Gość: Arielka IP: *.icpnet.pl 07.05.12, 22:04 Znalazłam świetny i przyjemny sposób na odchudzanie! Zajrzyjcie na stronkę www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/jak-szybko-schudnac-w-przyjemny-sposob/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groshki_pl Re: Sposób na odchudzanie 29.08.12, 20:40 ja nie dawno zaczęłam odchudzanie. Nie stosuję żadnych, specjalnych diet, tylko tak sama sobie ustalam co mogę jeść. I tak jem 3 posiłki dziennie, zawsze o tej samej porze, ostatni o 18 i każdy popijamy czerwoną herbatą. Oczywiście zero słodyczy, cukru i innych takich. A dodatkowo kupiłam sobie jeszcze tabletki odchudzające słyszałam, że na prawdę działają. Odpowiedz Link Zgłoś
prosecco79 Re: Sposób na odchudzanie 12.09.12, 15:49 3 posiłki to mało... A czerwona herbata naprawdę wspomaga odchudzanie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.b37 Re: Sposób na odchudzanie 21.08.14, 11:59 Ja stosuje suplement diety pure green cofeebean oraz chodze na laser ktory oferuje firma slim express i jestem bardzo zadowolona z efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marica Re: Sposób na odchudzanie IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 20:19 Korzystałam z preparatów na odchudzanie acai berry 900 więcej informacji na stronce www.ezdrowko.pl/odchudzanie/acaiberry-900 Odpowiedz Link Zgłoś
anianext Re: Sposób na odchudzanie 12.09.12, 17:33 Najlepszy sposób to MOTYWACJA. Moją motywacją jest BLOG zapraszam [url=http://www.idealna-byc.blog.pl[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
lucjana5 Re: Sposób na odchudzanie 14.09.12, 10:17 Hej ja zastanawiałam się nad czymś innym. Mam trochę nadmiernych kilogramów, ale słyszałam, że można to także zamienić na coś pożytecznego:) Mam tu na myśli przeszczep tłuszczu z jednego miejsca w inne, np. w piersi. Chciałam się dowiedzieć czy któraś z was miała doświadczenia tego typu? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lucjana5 Re: Sposób na odchudzanie 17.09.12, 13:50 Znalazłam ten gabinet zajmujący się przeszczepem tłuszczu w okolicach Jeleniej Góry, czy ktoś może korzystał z usług? laserywilk.pl/chirurgia-estetyczna/przeszczep-tluszczu.html Odpowiedz Link Zgłoś
0rysia Re: Sposób na odchudzanie 18.09.12, 14:41 Cześć, przeszczep tłuszczu jest naprawdę fajnym rozwiązaniem, bo nie dość, że odssysają Ci z kłopotliwych miejsc (u mnie zwłaszcza biodra):) to jeszcze uzupełniają niedobory gdzie indziej. Wszczepienie tłuszczu w piersi jest naprawdę fajnym rozwiązaniem, bo jest on naturalny i nie ma takiego ryzyka jak przy sylikonie. Jestem z rejonu Wałbrzycha i miałam kiedyś okazję korzystać z usług dr Wilka. Byłam bardzo zadowolona i choć nie robił mi akurat zabiegu, o który pytasz to korzystałam z liposukcji wibracyjnej. Bardzo dobre rezultaty. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Sposób na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.12, 15:06 Hej, korzystałam z usług doktora Wilka w zeszłym roku. Miałam sporą nadwagę, diety zalecane przez dietetyków nie przyniosły spodziewanego efektu. Chciałam pozbyć się tego i owego. Poleciła mi go moja znajoma. Bardzo denerwowałam się przed zabiegiem, nie wiedziałam, jak będę wyglądać, bałam się bólu i ewentualnych siniaków. Pan dokror podszedł do mojego problemu bardzo indywidualnie, opowiedział mi, czego mogę się spodziewać po liposukcji, dzięki czemu poczułam się bezpiecznie. Sam zabieg przebiegł bardzo szybko, tego samego dnia byłam już w domu. Jestem bardzo zadowolona z osiągniętego efektu, moja talia zmniejszyła sie o dwa rozmiary i teraz mieszczę się w rozmiar 38! Odpowiedz Link Zgłoś
