeba uczyć się wszystkiego niejako po równo [ale wcale nie na wysokim poziomie], nie zwraca sie jakiejś szczególnej uwagi na to, co dany uczeń preferuje. No a poza tym syn miał możliwość poznania kilku uczniów z LO Reytana i się trochę zraził [uczestniczył w takich debatach organizowanych miedzy szkołami] - licealiści Reytana według niego byli ... no nie wiem jak to delikatnie napisać... dużo słabszymi dyskutantami niż gimnazjaliści ze Staszica. Mówiąc krótko młody o Reytanie nie chce słyszeć :(. I nie mówię, że ma rację - po prostu takie ma doświadczenia. Moje tłumaczenie, że reprezentacja LO na debacie wcale nie musi świadczyć o poziomie szkoły jakoś do niego nie przemawia. A informatyka nie jest psu na budę - liczy się do studiów - młody chce studiować na UW, więc rozszerzona informatyka jak najbardziej jest mu potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 00:59 dziwny_jest_ten_swiat_gw napisała: > > A informatyka nie jest psu na budę - liczy się do studiów - młody chce studiowa > ć na UW, więc rozszerzona informatyka jak najbardziej jest mu potrzebna. Póki co na informatykę na UW można 3 razy policzyć matematykę rozszerzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_jest_ten_swiat_gw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 01:28 tak, ale lepszy wynik można uzyskać informatyką ;) [czyt. łatwiej, póki co, bo nie powiedziane, że się nie zmieni] - no tak naprawdę to ratuje go raczej olimpiada, ale sądząc z dotychczasowych doświadczeń, to jak zwykle na olimpiadzie wysiądzie mu psychika i... ok, ok już nie marudzę młody nie chce nawet dopisywać trzeciej szkoły - stwierdził, że jak nie dostanie się do Kochanowskiego, to będzie w Królówce i też fajnie, bo będzie miał swój wymarzony rosyjski [oczywiście dziś nawet cyrylicy nie zna, ale taki sobie wymarzył i rób co chcesz ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 02:35 dziwny_jest_ten_swiat_gw napisała: > tak, ale lepszy wynik można uzyskać informatyką ;) [czyt. łatwiej, póki co, bo > nie powiedziane, że się nie zmieni] - Zeszłoroczne wyniki z matematyki rozszerzonej były jakby wyższe niż informatyki rozszerzonej więc ta "łatwość" informatyki jest dyskusyjna www.oke.waw.pl/new/download/files/File/raporty/2012/lo/RAPORT_2012_Matura.pdf W każdym razie nie wybierajcie klasy mat-inf bez fizyki - jeśli synowi coś się odmieni ze studiami to z informatyką może zostać z przysłowiową ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paszczakowna1 Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 01:21 >o tyle liceum jest po prostu słabe i ma rozmyte profile tzn. > trzeba uczyć się wszystkiego niejako po równo [ale wcale nie na wysokim poziom > ie], nie zwraca sie jakiejś szczególnej uwagi na to, co dany uczeń preferuje. Wyniki maturalne ma jednak stosunkowo niezłe. I teraz 'rozmycie' profili (IMO zresztą wcale niekoniecznie naganne) nie przejdzie, bo przedmiotów po prostu nie będzie. Ale nie chodzi o Reytana, zmierzam do tego, że może nie warto skupiać się na mat-fiz-inf, który jest stosunkowo rzadkim profilem (nb - jest w Kamińskim - chyba że to dla was koniec świata), tylko może postawić na zwykły mat-fiz, a informatyką się parać pozaszkolnie (bo przecież i tak się na tym skończy). Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny_jest_ten_swiat_gw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 01:39 Gość portalu: paszczakowna1 napisał(a): > Wyniki maturalne ma jednak stosunkowo niezłe. I teraz 'rozmycie' profili (IMO z > resztą wcale niekoniecznie naganne) nie przejdzie, bo przedmiotów po prostu nie > będzie. Ale nie chodzi o Reytana, zmierzam do tego, że może nie warto skupiać > się na mat-fiz-inf, który jest stosunkowo rzadkim profilem (nb - jest w Kamińsk > im - chyba że to dla was koniec świata), tylko może postawić na zwykły mat-fiz, > a informatyką się parać pozaszkolnie (bo przecież i tak się na tym skończy). Kamiński? zupełnie nie znam - sprawdziłam - dojazd nie taki zły - jeden autobus, ale tylko 11 przystanków ;) a wiesz może jakie tam były progi, bo mi nie działa str edukacji - jakas przerwa tech. czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wyniki testu gimnazjalnego 24.06.13, 08:09 Najlepsze ursynowskie liceum (publiczne) - w każdym razie osiąga przyzwoity warszawski poziom. Najlepsze jest w przedmiotach przyrodniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paszczakowna1 Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 10:30 142 srednia ogolnoszkolna w 2012. Do mat-fiz-inf pewnie troche wyzsza, ale nieduzo - w 2010 nie bylo znacznych rozbieznosci punktowych miedzy klasami. Ale Kamiński wyniki maturalne ma trochę slabsze niż Reytan. Odpowiedz Link Zgłoś
cyggnus Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 12:16 Jak patrzę na wyniki szkoły mojego dziecka, to w porównaniu z ubiegłym rokiem polski jest na prawie takim samym poziomie, wos i historia wypadły słabiej o kilka punktów, matematyka podobnie, przyrodnicze i angielski lepiej niz w ubiegłym roku. Ciekawe, czy w kraju jest podobna tendencja Odpowiedz Link Zgłoś
cyggnus Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 12:20 "Matematyka podobnie", czyli podobnie jak w ubiegłym roku miało być Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 22:42 Wykresiki jak to poszło w skali ogólnopolskiej: www.edulandia.pl/edulandia/1,118533,14145316,Wyniki_egzaminu_gimnazjalnego_2013.html Tradycyjnie narzekanie jak to młodzież na wsi nie zna języków, zwłaszcza angielskiego www.edulandia.pl/edulandia/1,118533,14145035,Niski_poziom_znajomosci_jezykow_obcych_uczniow_z_obszarow.html Odpowiedz Link Zgłoś
airebea Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 07:31 U nas też bardzo dobre 91 pkt za egzamin ok 70 pkt za świadcectwo. plus do dwujęycznych jeszce punkty za dany egamin z angielskiego.W takim wypadku chuba mieniamy listę preferencji. 1.Witkacy 2 Kopernik 3 Dąbrowski Wiecie może jakie były progi w Witkacym w ubiegłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 15:27 Podają tylko średnią 175 pkt. Moim zdaniem jeżeli Twój syn będzie miał 161 pkt ma spore szanse, biorąc pod uwagę, że w tym roku jest o jedną klasę więcej niż w roku poprzednim. Typujecie wszystkie klasy-języki? Odpowiedz Link Zgłoś
airebea Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 15:41 Tak konfiguracja języków jest mu właściciwie obojętna możemy obstawiać wszystkie klasy. Syn jescze nie podjął ostatecznej decyzji cy na pierwsym Witkacy czy Kochanowski. W Kochanowskim ma mnóstwo znajmomych, wszyscy zachwyceni ale z drugiej strony Witkacy to inna liga... Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 15:44 No i Witkacy jest specyficzną szkołą. Nie dla każdego (nie mam na myśli stopni). Syn wie na co się porywa? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 19:41 A co z tym władkiem? Ktoś Ci odpowiedział na forum w sprawie ubiegłorocznego progu:) W obecnej sytuacji punktowej syna Dąbrowskiego raczej bym sobie darowało. Odpowiedz Link Zgłoś
airebea Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 19:56 Do Władka syn nie chce ;( Witkacego chyba sobie też podaruje. Myślę że będzie to Kochanowski, Kopernik i Dąbrowski. Ten Dąbrowski to już na zasadzie dupochronu bo myślę że gdyby nie dostał się do Kochanowskiego to Kopernik jest pewny, On strasznie towarzyski facet jest i jak przychodzi co do czego to okazuje się ,że szkoła musi być niezła ale też fajna i z atmosferą:) Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 20:08 Dla towarzyskich to Czacki jest dobry :) Ile on tych punktów ma? To może niech weźmie : Czacki, Kochanowski, Kopernik? Odpowiedz Link Zgłoś
airebea Re: Wyniki testu gimnazjalnego 22.06.13, 20:17 Czacki to jednak chyba a wysoko- praktycznie w każdej konfiguracji ma 161 pkt ( poza mat -fizem). I klasa w czackim to chyba taka bardiej artystycznym acięciem a on bardziej w kierunku nauk spolecznych/ dziennikarstwa, politologii. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 21:00 Porównałam tegoroczne i zeszłoroczne średnie dla woj. mazowieckiego. Lepiej w tym roku wypadły tylko przedmioty przyrodniczne (pomimo aksolotla ;-)), reszta jednak słabiej. Chyba że porównuję nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 21:06 czyli progi beda nizsze? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 21:43 Progi zależą od wielu czynników. W każdym razie nie wydaje mi się, żeby były istotnie wyższe . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mdro Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.warszawa.mm.pl 21.06.13, 14:24 A gdzie to się sprawdza? (W-wa). Bo moje chłopię przyszło i oznajmiło, że kazali mu sprawdzić, czy się zgadza, ale nie wie, na jakiej stronie (w programie rekrutacyjnym nic nt. punktacji nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
cyggnus Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 14:28 u nas na stronie oke jest panel dla ucznia, gdzie uczeń loguje się tak jak do systemu rekrutacji i wtedy ma swój wynik. Na stronach cke i oke są wstępne wyniki, ale bez podania centyli dla uczniów, więc to trochę trudno porównywać, chyba że na oko patrząc na wykresy słupkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 15:18 centyle sa podawane przy wynikach dzieci, w systemie. Nie moge sie polapac w tych staninach :-( czemu przedzialy najwyzszej staniny nie sa do 100%? Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 18:37 Gość portalu: lu napisał(a): > centyle sa podawane przy wynikach dzieci, w systemie. > > Nie moge sie polapac w tych staninach :-( czemu przedzialy najwyzszej staniny > nie sa do 100%? Widocznie 100% to mają naduczniowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 19:13 ach to sa srednie szkol a nie srednie uczniow. Gapa ze mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunday1974 Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 14:29 Jesli Warszawa to tu: hermes.oke.waw.pl/ Moje dziecię dostało hasło w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mdro Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.warszawa.mm.pl 21.06.13, 14:32 Dzięki. Hasło w szkole dostał, tylko nie wiedział, gdzie ma je wpisać ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 18:23 Moja na szczęście dostała wyniki w szkole, bo nie da się wejść. Nic zmieniać nie będziemy, więc logowanie się na stronę z wynikami nie jest w tej chwili dla nas istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 18:32 bez problemu wchodzi sie przez Fire Foxa, przez IE i Chrom nie moge wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Wyniki testu gimnazjalnego 21.06.13, 18:37 My przed chwilą weszłyśmy IE, z pół godziny temu z chrome był problem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lu Re: Wyniki testu gimnazjalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.13, 13:21 czy ktos wogole wie czy sa jakies porownania egzainu z 2012 i 2013? Lepiej slabiej wypadl? Odpowiedz Link Zgłoś
cyggnus Re: Wyniki testu gimnazjalnego 25.06.13, 13:44 Możesz porównać na razie średnie w kraju język polski: 2012 - 65, 2013 - 63; historia i wos: 2012 - 61, 2013 - 58; matematyka: 2012 - 47, 2013 - 48; przyrodnicze: 2012 - 50, 2013 - 59; ang podstawa: 2012 - 63, 2013 - 63; ang rozsz: 2012 - 46, 2013 - 45. Odpowiedz Link Zgłoś