Dodaj do ulubionych

Dobre tabletki na odchudzanie

31.01.11, 20:29
Chcę zacząć diete, juz mam cały plan...i zapisałam się na areobik, przydadza się tez jakieś tabletki na odchudzanie. Brałyście jakies? Które sa na prawdę dobre?
Obserwuj wątek
    • mrukmrukmruk Re: Dobre tabletki na odchudzanie 01.02.11, 09:52
      Tabletki nic same nie zrobią, nie ma co wierzyć w ich cudowne właściwości, bo one mają wspomagać dietę i ćwiczenia, a nie na odwrót. Polecam ci zajrzeć na profil facebooka Odchudzanie i oczyszczanie - Langsteiner, jest tam wiele ciekawych porad na temat odchudzania i zdrowej żywności
      • cr12 Re: Dobre tabletki na odchudzanie 15.02.11, 18:09
        Farmakologia nie nie jest dobra. Nie polecam.
        Sama korzystałam dwa lata temu z usług centrum odchudzania i przez całą dietę prowadził mnie osobisty trener wellness. Schudłam 20 kg wagę utrzymuję do dnia dzisiejszego. Wiele zmieniłam w swojej diecie i wprowadiłam rówież wiele zmian. Polecam idealnadieta.pl/osobni
    • Gość: pomocnaaa Re: Dobre tabletki na odchudzanie IP: *.atman.pl 16.02.11, 13:29
      hejka, dla wszystkich kobietek ktore chca schudnac, pomoc w zalatwieniu leku odchudzajacego najlepszego i najskuteczniejszego , z apteki- A.D.I.P.E.X, nr kontaktowy:518-804-388
      pozdrawiam cieplo dziewczyny:)
    • emilia.gnybek-ciosek Re: Dobre tabletki na odchudzanie 21.02.11, 15:30
      Warto mieć na uwadze, że środki farmakologiczne mają działanie uboczne. Jeśli już są wprowadzane to w ostateczności, jedynie u osób z otyłością olbrzymią i pod stałą kontrolą lekarza.
      Tabletki nie nauczą jak zdrowo się odżywiać. Jeśli więc ktoś chce je brać, gdyż myśli, że to złoty środek, nic bardziej mylnego. Bez zmian w swoim żywieniu, po odstawieniu leków zbędne kilogramy szybko powrócą. Dlatego zachęcam, aby przyjrzeć się swojemu codziennemu jadłospisowi i wykluczyć z niego to co niepotrzebnie dostarcza kalorii, a nie przynosi żadnych korzyści ustrojowi. Są to przede wszystkim słodycze, słodkie napoje, alkohol, słone przekąski i przegryzki. Warto także tłuste dania zastąpić lżejszymi, smażenie gotowaniem lub duszeniem, białe pieczywo pełnoziarnistym, wieprzowinę drobiem lub rybami, wprowadzić więcej warzyw, owoce. Bardzo ważny jest ruch w spokojnym tempie jak spacer, jazda na rowerze, pływanie.
    • adresnieprawidlowy Re: Dobre tabletki na odchudzanie 29.03.11, 15:34
      jasne że tabletki same z siebie nic nie dadzą, ale jak już ktoś ma ustanowioną dietę i chodzi na aerobic to jakieś suplementy na pewno pomogą szybciej uzyskać odpowiedni efekt. Dobra jest l-karnityna - dla osób które intensywnie ćwiczą. Możesz sobie zerknąć np. na hellhound.pl tam jest sporo odżywek i suplementów diety wspomagających odchudzanie.
    • Gość: kasia Re: Dobre tabletki na odchudzanie IP: 83.218.113.* 29.03.11, 16:56
      Tabletki nic nie dadzą. Trzeba dobrać odpowiednią dietę, ćwiczyć, po drugie trzeba zmienić nawyki żywieniowe. Nie m diety cud. Jeśli wrócimy do starych nawyków żywieniowych to waga wróci.
      Od lat zmagałam się z moimi kg! Próbowałam różnych sposobów na pozbycie się nadwagi, ale waga wracała. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) Chcesz się dowiedzieć więcej? zajrzyj
      idealnafigura.com/gberes
    • Gość: neonila Re: Dobre tabletki na odchudzanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 13:29
      Dla odchudzających się polecam przydatny ranking tabletek odchudzających
      track.ranking-tabletek.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?pid=141&uid=2186

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka