Dodaj do ulubionych

Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:)

10.08.10, 14:06
Proszę bardzo;)
Po schudnięciu 15 kg moje pożycie prawiemałżeńskie ( czytaj nie do końca
legalne ) ( czytaj tym bardziej ekscytujące ) ;) ruuuuuszyło, rozhulało się,
jest boosko:) A teraz jeszcze prawiemąż na dukanie chudnie, normalnie jak
zrzuci jeszcze trochę to dopiero wątek założę :D
pozdrawiam ven.to :)
Obserwuj wątek
    • ven.to Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:11
      :D

słuchajcie, jakiego my sobie z mężem wczoraj zrobiliśmy kurczaka na kolację!
      Romantyzm pełen, świeczki, pieczone kurczę, cocacola light w kieliszkach...
      Nigdy nie przeżyliśmy jeszcze tak zmysłowej kolacji :) dzieciaki śpią a my... I
      to dietka nas tak nastawiła - dopieszczanie przez jedzenie.
      A odzyskana figura, ten tego. O matko. Na samą myśl czerwienię.
      a to wieczorny
      hit

• anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:17
        Co do dopieszczania przez jedzenie... jak zrobić bita śmietanę z sprayu
        dukańską, nie wiecie? ;D
        • lilka208 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:22
          :D)
        • a.agena Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:23
          anja_maciejka napisała:

> Co do dopieszczania przez jedzenie... jak zrobić bita śmietanę z sprayu
          > dukańską, nie wiecie? ;D

Kolorem, konsystencją i metodą wyciskania pasować może pianka do golenia. Tylko ze zlizywaniem byłabym ostrożna :-)

a.a
          • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:28
            No kiedy to o rzeczone zlizywanie chodzi:) Pianka do golenia odpada;) Chociaż
            zawsze lepsza od bitej śmietany, bo kusić nie będzie by ją jednak zlizać;)
            • lilka208 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:32
              ale pianka dukanowska :) bez cukru, tłuszczu tez pewnie nie ma a węgle?:):);)
              • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:46
                Cholera, nawet google nie wiedzą czy pianka do golenia ma węgle;)
                Przecież nie będę oblewać się jogurtem naturalnym;)
                • lilka208 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 14:58
                  :););) a niby jest wpisz w google to ci wyskoczy:):):)
                  • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:07
                    Mam , mam :)
                    "OSZUKANA BITA SMIETANA

250g fromage frais (serek o konsystencji gestego jogurtu)
                    2 bialka
                    Aromat waniliowy
                    Slodzik do smaku

Bialka ubic na sztywna piane. Serek ubic z aromatem I slodzikiem, polaczyc
                    delikatnei z ubitymi bialkami."

Tylko jak cholerę wcisnąć do tego opakowania po piance do golenia? :D
                    • lilka208 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:13
                      może do takiego urządzenia co sie dekoruje bitą śmietana torty? :):D)
                      • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:17
                        Wariatki jesteśmy,wiesz o tym?;)
                        Spokojnie można do takiego urządzenia. Dukan w łóżku też sie sprawdza, znaczy się :)
                    • mess8385 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:18
                      hahaha, szalone:) no nic, oby tak dalej, a do polepszenia i ja się
                      dołączam:):) tzn my:):)
                      • lilka208 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:20
                        hehe wariatki. mozna też do strzykawki lekarskiej:(
                    • a.agena Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:24
                      anja_maciejka napisała:

> Tylko jak cholerę wcisnąć do tego opakowania po piance do golenia? :D

Do syfonu.

a.a
                      • betinka1978 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:40
                        a jeśli chodzi o to pożycie....
                        1,5 roku żyliśmy jak NIEmąż i żona (9 miesięcy ciąży plus reszta czasu po -
                        ciążowa kiedy nasze libido było zerowe albo wręcz na minusie :\ ) , a teraz
                        czuję się wręcz na każdym kroku molestowana! no normalnie chłop mi spokoju nie
                        daje :D dobrze że się dzieci po domu plączą bo by mnie zamęczył :P
                        • betinka1978 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 15:41
                          P.S. lubię Dukana ;)
        • elrosa Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 16:18
          to może na sos toffi też macie sposób? ;-)
          • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 18:50
            Pikuś! Sosu toffi nie trzeba do syfonu wciskać;)
            A jakby tak żółtko+mleko w proszku+trochę płynnego i aromat? Toffi pewno się
            znajdzie. A jak nie, to herbata liptona toffi jest podobno. Widzisz, pikuś:)
            • elrosa Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 19:17
              Tę herbatę nawet mam, ale podjeżdża mi perfumiarnią ;)
              Ale pomysł z mlekiem niezły, niestandardowe aromaty widziałam w
              herbacianym, może i toffi się znajdzie :D
    • nostress.ka21 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 16:42
      Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę!
      Moje libido jest aktualnie zerowe ;( :(
      Jak nigdy i ubolewam nad tym bardzo i źle mi z tym i kurde no!
      :(
      • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 18:51
        Tabletkowa dziewczyna? Jeżeli tak, to na mnie ring zadziałał. I to że mój
        prawiemąż zaczął zmywać gary:D
        • nostress.ka21 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 19:57
          Ringowa dziewczyna jestem :D
          Ale aktualnie bez niego, ale i tak ta straszna zmiana mnie dobija :(
          No i kurde nie ma innej opcji, wiąże się to z dietą, nie ma bata :| no co za :|
          • anja_maciejka Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 20:13
            Przez 2 pierwsze cykle-masakra. Potem tylko lepiej. Przynajmniej u mnie. A stary
            gary zmywa i skarpetki sprząta?;) Na mnie to działa bardzo:)
            • kobieta25.2 do ven.to 10.08.10, 20:24

podziel się przepisem na tego dobrego kurczaka:)
              • ven.to Re: do ven.to 10.08.10, 21:30
                nasmarowac czosnkiem (ludowy afrodyzjak, oprócz odstraszania wampirów które jak
                wiemy seksu bały się że hoho)i papryką (żeby pożycie było jak red hot chili
                peper). Solą i pieprzem też (bo jak wiemy z koszyczka wielkanocnego
                Sól symbolizuje nieśmiertelność, oczyszczenie, ochronę przed zepsuciem, stałość
                życia duchowego, a także gościnność gospodarza domu oraz harmonię między Bogiem
                i człowiekiem - wszystko fajnie się w seksie komponuje).
                Napchac kurczę cukinią (to chyba dla kształtu). Wsadzic do piekarnika i przez
                godzinę piec w 200 stopniach (dla smaku).
                Wyjąc i zjeśc a potem...
            • nostress.ka21 Re: Dukan a pożycie prawiemałżeńskie:) 10.08.10, 21:11
              Ha! czyli za tydzień będzie ok :D
              Zaraz stuknie mi koniec drugiego cyklu na dukanie :)
              A skarpety ok :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka