luccina 04.04.16, 20:03 Hej wszystkim. Rozpoczęłam dziś swoją oxy, to już mój drugi raz. Plan na teraz - 12kg!!! schudnąć do wakacji. Ktoś się przyłącza? Już raz ta dieta mi uratowała sylwetkę, mam nadzieję, że teraz będzie tak samo! :) Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulkasu91 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 04.04.16, 23:06 No hej, ale ja już rozpoczęłam po wielkanocy :P Jutro wchodzę na fatburna Odpowiedz Link Zgłoś
luccina Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 05.04.16, 22:30 Hej i dobrze! Nie musimy przecież lecieć łeb w łeb :). Jaki plan i jak idzie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ulkasu91 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 06.04.16, 18:04 Plan na 3 miesiące, idzie fajnie. Ważyć będę się dopiero po fatburnie, chcę mieć suprajsa :) A jak u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
luccina Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 18.04.16, 17:17 Całkiem pozytywnie. Dziś rozpoczęłam step :D Po dwóch tygodniach na Oxy mam 2.8kg mniejjj... Ale u mnie zawsze tak jest, jak się z niezdrowego jedzenia przerzucę na zdrową dietkę, to wtedy na początku zgubię więcej a potem już tak nie. Zadowolenie jednak jest i dzika motywacja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 04.04.16, 23:22 Cześć! Ja już mam dziś za sobą pierwszy dzień z fb. Miałam postanowienie żeby rozpocząć oxy już w wielkanocny poniedziałek i bardzo się cieszę, że się z zakupami tak przygotowałam. Jakbym została dzień dłużej u rodziców to bym się jeszcze bardziej opchała... Mocne postanowienie jest teraz - wylaszczyć się do wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
luccina Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 05.04.16, 22:30 To moje postanowienie jest podobne, uda nam się!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 07.04.16, 12:14 Mam nadzieję :P Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 24.04.16, 12:52 No to moje oxy dobija do końca. Dziś ostatni dzień na balance. Na razie robię sobie przerwę, rano na czczo jeszcze się zważę i podsumuję, ale wygląda to fajnie. W przyszłym tygodniu chcę rozpocząć nowy cykl, bardzo mi się takie odchudzanie podoba, o nic nie muszę się martwić :D Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 25.04.16, 21:32 Ufff 6,5kg w 4 tygodnie - not bad! Chciałam napisać, że wracam od przyszłego poniedziałku, ale to majówka będzie. Ale po majówce jestem z Wami z powrotem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rakkause Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 30.04.16, 23:48 Cześć ja dopiero rozpoczęłam, trochę głupio tak przed majówką, ale nigdzie się i tak nie wybieram, a gdy powzięłam postanowienie o starcie z dietą Oxy, to włączyła mi się jakaś taka ekscytacja, no i tyle. Jak na razie (bo nie wiem jak będzie później) jestem bardzi zmotywowana. Nawet jak się jakaś posiadówka trafi, to nie zamierzam podżerać:P Odpowiedz Link Zgłoś
patrysa Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 18.05.16, 15:09 I jak Ci idzie? Ja rozpoczęłam dziś pierwszy dzień z oxy. Mam 1300 kcal i co najmniej do końca maja nie zamierzam dokładać żadnych treningów, bo mam dość zapchany terminarz. Co sądzicie o takim podejściu? Czytałam, że sama ta dieta już potrafi działać naprawdę fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gabinca Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 26.05.16, 23:58 Heja, dołączam do Was! Jutro rano robię zakupy wszystkie i od razu od jutra zaczynam moją Oxy (najwyżej śniadanko będzie później) Do zrzucenia ok 5 kg, jak uda mi się to zrobić w miesiąc, to będzie czad - trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrysa Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 27.05.16, 23:33 A ja skończyłam trzeci dzień na fatburn. Tego typu odżywianie to dla mnie nowość, ale jestem ciekawa jak ta białkowa faza na mnie wpłynie. W pierwszym tygodniu oxy było świetnie, teraz jestem taka lekko zamulona, ale i tak jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysa Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 30.05.16, 22:56 Jutro kończę fatburn, troszkę jestem ociężała po tej fazie. Smakuje mi wszystko, czuje się dobrze, ale trochę jakby mniej energii... może przez te duchoty za oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 07.04.16, 12:17 No to po trzech dniach na Oxy mam ponad 1 kilogram spadku. Jak myślicie ile z tego to woda, a ile tłuszczyk? Jak byłam na dukanie to mi na początku w ogóle waga nie ruszyła i to było strasznie demotywujące. Dobrze, że tutaj jest inaczej bo bym się tylko wkurzyła. Ale nie nie, wytrwamy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewasam83 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 08.04.16, 00:33 Hej! Ja też chcę rozpocząć Oxy. Moja kuzynka dosyć mocno na niej schudła w zeszłym roku. A mi ostatnio trzeba czegoś takiego, bo się po prostu zapuściłam :((( Powiedz mi tylko jedno, bo trochę poczytałam sobie i nie jestem pewne. Czy plan diety startuje w dniu zakupu? Ile mam czasu, żeby wszystko co potrzebne kupić? No i jaki pakiet powinnam wybrać? Mam do zrzucenia 8,9kg, ale jakbym miała schudnąć tyle co Ty, 12kg, to też bym była szczęśliwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
amelissaengi Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 09.04.16, 00:00 Mam pytanie te fazy się zapetlaja każda po kolei ta detox burning step i balance czy jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
ulkasu91 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 14.04.16, 17:12 No jeśli masz pakiet Oxy inny niż ten na 4 tygodnie, to po 4 fazach robisz od nowa detox itp. Dieta jest w 4 tygodniowym cyklu, w którym masz 4 fazy. Jak robisz np. 8 tygodni, to potem kontynuujesz tak, jak napisałam powyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
reni1235 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 09.04.16, 19:11 Witam , ja również rozpoczęłam dietę Oxy , ale pierwszy raz, przede mną 2 tydzień. Mam nadzieję , że uda mi się zrzucic nieco kg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
luccina Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 18.04.16, 17:18 No i jak Ci idzie? Ja właśnie skończyłam drugi tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
aldonab0 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 12.04.16, 14:20 Hej ja jestem na oxy od 2 kwietnia. Obecnie faza FB i ok 3 kg mniej. Jest ciężko na ten razie FB. Nie wiem czy dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
ulkasu91 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 14.04.16, 17:14 Pewnie, że dasz. Musisz skupić się na tym ile udaje Ci się zrzucić. Warto się poddawać, skoro już na starcie masz 3kg mniej???? Odpowiedz Link Zgłoś
luccina Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 18.04.16, 17:19 aldona i jak idzie? dałaś radę? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonab0 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 25.04.16, 10:02 Hej. Jakoś daję radę. Jestem w czwartym etapie - balance. Zrzuciłam 5 kg. Od kilku dni waga stoi w miejscu. Ma się ochotę na więcej. Ale coraz trudniej trwać w postanowieniu. Zdecydowałam, że po BAANCE zrobię stabilizacje przez tydzień. Później sobie odpuszczę w maju (powód -imprezy rodzinne). A zacznę w czerwcu, gdy będą truskawki i inne nowalijki. (z ogrodu rodziców). Chciałbym jeszcze ok. 4 kg zrzucić. Teraz mam 71,6 a jak zaczynałam miałam 76,6. Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 25.04.16, 21:33 Aldona to ja bardzo podobnie. Wczoraj miałam ostatni dzień balance - łącznie 6,5kg i robię przerwę aż do majówki włącznie. Po majówce jestem z powrotem! :D Odpowiedz Link Zgłoś
marina90 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 26.04.16, 20:55 Ech dziewczyny! Jak ja bym już chciała na balance być!!! Jeszcze jutro i pojutrze mam fatburna, a potem step. To fajne jest bo mi się nie nuży. Diety mi się raczej szybko nudzą, ale na oxy jest inaczej i to chyba będzie kluczem do sukcesu :D Odpowiedz Link Zgłoś
marina90 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 18.04.16, 18:53 Witam również, ja dziś jestem po drugim dniu już (właśnie wcinam kolację, więc możemy założyć, że to na dziś już koniec :D). Nigdy na tej diecie nie byłam, więc nie wiem czego się spodziewać. Na obecną chwilę mam pakiet na 4 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bilonkaa Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 21.04.16, 10:56 Cześć Wam tu! Chciałabym dołączyć do Was, można? :D Mam już moją oxy wykupioną, start w dniu jutrzejszym!!! Wygenerowałam sobie w panelu listę zakupów i zaraz lecę do biedronki, trzymajcie kciuki. Bardzo chcę schudnąć, a od kilku koleżanek już dostałam wykłady, żeby oxy spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowopuszysta Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 25.04.16, 21:31 Witaj, ja co prawda akurat wczoraj skończyłam swoją oxy :D, ale i tak się cieszę, że jesteś z nami. Jaki masz cel?? Ja 6,5 kilo w dół przez te cztery tygodnie spadłam. Do końca tygodnia robię sobie przerwę ale od następnego poniedziałku zaczynam kolejny cykl, strasznie się nakręciłam :D. Odpowiedz Link Zgłoś
joannov Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 30.04.16, 19:16 Gratulacje! Naprawdę piękny rezultat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marina90 Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 29.04.16, 22:29 Haj dziewczyny, jak idzie Oxy? Ja kończę fatburna, obawiałam się trochę tej fazy, ale poszła świetnie. Spodobało mi się takie jedzenie... Dłużej to bym tak pewnie nie chciała, ale przez tydzien? Idealnie. Teraz będzie stepik i do przodu. Czuję po sobie, że jest mnie mniej coraz! Odpowiedz Link Zgłoś
joannov Re: Kwiecień 2016 - kto na diete Oxy?? 30.04.16, 19:15 Gratulacje i powodzenia kochana! Obyś osiągnęła swoje cele! Odpowiedz Link Zgłoś