wujeksknerus 14.11.11, 15:19 Mnie interesują ceny benzyny, poziom bezrobocia i pomysły rządu na reformy a nie jakiś pajac w spodenkach jako główny artykuł na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trener 2 klasy Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 15:22 alleluja, chwalcie Pana, cud prawdziwy, Lis biega i trzeba o tym donieść gawiedzi na pierwszej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.euro-net.pl 14.11.11, 15:24 biega pajac jak flegmatyk Odpowiedz Link Zgłoś
gotrek Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:31 Uciekaj Tomek, Pacewicz Cię goni! Odpowiedz Link Zgłoś
cwdj Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:31 Nie ma to jak lans pierwszego sprzedawczyka RP Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:36 Brawo! czekam na pana w Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 15:42 fuj jakie ma zółte pięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.175.149.136.piasta.pl 14.11.11, 15:47 jest taka dyscyplina sPOrtowa: POgoń za lisem Odpowiedz Link Zgłoś
filipinski-wirus Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:47 Dajcie sobie na wstrzymanie, frustraci bez pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal2308 Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:52 Widzę że GW strasznie interesuje się życiem marnego redaktora Lisa. Ciekawe ilu redaktorów GW pomagało mu się przygotować do spotkania z Kaczyńskim. Mimo to przegrał z kretesem!!! Jak widać to jedna klika, a później się dziwić że Kaczyński mówi o układach. To jest jeden wielki układ ITI, GW + PO i stare tryple z obozu Wałęsy!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arabstrap Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:54 brawo panie Tomku! o to chodzi. dawać przykład i pokazywać że warto. KAŻDY może przebiec maraton. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz4 Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 15:55 Starym tryplem był Mlaskacz Wypierd Lesio Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 15:57 Na pierwsze stronie pownny być aktualne ceny cukru w Biedronece a nie wywiad z kimś kto biega bez celu. Ile mógłby w tym czasie pacierzy zmówić! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka321 Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 16:06 można się wzruszyć wiadomością z 1. strony. Oto szczery patriota i kandydat na Prezydenta RP. Czy red. Pacewicz omawiał to już z red. Lisem podczas przebieżki? Odpowiedz Link Zgłoś
bertie77 Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 16:07 Wyborcza promuje cos fajnego, czyli aktywnie spedzany czas, robi to z pomoca rozpoznawalnej twarzy,ale pieski ktore ujadaja zawsze czujne i zawsze ubrudza wszystko blotem zeby sie od nich nie roznilo. Wyrazy szacunku dla Pana Lisa i wszystkich majacych pasje. Odpowiedz Link Zgłoś
bestcjanek Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 16:15 wujeksknerus@: Mnie interesują ceny benzyny Jedź na stację, tam zawsze są ceny benzyny na słupku widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hhesse Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 16:23 Sami spróbujcie pobiegać, mniej frustracji będziecie wylewać na forum :-) Nie wspominając już o takim drobiazgu jak kondycja i dobry wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 16:28 nie przepadam za Lisem (co najmniej nie przepadam), ale to jego bieganie mi się podoba :) keep running, Timex :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.wroclaw.mm.pl 14.11.11, 16:40 Polacy!!!! zazdrośnicy. Jak zawsze pogarda. Wstyd mi. Mam ciarki na plecach jak to czytam. Mam dla biegaczy ogromny szacunek. To niesamowita walka ze sobą. A Wam wszystkim frustratom i zazdrośnikom polecam bieganie. Może wtedy będziecie mniej zrzędliwi i jadowici. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicmen Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 16:50 Małgorzata zgadzam się z tobą w 100%. Sam biegam i wiem jak ciężko przebiec jest 10km a co dopiero maraton. W tym roku odważyłem się przebiec pół maraton. W przyszłym roku biorę udział w maratonie. Dziękuje za super motywacje, wiarę że i dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr IP: *.cable.net-inotel.pl 14.11.11, 17:31 nic sie nie zmienilo, wciaz wyglada jak parowa Odpowiedz Link Zgłoś
powrozowy Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 17:47 Glupota piszacych o tego typu "hobby" zawsze mnie bezgranicznie fascynowala. No, moze bardziej jeszcze idiotyczni sa ci , co wlaza za wlasne pieniadze na Mount Everest ,czesto zostajac tam na wieki. Ale i taki "maratonczyk" stoi u mnie wysoko w rankingu. Szczegolne miejsce w moim sercu maja ci, co jak p. Lis zaczynali w wieku 40 i po 40. Nigdy, nigdzie na przyklad nie wyczytalem, by tego typu sportowiec- amator, zaczynajacy bieganie, poszedl na przyklad do lekarza na badanie przed rozpoczeciem, nazwijmy to umownie, treningow. Tymczasem biegac wcale nie wszyscy moga....sam widzialem, w Nowym Jorku wlasnie, 28 latniego chlopaka jak skonal na ulicy po krotkim biegu ( mial wade serca uniemozliwiajaca tego typu wysilek, wystarczy osluchanie przez lekarza +EKG by to wykryc. Mnostwo natomiast jest takiej wlasnie gadaniny i pisaniny o gadzetach elektronicznych, butach po 2000 zlotych i koszulkach z wielbladziej welny za 1500. Co tak naprawde, moze potrzebne bedzie jak umarlemu kadzidlo ( doslownie nieraz :) gdy kandydat do maratonu przedobrzy kiedys. A nawiasem mowiac- jesli ktos nie zaczal przyzwycajac organizmu d owysilku w wieku lat 15-20 , to i tak musztarda po obiedzie. Za pare lat bedzie inwalida, lekarz i to chetnie wytlumaczy, jak na tego typu wysilek zareaguje cialo czlowieka, ktory zaczal sie zarzynac w wieku 40+. Milego biegania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 17:51 Magosiu...żadna pogarda, żadna zazdrość, kolejny celebryta się lansuje, bo przecież trzeba wypromować swój nadchodzący portal. Wiemy, że ty i media nie pozwalacie na ocenę, komentarze, przemyślenia na jakikolwiek temat. Odpowiedz Link Zgłoś
akaruzero Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 18:05 Najładniejsze i najbardziej urocze aukcje Rękodzieła Artystycznego! (KLIKNIJ W LINK) allegro.pl/listing/user.php?us_id=22858115 Odpowiedz Link Zgłoś
kozby5 Re: Tomasz Lis opowiada o swoich maratońskich wzr 14.11.11, 18:28 Sam jestem trzykrotnym maratończykiem, to wiem ile poświęceń, samozaparcia i wyrzeczeń to kosztuje. Uważam jednak, że trochę przesadzacie z tym kreowaniem Tomasza Lisa. Nie chwaląc się swój pierwszy maraton przebiegłem w wieku 56 lat po pięciu latach przygotowań, ale mając za sobą 30 lat palenia papierosów i pasywnego trybu życia. W tym roku kontuzja kolana uniemożliwiła mi start w kolejnym maratonie.Myślę jednak, że w następnym, 2012 roku dla uczczenia 60-tych urodzin zaliczę czwarty maraton w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś