Gość: House IP: *.kielce.vectranet.pl 05.03.10, 22:34 Ewidentnie należał się rzut karny dla Polonii w tej sytuacji i chyba nawet żółta kartka dla Stano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.xdsl.centertel.pl 05.03.10, 22:48 a dla Korony w takim razie powinna być uznana pierwsza bramka. Można mieć sporo pretensji do arbitra czerwona kartka i wielkie symulowanie tego rudzielca cioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.fortes.com.pl 06.03.10, 08:47 całkowicie zgadzam się z gościem ty.W błędach sędziego to korona bardziej ucierpiała.1 błąd przeciwko polonii (faul w polu karnym) i 2 przeciwko koronie (nieuznana prawidłowa bramka),a także czerwona kartka za niby faul(straszna symulacja piłkarza polonii).Podsumowując SĘDZIEMU NALEŻY SIĘ KARA.Przynajmniej wg. mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry wujek Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: 91.123.212.* 06.03.10, 00:38 czysty faul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: 89.78.34.* 06.03.10, 05:52 Sędzia chyba musiał być ślepy. A może jest ślepy? Karny ewidentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja00001 Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.net.stream.pl 06.03.10, 10:45 wystarczy zobaczyć sobię zdjęcie ochraniacza bykowskiego po tym starciu i już widać że przypadek to nie był.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M karny ewidentny IP: *.nat0.sta.nsm.pl 06.03.10, 12:24 tak samo jak bramka bo wypuszczeniu piłki przez Skabę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro bytom Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 16:40 Pewnie że dla polonia musi być kaRNY SĘDZIOWIE NIEUCZCIWI ODEJDCIE . bŁĘDNY SĘDZIA I NIEUCZCIWY WON Z BOISK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRO Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 16:41 sTANO ZDRAJCO COŚ TY ZROBIŁ I TY ZIELU SPADNIECIE ZA TO I ZE ODESZLESĆ OD POLONI BYTOM ZDRAJCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.chello.pl 06.03.10, 20:13 o,O śnisz . rzeczywiście sedzia pomylił się wiele razy , tak czy inaczej i tak Korona by wygrała [ karny to przecież jeszcze nie gol ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atorod Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 06.03.10, 21:01 ciekawe ile kasy dostał sedzia korona kupiła mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzatoCięlubię Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 23:36 Powinieneś wiedzieć, przecież w 3 lidze braliście od nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.fortes.com.pl 07.03.10, 15:14 atorod,jakby korona go kupiła to by sędzia nie dał czerwonej kartki i uznał by gol tataja! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.chello.pl 07.03.10, 16:31 możecie szczekać psy bez zębne a trzy punkty zostają w KIELCACH HEJ KOOOOOORONA!!!!!!!!!!!! w rundzie jesiennej kartkowali nas w każdym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCYZORYK1995 ... IP: 109.243.81.* 07.03.10, 16:45 1.Zieliński odszedł bo go nie chcieli tak jak stano 2. Nie mogę zrozumieć jak moglibyśmy kupować w mecze jeżeli to my jesteśmy pokrzywdzeni w każdym meczu przynajmniej 3 żółtymi a co 2 mecze przydarza się też czerwona. 3.O karnym robią wszyscy reportaże i sondy ,a o prawidłowej bramce zdobytej przez Tataja to co ????????? 4. i nie pierdzielcie mi tu że mógł być remis bo mecz skończył się 1:0 dla korony tak ???? Tak . To teraz policzmy gol Tataja 1:0(nie nasza wina że Skaba wypuścił piłkę jak nie powiem kto) . Gol stano 2:0 . Karny dla poloni (no nie wiem co by było no ale ok GOL brawo . 2:1 dla KIELECKIEJ KORONY Jak coś się nie zgadza to proszę mnie poprawić z góry dzięki ;) Kris199512 - wierny kielecki kibic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic o normalnym Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.tktelekom.pl 08.03.10, 23:59 Tylko ślepiec nie zauważyłby takiego faulu. Sędzia rozmyślnie nie podyktował karnego dla Polonii.Już więcej nie powinien wyjść na boiska ekstraklasy ani żadnej ligi do poziomu okręgówki. Niech sędziuje B klasy to nauczą go jak powinien gwizdać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael_Bytomianis Re: Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinie IP: *.sileman.net.pl 13.03.10, 12:43 Widać że Korona znowu kupuje mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael_Bytomianis Bykowski pada w starciu ze Stano. Czy powinien ... IP: *.sileman.net.pl 13.03.10, 12:44 Widać że Korona znowu kupuje mecze. Na 100% Polonii powinien się należeć karny Odpowiedz Link Zgłoś