Dodaj do ulubionych

Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NIDORA?

20.11.12, 12:06
Hello ladies, I saw an ad network product that claims to help me lose weight easily without dieting, it is called weight loss system nidor. Does anyone know about this product or tried it? Does it work? I need a real opinion before I decide to buy. Thanks in advance!
Obserwuj wątek
    • domachowskamarta Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID 20.11.12, 12:11
      Też widziałam banery z reklamami, ale nie wachałam się spróbować i kupiłam ten nowy system odchudzający NIDORA. Próbowałam wcześniej różnych produktów z lichymi wynikami, a jeśli już miały jakieś, to powodowały efekt jojo. Myślałam że już nigdy nie kupię produktów wyszczuplających w sieci, ale przeczytałam o NIDORA i zdecydowałam się spróbować. Kupiłam ją jakieś 40 dni temu i już zrzuciłam 12 kg. Zaczynałam od 75 kg. Niczego nie trzeba robić, tylko posypać proszkiem NIDORA posiłki i w jakiś sposób tłumi on apetyt, więc szybciej czujesz się pełna. Nie mogę zadecydować za ciebie, czy kupić go czy nie, bo to osobista decyzja, ale mogę powiedzieć że jak dla mnie to dotychczas jestem zadowolona, a czas pokaże czy moja nowa figura zostanie, czy moja waga powróci.
      • ambrozja45 Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID 25.04.14, 10:39
        Witam ,, a gdzie mozna kupic Nidore ? Ja juz probowalam wszystkie mozliwe diety , tabletki dzialaly ale na krótko mam straszne tendencje do tycia chociaz nie jestem jakims żarłokiem kuleje na noge i kazdy kilogram strasznie odczuwa to moja chora noga i kregoslup ,, moze ta NIDORA by mi pomogla
      • Gość: gościówka :-) asia Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID IP: *.legnica.vectranet.pl 17.05.14, 08:51
        no właśnie... czy działa. jakoś w to nie wierzę i nie zamierzam kupić. próbowałam znaleźć w internecie co jest składnikiem "przewodnim" :-) , a może to po prostu amfetamina . super schodnie się, ale pozostanie nam pewien drobniusieńki szczególik - uzależnienie :-)
        prawda jest taka, że jeśli byłyby cudowne środki na odchudzanie, to nie byłoby całej rzeszy okrutnie grubych ludzi i masy dzieci z otyłością. warto się zastanowić co kupować. tez próbowałam acai, cóż zero efektu, mam nadzieję, że to co kiedyś kupiłamto były faktycznie sprozskowane jagody acai. przeżyłam, więc być może. dziewczyny zastanówcie się, przecież przez internet w pięknie opakowanych słoiczkach można kupić nawet sproszkowaną kupę psa :-), która odchodzi najpierw nasze kieszenie, a potem nas na pewno nie.
        • Gość: henry Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID IP: *.uznam.net.pl 27.06.14, 18:07
          Jakby to działało to nie byłoby grubasów na świecie. Poprzedniczka ma rację w 100%. Nie ma tabletek odchudzających, jest tylko kłamliwa reklama i sponsoring.

Zdrowe odżywianie i ruch.
      • ewa10-0 Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID 10.06.14, 17:17
        Witam.
        Pojakim czasie od pierwszego dnia uzywania widac juz bylo efekty ,ze chudniesz?
        Moja kolezanka ma i po tygodniu regularnego odchudzania nie schudla nawet 15 dkg,wiec prosze o jakas odpowiedz.
        Piszde,ze zwroca pieniadze,ale gdzie do nich ona ma napisac?Czy ma zwrocic puste opakowania?
        Moga,a nie musza uwierzyc,ze to jedno wielkie "G" i nie zwroca jej pieniedzy moze.
        • ewa10-0 Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID 24.06.14, 12:11
          NIDORA,to jedno wielkie oszustwo!Nie pomaga w zadnym schudnieciu!Oni po prostu naciagaja na pieniadze!Nie dajcie sie nabrac!NASTEPNI OSZUSCI!
        • Gość: henry Re: Czy ktoś już sprawdzał system odchudzania NID IP: *.uznam.net.pl 27.06.14, 18:10
          Nawet jak zwrócą kilku osobom to 90% nie odeśle -z lenistwa lub niewiary w zwrot. Kasa i tak jest skalkulowana na zysk. Podejrzewam, że niemały

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka