Dodaj do ulubionych

wczasy odchudzające?

28.04.12, 00:01
Hej, chciałam zapytać, czy któraś z Odchudzaczek korzystała może kiedyś z takiej oferty? Znalazłam wczasy odchudzające w www.primaveraspa.pl, wygląda to ciekawie, ale chciałabym się dowiedzieć jakie są wrażenia uczestniczek tego typu wakacji :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerry Rydel Re: wczasy odchudzające? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.12, 08:53
      A ja polecam SPA-Budowlani w Szczawnicy. Jeżdżę tutaj od 6 lat i nie tylko ja.Przeważnie jestem od 7 do 10 dni. W tym czasie chudnę od 4 do 8 kg. Dieta 1000 kal. I normalne jedzenie nie żadne kleiki czy soki. A przede wszystkim wycieczki w góry, które dostarczają przepięknych wrażeń. Gimnastyka z Ulą niezastąpiona. Jedynie co mozna tutaj poprawic to małe pokoje ale nie po to tutaj się przyjeżdża, żeby w nich siedzieć. Zresztą dzień jest wypełniony przez cały dzień. Atutem są też zabiegi na różne dolegliwości związane z bólami kręgosłupa i stawów.
    • Gość: lesnachatapl Re: wczasy odchudzające? IP: *.gizycko.mm.pl 20.06.12, 21:43
      Polecam wczasy w Rezydencji lesna Chata w jastrowie. Mają rewelacyjny pakiet zabiegów i masaży. Do tego sauny i jaccuzi. A ceny dość przystępne. Polecam naprawdę warto.
    • Gość: Magda Re: wczasy odchudzające? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 13:55
      W Primaverze są wczasy doktora Bardadyna, na których byłam w zeszłym roku. Wyciągnęła mnie koleżanka i nie żałuję. Odchudzasz się w grupie, jest opieka dietetyka no i jest ciekawa oferta zabiegów.
    • Gość: kii Re: wczasy odchudzające? IP: *.free.aero2.net.pl 28.06.12, 14:39
      Bylam dwa razy. Duzo ruchu, milo i nic poza tym. Ile mozna schudnac w dwa tygodnie, albo w tydzien??? Jak ktos ma do zrzucenia dwa-trzy kilogramy, to nie musi jezdzic na wczasy, a przy nadwadze czy otylosci to trzeba by wyjechac przynajmniej na miesiac.

Polecam jednak samotnym dziewczynom/paniom jako mila forme spedzenia wypelnionych zajeciami wakacji (na facetow i dyskoteki nie bedzie ani czasu, ani sily).
      • m_arita Re: wczasy odchudzające? 26.07.12, 12:15
        pl.villacarpatia.pl/
        Byłam w ubiegłym roku 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września.W tym roku jadę
        1-15.09.2012. Jestem z Warszawy,może któraś z pań również wybiera się do Żołyni.
        Wszystko co chcecie wiedzieć na temat tego ośrodka znajdziecie na ich stronie.Jak tam jest? odpowiedzią niech będzie to że kilka osób z ubiegłorocznego turnusu jedzie ponownie.Miło mi będzie spotkać się z nimi ponownie,szczególnie że kontakt mailowy i telefoniczny utrzymujemy stale.
    • Gość: Renata Re: wczasy odchudzające? IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.07.12, 18:37
      "Marinero" zdecydowanie odchudzi portfel.Bardzo drogo, praktycznie nie bardzo wiadomo za co? Głodówka chyba nie kosztuje zbyt wiele,zabiegi dodatkowo płatne.Po przejrzeniu galeri
      szału nie ma.Skromny ośrodek za duże pieniądze.
    • Gość: Odchudzona Re: wczasy odchudzające? IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.08.12, 14:28
      4300 za turnus 14 dniowy !!!! Ludzie, w tej cenie to wczasy w hotelu 4* lub 5* all z przelotem, tam gdzie zawsze świeci słońce. No nasi to naprawdę nie znają umiaru ...
    • tigronne358 Re: wczasy odchudzające? 13.08.12, 17:11
      nie jestem pewna, ale wydaje mi się że takie wczasy odchudzające nie mają sprawić, że schudniesz w ciągu tygodnia 15 kg, tylko pod okiem fachowców zbilansujesz swoją dietę, wyrobisz w sobie pewne zdrowe nawyki, poznasz kobiety z podobnym problemem, a przy okazji zaliczysz kilka przyjemnych zabiegów :) Wg mnie oferta primavera spa wygląda całkiem spoko pod warunkiem, że nie liczysz na zmiane rozmiaru z XXL na XS :p
      • krakowskim_targiem Re: wczasy odchudzające? 21.08.12, 12:58
        to wiadomo, że cudów w tydzień się nie osiągnie :) ja chciałabym do primavery wyskoczyć na te dwa tygodnie i choćby złapać rozeznanie jak powinnam komponować posiłki..
    • 1chowaniec Re: wczasy odchudzające? 23.08.12, 19:15
      w sumie nigdy nie myślałam o "odchudzających wczasach", ale teraz mnie zachęciłyście... poczekam na więcej opinii i może sama się zdecyduję:)
    • megi-24 Re: wczasy odchudzające? 05.09.12, 16:45
      witam,
      ja byłam na wczasach odchudzających we Władysławowie, gdzie w Pomorzance prowadzi te formę firma Effectus. Byłam 7 dni i muszę przyznać,że jestem bardzo zadowolona. Trener -Pan Andrzej Curyło pomógł mi zrozumieć na czym polega " dieta" i co robić aby efekt utrzymać.
      Polecam wczasy u P. Curyło- który nie obiecuje gruszek na wierzbie, a powie co robić, co jeść .....o masażach i super "maszynce" do modelowania sylwetki nie wspomnę. byłam w maju a jest wrzesień i efekt utraty wagi pozostaje......
    • lili181 Re: wczasy odchudzające? 15.01.13, 10:30
      Na wczasach odchudzających byłam już dwa razy. Jak dla mnie to najlepsza forma spędzenia wakacji. Można zrzucić zbędne kilogramy i poprawić kondycję. Człowiek wraca wypoczęty i z naładowanymi akumulatorami. Wczasy spędziłam w górach Stołowych w Zielonej Róży. Zrzucanie kilogramów na górskich szlakach z przepięknymi widokami to sama przyjemność:) Ośrodek kameralny i przytulny, panuje domowa atmosfera. Przepyszne jedzenie, dieta Pani Ani przynosi same korzyści.
    • Gość: zdorota Re: wczasy odchudzające? IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.13, 22:16
      Bylam w Odgarowie,na wzgorzu, oraz w balturze w jastrzebiej. W odgarowie jedyny minus to brak basenu na miejscu i dlugie dojazdy w sezonie na basen w jastrzebiej. Baltur wszystko na miejscu. W obu miejscach duzo ruchu i dietki i podadanki n tema zdrowego odzywiania. Po 2-3 kg mozna schudnac przez tydzien i jest to fajny wstep do dalszego odchudzania. A....i ceny normalne maja :) zabiegi i kesmetyka tez jest ale dodatkowo platne. W tym roku juz szukam nowego miejsca....moze teraz gory?!?
      • jakja3 Re: wczasy odchudzające? 02.04.13, 22:35
        a może tak Budapeszt mały pensjonat i blisko Klinika Odchudzania. Super efekty bo pełno zabiegów oprócz spacerów, basenu czy gimnastyki www.rimed.hu polecam:)))
        • femme-marie Re: wczasy odchudzające? 05.04.13, 11:54
          Wczasy i kolonie letnie dla aktywnych z możliwością stosowania diety dr Ewy Dąbrowskiej, hotel Geovity w Jugowicach, wczasy i kolonie prowadzi sekcja aikido,step aerobik, pilates , basen i inne atrakcje 13 dni , za stosunkowo niewielką opłatą, ja się wybieram, dzieciory na kolonię a ja na dietę i codzienną dużą dawkę ruchu
    • Gość: Aneta Re: wczasy odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 23:56
      Ja byłam na obozie odchudzająco - kondycyjnym Fox Boot Camp. Polecam!! Faktycznie ostry wycisk, ale po tygodniu miałam 8 cm mniej w pasie i 6 w biodrach. No i jedzenie pycha!! Dzięki przekąskom i koktajlom warzywnym między posiłkami nie czułam głodu. Super atmosfera i co mi się podobało to fakt, że mają małe grupy. Podczas mojego pobytu było tylko 6 osób
    • kebrien Re: wczasy odchudzające? 25.07.13, 16:09
      korzystałam, dużo schudłam, ale niestety, bardzo szybko wróciło, więc nie wiem czy to dobry pomysł. Na pewno dobry dla osób które mają bardzo silną wole, ale dla takich osób to chyba w ogóle takie wczasy nie są potrzebne, bo same sobie idealnie radzą :)
    • Gość: Geresas Re: wczasy odchudzające? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 11:03
      Zgodze się. Sam byłem z nimi na wczasach. To dobra firma. Polecam ją wam.
      • Gość: bnm Re: wczasy odchudzające? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.13, 09:51
        Muszę przyznać, że wyjazdy na wczasy odchudzające to bardzo dobry pomysł. Pełna mobilizacja żeby schudnąć. Trzeba ćwiczyć i zdrowo się odżywiać. Cały czas, ktoś nad tobą czuwa. Ja po takim tygodniowym wyjeździe do hotelu Zalesie Mazury czułam się wypoczęta i przede wszystkim schudłam 3 kila, co w moim przypadku jest dużym osiągnięciem. Ważne żeby później też trzymać formę, co jest już zdecydowanie trudniejsze.
    • ann_a1980 Re: wczasy odchudzające? 25.10.13, 16:46
      Czy ktoś może polecić skuteczne wczasy odchudzające?
      • Gość: Renata Re: wczasy odchudzające? IP: *.wask.wroc.pl 25.10.13, 22:17
        Mój kuzyn korzystał z takich wczasów i schudł 5 kg.
        • Gość: Matylda Re: wczasy odchudzające? IP: *.134-102-232-91.pomagier.info 25.10.13, 22:41
          To dobry pomysł, ja byłam i sobie chwalę, schudłam i najważniejsze, że w końcu wiem jak się racjonalnie odżywiać
        • Gość: Justyna Re: wczasy odchudzające? IP: *.static.icpnet.pl 25.10.13, 22:54
          Ja byłam i sobie chwale nad morzem w Jastrzębiej Górze w obiekcie Primavera Conference & Spa. Fajny klimat, uczestnicy byli w podobnym wieku, więc wieczorki były udane. Opieka trenerów i reszta personelu oceniam na 5 z plusem. Jedzenie na początku było dla mnie wysoką poprzeczką. Byłam przyzwyczajona do innego jedzenia frytki, przekąski, słodycze. Po wyjeżdzie otworzyłam oczy, teraz ruch i miarę zdrowe jedzenie. Jadę kolejny raz w styczniu, jak ktoś chętny to piszcie. Justyna
          • Gość: Wera Re: wczasy odchudzające? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.13, 10:39
            A ile schudłaś jeśli można wiedzieć po takim pobycie w primaverze?
            • Gość: Romek Re: wczasy odchudzające? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.13, 13:14
              Nie wiem jak wygląda sytuacja w Primaverze, bo byłem w Zalesiu Mazur. Moja dziewczyna się uparła, żeby jechać trochę schudnąć na wakacjach. Moim zdaniem to super sposób na utratę zbędnych kilogramów, w siedem dni schudłem 5 kilo, moja dziewczyna trochę mniej. Rewelacyjne sprawa!
          • Gość: Ewa Re: wczasy odchudzające? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.13, 19:11
            Justyna a wjakim termmie jedziesz?
            pozdrawiam
            Ewa
            • Gość: Gosciowa Re: wczasy odchudzające? IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.11.13, 23:07
              Dobre wczasy odchudzające to wczasy to wczasy za granicą (Majorka, Wyspy Kanaryjskie) z wykupionymi tylko śniadaniami. Oczywiście trzeba mieć trochę silnej woli, żeby rano nie rzucic się na rogaliki lecz nałożyć sobie warzywa, sałatki owocowej, ewentualnie zjeść jajko, bez chleba. Ale zazwyczaj wybór jest ogromny. Za to potem rusza się na zwiedzanie albo oglądać cuda natury, albo na plażę lub basen ( w dużych hotelach przy basenie są zazwyczaj animacje z ćwiczeniami fitness, aqua aerobikiem itp.). A po dniu pełnym wrażeń ok 19 codziennie w innej knajpie obiad - ryba/owoce morza/sałatka. Cenowo wczasy w dobrym hotelu 4 czy 5* wyjdą podobnie jak wczasy odchudzające w Polsce.
              • rigo57 Re: wczasy odchudzające? 04.12.13, 09:16
                Moja przyjaciółka była w 4 gwiazdkowym hotelu w Budapeszcie. Było super, wellness-fitnes sauny bez ograniczeń, zabiegi na ciało, nordic walking, mało jadła 5 razy dziennie i schudła 5 kg a do tego 10 cm w pasie i 12 cm w biodrach jej ubyło. To było w lipcu a teraz ma już minus 16kg. Zalecenia Pani Małgosi która prowadziła wczasy wzięła sobie do serca i efekty są.
              • Gość: JanN Re: wczasy odchudzające? IP: *.slonecznyzdroj.pl 13.12.13, 12:01
                Wczasy odchudzające to dobra rzecz, owszem pomaga, znajoma mówiła. A czy nie znacie czegoś bliżej nas - chodzi mi o Polskę południową.
                • prunio4 Re: wczasy odchudzające pd-wsch Polska? 14.01.14, 14:16

> Wczasy odchudzające to dobra rzecz, owszem pomaga, znajoma mówiła. A czy nie zn
                  > acie czegoś bliżej nas - chodzi mi o Polskę południową

podłączam się do pytania :)
                  czy jest ktoś zainteresowany takim ok tygodniowym wyjazdem w pierwszych dniach lutego?

*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;**;*;*;*;*;*;*;*
                  "...gdy wszystko dobiegło końca, król i dworzanie śmieli się do rozpuku...w każdym głębokim smutku kryje się odrobina komizmu"
                  www.youtube.com/watch?v=-THzVLmGbrM
                • Gość: gość portalu Re: wczasy odchudzające? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.14, 18:16
                  Jestem za! Przytyłam w ciągu ostatnich trzech lat 15 kilo. W końcu zadbałam o siebie, wyjechałam w góry i w ciągu miesiąca udało mi się schudnąć 7 kg. Trzymam wagę. Muszę jeszcze poświęcić sobie czas na dalsze odchudzanie. Zdążyłam zapomnieć, iż chuda mam lepszą kondycję i samopoczucie. Wszystkim polecam wyjazd i zadbanie o siebie.
              • Gość: Marzena Re: wczasy odchudzające? IP: *.inm.net.pl 29.03.14, 21:10
                Jak ktoś na prawdę chce aktywnie spędzić czas to niepotrzebna zagranica. Ja byłam na boot campie na Mazurach - Fox Boot Camp. Dużo się działo - na początku analiza składu ciała, pomiary i testy sprawnościowe, potem gonitwa od rana do nocy (muszę przyznać, że bardzo różnorodne zajęcia..a po treningu nad brzegiem jeziora wszyscy wskakiwali do wody :-)
                Dużo rozmów na temat zdrowego odżywiania, filmy i wspólne gotowanie.
                Potem analiza mojego obecnego menu i ustalenie planu treningowego :-)
                Przyjechałam strasznie naładowana pozytywną energią :-) Starczyło na 2 mce a potem niestety znów wpadłam w wir pracy i złych nawyków. Od maja znów przechodzę na zdrowy tryb życia i mam zamiar spędzić urlop właśnie tam. Przesyłam namiary: www.ostrywycisk.pl
    • Gość: Janka Re: wczasy odchudzające? IP: *.inm.net.pl 16.12.13, 23:06
      Ja wybrałam się w tym roku w okolice Gizycka.Ich strona nazywa się ostrywycisk i faktycznie tak było, żadnego obijania. Fajni gospodarze, kameralnie, profesjonalnie i przepiękne okolice. To jak moje ciało wyglądało nie da się opisać i do tego dużo się dowiedziałam i nauczyłam co jeść i kiedy. W przyszłym roku tez się wybieram.Sprawdz sobie...nazywają się Fox Boot Camp (www.ostrywycisk.pl)
      • mali-nki Re: wczasy odchudzające? 10.01.14, 10:29
        ja bylam ladnych pare lat temu w Villa Venus w szczyrku i moge polecic. Dieta nielaczenia i duzo sportu oraz chodzenie po gorach. Taki wyjazd trzeba potraktowac jako "dobry poczatek" w odchudzaniu, wlasnie zeby w grupie dac rade sobie z mobilizacja, pokonowac te pierwsze trudne dni.
        Teraz szukam czegos blizej czyli nad morzem w czesci zachodniej. moze ktos cos moze polecic?
        • prunio4 Re: wczasy odchudzające? 14.01.14, 14:14
          > ja bylam ladnych pare lat temu w Villa Venus w szczyrku i moge polecic. Dieta n
          > ielaczenia i duzo sportu oraz chodzenie po gorach. Taki wyjazd trzeba potraktow
          > ac jako "dobry poczatek" w odchudzaniu, wlasnie zeby w grupie dac rade sobie z mobilizacja, pokonowac te pierwsze trudne dni.

czy tam traktująklienta na serio?
          forum.gazeta.pl/forum/w,194,55242357,,Villa_Venus_w_Szczyrku_uwaga_.html?v=2*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;**;*;*;*;*;*;*;*
          "...gdy wszystko dobiegło końca, król i dworzanie śmieli się do rozpuku...w każdym głębokim smutku kryje się odrobina komizmu"
          www.youtube.com/watch?v=-THzVLmGbrM
    • Gość: Marzenka Re: wczasy odchudzające? IP: *.inm.net.pl 25.03.14, 18:52
      Jak ktoś ma lenia, to warto skorzystać z wczasów odchudzających. W grupie jest się bardziej zmotywowanym, trener goni i pod nos podstawiają zdrowe jedzonko...więc pokusa podjadania mniejsza :-) Ja rok temu byłam na Mazurach na obozie odchudzająco- kondycyjnym. Ich strona nazywa się znacząco , hahahha www.ostrywycisk.pl. No i tak było. Mega wycisk mi dali, ok 6h wyciskania potu dziennie. Ale fajnie bo zajęcia przy jeziorku, w lesie, na łące.
      Było super. W tym roku też zamierzam tam jechać. Jakby ktoś był zainteresowany to to jest tzw. boot camp (trening na ostro). Nazywają się Fox boot camp
      • Gość: montenero Re: wczasy odchudzające? IP: 93.159.188.* 22.05.14, 11:53
        Wczasy odchudzająco-energetyzujące
        DZIEWIĘĆSIŁ
        Górale od wieków słyną z krzepkiego zdrowia i hartu ducha. Nasza oferta łączy magię miejsca i racjonalną wiedzę profesjonalistów z dziedziny dietetyki, sportu oraz psychologii. Jeżeli:
        1. Chcesz zrzucić zbędne kilogramy nie ryzykując efektu jojo
        2. Poprawić metabolizm swojego organizmu
        3. Nauczyć się jak radzić sobie ze stresem, motywować się do zmian, zarządzać swoim czasem,
        4. Poprawić swoją kondycję przez dostosowane do Twoich możliwości zajęcia sportowe
        5. Zerwać ze złym stylem życia
        6. Wypocząć na łonie natury
        7. Uspokoić nerwy przez kontemplację piękna przyrody
        8. Nabrać dobrych nawyków żywieniowych
        9. Poprawić swoje umiejętności pracy w zespole
        Dziewięćsił jest dla Ciebie.

DZIEWIĘĆSIŁ
        Turnus 7 dni: 15-21.06.2014
        Turnus 14 dni: 15-28.06.2014

Program wczasów przewiduje:
        Wyżywienie w postaci zbilansowanego przez dietetyka jadłospisu 1200 lub 1500 kcal. Gotujemy wyłącznie na wodzie ze studni głębinowej, bez polepszaczy smaku.
        Warsztaty grupowe i konsultacje indywidualne z dietetykiem, który zdiagnozuje problemy żywieniowe uczestników i podpowie im jak skutecznie walczyć z pokusami.
        Zajęcia sportowe: trening funkcjonalny, trening zawierający podstawy sportów walki, trening biegowy/ marszobiegowy, trening obwodowy, trening indywidualny
        Praktyczne warsztaty rozwoju personalnego obejmujące: pracę nad szkodliwymi nawykami, motywowaniem się do zmiany, budowanie pozytywnego wizerunku własnej osoby, kontrolowanie nieprzyjemnych stanów emocjonalnych, komunikowanie się z innymi osobami, motywacji do systematycznego działania, redukowania stresu poprzez odpowiednio dobrane ćwiczenia relaksacyjne.

Plenerowe zajęcia terapii przez sztukę: z wczasów u nas wyjedziesz z namalowanym własnoręcznie górskim pejzażem.

Zwieńczeniem pobytu w Montenero R&S będzie wycieczka w Tatry.
        Koszt turnusu siedmiodniowego:
        - w pokoju dwuosobowym: 1350,00 PLN
        - w pokoju jednoosobowym: 1600,00 PLN
        zapraszamy na stronę www.montenero.pl tam dowiesz się więcej
    • kasiamichalik Re: wczasy odchudzające? 26.03.14, 13:38
      Widziałam ciekawą ofertę na stronie pewnej fundacji. Fajna lokalizacja, pod Warszawą, nie trzeba jechać na drugi koniec Polski :)
      www.gosilver.org.pl/wczasy-odchudzajace/
      • Gość: GOŚĆ Re: wczasy odchudzające? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.14, 00:44
        CZY KTOŚ JEDZIE DO primavera spa NA WCZASY ODCHUDZAJĄCE OD 11 KWIETNIA??????
        SZUKAM TOWARZYSTWA ;)
        • roxy361 Re: wczasy odchudzające? 03.04.14, 17:16
          Szkoda, że wcześniej nie napisałaś. Szukałam, szukałam w końcu do Primavery jadę tylko na majówkę a na odchudzanie do Ciechocinka.
          • Gość: GOŚĆ Re: wczasy odchudzające? IP: 5.174.18.* 03.04.14, 23:43
            wielka szkoda ;(
        • judekdudek Re: wczasy odchudzające? 08.05.14, 13:21
          hej, ja też zastanawiam się nad tymi wczasami. Koleżanka była w Primaverze dwa miesiące temu i bardzo była zadowolona.
          Byłaś na tych wczasach?
          • Gość: beti Re: wczasy odchudzające? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.14, 14:34
            Ja szukalam czegos konkretnego,nie zadne spa i inne glaskanie...tylko fajnie zorganizowany dzien pelen cwiczen i madra dieta zebym nie musiala sie zmagac z efektem jojo.Znajoma podsunela mi strone boot campu na Mazurach- Fox Boot Camp i..bingo!!!Pojechalam sceptycznie nastawiona jak to ja..ale bylo super.Cwiczenia od rana do wieczora,bardzo zroznicowane.I ta sceneria..nad. jeziorkiem
            • Gość: Montenero Re: wczasy odchudzające? IP: 93.159.188.* 22.05.14, 11:54
              DZIEWIĘĆSIŁ
              Górale od wieków słyną z krzepkiego zdrowia i hartu ducha. Nasza oferta łączy magię miejsca i racjonalną wiedzę profesjonalistów z dziedziny dietetyki, sportu oraz psychologii. Jeżeli:
              3. Nauczyć się jak radzić sobie ze stresem, motywować się do zmian, zarządzać swoim czasem,
              4. Poprawić swoją kondycję przez dostosowane do Twoich możliwości zajęcia sportowe