zabalonikowani Re: Sposób na odchudzanie 18.09.12, 17:51 A może odchudzający balon? BMI>27, wiek 25+, mieszkaniec Warszawy, Łodzi i okolic, osoba, która nie jest w stanie samodzielnie poradzić sobie ze zrzuceniem nadwagi. Zapraszamy do wzięcia udziału w castingu na bezpłatną aplikację balona żołądkowego. Napisz nam kilka zdań o tym jak wyglądają Twoje codzienne zmagania z nadwagą i dlaczego chcesz schudnąć. Wybraną osobę będziemy wspierać pod czujnym okiem specjalistów. Na zgłoszenia czekamy do 21.09 pod adresem: zabalonikowani@gcomms .pl Odpowiedz Link Zgłoś
lordmaciu Re: Sposób na odchudzanie 19.09.12, 00:47 nie ma prostego sposobu na odchudzanie najlepszy i najzdrowszy jest trening, ja proponuje taki typowo siłowy bo spala on najwięcej tkanki tłuszczowej no i do tego dieta oczywiście :) _________ <a href="HTTP://www.gazeta.pl">Aktywny link do Gazeta.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
lordmaciu Re: Sposób na odchudzanie 19.09.12, 00:50 nie ma prostego sposobu na odchudzanie najlepszy i najzdrowszy jest trening, ja proponuje taki typowo siłowy bo spala on najwięcej tkanki tłuszczowej no i do tego dieta oczywiście :) Dieta na masę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martitta Re: Sposób na odchudzanie IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.09.12, 11:23 sprawdzonym sposobem jest stosowanie suplementów diety z jagoda acai stosowałam i zadziałało efekt widoczny juz po kilku tygodniach stosowania Odpowiedz Link Zgłoś
zabalonikowani Re: Sposób na odchudzanie 20.09.12, 10:30 A może balon żołądkowy? Jest rozwiązaniem dla osób z nadwagą, BMI>27, u których stosowanie diet nie przynosi efektów. Napisz kilka zdań o tym jak wyglądają Twoje codzienne zmagania z nadwagą i dlaczego chcesz schudnąć. Jest szansa, że to właśnie u Ciebie przeprowadzimy bezpłatną aplikację balona żołądkowego i będziemy Cię wspierać pod czujnym okiem specjalistów przez czas trwania kuracji. Na zgłoszenia czekamy do 21.09 pod adresem: zabalonikowani@gcomms .pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta_45 Re: Sposób na odchudzanie 23.09.12, 17:07 Ja również schudłam dzięki tym tabletkom, o których pisała kasia. Zgubiłam 17 kg :) Dla mnie to nie lada wyczyn :) Podniosła się moja samoocena a przede wszystkim poprawił się mój metabolizm i zniknął cellulit :) Jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka18.3 Re: Sposób na odchudzanie 29.09.12, 10:11 o jagodach słyszałam, ale nie próbowałam ;) Z polecanych diet mogę polecić Cambridge, dieta zbilansowana, z gotowymi produktami więc nie wymaga poświecenia czasu na gotowanie ;) Wybór produktów jest spory, od owsianek na śniadanie, po zupki, napoje, dodatki smakowe, po dietetyczne batoniki na deser :) Oprócz tego jadłam też normalne jedzenie o określonej ilości kalorii bo byłam na diecie mieszanej. Przejrzyj sobie na stronie masz opisy diety, produktów a nawet historie osób które schudły nawet 50 kg na tej diecie więc naprawdę mają się czym pochwalić.dieta-cambridge.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anna88k Re: Sposób na odchudzanie 12.10.14, 15:44 Ja tam wole ćwiczenia, normalne jedzenie i suplementy, które blokują przyjmowanie zbyt dużej ilości węglowodanów w organizmie, które dostarczamy z pożywieniem. Ale suplementy tylko naturalne, bo tylko takie przyjmuje, a że sprawdzone nie tylko przeze mnie to polecam sklep.fizjoterapeuty.pl/suplementy-naturalne/16-iq-weight-blocker-skuteczne-odchudzanie.html . Nie chcesz nie przyjmuj, ale dużo łatwiej jest osiągnąć oczekiwaną wagę z tymi tabletkami i proszę bez komentarzy, że reklama. Chcę pomóc osobom co mają problem taki jak ja miałam z dużą nadwagą. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś