domipro 31.01.11, 20:29 Chcę zacząć diete, juz mam cały plan...i zapisałam się na areobik, przydadza się tez jakieś tabletki na odchudzanie. Brałyście jakies? Które sa na prawdę dobre? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mrukmrukmruk Re: Dobre tabletki na odchudzanie 01.02.11, 09:52 Tabletki nic same nie zrobią, nie ma co wierzyć w ich cudowne właściwości, bo one mają wspomagać dietę i ćwiczenia, a nie na odwrót. Polecam ci zajrzeć na profil facebooka Odchudzanie i oczyszczanie - Langsteiner, jest tam wiele ciekawych porad na temat odchudzania i zdrowej żywności Link Zgłoś
cr12 Re: Dobre tabletki na odchudzanie 15.02.11, 18:09 Farmakologia nie nie jest dobra. Nie polecam. Sama korzystałam dwa lata temu z usług centrum odchudzania i przez całą dietę prowadził mnie osobisty trener wellness. Schudłam 20 kg wagę utrzymuję do dnia dzisiejszego. Wiele zmieniłam w swojej diecie i wprowadiłam rówież wiele zmian. Polecam idealnadieta.pl/osobni Link Zgłoś
Gość: pomocnaaa Re: Dobre tabletki na odchudzanie IP: *.atman.pl 16.02.11, 13:29 hejka, dla wszystkich kobietek ktore chca schudnac, pomoc w zalatwieniu leku odchudzajacego najlepszego i najskuteczniejszego , z apteki- A.D.I.P.E.X, nr kontaktowy:518-804-388 pozdrawiam cieplo dziewczyny:) Link Zgłoś
emilia.gnybek-ciosek Re: Dobre tabletki na odchudzanie 21.02.11, 15:30 Warto mieć na uwadze, że środki farmakologiczne mają działanie uboczne. Jeśli już są wprowadzane to w ostateczności, jedynie u osób z otyłością olbrzymią i pod stałą kontrolą lekarza. Tabletki nie nauczą jak zdrowo się odżywiać. Jeśli więc ktoś chce je brać, gdyż myśli, że to złoty środek, nic bardziej mylnego. Bez zmian w swoim żywieniu, po odstawieniu leków zbędne kilogramy szybko powrócą. Dlatego zachęcam, aby przyjrzeć się swojemu codziennemu jadłospisowi i wykluczyć z niego to co niepotrzebnie dostarcza kalorii, a nie przynosi żadnych korzyści ustrojowi. Są to przede wszystkim słodycze, słodkie napoje, alkohol, słone przekąski i przegryzki. Warto także tłuste dania zastąpić lżejszymi, smażenie gotowaniem lub duszeniem, białe pieczywo pełnoziarnistym, wieprzowinę drobiem lub rybami, wprowadzić więcej warzyw, owoce. Bardzo ważny jest ruch w spokojnym tempie jak spacer, jazda na rowerze, pływanie. Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: Dobre tabletki na odchudzanie 29.03.11, 15:34 jasne że tabletki same z siebie nic nie dadzą, ale jak już ktoś ma ustanowioną dietę i chodzi na aerobic to jakieś suplementy na pewno pomogą szybciej uzyskać odpowiedni efekt. Dobra jest l-karnityna - dla osób które intensywnie ćwiczą. Możesz sobie zerknąć np. na hellhound.pl tam jest sporo odżywek i suplementów diety wspomagających odchudzanie. Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobre tabletki na odchudzanie IP: 83.218.113.* 29.03.11, 16:56 Tabletki nic nie dadzą. Trzeba dobrać odpowiednią dietę, ćwiczyć, po drugie trzeba zmienić nawyki żywieniowe. Nie m diety cud. Jeśli wrócimy do starych nawyków żywieniowych to waga wróci. Od lat zmagałam się z moimi kg! Próbowałam różnych sposobów na pozbycie się nadwagi, ale waga wracała. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) Chcesz się dowiedzieć więcej? zajrzyj idealnafigura.com/gberes Link Zgłoś
Gość: neonila Re: Dobre tabletki na odchudzanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 13:29 Dla odchudzających się polecam przydatny ranking tabletek odchudzających track.ranking-tabletek.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?pid=141&uid=2186 Link Zgłoś