DZIEWIĘĆSIŁ

Wyżywienie w postaci zbilansowanego przez dietetyka jadłospisu 1200 lub 1500 kcal. Gotujemy wyłącznie na wodzie ze studni głębinowej, bez polepszaczy smaku.
              Warsztaty grupowe i konsultacje indywidualne z dietetykiem, który zdiagnozuje problemy żywieniowe uczestników i podpowie im jak skutecznie walczyć z pokusami.
              Zajęcia sportowe: trening funkcjonalny, trening zawierający podstawy sportów walki, trening biegowy/ marszobiegowy, trening obwodowy, trening indywidualny
              Praktyczne warsztaty rozwoju personalnego obejmujące: pracę nad szkodliwymi nawykami, motywowaniem się do zmiany, budowanie pozytywnego wizerunku własnej osoby, kontrolowanie nieprzyjemnych stanów emocjonalnych, komunikowanie się z innymi osobami, motywacji do systematycznego działania, redukowania stresu poprzez odpowiednio dobrane ćwiczenia relaksacyjne.

Plenerowe zajęcia terapii przez sztukę: z wczasów u nas wyjedziesz z namalowanym własnoręcznie górskim pejzażem.

• Gość: gość Re: wczasy odchudzające? IP: *.31.188.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.14, 12:27
                CENA 2930 lub 3700 nieźle...
        • dorotagaz Re: wczasy odchudzające? 12.05.14, 19:31
          Ja jade za tydzień. Mogę spytać jak było?
        • dorotagaz Re: wczasy odchudzające? 12.05.14, 19:34
          tzn za miesiąc :)
        • Gość: Monteneor Wczasy odchudzające w górach IP: 93.159.188.* 22.05.14, 11:51
          DZIEWIĘĆSIŁ

DZIEWIĘĆSIŁ

• optive Re: wczasy odchudzające? 07.04.14, 12:26
      Ja byłam raz na takich wczasach, trochę przez przypadek ze znajomymi w hotelu w Niemczech. I było super! Fakt, schudnąć nie schudnęłam wiele (niecałe 2 kilo), ale za to wpadłam z rytm zdrowego jedzenia i większej aktywności fizycznej. Jak przez tydzień nie jesz żadnych fast foodów i 2 razy dziennie się ruszasz przez godzinę to później jest to łatwiej kontynuować :-) No a poza tym wieczorkiem zawsze szło się do sauny, na basen, czysty relaks :-)
      Teraz też szukam czegoś podobnego i znalazłam ciekawą stronkę z różnymi ofertami.
      www.spadreams.pl/odchudzanie-oczyszczanie/
      Słyszał ktoś coś o tej firmie?
    • Gość: Warszawka Re: wczasy odchudzające? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 21:16
      A to trzeba gdzieś wyjeżdżać? Czasem można sobie całkiem niezłe "wakacje odchudzające" urządzić na miejscu. W zeszłe wakacje postanowiłam zacząć pracować nad sobą i ustaliłam z instruktorką z akademii promocji zdrowia & formy odpowiedni plan na każdy dzień. Wakacje zdrowsze i przyjemniejsze niż prażenie się nad morzem.
    • Gość: Marta Re: wczasy odchudzające? IP: *.torun.mm.pl 13.05.14, 09:53
      hej, ja zawsze bardzo sceptycznie podchodziłam do takich spraw, ale przyznam, że bardzo pozytywnie się rozczarowałam.
      Byłam właśnie z koleżanką na takich wczasach w Primaverze i było świetnie! Przede wszystkim zaszczepili we mnie wielką motywacje, pokazali jak fajnie ćwiczy się w grupie no i że na diecie nie trzeba chodzić głodnym. Podczas pobytu schudłam kilka kilogramów, ale teraz cały czas waga spada. No i zakochałam się w zajęciach na basenie: aqua fitness to coś dla mnie!
      Wróciłam do domu wypoczęta i z dużą energią! Na prawdę mogę polecić- u mnie sprawdziło się super.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Marta Re: wczasy odchudzające? IP: *.torun.mm.pl 19.05.14, 11:10
        Dodam jeszcze, że taka forma odchudzania polecam na prawdę wszystkim! I Panom i Panią w każdym wieku. Na moim turnusie byli ludzie w różnym wieku i moim zdaniem sprawdza się to najlepiej!
        • Gość: Monteneor Wczasy odchudzające w górach !!! IP: 93.159.188.* 22.05.14, 11:56

DZIEWIĘĆSIŁ

DZIEWIĘĆSIŁ

zapraszamy na www.montenero.pl tak dowiesz się więcej
    • Gość: Kaka Re: wczasy odchudzające? IP: *.luksus.net.pl 18.05.14, 20:18
      Godny polecenia jest ośrodek sportowy na Śląsku, który organizuje profesjonalne obozy odchudzające. Interesujący program,wykwalifikowana kadra, super atmosfera i mnóstwo atrakcji. Czas trwania takiego obozu to 2 TYGODNIE. Wszystko w bardzo dobrej cenie.
      Więcej informacji tutaj:
      goslawsportcenter.pl/index.html?page=home

• Gość: Monteneor Re: wczasy odchudzające? IP: 93.159.188.* 22.05.14, 11:55
        DZIEWIĘĆSIŁ

DZIEWIĘĆSIŁ

• Gość: Gość Re: wczasy odchudzające? IP: *.31.188.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.14, 12:29
          Straszna drożyzna 2930!! 3700!!

Inne ośrodki mają dużo lepszą cenę.
          • Gość: małgosia Re: wczasy odchudzające? IP: *.catv.pool.telekom.hu 11.07.14, 13:54
            Miły Gościu, nie patrz tylko na cenę, bo to jest ważne, co za tą cenę otrzymasz. U mnie w lipcu i sierpniu w 2 osobowym klimatyzowanym pokoju w Hotelu 4* płacisz 2.600 ale masz basen, sauny, siłownie, gimnastykę, codziennie zabiegi odchudzające i spacer z kijkami nad jeziorem oraz 5 krotne wyżywienie. I co najważniejsze chudniesz ok 5 kg i dzięki codziennym zabiegom ok 10-18 cm. Sądzę, że to jest istotne.
            Pozdrawiam Małgosia
            • roxy361 Re: wczasy odchudzające? 11.07.14, 15:28
              Do Małgosi.
              U mnie tzn, gdzie?
              • Gość: Malgosia Re: wczasy odchudzające? IP: *.adsl.datanet.hu 11.07.14, 15:42
                Troche daleko bo w Budapeszcie ale przyjezdzaja mnie z Polski tez jak widza ze nie w bloto wywalone pieniadze😉
                • amanda872 Re: wczasy odchudzające? 06.08.14, 21:45
                  Jest bardzo dużo fajnych ośrodków. W zeszłym roku byłam na Primaverze i w sumie byłam zadowolona, schudłam kilka kilogramów, ale potem motywacja mi spadła, a waga wzrosła. W tym roku jadę do Łeby, tam organizują wczasy z kuracja enzymatyczną dr Radwańskiego. Ten turnus poleciła mi moja pani dietetyk, z którą od niedawna walczę z tuszą. Na turnusie stosuje się płynną dietę owocowo-warzywną, która świetnie oczyszcza organizm. Dużo o niej słyszałam i chcę sprawdzić, czy to faktycznie działa. Turnusy nie są drogie, a jest masa zajęć dodatkowych, więc na pewno nie będę się nudzić.
    • agnieszka_bialek Re: wczasy odchudzające? 23.05.14, 15:08
      Odsyłam do mojej odpowiedzi w podobnym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/w,1137,132654697,151090620,Re_odchudzanie_wczasy_Polska_pd.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka