Dodaj do ulubionych

Czy używacie Huxolu do pieczenia ?

17.11.10, 22:17
Od kilku dni szukam słodziku do pieczenia. Znalazłam w jednym hipermarkecie, ale juz została tylko cena... Mam dosyc oferowania mi w aptekach fruktozy i robieniu wielkich oczu gdy proszę o syntetyczny słodzik do pieczenia. Niezdowe, nie mamy... Koniec! Znalazłam na allegro Huxol i chciałam zapytac, czy Wy na nim pieczecie? Czytałam kilka opinii, że niektóre słodziki podczas pieczenia robią się gorzkie albo tracą właściwości słodzące. Poradźcie, czy Huxol to dobry wybór, bo chciałam od razu zamówic większą ilośc. I czy lepiej kupic ten w proszku czy w płynie (jeśli nadaje się do pieczenia :) ). I czy to prawda, że jest troszkę zdrowszy od tych zwykłych, dostępnych w hipermarketach?
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka