polishronaldo 20.09.14, 16:56 biegałem sobie w lato w spodenkach, zaraz będzie za zimno, a legginsy u faceta to dla mnie mega obciach... jakie polecacie inne spodnie które by nie były obcisłe i nie wsiąkały jak bawełniany dres? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: faceci w legginsach 20.09.14, 19:13 jeśli biegasz dla lansu i bansu, to faktycznie legginsy to obciach. jeśli biegasz dla zdrowia, kondycji i przyjemności, to legginsy w niczym nie przeszkadzają. można na nie założyć krótkie spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: faceci w legginsach 20.09.14, 22:09 e tam! nie jesteś na czasie!;-). w leginsach jest najwygodniej, wygląd schowaj głęboko gdzieś.... ważny jest komfort, a jesienią i zimą dodatkowo liczy się ciepełko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gucek_lbn Re: faceci w legginsach 22.09.14, 14:41 Są i dresy do biegania, aczkolwiek ja nie próbowałem. Bywając na imprezach biegowych dookoła jest tylu facetów w obcisłych spodniach do biegania, że staje się to zupełnie normalne, chleb powszedni biegaczy jakby to ująć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: faceci w legginsach 23.09.14, 10:58 W lidlu będą dresy do biegania od czwartku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lizka8 Re: faceci w legginsach 23.09.14, 14:07 no co Ty? czemu nie legginsy? Do biegania idealne niezaleznie od płci moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
gia2012 Re: faceci w legginsach 23.09.14, 16:28 Ale dlaczego obciach? Nie rozumiem.. Jestem kobietą - biegam, mój mąż biega i znajomi również. Wśród mężczyzn widuję tylko biegających w leginsach. Zupełnie nie wiem, co w tym dziwnego. Pewnie zdziwiłabym się, gdybym zobaczyła faceta biegającego w zwykłych dresach - pomyślałabym, że to rzadkie zjawisko :P Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: faceci w legginsach 23.09.14, 20:31 no, chyba że ktoś ma 30 kilogramów nadwagi, bebech do kolan i krzywe nogi, to wtedy faktycznie w legginsach wygląda niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felisdomestica Re: faceci w legginsach 24.09.14, 11:16 Ja w kwestii formalnej: dresy nie wsiąkają, tylko nasiąkają. Żeby wsiąkać, musiałyby być płynne. Polski trudna język... Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: faceci w legginsach 29.09.14, 16:01 może panu chodzi o to że wygląda jak z filmu "Faceci w rajtuzach"?/vel w kalesonach/ vel z baletu się urwał? :P Odpowiedz Link Zgłoś
baba503jaga Re: faceci w legginsach 29.09.14, 19:54 Nie rozumiem kompleksów. Co to za róznica w co ubrany? Ważne co pod ubraniem :)) Jak komuś nie podobają się faceci w legginsach niech nie patrzy. Mnie nie podobają się faceci w bokserkach co ganiają piłkę bez sensu z kąta do kąta, no i co z tego? Nie oglądam piłki nożnej, tyle. O gustach się nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: faceci w legginsach 01.10.14, 20:04 To nałóż na nie spodenki, są tez spodnie do biegania o klasycznym kroju, ale tighty są wygodniejsze, nie łopocą, nie podwiewa, kompresują, nogi tak nie bolą. Spróbuj, na pewno przekonasz się:) Odpowiedz Link Zgłoś
aszuelka Re: faceci w legginsach 02.10.14, 17:03 To ja stara baba w legginsach zasuwam, a tu młody (jak mniemam ;)) chłopak legginsów sie wstydzi? ;) Wygoda w bieganiu jest najważniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: faceci w legginsach 04.10.14, 00:26 Nie mieszkam w Polsce ... Tu faceci biegają i to jeszcze jak ... Tylko ze nigdy nie widzialam biegnących w leginsach, bo te POKAZUJĄ ZA DUŻO męskiego przyrodzenia tylko zawsze maja na sobie spodenki, dłuższe czy krótsze, ale zawsze maja ... Dbają o estetykę po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: faceci w legginsach 04.10.14, 13:02 POKAZUJĄ ZA DUŻO męskiego przyrodzenia jak sobie wyobrażę, co się musi dziać na basenach, kąpieliskach... to aż cała się płonię. :p A serio - spodenki na legginsy i styka. Odpowiedz Link Zgłoś
aszuelka Re: faceci w legginsach 04.10.14, 13:18 Oj żeby jeszcze u Polaków było faktycznie dużo.... ;) żartuję oczywiście- ale faktycznie, skoro na basenie czy w jeziorze faceci normalnie mogą kąpać się w obcisłych kąpielówkach to co za róznica że będą mieli obcisłe spodnie do biegania? Widać tyle samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: faceci w legginsach 04.10.14, 20:20 kanna napisała: > jak sobie wyobrażę, co się musi dziać na basenach, kąpieliskach... to aż cała się płonię. :p > > A serio - spodenki na legginsy i styka. Rozumiem jak najbardziej żart, jest dobry! Jest różnica na kąpieliskach, bo tam faceci na ogol leżą na kocu lub są w wodzie. Natomiast kiedy biegają, i nie maja pod spodem odpowiednio obcisłych majtek, to niektórym sie dynda w takt biegu ;) Niezbyt ciekawy widok ... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: faceci w legginsach 05.10.14, 18:20 chyba nie biegasz, skoro masz czas oglądać dyndające fajfusy :D Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: faceci w legginsach 07.10.14, 12:14 pia.ed napisała: > Natomiast kiedy biegają, i nie maja pod spodem odpowiednio obcisłych majtek, > to niektórym sie dynda w takt biegu ;) Ale wiesz, co to są legginsy? To są właśnie obcisłe spodnie do biegania. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: faceci w legginsach 04.10.14, 20:03 pia.ed napisała: > Nie mieszkam w Polsce ... Tu faceci biegają i to jeszcze jak ... > Tylko ze nigdy nie widzialam biegnących w leginsach, bo te POKAZUJĄ ZA DUŻO męskiego przyrodzenia.." padłam ze śmiechu!! :D:D:D:D:D:D:D skoro nie widziałaś facetów w legginsach (to pewnie niewiele widziałaś), to skąd wiesz, że za dużo przyrodzenia męskiego pokazują?? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: faceci w legginsach 05.10.14, 19:33 Przyznaje sie bez bicia ... Sama nigdy nie biegam, ale mieszkam bardzo blisko sciezki rowerowej i chodnika, a tam pelno biegajacyc panow w roznym wieku. Jest to miedzy dwoma duzymi parkami i blisko morza, wiec niemal na terenie rekracyjm ... dlartego mam przez 7 dni w tygodniu takie widoki przed moimi oknami ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: faceci w legginsach 05.10.14, 20:32 W polmaratonach, w których kibicowałam udział ponad trzy tysiące biegaczy, gdzie więcej niż połowa to mężczyźni, z czego większość w tightach. Mogę więc napisać, że widzialam już tysiące biegaczy w tightach , i nie przypominam sobie, by któremuś coś odznaczalo się tak, by zwracal uwagę. Spróbuj wygooglać w sieci biegaczy w tightach, naprawdę trudno znależć kogoś, kto wyglądalby nieprzyzwoicie. Ro prędzej w spodenkach o luźnych nogawkach ( gdy są zbyt krótki i widać pośladki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: faceci w legginsach 06.10.14, 14:55 Jak napisałam: widzę codziennie niemal przed moim oknami (mieszkam na parterze) biegających panów w bardzo rożnym wieku, ale nie przypominam sobie żadnego w samych leginsach, z tego powodu nie mogłam zaobserwować szczegółów ... W związku z tym zwracam honor ... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: faceci w legginsach 06.10.14, 20:49 bei napisała: "..Mogę więc napisać, że widzialam już tysiące biegaczy w tightach , i nie przypominam sobie, by któremuś coś odznaczalo się tak, by zwracal uwagę..." ja jednego takiego widziałam. nie dość, że to były legginsy, to jeszcze wściekle różowe i nieco prześwitujące, więc siłą rzeczy odznaczało mu się. śmiesznie to wyglądało, ale gościu najwyraźniej miał to w nosie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: faceci w legginsach 07.10.14, 15:24 o przypomniałaś mi też o ciekawym przypadku który widziałam na jednych zawodach :D lh4.ggpht.com/-eD53aLAhtGI/U-dnDIOwXiI/AAAAAAAAP2s/d0TQWS1LGiQ/s1024/DSCN6197.JPG pan po prawo miał bardzo gustowne legginsy, nieprawdaż? :D Odpowiedz Link Zgłoś
1klassa Re: faceci w legginsach 10.10.14, 17:45 Na leginsy załóż spodenki, jak piłkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
nn33 Re: faceci w legginsach 13.10.14, 01:37 Nie no leginsy dla facetów są może ok, ale sorry nie po czterdziestce i z nadwagą . Ja biegam w zwykłych dresach i jest bardzo wygodnie . Leginsy zostawcie dla pań błagam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: faceci w legginsach 13.10.14, 02:09 Ze tez nikt na to przedtem nie zwrócił uwagi ... Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: faceci w legginsach 14.10.14, 11:07 oj z tymi paniami to też różnie bywa :P widywałam i takie które wyglądały jakby mimo wszystko zapomniały czegoś na siebie założyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
darekr75 Re: faceci w legginsach 18.10.14, 22:30 Lada moment będę miał czterdziestkę , mogę założyć legginsy ? Odpowiedz Link Zgłoś
domina009 Re: faceci w legginsach 13.10.14, 17:58 Czemu nie podobają ci się leginsy do biegania? Myślę, że to jest kwestia przełamania. Wielu moich znajomych też miało obawy. Jednym ze sposobów może być zakładanie na leginsy szortów (widziałam wielu biegaczy tak robi), może to zmniejszy Twoje kompleksy. Z resztą najważniejsza jest wygodna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nn33 Re: faceci w legginsach 19.10.14, 15:57 No ale po co się przełamywać? Kto chce niech biega w leginsach i naraża się na śmieszność a mi jest wygodnie w dresach i za nic ich nie zmienię no chyba że latem na szorty Odpowiedz Link Zgłoś
tojatoja2 Re: faceci w legginsach 26.11.14, 15:55 spodnie do biegania najlepiej kupić w fachowym, specjalnie przeznacoznym do tego sklepie sport-guru.pl/, gwarancja jakości i trwałości Odpowiedz Link Zgłoś
arturrdr Re: faceci w legginsach 15.04.20, 10:20 Jeżeli ktoś uważa, że bieganie w samych legginsach to za dużo, może zawsze nałożyć krótkie spodenki na legginsy. ja biegam w legginsach Extreme Hobby kupiłem w tym sklepie legginsy do biegania Odpowiedz Link Zgłoś