Dodaj do ulubionych

Jaki preparat na odchudzanie ???

25.02.11, 13:11
witam

mam takie pytanie , jakie teraz sa tabletki na topie które sa najbardziej kupowane i pomocne w odchudzaniu ???
z tego co czytałam a forach to słyszałam ze "alli " jest wiadomo że są skutki , uboczne jak każda inna tabletka !!! :(
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4052330&start=60
wiem że najlepiej mało jeść i uprawiać sport już to przerabiałam ,chciała bym chociaż te 10kg zgubić , dziewczyny co teraz stosujecie pochwalcie się ????
Obserwuj wątek
    • mamagnoma Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 14.03.11, 14:30
      Prosze o oświecenie ;-) Jak to jest, że w wielu dietach powtarza sie, że trzeba pic wode z cytryną, czyli jak rozumiem zakwaszać organizm. A tu na odwrót mowa o tych, ze plyn zasadowy pomaga?
      • Gość: Barmanka Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.smgr.pl 06.02.14, 16:16

z tego co wiem woda z cytryna wzmaga apetyt wiec, nie polecam dziala to jako aperitif...za to polecam blonnik czy to w tabletkach czy w proszku, zwieksza on swoja objetosc po wypiciu wody, wiec czujemy sie dluzej nasyceni
    • nikita0166 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 15.03.11, 14:29
      Najlepsza jest dieta Mż
    • kfiatuszkowa Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 29.03.11, 13:15
      Alli to jest prawie to samo co Xenical (orlistatum) powodując nietrawienie tłuszczów= sraczka po każdym tłustszym posiłku. Co za tym idzie- wywalisz kupę kasy (około 300 zł na mc) do kibla ;) A organizm jest tak zaprogramowany, źe jak mu czegoś nie dostarczysz to on sobie to zmagazynuje, więc po skończonej kuracji JoJo murowane! Chyba, że zmienisz nawyki żywieniowe i zadowolisz się gotowaną suchą piersią i marchewką
      • kfiatuszkowa Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 29.03.11, 13:16
        kfiatuszkowa napisała:

> Alli to jest prawie to samo co Xenical

Tylko połowę słabsze, zapomniałam dodać
    • adresnieprawidlowy Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 29.03.11, 15:47
      Ja bym był za l-karnityną lub cla a najlepiej cla z l-karnityna i zieloną herbatą - takie kapsułki tez są :) Tyle że trzeba pamiętać, że same suplementy nic za nas nie zrobią trzeba do tego jeszcze ćwiczyć :) wtedy efekty na pewno przyjdą. No i dieta do tego wszystko razem na pewno przyniesie efekty.
    • Gość: funreal Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 22:28
      Wszystkie tabletki na odchudzanie to pic na wode :)
      • krzysztofsf Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 11.04.11, 23:36
        Gość portalu: funreal napisał(a):

> Wszystkie tabletki na odchudzanie to pic na wode :)

Dokladnie to samo kiedys mi powiedziala otyla aptekarka :)
    • Gość: Anieszka Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 22:08
      Jeszcze w prawie wyjaśnienia, mój post jest zdublowany, bo padł mi laptop i nie wiedziałam, czy został wysłany, a że byłam u siostry to odpaliłam stacjonarnego i go powtórzyłam.... To wszystko w celu wyjaśnienia dlaczego jest napisany 2x...
    • anka125 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 23.02.12, 12:39
      Gdyby ktoś wymyślił skuteczną tabletkę na odchudzanie - z pewnością dostałby Nobla.
      Nie ma takich tabletek!
      Trzeba mniej jeść,nie solić potraw,pić do 3 l płynów( ale nie piwa i kawy) i dużo się ruszać.
      To działa!
    • Gość: Adam Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 00:06
      Złoty środek to zmiana programu odżywiania,ruch i mniej stresu .Ja zrzuciłem około 30kg
    • Gość: Janusz Barański Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.12, 18:36
      Zdecydowanie mogę polecić Ci preparat, który stosują moi pacjenci i go sobie chwalą a mianowicie ACTISLIMFA.

Preparat ten:

Odchudza
      Odtłuszcza
      Zmniejsza apetyt
      Detox-oczyszczanie
      Zapobiega kumulacji tłuszczu
      Ogranicza wchłanianie tłuszczu
      Obniża wagę ciała
      Reguluje procesy trawienia
      Usuwa substancje toksyczne
      Nie powoduje skutków ubocznych

Zamawiam go z USA przez stronę chudne24.pl
    • headvig dieta i ruch 20.04.12, 14:48
      i 10 kg w 4 mieś mniej
    • dorota.k2 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 23.04.12, 19:59
      Po co tabletki, odrobina ruchu, zmiana nawyków żywieniowych i schudniesz bez obciążania wątroby tabletkami. Jeśli chcesz schudnąć dużo lub dość szybko to spróbuj diety. Ja kiedyś byłam na dukanie, ale brzuch mnie bolał, więc to nie dla mnie, później próbowałam 1000 kcal, ale męczyło mnie to liczenie ;) Najwięcej schudłam na cambridge, po przemyśleniu doszłam do wniosku, że to dzięki batonikom, bo mając pozwolenie na batoniki, nie miałam ochoty już czegoś innego podjadać ;)
    • beattka.mom Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 24.04.12, 08:07
      to jest bardzo dobry wyniki, bo to nie za dużo i nie za mało, bez żadnych rozstępów i szoku dla organizmu, a co to za preparacik?
    • Gość: Angelika Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 12:49
      I rzeczywiście po rozpuszczeniu w wodzie ma konsystencję kleiku? Widziałam ulotkę w aptece i moim zdaniem może być pomocny w zrzuceniu kilogramów.
    • Gość: Angelika Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.12, 12:54
      Mam pytanie odnośnie długości stosowania suplementu- po jakim czasie widać efekty bądź ile można go przyjmować?
    • shilla0 Macie coś na zabicie glodu? 08.07.12, 23:05
      Zawsze mogę cały dzień nic nie jeść i jest spoko. Ale na wieczór jest masakra. Mogę jeść raz dziennie, ale wieczorem. Jak nie zjem to mnie skręca i mam doła. Chyba że w ogóle nie jem, ale kiedyś przegięłam i teraz się boję próbować. Podobno jest jakieś ziółko indiańskie które zabija głód.
    • aeb456 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 11.07.12, 10:28
      Próbowałam różnych tabletek i uważam, że wszystkie działają podobnie, także tabletki to nie wszystko. Najważniejsze, żeby zmienić tak w ogóle styl życia - zacząć regularnie się odżywiać, uprawiać sport - wtedy tabletki mogą być tylko wsparciem do regulacji naszego metabolizmu.
    • lajfentuzjast Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 16.07.12, 13:42
      Każdy dietetyk i każdy lekarz Ci powie, że zażywanie tabletek pomagających chudnąć i wierzenie w porażające efekty to mrzonka. Naprawdę to jest tylko strata kasy. Poczytaj sobie o akcji Z Accentem na Harmonię, w której mówią o tym jak zdrowo żyć i dbać o swoje ciało. Mam nadzieję, że znajdziesz pomocne informacje
    • groshki_pl Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 29.08.12, 17:43
      Ja na odchudzanie polecam Formoline. Trochę tych środków przetestowałam i te okazaly sie najsluteczniejsze. A to z powodu tego, ze nie trzeba ich brac non stop, tylko przed glowymi posilkami, które zawieraja tluszcz. Wtedy ten tluszcz jest adsorbowany przez tabletke i nie odklada sie w organizmie. Tak to w skrocie dziala. Dla mnie to swietne rozwiazanie, pozbawione skutkow ubocznych, wad i efektu jojo ;]
    • Gość: ania Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.253.192.85.rev.sfr.net 03.09.12, 20:00
      A co zrobic jak ja mam ochote zjesc teraz kawalek czekolady?
    • malgosia002 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 03.09.12, 22:01
      może l -kreatyna :p taki wspomagacz spalania tkanki tłuszczowej podczas wysiłku fizycznego.

www.profitclick.pl
      • Gość: kolppack Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: 217.170.203.* 21.02.13, 11:30
        ja polecam weight loss - co prawda ma nienajlepsza opinie na tym forum, ale jest to zwykle hejterstwo chyba - ja sie na tym sporo odchudzilem w dodatku jest z naturalnych składników...
    • xazez123 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 26.09.12, 08:03
      Niestety w dzisiejszych czasach ciężko o dobre fora. Jednej prostej zasady nie ma. Zapraszam na 10 praktycznych porad, które są w stanie pomóc osiągnąć niezłe rezultaty.

10porad.pl
    • Gość: ulcia57 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 14:21
      Witam - czy macie może dostęp do tych Tabletek Forever Slim - bo ja eBayu nie ma - proszę o info na maila ulcia57@interia.pl Będe wdzieczna.
    • gita1973 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 27.09.12, 21:13
      Zadne nie sa dobre kochana,szkoda watroby.
    • pattyfleg90 Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? 29.09.12, 09:23
      Te Forever Slim nie istnieje . Gdyby było można by było je kupic .
      • Gość: roscjusz! Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: 31.171.134.* 02.10.12, 17:51
        ale kanał ze spamem. moderatorzy chyba śpią.
        • Gość: roscjusz! Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: 31.171.134.* 02.10.12, 17:55
          a tak w ogóle jedyne, co działa to tabletki, które się nazywają odchudzanie. reszta to po prostu gó... wypróbowałem około 10 różnych i żadna inna nie zadziałała.
          • Gość: ddk Re: Jaki preparat na odchudzanie ??? IP: *.lubawka.org 11.10.12, 08:38
            Co to za tabletki odchudzanie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka