redlinkatoja
25.09.15, 18:38
Pracuje za granica,to jest jedzenie pracownicze jakie dostaje codziennie.nie mam mozliwosci jego zmiany,mieszkam z dala od miasta.
Sniadanie godz.8 chleb z maki bialej badz slona bulka francuska-taki warkocz i maslo tu robione i zawsze dzem lub miod.Ja jem 2polowki takiego chleba okraglego z dzemem i do tego kawa z mlekiem prosto od krowy bez cukru-kubek
Drugie smiadanie godz.10 to kawa z mlekiem i jeden kawalek ciasta,ciastko bez masy.Jem 1 szt. ciasta i kubek kawy z mlekiem
Obiad godz 12 to ziemniaki,ryz,kukurydza,makaron i do tego mieso-kielbasa smazona lub smazony kotlet albo w sosie kawalki lb kawalek pieczeni cielecej i zawsze na cieplo jakies warzywo gotowane.Salata zielona na deser z sosem majonezowo muszardowo olejowo octowy.Zrezgnowalam z salaty z tym sosem.Mysle o rezygnacji z makaronu,ziemniakow itp.bede jadla mieso i warzywo.
Kolacja godz 17 to chleb badz ta bulka francuska i albo parowka na zimno albo szynka plus ser zolty,makaron z jajaecznica razem wymiszany,musli z jablkiem albo pizza tu robiona.Jem kawalek sera zoltego i do tego 1 parowke i 1 kromke-diwe polowki chleba albo lyzke musli,2 kawalki pizzy wiekosci tabliczki czekolady-cienki kawalek.
Co jeszcze wyrzucic z mojego menu.Moja waga to 75kg wzrost 166cm.