Dodaj do ulubionych

Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran...

IP: *.biazet.pl 07.12.09, 11:23
Błagam...wyślijcie Pola do fryzjera...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pb Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: 93.179.207.* 07.12.09, 11:24
      Czy ktoś wyjaśni dlaczego według gazeta.pl Polonia Bytom mając, co
      prawda, tyle samo punktów co Lechia Gdańsk, ale lepszy od niej
      stosunek bramek zajmuje gorszą od niej pozycję?
    • 12.12a1 Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... 07.12.09, 12:27
      Słyszałem,że Lech będzie zabiegał o D.Drogbę,ale jak Chelsea zablokuje ten
      transfer to w ostateczności przyjdzie K.Benzema.
      • Gość: pingpong Re: Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tr IP: 78.133.192.* 07.12.09, 12:45
        No musi być jakieś mądre wyjaśnienie że Legiusia znowu punkty zgubiła. Pod
        żadnym pozorem nie można powiedzieć że kichę zagrała jak jakaś tam Wisła.
      • Gość: SEKI Re: Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tr IP: 195.182.20.* 07.12.09, 15:19
        Albo nastepny slabeusz z II ligi :/
    • Gość: Lechita Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.mtp.com.pl 07.12.09, 13:05
      A ja słyszałem, że lech rozważa możliwość sprowadzenia Mirosława
      Trzeciaka, Jerzego Podbrożnego lub Mirosława Okońskiego. :)

P.S.

Brawo dla komitetu transferowego za udane zakupy : Golik, Handzić,
      Kasprzik juz niedługo zagrają w potężnych klubach europy :) WTEDY
      OKO NAM ZBIELEJE :) :) :) :)
      • slonx Re: Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tr 07.12.09, 16:48
        Sam żeś się jarał, ty i zgraja poznaniaków, jak Kasprzik do was przechodził.
        Śmialiście się, że wygraliście transferową potyczkę z Wisłą. Śmiech na sali.
    • Gość: as Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 13:23
      a ja slyszalem ze masz AH1N1
    • Gość: nagi Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.rev.numericable.fr 07.12.09, 14:49
      nap..rdolony po schodagch ten kikut wchodzil czy jak?,;
    • Gość: lechu Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: 84.38.160.* 07.12.09, 15:11
      Najważniejszym i najlepszym transferem w Lechu byłoby zwolnienie trenera
      Zielińskiego...
    • rabarbarus Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... 07.12.09, 15:21
      Ciekawe, czy ta firma bukmacherska reklamuje się zgodnie z prawem,
      bo żadnego napisu reklama tutaj nie widzę
    • adam81w Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... 07.12.09, 16:53
      Chciałbym by taki napastnik, że oko mi zbieleje pojawił się w naszej lidze.
      Może być i w Lechu.
    • Gość: piotr Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 16:59
      ewentualnie proponowałbym E.Olisadebe
    • Gość: KKS Lech Wielki mecz Wisły z Ruchem! Lech zapowiada tran... IP: 94.254.198.* 04.01.10, 23:54
      Jak ja nie nawidze tego kolesia szope ma na łbie cos tam gada co mu napisza i
      udaje madrego chyba w szkole zawsze nikt go nie chcial do druzyny i teraz
      wkoncu sie spelnia jest kim pie... w Serwisie ekstraklasy co za palant

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka