lenkaaa 08.12.08, 15:05 Zapraszam do jubileuszowej, 10-tej czesci pogaduch :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.12.08, 13:07 No to ja zacznę, po kolejnym, ósmym tygodniu diety (jejku to już prawie 2 m-ce), zanotowałam następujące zmiany: Biust -1 / łącznie -4 cm Talia -2 / -9 cm Biodra bz (łącznie -9cm) Uda -0,5 / -6 cm Waga -0,3 kg / -5,3 kg Jeszcze 9,7 kg do zrzucenia zostało! :)) Ponoć moje schudnięcie widać i to mocno - bo zgubić przy wzroście 157 cm po 9 cm w biodrach i w pasie to jednak jest sporo :)) Czuję się leciutka i szczęśliwa, wszyscy mi mówią że widać, no i lecę daaaleeeej! :)) Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.12.08, 13:10 Pozajączkowało mi się, to jednak minęło dopiero 7 tyg. diety, 8, czyli 2 m-ce będzie za tydzień (jestem na diecie od 20.10) :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.12.08, 14:26 imponujace wyniki ! gratulacje i tak trzymaj ! Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 10.12.08, 10:09 Dzięki lenkaaa a jak tobie idzie? Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 10.12.08, 12:34 hmm, mnie idzie dosc nijako, juz tydzien mija, ale jakos nie moge wejsc w rytm i co rusz cos podjadam, nie ma sie jeszcze czym chwalic... Link Zgłoś
asica84_live Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 11.12.08, 09:29 ohhh wiem cos o tym rytmie :/ jak w niego nie wskocze to caly czas cos podjadam:( i teraz jest tak...schudłam- przytyłam - przytyłam zrzucilam i w efekcie znowu jestem przy wadze wyjściowej:/. Ehhh ...drugie podejscie od dzisiaj :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 11.12.08, 11:46 No tak, z Swieta coraz blizej i nie zamierzam pic wowczas koktajli zamiast sniadania i kolacji. Wychodze z zlalozenia, ze byc na diecie mozna przez caly rok ale Swieta sa tylko raz do roku i nie zamierzam ich sobie popsuc byciem na diecie. Nie zebym zamierzala sie obrzerac ponad miare ale bede jesc normalnie. Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 12.12.08, 18:30 :) cos mi aie zdaje ze od poniedzialku do Was wroce- do swiat pozbede sie co nieco zeby bylo do czego dorzucic :))) A od nowego roku wracam na stale:)) mam plan - mocne postanowienia noworoczne bla bala :) w sumie od lipca bez diety przybylo mi 3 kg ale czuje sie jak slon:(( Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 12.12.08, 18:53 Hej, Imoenka !!! Sie stesknilam !!! Fajnie, ze wracasz, bo sie strasznie samotnie czuje. Wszystkie wczesniejsze kolezanki przestaly pisac, teraz widze tylko nowe osoby na forum. Yorelka nawet sie do mnie nie odezwie, nie mowiac juz o Asiulku :( :( :( Chodz, niech cie usciskam, hi, hi !!! ;) ;) ;) Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 18.12.08, 19:17 czuje sie wysciskana:)) Bede zagladac co czas jakis ale to po swietach :) jak tylko wroce do pracy i wszyscy powyjadaja zapasy bede znowu na koktailach. ostatnio siedze i ruszam buzia:)) Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 22.12.08, 09:54 Dzień dobry :) Przyznaję, zrobiłam sobie 2 tyg. przerwy w tym sensie, że piłam koktajl tylko raz dziennie. Waga bez zmian, w rozmiarach przybyło po parę milimetrów, od tego tygodnia z wyłaczeniem 1 i 2 dnia świąt wracam normalnie na dietę - no i jak już przedświąteczne zamieszanie się skończy to zacznę ćwiczyć. Co u was dziewczyny? :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 23.12.08, 13:46 A ja waze obecnie tyle samo ile wazylam w 26 tygodniu ciazy, ha, ha, ha !!! Maz sprawdzil na wykresie, ktory zachowal w komputerze. No to sie usmialam !!! Slowo daje, ze od stycznia zaczynam na serio walke z kilogramami !!! Link Zgłoś
sylvia1986 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 23.12.08, 15:23 wlasnie przyszla mi paczuszka z hebralife :) od jutra znowu :D Link Zgłoś
falon-2 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.02.10, 19:51 tez bym chciala miec taki efekty ale jakos nie chce mi sie wiezyc ze jest taka dieta cud,,,,,,,,,,,,,,, po pewnym czasie waga wraca,,, tak slyszalam i czytalam Link Zgłoś
zakazanyowoc3 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 23.02.10, 11:48 Witajcie chudziaczki:)Ja od miesiąca na herbalife.niestety przytyłam.Czy ktoś tu miał podobny problem? Link Zgłoś
aina0 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 26.12.08, 22:41 Witam ponownie, zaczęłam 2 tygodnie temu. Ostatni raz byłam na ważeniu tydzień temu, no bo teraz święta. Było 3,2 kg mniej !!!! Własnym oczom nie wierzyłam, tylko że to jednak troche za szybko. Dlatego teraz sobie nieco pofolgowałam jadłam wszystko na wigilii(oczywiście z umiarem) i smakowało dużo lepiej nić zwykle - doznania smakowe niesamowit;) aha wczesniej zapomniałam napisać mam do zrzucenia 20 kg. Trzymam kciuki za wszystkie :) Link Zgłoś
sylvia1986 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 30.12.08, 21:56 hej!! a co tutaj tak cicho?? Jak Wam idzie?? :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 30.12.08, 23:09 ja cicho siedze, bo mam przerwe; po nowym roku za to wracam z sila huraganu do odchudzania :) Link Zgłoś
besta69 Re: zaczynam 02.01.09, 19:05 Potrzebuję Was, Dziewczyny, bo wola u mnie słabiutka. Mam 162 i ważę 63 (po świętach). Takiej wagi to nie miałam jak żyję, nawet po porodach. Z rozmiaru 36 wskoczyłam nie wiem kiedy (ok. 1,5 roku sądzę) w 40. KOSZMARRRR! Mój cel to 9 kilo w 3 m-ce. Myślicie, że to w ogóle realne? Nadmieniam, że za 2 miesiące będę "ryczącą 40-tką". Przemiana materii już nie ta sama. Dziś kupiłam HL. Wypiłam koło południa koktajl (to było moje śniadanko), zjadłam na obiadek kromkę ciemnego pieczywka i jajko na twardo, zagryzłam bobem (może z 15 szt.) i za 1/2 godzinki znowu koktajl. Wiem, że dla mnie najgorsze będą wieczory. Jak się długo siedzi, to chce się jeść. Chyba trzeba będzie wcześniej chodzić spać. No i ta woda. Nie wiem jak ja wypiję tyle wody... Mam nadzieję, że dam radę :) Żeby tylko chciało mi się ćwiczyć.. Pozdrawiam wszystkie Twardzielki z tego forum. Chcę być twarda :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: zaczynam 02.01.09, 21:24 Mysle, ze 9kg w trzy miesiace to calkiem realne i powinno sie udac :) Link Zgłoś
besta69 Re: zaczynam 02.01.09, 21:48 A jak Tobie idzie? Też było ciężko pierwszego dnia? Jestem okrutnie głodna. I wcale koktajl nie zmniejsza łaknienia. Piję wodę i czerwoną herbatę (smakuje albo pachnie - sama nie wiem - rybą), ponoć ta druga wspomaga spalanie tłuszczu. Wiem, musi mi się obkurczyć żołądek. Co mi kazało zacząć odchudzanie w weekend??? Link Zgłoś
lenkaaa Re: zaczynam 02.01.09, 21:54 Ja dopiero zaczne pewnie od poniedzialku, to ci napisze jak mi bedzie szlo :) Przy odchudzaniu sie po raz pierwszy, dostalam na poczatku strasznego przeziebienia i zupelnie mnie rozlozylo. Teraz jestem chora juz od poczatku Swiat, silna infekcja gardla, ktorej nie moge sie pozbyc... :( Link Zgłoś
angiee89 Re: zaczynam 04.01.09, 14:02 Hej ! :D Witam wszystkie dzielne Panie ;-) Jestem 2 dzień na HL. Głooodna jestem ! Proszę o kontakt na gg 4252783 żeby się wspierać i mobilizować ;-) Dla tych co chodzą głodne całymi dniami :D Więcej warzyw ,bo inaczej nie damy rady ! :D Link Zgłoś
lenkaaa Re: zaczynam 04.01.09, 14:55 Angee, jedz koniecznie jakies 2 przekaski pomiedzy posilkami, zeby nie umrzec z glodu. Pamietam, ze podczas poprzedniego odchudzania mialam dnie gdy juz 2 godziny po wypiciu koktajlu burczalo mi w brzuchu z glodu. Choc byly tez dni gdy wogole nie bylam glodna pomiedzy koktajlami. Pojecia nie mam od czego to zalezalo. A bierzesz blonnik przed posilkiem ? Mnie wziecie blonnika pomaga, bo biore go gdy zaczynam czuc glod i przez nastepna godzine nie jestem glodna tak mnie ten blonnik z woda wypelnia :) Link Zgłoś
imoenka Re: zaczynam 04.01.09, 17:28 Ze wzgledu na zimowa aure polecam picie przegotowanej cieplejszej wody - bo mi ta zimna mineralka zamraza zebiska:)ale wody duuuzo - nawiecej:) Link Zgłoś
besta69 Re: zaczynam 08.01.09, 11:45 Staram się nie jeść między posiłkami, choć wieczorkiem nie jest lekko. Wczoraj wtrąbiłam pół jabłka i mandarynkę. Jutro się ważę i mierzę - zobaczymy. Coś tak czuję, że nie jest źle. Tak sobie myślę, że HL to tylko ratuje organizm przed wycieńczeniem, bo ta dieta to w sumie głodówka. Dla dorosłego człowieka jeden posiłek na dzień i to tak niskokaloryczny? Nic dziwnego, że na początku żołądek w kulkę się zwija. Dziś - siódmego dnia diety - jest lepiej. Dam znać jakie są efekty. Do jutra :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: zaczynam 08.01.09, 12:13 Z ta niskokalorycznoscia, to roznie, bo pamietam, ze ktos na forum pisal, ze je normalnie na obiad, nie liczac kalorii i tez chudnie. Ja poprzednio tez jadlam pomiedzy posilkami pare owocow, salatke grecka, itp. bo nie wytrzymywalam bez przegryzienia. Link Zgłoś
besta69 Re: zaczynam 08.01.09, 14:10 Każdy zapewne chudnie inaczej - nie wierzę w diety cud. Jeśli je się kalorycznie to chyba żaden koktail nie pomoże. No, chyba że ten jest jakiś niezwykły :) OBY! Ale chyba zostanę przy niewielkiej ilości kalorii. Jutro - miara! Link Zgłoś
sylvia1986 Re: zaczynam 08.01.09, 23:05 kurcze ja niewiem moze ja cos robie zle :( dzisiaj kupilam wage nio i nic sie nie zmienilo...a minal miesiac :(( juz sama niewiem Link Zgłoś
lenkaaa Re: zaczynam 09.01.09, 10:57 ale z czym porownujesz ? Powinnas porownac z ta waga, na ktorej sie wazylas miesiac temu. Ja mam w domu 2 wagi i ta nowsza pokazuje zawsze 1kg wiecej niz stara. Poczatkowo wazylam sie na starej, potem kupilam nowa i w pierwszej chwili sie zalamalam, jak zobaczylam, ze wg nowej waze kilogram wiecej :) Link Zgłoś
edytawa-4 Re: zaczynam 25.02.09, 12:05 Witam wszystkich wytrwałych! Ja z przykrością muszę stwierdzić, że mam ten sam problem...a mianowicie zjadam te koktaile już prawie miesiąc a moja waga jakby się uwzieła na Mnie, ciągle waże tyle samo co przed tą cudowną dietą cód. Może robie coś nie tak? Proszę o poradę, może ktoś ma więcej do powiedzenia z własnego doświadczenia. Link Zgłoś
zabka28p Re: zaczynam 20.04.09, 21:53 witam i jak Twoja waga? zmienilo sie cos? zeby cokolwiek Ci doradzic musisz napisac jak wyglada twoje zywienie w ciagu calego dnia, napisz co bierzesz i jak. Link Zgłoś
sylvia1986 Re: zaczynam 08.01.09, 23:05 kurcze ja niewiem moze ja cos robie zle :( dzisiaj kupilam wage nio i nic sie nie zmienilo...a minal miesiac :(( juz sama niewiem Link Zgłoś
on_na Re: zaczynam 08.02.09, 13:09 To byłam ja :)5,5 kg w 7 tygodni ubyło, 12 cm w udach, po 9 w biodrach i w talii :) Link Zgłoś
besta69 Re: zaczynam 09.01.09, 09:12 Minął tydzień. Zważyłam się i obmierzyłam. Oto efekty: waga: -2,2 kg biust: bez zmian talia: -2 cm biodra: -1 cm uda: bez zmian łydki: -1 Co o tym myślę? Nie wpadam w euforię, bo zrzucenie po świętach "wypełnienia", że tak to nazwę, to żadna sztuka (stąd spadek w talii). Na udach i biodrach mi zależy, a tu efektu brak, albo mizerny. Konkluzja: jak się cierpi cały tydzień to człowiek marzy o efektach. Ale jak trochę racjonalnie pomyśli, to nie można spodziewać się cudów po tygodniu. Dzieta? no cóż - ścisła. Pierwsze 3 dni - ciężkie, bo żołądek zasysał. Kolejne 4 - nie zasysał tak mocno, ale chce się różnych smaków i smaczków. Sądzę, że utrzymując ten styl żywienia, efekt przyjdzie. I tego się trzymam :) Link Zgłoś
lenkaaa a wiecie, ze juz niedlugo 04.01.09, 20:02 ...minie rok od reaktywacji naszego forum ? Alez ten czas leci !!! Wprawdzie forum istnialo juz od bodajze wrzesnia 2007 ale w styczniu (18.01.dokladnie) 2008 gdy tu zajrzalam to na forum wialo pustka i watki sie kurzyly. Na szczescie zaraz po mnie pojawily sie: Asiul3k, Aira, Zussanka, Kmpc, Yorelka i Imoenka i razem rozkrecilysmy to forum :) :) :) Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.01.09, 13:05 Od wczoraj wrocilam do diety. Kilogramy zmierzone i zanotowane, tylko jeszcze pomierzyc sie musze, bo zapomnialam. Mam jakas koszmarna infekcje gardla, tak mnie boli jakbym miala caly naskorek w gardle zdarty, nawet przelykanie sliny potwornie boli. O tyle mi latwiej zaczac diete, ze przez to gardlo nic mi sie nie chce jesc a zimny koktajl z lodowki lagodzi bol o wiele lepiej niz inne zimne napoje. Wychodzi na to, ze HL ma tez zastosowanie lecznicze :) :) :) :) :) :) Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.01.09, 19:59 mam nadzieje, ze szybko ozdrowiejesz-ja dycham jak niewiem co. Rano koktail byl blonnik byl, przed obiadem wszystko gra ale teraz zgrzeszylam - na szczescie nie za bardzo ale i tak dumna z siebie nie jestem - jak zawsze, ale nicto jutro tez jest dzien. Woda mi nie wchodzi- ale dzis to myslalam ze cewnik sobie zalatwie - bo wiecej czasu w wc spedzalam niz pracujac:) Ide marznac - na dworze u mnie -18. Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.01.09, 20:06 Mnie przez to gardlo zupelnie nie chce sie jesc. Wypilam dzis 2 koktajle i przepisowa wode i zupelnie glodna nie jestem. Ach, zeby to tak latwo przychodzilo przez caly okres odchudzania (ten brak skretu kiszek z glodu :)) !!! Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.01.09, 21:03 twrdzielka - jestem z Ciebie dumna:) i nadal mi zimno juz -17st brrrr Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.01.09, 23:33 to nie stuj juz dluzej na dworze, tylko wejdz do domu ;) Jednak zrobilam sobie trzeci koktajl, bo sie balam, ze w nocy bede glodna :) i zjadlam jablko i pare mandarynek. Normalnie bedzie mi szkoda jak juz wyzdrowieje, bo pewnie mi wtedy apetyt wroci w dwojnasob.... Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.01.09, 23:34 "nie stoj" mialo byc, rzecz oczywista !!!! Czasem czlek takiego byka walnie, ze az z kolan zwala, hi, hi, hi !!!!! Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 06.01.09, 09:13 dzis o 7 rano u mnie -24 st pies mi zamarzl!!! no niezupelnie:) ale martwilam sie o niego bardzo bo za nic do garazu niechcial wejsc. Biedny oszroniony lepek mial:( Dzis rano koktail zaliczony, obiad mam ze soba i plan wytrwac:) Milego dnia! Link Zgłoś
lenkaaa Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 06.01.09, 12:31 Jej, co za uparciuch z Twojego psa !!! Tez bym sie denerwowala. Moze jakis spiworek dla psa :) Pewnie tez by nie chcial wejsc do srodka :) U mnie bylo -10 o 8:30 jak corke zaprowadzalam do przedszkola. Zamek w bramce do przedszkola zamarzl i po bezskutecznych probach otwarcia skonczylo sie na skakaniu przez plot (rodzice, dzieci i przedszkolanki, hi, hi, hi). Mojej corce bardzo sie podobala taka akcja :) :) Wiesz moze co tam slychac u Asiulka ? Szkoda, ze nas opuscila :( Link Zgłoś
lalinia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 13.01.09, 20:36 ja właśnie przed chwilką zamówiłam po raz pierwszy 2 koktajle truskawka + wanilia oraz Fiberbond, mam nadzieję, że będą mi smakować. Dodatkowo aerobik 2 razy w tygodniu (już nawet zaczęłam i bardzo mi się podoba). Teraz z niecierpliwością czekam na przesyłkę i idę zjeść starte jabłko :) miłej nocy Link Zgłoś
nee-kee Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.01.09, 19:55 Witam szanowne kolezanki, Czytam was sobie od jakiegos czasu, no i zaczynam, dzis dostalam paczke. Jutro zaczynam, zobaczymy.. wzrost164 waga 75 do stracenia 15kg! Link Zgłoś
mag0709 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.01.09, 20:09 to powodzenia! ja jutro wieczorem zważę się i zmierzę i dam znać, czy są jakieś zmiany po pierwszym tygodniu :) bez danych liczbowym mogę powiedzieć tyle, że czuję się bardzo dobrze, nic mnie nie boli, żadnych nudności i od gdzieś tak 3-4 dnia diety organizm się przyzwyczaił i nie chodzę głodna :) Link Zgłoś
neekee Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 15.01.09, 20:08 No ja dzis po pierwszym dniu, musze przyznac ze bylam glodna. mag0709 mam nadzieje ze moj organizm tez sie przyzwyczai... Jednak zapowiada sie ze najblizsze dni bede siedziec w domu i si nudzic, koniecznie musze sobie jakies zajecie znalesc bo inaczej to.. telewizor i podjadanie... Link Zgłoś
mag0709 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 16.01.09, 19:31 ja jestem po pierwszym pełnym tygodniu z HL i wygląda to tak: waga -1,4kg biust -3cm :/ pod biustem -2,5cm pas -1cm biodra -3cm czyli generalnie tracę talię, heh.. głodna nie jestem, nawet czasami mam takie wrażenie wieczorem, że nie dam rady dopić koktajlu do końca.. nie jem świństewek typu słodycze, ale między porannym koktajlem, który piję ok 9:00 rano, a obiadem (gotuję rano przed wyjściem do pracy i odgrzewam sobie w pracy około 15:00) zazwyczaj odczuwam głód i około południa jem marchewkę albo kawałek zielonego ogórka... po obiedzie jestem syta aż do wieczornego koktajlu (ok 20:00) Zobaczymy, jak sprawa będzie się miała po kolejnych tygodniach :) jeśli efekt będzie mizerny, to może zacznę robić te obiady bardziej dietetyczne? neekee daj sobie kilka dni i zdecydowanie znajdź zajęcie na weekend :D powodzenia Link Zgłoś
lenkaaa Zupelnie mi to odchudzanie nie wychodzi ... 19.01.09, 17:11 Przy pierwszym podejsciu w zeszlym roku bylo spektakularnie i szybko. Rezultaty utrzymalam jednak zaledwie do sierpnia a jesienia wrocilam do stanu wyjscia ze stycznia :( Zaczelam sie ponownie odchudzac 2 tygodnie przed Swietami. Nie udalo sie wtedy, bo podjadalam pomiedzy posilkami wiec zrobilam sobie przerwe na Swieta i zaczelam od nowa w styczniu. Minely 2 tygodnie diety i wyniki mam srednio zachecajace: Waga mi skacze, raz pokazuje, ze zgubilam 1kg, a raz, ze tylko 0,5kg. Poziom tluszczu tez, raz pokazuje -1% a raz -0,6% Wymiary: pod biustem -1cm, talia -5cm, biodra -2cm, udo -2cm. Niby cos sie dzieje, ale tak wolno, ze mnie to przygnebia nieco :( Pewnie gdybym ciwczyla, to mialabym lepsze rezultaty, ale nie moge przelamac lenistwa... No to sie wam pozalilam :) Imoenka, moge ci tylko pozazdroscic tych 3 zgubionych kilogramow !!! Pewnie teraz juz czterech :) Link Zgłoś
weronika.0 Re: Zupelnie mi to odchudzanie nie wychodzi ... 19.01.09, 20:20 Cześć lenkaaa, to masz tak samo jak ja!!!Ja tez zrobiłam drugie podejście przed swiętami i wynik mniej niz marny!!! nie przytyłam, ale waga stoi w miejscu!! codziennie jezdże na rowerku i zakładam pas VIBROAKCION,ale waga nie spada, przy pierwszym podejściu w lipcu też mi szło bardzo dobrze, w tym m-cu zamiast HL KUPIĘ ŁYZWY, bo 2 razy w tygodniu chodze z dziecmi na lodowisko!po prostu będę trzymała dietę MŻ(mniej żreć)i zobacze co z tego wyniknie!Po pierwszym podejściu z HL zgubiłam 6 kg. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych!! Weronika. Link Zgłoś
lalinia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 01.02.09, 19:41 mam pytanko w jakiej części ciała ubywało wam kolejno cm, tak że efekt był widoczny gołym okiem ??? Ja póki co po niecałych 2 tyg mogę powiedzieć że widzę poprawę na "tylniej części boczków", że tak je nazwę, nie wylewają się już tak ochoczo ze spodni :) i zmienia mi się konsystencja :) brzucha ---------------------------- Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.02.09, 13:23 Uda i biodra, tak sięgnęłam po swoje zapiski z początków odchudzania. Po pierwszym tygodniu diety ubyło mi po 3 cm z tych wymiarów :)Dopiero potem talia i biust (z tego ostatniego to się cieszę :).Talia w drugim tygodniu zgubiła też 3 cm. A potem tak jak patrzę równolegle zaczęłam gubić po 1 cm wszędzie (w udach po 0,5) tygodniowo. Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.02.09, 13:25 lalinia napisała: > mam pytanko > w jakiej części ciała ubywało wam kolejno cm, tak że efekt był widoczny gołym > okiem ??? Ja póki co po niecałych 2 tyg mogę powiedzieć że widzę poprawę na > "tylniej części boczków", że tak je nazwę, nie wylewają się już tak ochoczo ze > spodni :) i zmienia mi się konsystencja :) brzucha > ---------------------------- Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.02.09, 13:04 Dzień dobry... Wróciłam :) po 2 m-cach przerwy (święta, styczeń ciężko się zebrać było) kontynuować dietę. Tzn przez cały czas - może z wyjątkiem świąt - piłam koktail na śniadanie, w związku z tym nie przytyłam. No ale to nie koniec, chcę jeszcze schudnąć! :) Ważę teraz 64 kg (no, dziś 64,5 ale mam okres) i centymetry zgubione też nie racają, a przede mną II etap - czyli zgubienie kolejnych 5 kg. Czyli 59 kg. A przy moim wzroście tą zmianę widać, usłyszałam dużo komplementów pod moim adresem - że zostało pół mnie... Po raz pierwszy od 10 lat założyłam spódnicę mini - ale przecież łącznie w udach ubyło mi 12 cm to mogłam sobie już na to pozwolić... Kupuję ubrania o rozmiar mniejsze :) No i tradycyjnie jak co tydzień będę dawać znać jak mi idzie. Dziewczyny odwagi i wytrwałości Wam życzę! :) (btw. jeśli dołączył jakiś pan to proszę o wybaczenie, nie wiedziałam). Link Zgłoś
lalinia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.02.09, 12:49 mam zamiar sie mierzyć co miesiąc, chioć moje pomiary dokładne racze jnie będą bo zawsze mam z tym problem :) Link Zgłoś
lalinia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 11.02.09, 13:10 Dziś to mam wogóle kryzys tzn zastanawiam sie nad sensem całej tej diety czy nie lepiej przejśc na diete 1000-1200 kalorii?? na Hl mam w planach tak z 4 miesiace pojechać Tak mnie dziś naszło na rozmyślanie Link Zgłoś
yoschinka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 23.03.09, 11:28 Witam Więc ja od jutra zaczynam dietkę z Herbalife, poleciła mi ją kuzynka, która tam pracuje i sama tego używa. Po tylu dietach jakie stosowałam jeszcze jedna nie zaszkodzi. Może nie waże jakoś strasznie, bo przy wzrości 165cm 64-65kg, ale przynajmniej o 5 za dużo. W tamtym roku ważyłam 71kg i byłam tak zdesperowana że kupiłam sobie Meridie, oczywiście wszyscy mi odradzali bo te tabletki mają strasznie duzo skutków ubocznych, ale co tam, schudłam w ciagu 3 miesięcy 10kg, ale po jakimś czasie przestałam się pilnować i po odstawieniu tabletek po poowie roku przytyłam 4 i muszę to zżucić, u mnie to bardzo ciężko i dzie bo organizm tak się przyzwyczaił do róznego rodzaju diet, że prawie nie reaguje. Więc zaczynam swoje zmagania i będzę informować o sukcesach co tydzień :) Link Zgłoś
dzidzia.ewcia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 16.04.09, 11:22 Witam dziewczyny. Ja od wczoraj jestem na diecie. Dostałam paczkę przed świętami, więc wcześniej piłam tylko jeden koktajl zamiast kolacji. A od wczoraj już na całego się zawzięłam. Startuję z wagą 71 kg przy 162 cm wzrostu, więc jest tego trochę do zrzucenia. Chciałam podzielić się z Wami moimi doświadczeniami z pierwszego dnia, bo żadna z Was nie opisywała takich objawów jakie mi się przytrafiły. Więc cały dzień miałam zawroty głowy, ręce mi się trzęsły i byłam taka jakaś "potłuczona". Głód był spory, ale najgorsze było to kołowanie w głowie. Może to dlatego, że zawsze jadłam normalne śniadania, a wczoraj tym koktajlem wcale się nie najadłam. Dziś jest nieco lepiej, nie mam już zawrotów i ręce też mi się nie trzęsą. Zobaczymy jak będzie dalej. Trzymam kciuki za siebie i za Was. Link Zgłoś
my.niunia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 17.04.09, 12:58 Witajcie jestem świeżaczkiem i dopiero pierwszy posiłek za mną..ja mam koktail owoców tropikalnych i smakuje jak guma do żucia :), oprócz tego herbatka i aloes...do zgubienia 12kg (marzenie po podstawówce).. pozdrawiam Link Zgłoś
kami246 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 20.04.09, 22:17 Witam:)Stosuje kurację herbalife od 4 dni ( więc niedługo) . Czytałam wcześniej dużo informacji na ten temat, i opinie są skrajne. Mam dość dużo kg do zrzucenia. Ze względów finansowych stosuje 1) koktajl odżywczy 2) blonnikowe tabletki dietetyczne 3) herbatkę thermojetis Mam pytanie to dość ograniczony "pakiet", czy mimo to moje szanse na osiągniecie mojej wymarzonej wagi są mniejsze? Z góry dziękuje za odpowiedź:) Link Zgłoś
zabka28p Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.04.09, 11:13 Witam Ja kuracje hl stosuje od 3 tygodni i mam troszke inny pakiet tzn. 1. koktajl odzywczy ktory stosuje zamiast sniadania i kolacji 2. odzywke bialkowa ktora dodaje do koktajlu 3. blonnik z ziolami ktory biore po 2 tabletki na 30 min przed sniadaniem, obiadem i kolacja 4. multiwitamine ktora biore 3x1 podczas kazdego posilku (sniadanie, obiad, kolacja) miedzy tymi posilkami podstawowymi jem jeszcze 2 posilki np jajko, twarozek, salatki z salaty, rzodkiewek, szczypiorku, pomidorow, ogorkow, badz inne rzeczy zawierajace malo weglowodanow. jesli bedziesz stosowala wszystko o tych samych porach, jesli nie bedziesz podjadala to powinno dac Ci to efekt. Napisz ile chcesz zgubic, bo ja prawie 3 mies temu urodzilam synka i mialam za duzo gdzies ok 15 kg. Ja jestem zadowolona moze nie widac tego tak po wadze bo zeszlo mi 4kg ale gubie cm w udach w pasie w biodrach. jesli bedziesz chciala jakiejs porady to pytaj nie uzywam tego zbyt dlugo ale ja juz efekty u siebie widze. pozdrawiam paula Link Zgłoś
kami246 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.04.09, 16:09 Mam dość dużo do zrzucenia ( ze względów też hormonalnych; przytyłam) około 20 kg nawet i więcej..Moi rodzice nie popierają tego typu kuracji jak herbalife ale udało mi się jakoś ich przekonać no ale tylko na te trzy produkty..Jeśli chodzi o regularność posiłków to ciężko powiedzieć , mam dość wymagające studia i róźnie bywam w domu..Staram się oczywiście nie jadać zbyt późno . Słodycze wyeliminowałam( choć jest mi bardzo ciężko ) fast foody.., i staram sie jadać dużo warzyw, owoce, jogurty( glównie naturalne) , choć nadal czuję , że w każdej chwili mogę się złamać, głównie mobilizuje mnie to, że rodzice opłacają produkty a dla nich to niemały wydatek. Pozdrawiam. Kamila Link Zgłoś
zabka28p Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.04.09, 20:05 Kami! musisz starac sie jesc regularnie ja np jem tak: o 8 koktajl, o 11 jakas przekaska typu jablko, jajko, twarozek, jogurt tak jak Ci pisalam poprzednio, o 14 jem obiad normalny bez ziemniakow, makaronow, ryzu,w zasadzie tylko mieso jakies surowki lub gotowane warzywa czasem jakas zupke o 17 tez jakas malutka przekaske i o 20 koktajl. Wiadomo ze czasem jest maly pslizg ale nie duzy jesli chodzi o godzine posilkow. Jesli studiujesz syp koktajl w sheikera i na uczelni zalej woda mineralna niegazowana jesli nie masz jak wypic gpo w domu jesli chodzi o przekaski to zabieraj owoce bo to chyba najwygodniejsze jesli chodzi o obiad to jedz normalnie. mozesz sobie ustalic dowolne godziny jedzenia i picia koktaj;lu ja mam takie bo poki co jeszcze jestem w domu ale wracam w lipcu do pracy i tez bede jadla poza domem. A i jeszcze jedno pij min 1,5-2litrow wody niegazowanej, nie jedz chleba oczywiscie jak bedziesz miala jeszcze jakies pytanie to pisz pozdrawiam Paula Link Zgłoś
kami246 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.04.09, 21:47 Jeśli chodzi o śniadania to spokojnie, wyrabiam się.;) najgorzej z obiadem.., bo w domu na mnie czeka a ja wracam ze studiów koło hm 17. i wtedy nie wiem co mam zrobic?.. Staram sie pić dużo wody, choć po tej herbatce często muszę chodzić do toalety, .. Martwi mnie to, że dużo ludzi piszę , że po tej diecie czuję się świetnie i w ogóle. ja czasami wręcz przeciwnie.., bo byłam smakoszem..,A myślisz ze ta kuracja naprawdę pomaga?. Bo podobno nie ma prawdziwej diety cud. W sobotę mam pierwszą kontrolę więc zobaczymy jak będzie. Link Zgłoś
zabka28p Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 22.04.09, 21:49 Kami jesli wracasz do domku ok 17 to jedz sobie np tak : 7 koktajl,10:30 przekaska,13:30 koktajl, ok 17 jak wracasz obiad, 20-20:30 przekaska. oczywiscie godziny sobie sama podobieraj ja Ci napisalam tak przykladowo tu chodzi bardziej o przerwy miedzy posilkami. Poczatki zawsze sa trudne mi tez bylo ciezko i tak sobie sie czulam ale po paru dniach juz bylo ok. Teraz tez czuje sie naprawde dobrze. Jeszcze super by bylo gdybys do tego wszystkiego dolaczyla basen albo jakies cwiczonka to napewno by pomoglo. jesli bedziesz systematyczna i jesli nie bedziesz podjadala to napewno beda efekty . napisz jak tam wypadlas w sobote bo jestem ciekawa pozdrawiam Paula Link Zgłoś
kami246 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 23.04.09, 01:32 Dziękuje bardzo za wsparcie i dodanie słów otuchy..:) Napiszę na pewno:) A chodzę na aqua aerobic;) i koszykówkę i chcę zacząc chodzić na siłownie;) , Dziś miałam dzień kryzysowy, miałam kiepski humor i miałam ochotę wszystko tą całą kurację rzucić.Ale na szczęscie mi przeszło.., i mam nadzieję, że jak spotkam się w sobotę z konsultantką pod której jestem opieka nada mi nowego zapału:), Obawiam się np spotkania ze znajomymi bo takie sytuacje sprzyjają pokusom typu piwo lub coś.. bo teraz to produkt zabroniony.. Pozdrawiam:* Link Zgłoś
dzidzia.ewcia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 27.04.09, 19:59 Witajcie dziewczyny. Kami ja jestem 1,5 tygodnia na diecie i nadal kiepsko się czuję. Co prawda nie mam już zawrotów głowy jak pierwszego dnia, ale szybko po wypiciu koktajlu robię się głodna i nawet woda mi nie pomaga, burczy mi w brzuchu i pojawiają się delikatne zawroty. Nie wiem czy Ty masz podobne objawy, ale dla mnie to spory problem. Dodam że nie mam odżywki białkowej i moje koktajle są dosyć rzadkie. Pozdrawiam :))) Link Zgłoś
kami246 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 27.04.09, 22:59 Witaj:) Mam bardzo podobne objawy..I również nie stosuje odżywki, Co prawda dystrybutorka mnie namawia na tą odżywkę białkową aczkolwiek kosztuje ona 117 zł wiec zrezygnowałam. Nadal czuję dużą ochotę na słodkie i jest mi ciężko gdy wszyscy jedzą ciasto a ja np hm.. jem owoc , lub pije wodę.., W ciągu dnia miewam ataki głodu kiedy to mam ochotę pójść do sklepu i kupić sobie batona. Nie czuję się tak rewelacyjnie jak to niektórzy opisują, dlatego mam obawy.. co prawda chudnę ale nie wiem czy będe w stanie przez 6 miesięcy pić koktjal na śniadanie i kolację.., bo czuję , że to zbrzydnie nawet jeśli będe kupowała różne smaki.. A i zaznaczam , że koktajle łącze z mlekiem . inne rozwiązania typu jogurt naturalny mi nie zasmakowały. Pozdrawiam:) Link Zgłoś
dzidzia.ewcia Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 29.04.09, 12:11 Kami. Ja kupuję wszystkie produkty na Allegro, nie mam własnej konsultantki. Tam wypatrzyłam odżywkę białkową za 75 zł, więc pewnie niedługo ją kupię. Na razie zmniejszyłam ilość mleka do 200 ml i dzięki temu mam nieco gęstszy koktajl. Od czasu do czasu kupuję sobie batony proteinowe w sklepach z odżywkami dla sportowców. Tym zabijam burczenie w brzuchu. A odnośnie ciasta, to nie robię scen przed rodziną i jem z nimi, tylko następne przekąski wybieram mniej kaloryczne żeby wyrównać bilans energetyczny. Nie jest łatwo i też już tęsknię za normalnym śniadaniem. Pozdrawiam :) Link Zgłoś
zabka28p Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 29.04.09, 20:32 witaj Kami! Tak jak napisala Ci dzidzia kupuj sobie produkty na allegro sa duzo tansze ja tam kupilam swoj caly zestaw za 290zl super okazja mi sie trafila. Co do koktajlu to szkoda ze Ci nie wchodzi z np jogurtem naturalnym bo ja do tego dodaje sobie otreby pszenne i jest wtedy geste musisz pogrzebac troszke na forum sa przepisy koktajli i sposoby robienia na rozne sposoby. Ja miala,m wczoraj chwilke zalamania jakos sie caly dzien nie moglam najesc ale juz dzis jest ok:) jakos dalam rade ale bylo slabiutko nadal bede sobie to popijala bo sa efekty Ty tez sie nie lam tylko glowa do gory pozdrawiam Paula Link Zgłoś
kami246 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 03.05.09, 15:20 Dziękuje baaardzo za wsparcie;) A z tym allegro to faktycznie pomyślę.. Chociaż ostatnio zraziłam się do mojej dystrybutorki.. ponieważ umówiła się ze mną na ważenie.. (mi na tym bardzo zalezy) i niestety nie zjawiła się.. Czekałam 15 minut i nic a pisąłam i dzwoniłam w tym czasie.. Pod koniec dnia zobaczyłam ze dzwoniła ale , ze się kapałam nie odebrałam.. I od tego czasu sie nie odzywa.. Hm wiec się trochę zraziłam.., A w diecie staram sie być konsekwentna.i widząc efekty mobilizuje mnie to. I mam nadzieję, że rzeczy które odłozyłam , które włożę jak schudnę niebawem będą na mnie pasowały:) Link Zgłoś
martula1234 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.06.09, 15:41 Mi juz mija 2 tydziń zaczyna się 3 z Herbalife. Schudłam 10 kg Centymetrowo to tak brzuch 12 cm uda 4 cm biust 8 cm pupa 7 cm jestem bardzo zadowolona z wyników tylko u mnie jest mała różnica że diete prowadzi mi dietetyczka ułozyła mi plan co moge jeść a czego nie . Dlatego uważam że lepiej isć do dietetyka a nie samemu na swoją ręke rozumiem że nie którzy nie mają pieniądzy bo ja tez miałam taki sam problem ale u mnie dietetyk jest darmowy a za koktaj płace 170 zł .Kobieta przychodzi do mnie co tydzięń i sprawdza czy wszystko jest w porządku Link Zgłoś
gosiah02 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.06.09, 18:41 "Mi juz mija 2 tydziń zaczyna się 3 z Herbalife. Schudłam 10 kg" A nie przypadkiem minął 2 miesiąc a zaczął się 3 miesiąc? Link Zgłoś
martula1234 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 16.06.09, 10:33 Nie dobrze napisałam 2 się kończy a zaczyna 3 ;D pozdrawiam Link Zgłoś
aniczka510 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 26.07.09, 22:27 Witam!!! Powodzenia życzę , ja zaczynam 3 cie opakowanie i nic , nawet kilograma mniej, jem bardzo mało ale nic nie tracę , jestem wściekła bo gdyby było to takie rewelacyjne to mało ale chociaż bym schudła.Nie mam juz teraz wątpliwości że to naciągacze i totalna lipa Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 01.08.09, 14:19 Dzisiaj mija 17 tygodni. Za mną już 20 kg. Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 02.08.09, 13:29 woww gratuluje !!!! ja tez chce tak!! Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 03.08.09, 07:31 za mną 8 tygodni i 8 kg :) Link Zgłoś
ann-asu Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 03.08.09, 11:24 No to pozazdrościć można takiego wyniku....tez bym tak chciała. Link Zgłoś
1.anielka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 04.08.09, 12:55 Cześc dziewczyny, dzisiaj mija mi 13 dzień diety, waga 2kg mniej,chudne powoli, (tak jak za pierwszym razem stosowania hl) dalej sie nie zmierzylam w cm, ale widze róznice po spodniach. Dzisiaj nie pilam jeszcze koktajlu bo czekam na przesyłkę, tym razem zamowilam sobie koktajl truskawkowy tak dla odmiany smaku. Mam czasami chwile zalamania, zeby cos schrupac najlepiej slodkiego ale sie trzymam, raz zjadlam sobie zapiekanke:),a tak poza tym to pije duzo wody i to mnie ratuje, pozdrawiam Link Zgłoś
fifi.beauty Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.08.09, 13:38 Witam wszystkie odchudzające się! Właśnie wczoraj dolączyłam do waszego grona. Jestem trochę sceptyczna w stosunku do HL ale postanowiłam spróbowac. Mam do zrzucenia 30kg. Pozdrawiam. Link Zgłoś
ann-asu Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 06.08.09, 08:41 To miło, że jest tu nas coraz więcej.Oby Tobie lepiej szło z odchudzaniem, bo na mnie to niestety słabo działa.Odchudzam się juz ponad 2 tygodnie i niecały kg schudłam....Jestem już zniechęcona. Link Zgłoś
imoenka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 06.08.09, 12:05 boszzz potrzebuje wsparcia motywacji i zamnkiecia lodowki - dobrze szlo i zdechlo. Auuuu jakas grupa wsparcia ???? Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 06.08.09, 12:26 trzymaj się imoenka! nie poddawaj się! to pewnie chwilowy kryzys! pomyśl sobie jak będzie miło wskoczyć w ciuszki o dwa rozmiary mniejsze :), mnie ta myśl bardzo powstrzymuje na duchu i powoli... bardzo powoli, ale jednak wyciągam dawno zapomniane ulubione rzeczy pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich forumowiczów!! Link Zgłoś
1.anielka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 06.08.09, 13:11 hej dziewczyny, u mnie też szlo dobrze ale wczoraj zgrzeszyłam zjadlam duzy kawalek tortu urodzinowego mojego synka (2latka)i inne smakolyki i mam wyrzuty sumienia:( no ale jak moglam nie zjeść, jak taka okazja byla!!! Dzisiaj juz wracam do diety i zero slodkiego, trzymajcie sie i życzę wytrwałości:) Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.08.09, 01:04 Witajcie dziewczynki, Wlasnie zaczynam przygode z HL.Zamowilam sobie produkty i czekam az dojda.Nie moge juz doczekac sie rezultatow.Tak bardzo ich oczekuje :(( Jak Wam idzie? Przeczytalam Wasze cale forum i wypowiedzi, jestem pelna podziwu ze dajecie rade.Tak trzymac kochane.DAMY RADE !!!! Pozdrawiam Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.08.09, 12:19 Dzisiaj jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Poszłam na zakupy i wróciłam z kostiumem w rozm. 44, a jeszcze 4 miesiące temu nosiłam 52. Wiem, że dla wielu z was moje 44 to masakra, ale dla mnie to ogromny sukces:) Mam nadzieję do końca roku osiągnąć upragnioną wagę 63 kg. Przy moim wzroście 177 cm to w zupełności wystarczy, a nie chcę wyglądać jak te zagłodzone dziewczyny na mieście. Kobieta ma wyglądać jak kobieta, a nie jak wieszak na ubrania:) Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.08.09, 14:53 gratulacje bubel!!! tak trzymaj!!! ja też chciałabym się tak cieszyć, jestem dobrej myśli, bo jak na razie z 44 zeszłam na 42 pozdrawiam i życzę wytrwałości :) Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.08.09, 20:39 Bubel16- super Gratuluje Ci. Widze ,ze jestesmy w tych samych wymiarach.Tez mam 176 cm i chce wage 65kg uzyskac.Super ze udalo Ci sie schudnac tyle.Gratuluje Ci i trzymam kciuki w dazeniu do celu.Bedzie dobrze.Ja jeszcze nie zaczelam hehe... Pozdrawiam Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 10.08.09, 11:42 hej! wiem że nieładnie jest się chwalić ale muszę :) oto troszkę ulepszona ja, po 9 tygodniach: waga -8,9 talia -9 biodra -10 udo -5 ramię -3 pozdrawiam forumowiczów i jak zawsze życzę wytrwałości :) Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 10.08.09, 17:13 Gratuluję! To świetny wynik:) Moim zdaniem HB to dowód na to, że można odchudzać się zdrowo i bez strasznych męczarni. Tzn. lekko nie jest, ale w porównaniu z innymi dietami ... Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 10.08.09, 17:24 PS. To forum jest jednym z niewielu miejsc, w którym chwalić się wręcz należy:) Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 10.08.09, 19:42 Ewa_rzeszow <= Tylko pozazdroscic takich wynikow.Oby tak dalej jesli jeszcze masz cos do zrzucenia. Kurde kiedy ja tak bede sie cieszyc z takich sukcesow :(((Dalej czekam na swoje produkty. A gdzie inne dziewczyny poginely? Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 11.08.09, 11:25 dziękuję eveliany :) jestem w połowie planu i jestem dobrej myśli, za wiele mnie ta dieta kosztuje, żeby głupio skusić się na kiełbaskę z grilla i piwko o 22 :) (jak wiadomo zawsze chodzi o pieniądze hehe...) pozdrawiam wytrwalców! dopingujmy się nawzajem to naprawdę jest ważne! Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 11.08.09, 18:03 Dokładnie. Wydane pieniądze, to dodatkowa motywacja. Duuuuża motywacja;) Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 13.08.09, 13:35 Witajcie, Wczoraj dostalam wkoncu moja przesylke.Dzis moj wielki dzien zaczynam diete.TRzymajcie kciuki. :) pozdrawiam Link Zgłoś
ann-asu Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 13.08.09, 15:13 Ja własnie dzisiaj kończę pierwszą puszkę Herbalife i na razie nie będę więcej kupować.Przyznam, że trochę sie rozczarowałam, liczyłam na lepsze efekty.Tymczasem po 4 tygodniach stosowania ubyło mi raptem 2kg.W ogóle tego nie widać po ubraniach...Może jeszcze kiedyś kupię ten koktajl....nie wiem.Na razie jednak daję sobie z tym spokój...szkoda kasy.Życzę Wam powodzenia. Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 13.08.09, 22:06 ann-asu <=a jak w cm?? ubylo Ci czy tez nic ?nie chodzi o wage, a o wyglad i cm.Kg moze Ci nie ubyc,ale zeby cm Ci ubywalo? Ja dzis jestem po pierwszym dniu i czuje sie dobrze, troche przechodze rewolucje bo organizm mi sie musi przyzwyczaic,ale nie jest zle.Tylko herbatka na cieplo troche mi nie smakuje,ale jakos sie przyzwyczaje. Wierze w siebie i w to ze mi sie uda.Czy Wasze konsultantki mowily Wam o sesji utrwalania po odchudzaniu?Czy nie ? ...Wiara czyni cuda... Link Zgłoś
mdd24 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.08.09, 08:17 Co prawda odchudzam sie bez konsultantki ale niby trzeba dwa razy tyle pic koktajl ile sie chudło np odchudzałas sie 2 m-ce to potem 4 utrwalasz Ja niestety odchudzam sie troche "na własna rękę", mieszam koktajl herbalife z tańszym odpowiednikiem, piję raz dziennie ( zamiast sniadania, kolacji nie jem) i od maja zrzuciłam 10 kg, będąc w międzyczasie na 2 weselach i kilku imprezach, na których sie raczej nie ograniczałam, wiec wynik i tak jak dla mnie rewelacyjny! Tak wiec wszystko w granicach rozsądku, sama będziesz wiedziała ile stosowac i jak zachowuje sie Twój organizm i waga... Link Zgłoś
1.anielka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.08.09, 12:35 hej dziewczyny, dzisiaj jest 22 dzien mojej diety, ubylo mi 3kg czyli 1kg tygodniowo,(poprzednio kiedy stosowałam hl tez tygodniowo gubilam 1kg) moze wynik bylby znacznie lepszy, bo mialam kilka "wpadek", a to urodzinki synka,a to serniczek u znajomych...Stwierdzilam jednak, ze nie bede sie az tak katowac, ze od czasu do czasu na cos sobie pozwole, bo później rzucę sie na slodkości z dwojoną siła, tak więc małe grzeszki nie zaszkodzą:) Nie zmierzyłam sie w cm na początku i nie wiem ile ubylo mnie w obwodach, ale na pewno sie zmniejszyłam w pasie, bo wchodze w spodnie do ktorych sie wcześniej nie miescilam. Ogólnie jestem zadowolona z wyników przede mna jeszcze te 7kg i dojde do wymarzonej wagi sprzed ciązy, byle tylko miec silną wolę... Ja tez teraz odchudzam sie bez konsultantki,czytam wszystkie wypowiedzi na forum i to mi pomaga i dlatego zdecydowałam sie odchudzać bez pomocy fachowca, poprzednim razem mialam konsultanta i doradzil mi wowczas 3 miesiące diety a potem 3 miesiące utrwalania żeby nie bylo efektu jojo, niestety nie dotrwałam do końca i nie byłam tez zadowolona z opieki, ale podjęłam decyzję o ponownym stosowaniu hl i mam nadzieję, że tym razem mi sie uda:) pozdrawiam Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.08.09, 20:54 ooo Anielka wrocila... Gratuluje wynikow.A ja wam powiem ,ze ciesze sie z tej diety,nie jest mi ciezko jak narazie (2 dzien) i lepiej ze jem o 14 obiad jak jadlam ( 18:00)Czuje sie normalnie,narazie nie odczuwam zadnych zmian. Ja sie odchudzac z moja konsultantka,bo nie chce robic czegos zle.Nie znam HL i to jest moj eksperyment wole miec kogos przy sobie do opieki ( chociaz na duzaaaa odlegosc,bo jestem w USA a moja konsultantka w polsce)ale tak jest bezpieczniej dla mnie :) Pozdrawiam i zycze wytrwalosci Link Zgłoś
patrys27 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 17.08.09, 09:03 Cześć dziewczyny !! U mnie jutro minie pierwszy tydzień odkąd stosuje HL, odchudzam się bez konsultantki, ale przeczytałam wszystkie Wasze wskazówki na forum. Jednak nie wiem dlaczego, ale odnoszę wrażenie, że od picia takiej ilości wody i tych sytych koktajli mam jeszcze większy brzuszek niż miałam...Nie mierzyłam się i nie ważyłam,zrobię to we środę rano, zaraz po porannej toalecie :) Aha, jeszcze jedna sprawa, ile posiłków dziennie jecie? Ja rozłożyłam sobie dzień na 5 posiłków, czyli: koktajl rano i wieczorem,dwie małe przekąski i obiad, do tego błonnik 3x dziennie i ćwiczenia. Wydaje mi się, że powinnam chociaż czuć się lżej,a tu nic...Czekam na Wasze wskazówki. Pozdrawiam serdecznie :) Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 17.08.09, 09:45 witam wszystkich! minął 10-ty tydzień (zleciało nie wiem kiedy), moje wyniki są bardzo obiecujące -10kg i -28cm w sumie tu i tam, bardzo się cieszę to 3/4 planu, ale mam ochotę chyba na więcej! pozdrawiam wszystkich początkujących bo początek był najtrudniejszy :) Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 17.08.09, 17:43 Gratulacje! To bardzo dobry wynik. Zazdroszczę, ja jestem dopiero w połowie planu. Pozdrawiam:) Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 18.08.09, 15:54 Ewa gratuluje trzymaj tak dalej a dotrwasz do swego celu.Mam nadzieje ze mi sie to uda.jestem juz prawie tydzien na herbalife.Narazie jest ok>Troche czuje po sobie ze gubie cm, ale jeszcze sie nie mierzylam i nie wazylam,troche mam obawy.Ale musze to zrobic w czwartek :):)) oby wynik mnie nie zawiodl i nie podcial mi skrzydel Wiara czyni cuda,ale trzeba wierzyc Link Zgłoś
patrys27 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.08.09, 14:41 Cześć dziewczyny !!! Ja po tygodniu pragnę zdać pierwszy raport, więc... Na minus jedynie w cm (po 2 cm w biuście,biodrach i udach), niestety z wagi w ogóle nie zeszłam,nawet pół kilo.... Zaczynam się zastanawiać, czy nie schudłam w cm jedynie dzięki ćwiczeniom, skoro waga stoi w miejscu, no chyba, że organizm ma się czym na razie wyżywić. A podobno na początku najwięcej się chudnie....Już sama nie wiem co mam mysleć. A jak u Was?? Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.08.09, 17:36 Ja na początku chudłam 2,5 kg tygodniowo. ----------------------------------------------------------------- Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 21.08.09, 18:47 Hej dziewczynki! Po tygodniu tez moge Wam zdac raport.1,5 kg poszlo z wagi i po 3cm(biust,pas biodra) jestem zadowolona bo czuje sie lepiej i luzniej. Jak tam u Was ? Link Zgłoś
asia_stajuda Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 02.09.09, 07:48 Dzis 12 dzień mojej diety i 2 kg mniej Narazie mało schudłam,bylebym wytrwala dalej, bo przewaznie kazda moja dieta konczyła się po 2 tyg max Tym razem mam motywacje-chce byc zgrabna i zdrowa Tez sobie pozwalam na małe grzeszki-wczoraj 1/2 czekolady gorzkiej 90%, a dzis na sniadanie sucha bułka i parówka z ketchupem-najgorsze jedzenie jakie może być;]Chciałam powiedziec,ze to forum i Wasze wpisy sa dla mnie motywacja, wiec piszcie jak Wam idzie;]A i odchudzam się sama tj bez konsultanta Link Zgłoś
bubel16 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 04.09.09, 19:33 A ja w tym tygodniu siedzę nad morzem i będzie dobrze jeżeli nie przytyję, o utracie choćby kilograma nawet nie marzę. Jem dużo więcej, ale też naprawdę dużo się ruszam. Na drugie śniadania wcinam sałatkę owocową z jogurtem naturalnym w Dolce Vita i wciskam sama sobie, że to dietetyczne. Potem obiadek (wczoraj łosoć z grilla, ale dzisiaj shaorma z frytkami), a wieczorem zawsze grill ... Oprócz tego koktajl rano i wieczorem i jakieś 4 litry wody. Mam cichą nadzieję, że te przebyte kilometry mnie uratują ... Link Zgłoś
herbatrend Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 15.09.09, 21:56 mdd24 jeśli bys odchudzała się z konsultantem HB to by ci powiedział że program na odchudzanie to 2 koktajle i 1 zwykły posiłem. Tak to zostało opracowane przez naukowzów z Herbalife. To że nie jesz kolacji to bardzo niedobrze, a 1 koktajl to program na utrwalanie wagi. Pozdrowienia i sukcesów w dalszym odchudzaniu Link Zgłoś
asia_stajuda Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 22.08.09, 11:08 Witajcie Jestem tu nowa i od wczoraj pije 3 razy dziennie koktajl waniliowy HL a dwa moje posiłki to gotowana marchewka z groszkiem i buraczki-bez soli, gotowane na parowarze Odchudzam się bez konsultantki (biorę witaminy z Amway Nutrilite, bo akurat je mam w domu, ogólnie jestem dietetykiem z wykształcenia wiec dam sobie radę) Koktajl smaczny i syci, pije go z mlekiem1,5 % i dodatkowo wypijam 3l wody i 1 litr zielonej herbaty-zaparzam sobie lisciasta Już po jednym dniu mam 1,5kg mniej, ponieważ do tej pory bardzo źle się odżywiałam i woda mi się w organizmie zatrzymywała, ważę 89kg i zamierzam wytrwać tą dietę, by osiągnąć wagę sprzed 7lat tj.56kg Pozdrawiam i życzę Wam i sobie wytrwałości Link Zgłoś
1.anielka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 31.08.09, 12:47 Witam po długiej nieobecności, u mnie dzisiaj jest 5 tydzień i 4 dzien diety i pragnę się z Wami podzielić moim małym sukcesem, waga prawie 6kg mniej, jak juz wczesniej pisalam nie mierzyłam sie od początku stosowania diety i dalej tego nie robię, ale widzę po rzeczach że ubyło mnie wszędzie, w biuście, w pasie, w pupie. Najbardziej cieszy mnie to, że znajomi i rodzina widzą, że chudnę. Wracam powoli do wagi jaką miałam przed ciążą:):):) Nie powiem że jest łatwo, miewam chwile słabości i czasami sięgam po jakieś ciastko czy cos innego, jednak nie przejmuje sie tym, uważam że nie zaszkodzi mi to aż tak, a jak mam chodzic zła to lepiej coś schrupać. Pozdrawiam wszystkich i wytrwałości życzę, a na pewno nam sie uda:) Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 31.08.09, 19:13 wow Anielka super wynik.Gratuluje !! Ja jestem 2 tygodnie i 4 dni z HL.I ubylo mi 2,5 kg i po 4cm wszedzie.Czasem tez miewam ciezkie dni i pozwole sobie na zjedzenia czy lodow czy jakiegos ciastka.Ale staram sie utrzymywac tak jak kaze mi moja konsultantka. Anielka jak jadasz posilki?@ koktaile dziennie i obiad normlnie? w tym 2 przekaski dziennie?Pijecie herbatke i koncentrat aloesowy ?Bo ja tam 1,5 litra dziennie do 14 musze wypijac Pozdrawiam Link Zgłoś
1.anielka Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 01.09.09, 12:26 Hej:) Ja stosuje dwa razy dziennie koktajl, na początku pierwszą puszkę piłam razem z odżywka białkową, kolejne już bez odżywki, do tego stosuje tylko fiberbond 3xdziennie,nie pije żadnej herbatki ani koncentratu aleosowego, pije dużo wody conajmniej 1,5 litra dziennie i jak narazie waga spada średnio kg na tydzień, jestem zadowolona z wyniku, lepiej powoli niż wcale:):):) Na obiad jem przeważnie: mięso gotowane lub rybke,do tego surówkę lub warzywa z patelni, nie jem ziemniaków (raz na jakiś czas wezmę sobie małego ziemniaczka od synka,zeby nie zapomnieć jak smakuje:),podczas diety jadłam też spaghetti (3 razy!!!), a przekąski dwa razy dziennie jedna tak ok 11.oo drugą tak między 16.30 a 17.30 - jakis jogurt lub owoc. Jak już pisałam we wcześniejszych postach od czasu do czasu pozwalam sobie na coś zakazanego - w małych ilościach oczywiście, bo inaczej rzuciłabym się potem na te rzeczy i jadłabym je bez końca. Zapomniałam napisać piję kawę, bo bez niej żyć nie mogę...jedną rano (niesłodzoną)i tak po 12.00 drugą:) Pozdrawiam Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 02.09.09, 03:19 Hej :) Z tego co widze to stosujesz podobna diete do tej co ja.Tyle ,ze ja pije wlasnie herbatke HL i koncentrat aloesowy z HL rowniez.Dwie przekaski dzienie jak Ty i obiad normalnie.Czasem tez skubne ziemniaka mezowi(bo tez ich nie jem)Kawy staram sie nie pic,choc czasem wieczorem wypije zamiast przekaski lub po przekasce.Staram sie nie jesc slodycze choc czasem tez sobie na cos pozwole.Waga mimo to idzie w dol a cm leca rowniez.Widze to sama po sobie, z zwlaszcza po ubraniach.Spodnie ktore byly przymale teraz sa dobre.Jestem strasznie zadowolona i czekam na dalsze rezultaty diety :))) Pozdrawiam i wytrwalosci zycze :D Link Zgłoś
asia_stajuda Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 02.09.09, 07:55 Dzis 12 dzień i 2 kg mniej Sama się odchudzam tj bez konsultanta Małe grzeszki to wczoraj 1/2 szt ciemnej czekolady 90% kakao oraz dzis biała bułka i parówka z ketchupem-straszne żarcie;]Motywujecie mnie na tym forum wiec piszcie jak Wam idzie Link Zgłoś
patrys27 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 02.09.09, 08:11 Hej Asiula Ja jak chcę mieć mniejsze wyrzuty sumienia to do parówki zjadam kromeczkę dobrego ciemnego chleba :) Samopoczucie wtedy mam dużo lepsze hihi. Z dietą to podobnie jak u dziewczyn powyżej, z tym, że ja jadam jedną już przekąskę, dwie to było dla mnie już za dużo, czyli koktajl, obiad normalny, tylko, że pół porcji, przekąska i koktajl wieczorem. Znajoma konsultantka powiedziała mi, iż wolno jeść normalny obiad, ale najlepiej wtedy, gdy pijesz koktajl wieczorem, nie zaleca się jedzenia takiego obiadu na ostatni posiłek. Ogólnie to z tego co przeczytałam na tym forum to większość osób je mało lub w ogóle owoców, twierdzą, że zawierają za dużo węglowodanów. Ten temat też z nią poruszyłam i wiesz co się okazało? Że im na szkoleniach mówią, że każdy odchudzających właśnie na te przekąski powinien jeść 5 garści owoców i warzyw. Nie wskazane są banany w diecie HL. Z jabłkami też ostrożnie. Także ja zaczynam podjadać owocki bez większych wyrzutów sumienia:) A jutro mierzenie i ważenie Pozdrawiam Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 04.09.09, 12:59 Hej Diewczyny Musze sie Was poradzic,Skonczyly mi sie shaki.Zamowilam kolejne,ale przetrzymali mi paczke.A ja juz nie mam do jesc na jutro :((((Nie wiem co mam robic.Czym mam zastapic sniadanie i kolacje.Pomocy :((( Link Zgłoś
patrys27 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 04.09.09, 15:13 Witaj ! Ja chyba też będę mieć podobny problem w niedziele, kupiłam sobie koktajl u gościa z odbiorem osobistym, a ten mi pisze, że odbiór dopiero w poniedziałek, szkoda, że nie miał tego napisanego w aukcji, nieważne. Jeśli skończy mi sie koktajl to na sniadanie czy kolację polecam coś białkowego, ser biały z jogurtem naturalnym, pomidorem, rzodkiewką jak wolisz i odrobinkę polane do smaku oliwą z oliwek. Do tego może kanapeczka chleba ciemnego. Pozdrawiam Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.09.09, 00:31 Dzieki Patrys27 za odpowiedz. Wlasnie, tez tak ktos inny mi odpisal,ze duzo bialka na sniadanie i to zastapi mi koktail.Super juz myslalam ze szlak trafi moja diete i bylam zla :(.Ale juz sie uspokilam :) Pozdrawiam Link Zgłoś
asia_stajuda Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 05.09.09, 08:07 Koktal białkowy-mleko sojowe naturalne Alpro soja-niebieski kartonik lub wzbogacone wapniem-1/2 szklanki, 1/2szt banana i 1/2szklanki mrozonych truskawek lub świeżych malin Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 08.09.09, 15:32 Hej dziewczynki Jakos przetrwalam dlugi weekend bez koktaili.Nie bylo tak strasznie,ale okaze sie jakie beda wyniki czy to mi nie zaszkodzilo. A jak Wam idzie? Opowiadajcie Pozdrawiam Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 14.09.09, 18:43 Oj dziewczynki widze zaniedbuja naszego wspomagacza bloga :((( nie dobrze Co tam u Was?Jak cm i kg sie miewaja?U mnie leca powoli.Troche sie martwie bo schudlam -2kg a juz miesiac minal.Ale moja konsultantka mowi ze chudne prawidlowo z tluszczyku nie miesni.To mnie troche uspokaja,ale tez nie do konca.Martwie sie,tym bardziej po tym jak czytam Wasze sukcesy - 6kg po 6 tygodniach.A u mnie - 2kg po 4tygodniach:((( Piszcie co sie dzieje z Wami. Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 15.09.09, 13:30 witajcie... do tej pory tylko się chwaliłam moimi wynikami... od trzech tygodni mam pewne obawy... moja waga się zatrzymała.. po 14 tyg mój wynik to 12 kg mniej, trochę się niepokoję co dalej będzie? pozdrawiam Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 16.09.09, 17:46 Ewa, Moja waga tez sie zatrzymala od 5 tygodni jestem na diecie a mam zaledwie -3kg.Tyle ze ja nie biore blonnika ani nic co pomaga schudnac jedynie koktaile pije.Moja konsultantka twierdzi ze chudne prawidlowo.Ale chyba zaczne brac blonnik,zeby efekty byly szybsze. Czy Ty bierzesz cos wspomagajacego chudniecie? Ile jeszcze zostalo Ci kg do celu? Pozdrawiam Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 24.09.09, 18:56 zostało mi jakieś 5kg, biorę błonnik i witaminy 3 razy dziennie, lekki obiad, i przekąska w ciągu dnia zazwyczaj jest to jogurt., piję bardzo dużo wody, tak się przyzwyczaiłam, że zawsze nosze butelkę przy sobie :) dzisiaj się ważyłam i jest lekka poprawa wyczytałam że jak się zgubiło dużo kg (ja zgubiłam juz prawie 13), to zwalnia się metabolizm i proces chudnięcia zwalnia. Nie wiem ile w tym prawdy, pewnie tak ma być... jedyna pociecha, to im wolniej tym lepiej :) pozdrawiam wytrwalców! Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.12.09, 21:55 Hej dziewczyny... Widze,ze wszystkie jakos zaginely w akcji. Ja juz jestem po 4 miesiacach diety i 7kg za mna.Jest duza zmiana.Czuje sie swietnie.Fakt nie jest to duzo jak bym chciala ale pozostalo mi 4kg do zrzucenia i bedzie w swojej wadze ukochanej. Ewa dobrze pisalas,im wolnej tym lepiej.Moj organizm juz zapisuje wage bo chudne wolno od 3 tygodni.Moze 1kg zlecial mi przez 2tygodnie.Takze jestem blizej mety.Jeszcze 6 tygodni i bede na mecie:))) Jak Wam idzie???? Link Zgłoś
kasia_0712 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 09.12.09, 22:46 Cześć. Jestem na diecie HL od 5 tygodni i zeszło mi dopiero 3 kg. Obwiniam siebie za ten stan, bo zdażało mi się podjadać. Macie jakieś skuteczne sposoby na to by nie podjadać? Aha i jeszcze jedno mam pytanie. O której pijecie ostatni koktajl bo ja czasami nawet o 23 bo siedzę do późna. Czy to aby nie za późno? Link Zgłoś
eveliany Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 16.12.09, 22:37 Hej Kasiu , Ja ostatni swoj koktail pije o 21.Spac ide o 22.30-23.Z tego co wiem koktail jak i jedzenie powinno sie zjadac wypijac 2 godziny przed snem.Jesli chodzis pozno spac,staraj sie pis koktail 2 godziny przed snem.Potem juz tylko wode.Ja tez podjadam,dlatego dlugo jestem na diecie,czasem nie da sie nie podjadac.Wiem,ze jesli jestes glodna miedzy posilkami i dlatego podjadasz to pij wody duzo pozdrawiam Link Zgłoś
newbegining30 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 20.12.09, 13:20 Witam dziewczęta i chłopcy dziś zaczynam przygodę z herbalife-nie przeczę,że mam pełno obaw bo po pierwsze brak mi karności i wytrwałości w odchudzaniu,no i niestety koszta są spore tej dietki i czytałam różne opinie na temat tej diety,ale podjęłam decyzję-po 2 podejściu i od stycznia zaczynam. Mam nadzieję,że przy Waszym wsparciu wytrwam. Link Zgłoś
ewa_rzeszow Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 20.12.09, 20:35 witam trzymam kciuki za wytrwałość i efekty ja już jestem po... od miesiąca się trzymam :) i mam nadzieję że dam radę utrzymać moją obecną wagę :) pozdrawiam! Link Zgłoś
on_na Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 24.01.10, 16:53 No więc po całych pełnych 3 tygodniach diety zgubiłam 3 kg z planowanych 12-15, ubyło mi 3 cm w obwodzie uda, 0,5 cm w biodrach i 1 cm w pasie. Jestem zadowolona :) Link Zgłoś
iskierka2810 Re: Odchudzanie z HL - pogaduchy - czesc X 04.03.10, 10:19 Witam jestem tu nowa , zagladacie tu jeszcze ?? Link Zgłoś