GoĹÄ: m IP: *.biazet.pl 07.12.09, 11:23 Błagam...wyślijcie Pola do fryzjera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Pb Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: 93.179.207.* 07.12.09, 11:24 Czy ktoś wyjaśni dlaczego według gazeta.pl Polonia Bytom mając, co prawda, tyle samo punktów co Lechia Gdańsk, ale lepszy od niej stosunek bramek zajmuje gorszą od niej pozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... 07.12.09, 12:27 Słyszałem,że Lech będzie zabiegał o D.Drogbę,ale jak Chelsea zablokuje ten transfer to w ostateczności przyjdzie K.Benzema. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pingpong Re: Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tr IP: 78.133.192.* 07.12.09, 12:45 No musi być jakieś mądre wyjaśnienie że Legiusia znowu punkty zgubiła. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że kichę zagrała jak jakaś tam Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SEKI Re: Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tr IP: 195.182.20.* 07.12.09, 15:19 Albo nastepny slabeusz z II ligi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lechita Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.mtp.com.pl 07.12.09, 13:05 A ja słyszałem, że lech rozważa możliwość sprowadzenia Mirosława Trzeciaka, Jerzego Podbrożnego lub Mirosława Okońskiego. :) P.S. Brawo dla komitetu transferowego za udane zakupy : Golik, Handzić, Kasprzik juz niedługo zagrają w potężnych klubach europy :) WTEDY OKO NAM ZBIELEJE :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tr 07.12.09, 16:48 Sam żeś się jarał, ty i zgraja poznaniaków, jak Kasprzik do was przechodził. Śmialiście się, że wygraliście transferową potyczkę z Wisłą. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 13:23 a ja slyszalem ze masz AH1N1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nagi Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.rev.numericable.fr 07.12.09, 14:49 nap..rdolony po schodagch ten kikut wchodzil czy jak?,; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lechu Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: 84.38.160.* 07.12.09, 15:11 Najważniejszym i najlepszym transferem w Lechu byłoby zwolnienie trenera Zielińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarus Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... 07.12.09, 15:21 Ciekawe, czy ta firma bukmacherska reklamuje się zgodnie z prawem, bo żadnego napisu reklama tutaj nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... 07.12.09, 16:53 Chciałbym by taki napastnik, że oko mi zbieleje pojawił się w naszej lidze. Może być i w Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 16:59 ewentualnie proponowałbym E.Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KKS Lech Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: 94.254.198.* 04.01.10, 23:54 Jak ja nie nawidze tego kolesia szope ma na łbie cos tam gada co mu napisza i udaje madrego chyba w szkole zawsze nikt go nie chcial do druzyny i teraz wkoncu sie spelnia jest kim pie... w Serwisie ekstraklasy co za palant Odpowiedz Link Zgłoś