Dodaj do ulubionych

Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ...

IP: *.kielce.vectranet.pl 05.03.10, 22:34
Ewidentnie należał się rzut karny dla Polonii w tej sytuacji i chyba nawet
żółta kartka dla Stano.
Obserwuj wątek
    • Gość: ty Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.xdsl.centertel.pl 05.03.10, 22:48
      a dla Korony w takim razie powinna być uznana pierwsza bramka. Można mieć
      sporo pretensji do arbitra czerwona kartka i wielkie symulowanie tego
      rudzielca cioty
      • Gość: ja Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.fortes.com.pl 06.03.10, 08:47
        całkowicie zgadzam się z gościem ty.W błędach sędziego to korona
        bardziej ucierpiała.1 błąd przeciwko polonii (faul w polu karnym) i
        2 przeciwko koronie (nieuznana prawidłowa bramka),a także czerwona
        kartka za niby faul(straszna symulacja piłkarza
        polonii).Podsumowując SĘDZIEMU NALEŻY SIĘ KARA.Przynajmniej wg. mnie
    • Gość: dobry wujek Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: 91.123.212.* 06.03.10, 00:38
      czysty faul
    • Gość: wars Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: 89.78.34.* 06.03.10, 05:52
      Sędzia chyba musiał być ślepy. A może jest ślepy? Karny ewidentny.
    • Gość: ja00001 Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.net.stream.pl 06.03.10, 10:45
      wystarczy zobaczyć sobię zdjęcie ochraniacza bykowskiego po tym starciu i już widać że przypadek to nie był....
    • Gość: M karny ewidentny IP: *.nat0.sta.nsm.pl 06.03.10, 12:24
      tak samo jak bramka bo wypuszczeniu piłki przez Skabę
    • Gość: miro bytom Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 16:40
      Pewnie że dla polonia musi być kaRNY SĘDZIOWIE NIEUCZCIWI ODEJDCIE . bŁĘDNY
      SĘDZIA I NIEUCZCIWY WON Z BOISK
    • Gość: MIRO Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 16:41
      sTANO ZDRAJCO COŚ TY ZROBIŁ I TY ZIELU SPADNIECIE ZA TO I ZE ODESZLESĆ OD POLONI
      BYTOM ZDRAJCO
      • Gość: scyzor Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.chello.pl 06.03.10, 20:13
        o,O śnisz .

rzeczywiście sedzia pomylił się wiele razy , tak czy inaczej i tak Korona by
        wygrała [ karny to przecież jeszcze nie gol ]

• Gość: atorod Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 06.03.10, 21:01
      ciekawe ile kasy dostał sedzia
      korona kupiła mecz
      • Gość: IzatoCięlubię Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 23:36
        Powinieneś wiedzieć, przecież w 3 lidze braliście od nas :)
      • Gość: ja Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.fortes.com.pl 07.03.10, 15:14
        atorod,jakby korona go kupiła to by sędzia nie dał czerwonej kartki
        i uznał by gol tataja! :P
        • Gość: scyzor Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.chello.pl 07.03.10, 16:31
          możecie szczekać psy bez zębne a trzy punkty zostają w KIELCACH
          HEJ KOOOOOORONA!!!!!!!!!!!!
          w rundzie jesiennej kartkowali nas w każdym meczu
    • Gość: SCYZORYK1995 ... IP: 109.243.81.* 07.03.10, 16:45
      1.Zieliński odszedł bo go nie chcieli tak jak stano
      2. Nie mogę zrozumieć jak moglibyśmy kupować w mecze jeżeli to my jesteśmy
      pokrzywdzeni w każdym meczu przynajmniej 3 żółtymi a co 2 mecze przydarza się
      też czerwona.
      3.O karnym robią wszyscy reportaże i sondy ,a o prawidłowej bramce zdobytej
      przez Tataja to co ?????????

4. i nie pierdzielcie mi tu że mógł być remis bo mecz skończył się 1:0 dla
      korony tak ???? Tak . To teraz policzmy gol Tataja 1:0(nie nasza wina że Skaba
      wypuścił piłkę jak nie powiem kto) . Gol stano 2:0 . Karny dla poloni (no nie
      wiem co by było no ale ok GOL brawo . 2:1 dla KIELECKIEJ KORONY Jak coś się
      nie zgadza to proszę mnie poprawić z góry dzięki ;)

Kris199512 - wierny kielecki kibic :)
    • Gość: kibic o normalnym Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.tktelekom.pl 08.03.10, 23:59
      Tylko ślepiec nie zauważyłby takiego faulu. Sędzia rozmyślnie nie podyktował
      karnego dla Polonii.Już więcej nie powinien wyjść na boiska ekstraklasy ani
      żadnej ligi do poziomu okręgówki. Niech sędziuje B klasy to nauczą go jak
      powinien gwizdać .
    • Gość: Michael_Bytomianis Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.sileman.net.pl 13.03.10, 12:43
      Widać że Korona znowu kupuje mecze...
    • Gość: Michael_Bytomianis Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.sileman.net.pl 13.03.10, 12:44
      Widać że Korona znowu kupuje mecze.

Na 100% Polonii powinien się należeć karny
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka